MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!!! ΕΡΕΥΝΑ PART 1 – 2 – 3

Όταν άκουσα πρώτη φορά για το MEGAPOLISOMANCY δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα και όποτε προσπάθησα να προσεγγίσω την όλη κατάσταση, πάντα έβγαινα μπερδεμένος. Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι << ΑΝΘΡΩΠΟΙ >> ξέρουν πραγματικά τι ακριβώς είναι το MEGAPOLISOMANCY. Σε αυτό το άρθρο μου θα σας δώσω όσες εξηγήσεις μπορώ και επιτρέπεται να δοθούν……….!!!


 Δεν Θέλω να φανώ ότι ξέρω κάτι παραπάνω από τους ήδη ερευνητές του θέματος παλιούς και νέους…… αλλά θέλω να φέρω κάποιες αλήθειες που ίσως κάποιοι για την εποχή τους να μην το έκαναν, αλλά και να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί από << Κάποιους >>.

Μυστικιστές, ερευνητές, λόγιοι, ακόμη και σοφοί έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή τους για να προσεγγίσουν ή να μυηθούν στο λεγόμενο MEGAPOLISOMANCY, ίσως να πλησίασαν μα για να πέτυχαν κάτι όπως στο να συμμετέχουν σε αυτό δεν είναι δυνατόν και θα εξηγήσω τον λόγο παρακάτω!!

Ας ξεκινήσουμε με το τι είναι το MEGAPOLISOMANCY, κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ένα νέο << ρεύμα >> παιχνιδιού που παίζεται σε Μεγαλουπόλεις. Ότι παίζεται από μάγους που είναι μυημένοι σε απίστευτες μαγείες τόσο κρυφές και επικίνδυνες που αν δεν είσαι γεννημένος << Μάγος >> δεν γίνεται να το παίξεις!  Άλλοι λένε ότι πρόκειται για Αστυμαγεία, ότι οπού υπάρχουν μέρη ή σοκάκια ή στενά  ή υπόνομοι κτλ. κτλ. όπου υπάρχει ενέργεια << κάποιοι >> ξέρουν να βρουν αυτά τα μέρη και τα χρησιμοποιούν καταλλήλως για δικά τους συμφέροντα…..!!


Κάποιοι άλλοι μιλούν για εξωγήινες οντότητες που διανεμίζουν ένα περίπλοκο παιχνίδι σε Μεγαλουπόλεις και με ένα ιδιόρρυθμο τρόπο το παίζουν χωρίς να το πάρει κανένας από τους κατοίκους της είδηση. Κάποιες βέβαια φορές οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να εμπλακούν κατά λάθος χωρίς καν να το θελήσουν με πολύ απρόσμενα και θανατικά για αυτούς αποτελέσματα όπως ένα παράξενο ατύχημα….. Αναρωτιέστε; Αναζητήστε στο ίντερνετ για << παράξενα >> ατυχήματα και θα μείνετε έκπληκτοι!!!


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από αυτά που σας είπα μέχρι στιγμής το μόνο αληθινό είναι τα παράξενα ατυχήματα όλα τα άλλα είναι φήμες για το τι είναι το MEGAPOLISOMANCΥ, τα παράξενα όμως ατυχήματα που ανέφερα δεν έχουν καμία σύμπτωση όπως πιστεύουν πολλοί. Απλός βρέθηκαν κάποια άτομα στην λάθος ώρα αλλά και την λάθος στιγμή την ώρα που το MEGAPOLISOMANCY ήταν σε εξέλιξη!!!

Δεν πρόκειται για παιχνίδι μα πρόκειται για μια πολύ παράξενη << υπόθεση >> που γίνεται κρυφά μέσα στις μεγαλουπόλεις….!!! Το τι γίνεται σε αυτήν την << υπόθεση >> πολλοί λίγοι γνωρίζουν όπου και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα!! Όλοι οι άλλοι ή δεν ξέρουν τίποτα απολύτως όποτε λένε ασυναρτησίες ή είναι σαν και μένα που ξέρουν μόνο τα προεόρτια αυτής της τόσο παράξενης υπόθεσης……


Πρόκειται για μια πολύ παράξενη << υπόθεση >> που τώρα τελευταία το έχουν ονομάσει << παιχνίδι >>!! Πιστεύοντας πολύς κόσμος που έχει ακούσει για αυτό ότι είναι κάποιο παράξενο παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει με μαγεία, μαντεία, και εξωπραγματικές δυνάμεις με βάση κάθε είδους μαγείας!!! Εν μέρει είναι κάπως έτσι, περιέχει μαγεία και μαντεία αλλά όλα βασίζονται στις εξωπραγματικές δυνάμεις, όχι όμως όπως τις εννοούν πολλοί. Η μαγεία την χρησιμοποιούν μόνο οι << μάγοι >> τις μαντικές ιδιότητες μόνο οι ειδικοί που προσέξτε δεν παίρνουν μέρος στην << υπόθεση >> εκείνη την στιγμή μα προετοιμάζονται μέρες πριν, για την << σύναξη >> που θα γίνει σε κάποιο πεδίο των μεγαλουπόλεων!

Θα μου πείτε τι είναι όλα αυτά που λέω και πως ξέρω κάτι που πολλοί καν δεν ξέρουν την ύπαρξη του αλλά ούτε καν έχουν ξανά ακούσει για αυτό το πράγμα ή το παιχνίδι; Εμείς οι Ερευνητές του μυστηρίου και του παράξενου πάντα μαγευόμασταν από το ανεξήγητο, το αινιγματικό, το μυστικιστικό, το παράξενο, το άγνωστο!! Πολλές φορές κινδυνέψαμε και πολλές φορές τραυματιστήκαμε ψάχνοντας για στοιχεία τα οποία θέλαμε να τα παρουσιάσουμε να τα αναλύσουμε και να τα αποκωδικοποιήσουμε!! Όλα αυτά βέβαια είχαν το κόστος τους και το αντίκτυπο τους, όπως έχω ξανά πει είμαι ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας που για μένα δεν είναι αλλά είναι πραγματικότητα, το θέμα της Μέσης Γης!! Μα στην πολύχρονη έρευνα μου συνάντησα πολλά περίεργα θέματα που κάπως εμπλεκόταν με την Μέση Γη, έτσι ένα από τα πιο περίεργα θέματα τα οποία συνάντησα που κατά ένα περίεργο τρόπο συνδέετε με την Μέση Γη είναι το ΜΕGAPOLISOMANSY!!!! Το πως συνδέετε με την Μέση Γη αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την αναφέρω σε άλλο άρθρο….

Αποφάσισα να μιλήσω για αυτό το τόσο παράξενο, μυστικιστικό, άγνωστο, περίεργο, αλλά και τόσο περίπλοκο, ακαταλαβίστικο μα και τόσο αρχαίο γεγονός το MEGAPOLISOMANCY, όταν πριν δυο μήνες σε μια περιοχή στο Παγκράτι είδα μπροστά μου αργά το βράδυ να εξελίσσεται μια παρωδία από αυτή την τόση παράξενη και ακαταλαβίστικη << υπόθεση >>!! Την ονομάζω παρωδία γιατί δεν επρόκειτο για την πραγματική << υπόθεση >> μα 
για νέους που πιστεύουν ότι πράγματι βρίσκονται σε κάποιο εξωπραγματικό παιχνίδι και θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς και προνομιούχους αλλά και με ιδιαίτερα χαρίσματα που συμμετέχουν σε αυτό!! Δεν θα σας πως κατέληξα να μιλάω με δυο από αυτούς τους νέους που νόμιζαν ότι βγήκα από το << Ρήγμα >> κοντά στο ιδιωτικό σχολείο Αθήναιον, μα όπως τους υποσχέθηκα θα τους εξηγήσω το τι συμβαίνει περίπου στο πραγματικό  MEGAPOLISOMANCY!! Αν και δεν συμφώνησαν σε τίποτα μαζί μου εγώ θα το κάνω όπως τους το υποσχέθηκα για να καταλάβουν ότι οι κοινοί θνητοί δεν παίζουν σε αυτό το << παιχνίδι >> αλλά αν πράγματι ήταν ας το πούμε παίχτες δεν θα μπορούσα να τους πιάσω για να συνομιλήσουμε αλλά ούτε και να τους έβρισκα ή έβλεπα ποτέ!!

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να καταλάβετε έστω και λίγο περί τινος πρόκειται, MEGAPOLISOMANCY : ΜΕΓΑ-ΠΟΛΙΣ-ΜΑΝΤΕΙΑ = Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ!! Αυτός ο όρος επινοήθηκε το 1890 από τον Thibaut De Castries στο σπανιότατο αλλά και απαγορευμένο από το Βατικανό βιβλίο: Megapolisomancy: A New Science of Cities. Αυτός ο όρος σημαίνει ότι έχει να κάνει με την μαγεία των πόλεων!! Όπως ακούγετε κάποιος που δεν ξέρει θα δώσει την εξής απάντηση: Ότι κάτι το μαγικό υπάρχει μέσα στην πόλη ή στην μεγαλούπολη!!

Εδώ όμως ξεκινούν κάποια ερωτηματικά:

Α) Ποιες πόλεις θεωρούμε μεγαλουπόλεις;

Β) Τι καταλαβαίνει κάποιος από την λέξη μαντεία και μαγεία;

Γ) Γιατί ο  Thibaut De Castries αναφέρει τον τίτλο << A New Science of Cities >>, για ποια επιστήμη εννοούσε; Γιατί δεν έγραψε τον όρο MEGACITIES;

Απαντήσεις:

Α) Ας πιάσουμε την χώρα μας που είναι μικρή οι μεγαλουπόλεις της είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. Ωραία μέχρι εδώ, αν όμως μετα το θέμα το κοιτάξουμε στους νομούς; Ο κάθε νομός έχει την πρωτεύουσα του όπου για τον νομό είναι η μεγαλούπολη και ίσως η δεύτερη πόλη του νομού να είναι και αυτή μια μεγαλούπολη.  Αυτό βέβαια κάποιοι δεν το θεωρούν σωστό, και πιστεύουν ότι το MEGAPOLISOMANCY εξελίσσετε μόνο σε μεγάλες χώρες με τεράστιες μεγαλουπόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Πεκίνο, το Τόκιο, η Μόσχα κτλ κτλ. Είναι λάθος!! Αυτή που γνωρίζουν την δομή και την << υπόθεση >> του MEGAPOLISOMANCY ξέρουν πολύ καλά ότι δεν απαιτείτε να έχει τεράστιο πληθυσμό μια πόλη αλλά να είναι κτισμένες με την προοπτική του MEGAGEOGRAPHOMANCY:  ΜΕΓΑ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ= Να υπάρχουν προοπτικές στο έδαφος όπου θα κτιστεί μια πόλη όπως ηλεκτρομαγνητισμός αλλά και αλλά φορτωμένα σημεία. Με λίγα λόγια να μπορεί κάποια στιγμή να ανοίγονται κάποιες << πύλες >> ή  φυσικά << ρήγματα >>. Όπως κάποια περίεργα  κτίσματα που έχουν κτιστεί στο πουθενά σε λιβάδια, βουνά, ακροθαλασσιές και νησιά δεν είναι τίποτα άλλο από << ΦΑΡΟΥΣ >> που τα έφτιαξε το λεγόμενο και τόσο μυστικό και άγνωστο στους πάντες εκτός των μυημένων παντός Ιερατείων Λευκών και Μαύρων << MEGAGEOGRAPHOMANCY >>!!!!

Εφόσον γίνει αυτό από τους ειδικούς << ΨΥΧΙΚΟΥΣ >> και αποφασίσουν ότι με την τεχνική αυτή πρέπει να κτιστεί η πόλη παίρνουν κάποιοι άλλοι τα ηνία εφόσον οι πρώτοι τους υποδείξουν το σημείο!!

Έτσι μετα από αυτό πρέπει να ξεκινήσει το λεγόμενο MEGAARCHITECTOMANCY:  ΜΕΓΑ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ = Θα πρέπει να φτιαχτεί το κάθε οικοδομικό τετράγωνο, δρόμοι, λιμάνια, πάρκα, κτλ. κτλ. βασισμένα πάνω σε τόπους δύναμης. Μιλάμε  πάντα για τα πρώτα οικοδομήματα μια καινούριας πόλης που θα εξελιχτεί σε μεγαλούπολη…. μεγαλώνοντας υπάρχουν μόνο διάφορα σημεία έως και καθόλου!! Όλα τα αναλαμβάνουν οι ΓΕΩΜΑΝΤΕΙΣ = ΜΑΝΤΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ = αυτοί που έχουν μαντικές ικανότητες στο να μπορούν να βρίσκουν σημεία δύναμης της ίδιας της γης όπως:  ηλεκτρομαγνητικά πεδία, << πύλες για αλλού >>  << τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >> κτλ, κτλ.

Μετα από όλα αυτά αρχίζουν δράση τα << Ύπο-Ιεράτεια >>, τι είναι αυτά; Αν και είναι λίγο δύσκολο να το αναλύσω θα προσπαθήσω. Ας πούμε ότι κάπου πρέπει να γίνει ένα καζίνο, ένα στρατόπεδο, κ.τ.λ. Μέσω του MEGAARCHITECTOMANCY θα κατασκευαστούν στους τόπους που θα υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός, όσο πιο πολύ ηλεκτρομαγνητισμός τόσο πιο σπουδαία << κτήρια >> κτίζονται εκεί….. κτήρια τα οποία ανήκουν στα ανάλογα Υπό-Ιεράτεια ή Ιερατεία…… Με λίγα λόγια εφόσον έχουν φτιάξει τα κτήρια, τους δρόμους, τα πάρκα, τα λιμάνια, αμέσως μετα εφόσον όλα τα << υλικά >> είναι έτοιμα, ετοιμάζουν τις ομάδες των μεγαλουπόλεων……. Εδώ είμαστε φτάσαμε στο ζουμί!! Οι ομάδες και από τα δυο Ιεράτεια Λεύκα και Μαύρα εκτελούν πάντα τις ίδιες εντολές εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!! Προσέξτε… οι εντολές είναι ίδιες οι ενέργειες τους αλλάζουν κάθε τόσο… κατά πληροφορίες κάθε εξόρμηση σχεδόν που κάνουν πότε δεν είναι η ίδια…

Η << Δουλειά >> της ομάδας από τα Λευκά Ιεράτεια είναι κάτι που πραγματικά δεν είναι ξεκάθαρο για το τι πρόκειται!! υπάρχουν όμως διάφορες μαρτυρίες κατά τους αιώνες περί τινος πρόκειται. Είναι είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ή αποδείξεις  ότι είναι έτσι…. .για αυτό και γράφει ο καθένας ότι του κατέβει!! Θα μου πείτε ότι και εσύ τώρα μπορεί να γραφείς ότι σου κατέβει και να μας παραμυθιάζεις όπως και οι άλλοι. Έχετε απόλυτο δίκιο, εγώ δεν θα σας παροτρύνω να πιστέψετε αυτά που γράφω αλλά θα σας παροτρύνω μετά από αυτό το άρθρο όσοι από εσάς ξέρουν ή έχουν ακούσει κάτι για αυτά που λέω να το ψάξουν έστω και ερασιτεχνικά.
 Την αντίστοιχη δουλεία κάνουν ακριβώς και τα Μαύρα Ιεράτεια, εδώ όπως βλέπετε υπάρχουν δυο αντίπαλες ομάδες, σε μια μεγαλούπολη μπορεί να υπάρχουν πολλές ομάδες και από τις δυο πλευρές οι οποίες η μια δεν ξέρει την άλλη και ποτέ μα ποτέ δεν συνεργάζονται!! Η ομάδα των Μαύρων Ιερατείων η << Δουλεία >> της είναι να ψάχνει να βρει που θα υπάρξει το επόμενο << Ρήγμα >> = Πύλη!! Πύλη που βγάζει κάπου αλλού σε άλλες διαστάσεις ή πλανήτες κανείς δεν ξέρει με σιγουριά να πει το που, αλλά ότι μπορεί να βγει έτσι και μπορεί να μπει!! Ορισμένοι ερευνητές όπως και εγώ πιστεύουμε ότι κάποια από τα όντα αλλά και ζώα της κρυπτοζωολογίας προέρχονται από αυτές τις πύλες. Υπάρχουν ρήγματα και έκτος πόλεων…. μα στις πόλεις υπάρχουν οι ομάδες ειδικά των Λευκών Ιερατείων που λαμβάνουν δράση για να τα στείλουν πίσω εάν περάσουν την << Πύλη ή το Ρήγμα >> ή να τα εξολοθρεύσουν και η δουλεία των Μαύρων Ιερατείων είναι να τους παρέχουν ασφαλές πέρασμα σε εμάς εδώ!! Για όσους είναι λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας για να σας δώσω να καταλάβετε στο περίπου τι συμβαίνει θυμηθείτε το σίριαλ << TORCHWOOD >> οπού στην Αγγλία σε ένα συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα ρήγμα και από εκεί περνούν διάφορα ζώα, εξωγήινοι, και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί, και υπάρχει μια ομάδα κρυφή από τον κόσμο όπου αναλαμβάνει δράση να τα κυνηγήσει κτλ. κτλ. Μόνο που στο σίριαλ δείχνει ότι το ρήγμα είναι σταθερό στην Αγγλία και ότι δεν υπάρχει ομάδα κακών παρά μόνο αυτοί που βγαίνουν από το ρήγμα!! Τώρα φανταστείτε σε κάθε μεγαλούπολη να υπάρχουν μετακινούμενα << Ρήγματα >> όπου τα κυνηγάνε δυο ομάδες να τα βρουν για τους δικούς τους σκοπούς η κάθε μια…. Βέβαια στο MEGAPOLISOMANCY τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι είναι στο σήριαλ, ας πάρουμε για παράδειγμα  την Πάτρα όπου είναι μια μεγάλη πόλη για την Ελλάδα μπορεί να υπάρχει δράση από τρεις έως και τέσσερεις ομάδες η οποία η μια δεν ξέρει την άλλη και δεν υπάρχει συνεννόηση ή βοήθεια αναμεταξύ τους, ούτε από την ομάδα των Λευκών Ιερατείων αλλά ούτε και από την ομάδα των Μαύρων Ιερατείων!! Ομάδα με ομάδα είναι όλοι άγνωστοι, ας ανήκουν στα Λευκά Ιεράτεια οι ομάδες δεν γνωρίζουν τις άλλες ομάδες και τα άτομα της άλλης ομάδας….. Το ίδιο λένε ότι συμβαίνει και στις ομάδες των Μαύρων Ιερατείων, αν και έχω κάποιες πληροφορίες που λένε ότι δεν συμβαίνει αυτό…. Οι δυο ομάδες των Ιερατείων αποτελούνται από τους έξεις χαρακτήρες:

  ( Είναι ένα απόσπασμα από προηγούμενο άρθρο το οποίο περιέχει και καινούρια στοιχεία ).

 Ο << ανιχνευτής >> :

Η αποστολή που έχει είναι να μπορέσει να διαβάσει τα << χνάρια >> των πόλεων!!  Δηλαδή, ένα γκράφιτι το οποίο είναι μπερδεμένο ανάμεσα στα αλλά, μια ταμπέλα νέον ενός μαγαζιού το οποίο θα το έχει διαμορφώσει έτσι ο << μάγος >> ή ο << κριτής >>, τις περίφημες << σημαδούρες των πόλεων >> που είναι τα τόσο περίεργα καπάκια ύδρευσης, υπονόμων, ηλεκτροδοτήσεις κτλ. κτλ. Επίσης πρέπει να ξέρει πολύ καλά την δομή της πόλης που θα ανιχνεύσει για να μπορεί να διαβάσει τα χνάρια που θα έχουν αφήσει ή οι δικοί του από προηγούμενο παιχνίδι ή οι αντίπαλοι!! Από αυτόν εξαρτιούνται τα πιο πολλά στο παιχνίδι!! Συνήθως δρα σε ταράτσες σπιτιών αλλά και σε κεραμοσκεπές όσο ψηλές και να είναι!!!

Ο << κυνηγός >> :

Ας πούμε ότι είναι η ψυχή της << ομάδας >> προσέχει πάντα τις κινήσεις του << μάγου >>, κυνηγάει τους παρείσακτους που περνούν μέσα από το ρήγμα, κυνηγά ακόμα και άτομα από την αντίπαλη ομάδα, οι αρμοδιότητες που έχει είναι πολλές και άγνωστες. Επίσης έχει τεράστια ταχύτητα σε ότι κάνει, αν θελήσει μπορεί να γίνει και απαρατήρητος οπού και να είναι, τους ονομάζουν και ως Χαμαιλέοντες των πόλεων……

Οι << επόπτες >> :

Συνήθως παρατηρούν την εξέλιξη του όλο ζητήματος. Ποτέ δεν ανακατεύονται ούτε στην μάχη αλλά ούτε στην αναζήτηση των ρηγμάτων!!! Εμφανίζονται πάντα την τελευταία στιγμή που έχει ανοίξει το ρήγμα, ή την ώρα που ανοίγει….. κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητα τους ή τι άλλο κάνουν ή ακόμη ποιοι είναι!!! Θα εμφανιστούν την ώρα που θα γίνει αυτό που είναι να εποπτεύσουν και μετα εξαφανίζονται…….!! Μπορεί να εποπτεύουν αν έγινε τέλειο το χτύπημα ή αν οι κινήσεις ήταν σωστές ή αν έπρεπε να γίνει εκεί…… κανείς δεν ξέρει τι εποπτεύουν……!!

Ο << κλειδοκράτορας >> :

Είναι το άτομο που παρέχει διαφυγή σε όλη την ομάδα ή ακόμη και σε μεμονωμένα άτομα, μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα, αποθήκη, υπόνομο, οτιδήποτε έχει είσοδο σε κάποια άλλη πλευρά!! Το κάνει τόσο γρήγορα που κάμερα δεν μπορεί να τον πιάσει στην ώρα της δουλειάς…… θα μου πείτε θυμίζει τον τύπο με τα κλειδιά στην ταινία ΜATRIX, χμμμμμ εύλογα θα σκεφτεί κάποιος μήπως το φαντάστηκες από εκεί; Εγώ θα απαντήσω, μήπως ο συγγραφέας του βιβλίου που έγινε ταινία ήξερε κάτι; Οι << κλειδοκράτορες >> του MEGAPOLISOMANCY δεν έχουν κλειδιά στα χέρια τους……. μα έχουν ψυχικές απίστευτες δυνάμεις που δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος από εμάς. Χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και είναι συγκεντρωμένοι μόνο στον τρόπο διαφυγής αν κάτι πάει στραβά!!

Ο << κριτής >> :

Είναι αυτός που πρέπει να κρίνει αν πρέπει η ομάδα να δράση σε κάποια περιοχή ή όχι!! Η δουλεία του είναι η πιο σημαντική από όλες διότι από αυτόν εξαρτάται οι ζωές των άλλων της ομάδας. Έχει και άλλες ιδιότητες αλλά είναι τελείως άγνωστες όπως και των << εποπτών >>!!

Ο << μάγος >> :

Ο << μάγος >> έχει αυτό το όνομα γιατί είναι πραγματικός μάγος όσο απίστευτο και να σας φαίνεται. Δεν πρόκειται για μάγο που βγάζει περιστέρια και κουνέλια από το καπέλο του, ούτε από αυτούς που κάνουν << χούτου >> ή  << μαύρη μαγεία >>, η δουλεία του είναι να προσέχει τα ας τα ονομάσουμε << επιτιθέμενα ξόρκια >> του αλλού << μάγου >> από την αντίθετη ομάδα!! Μαζί με αυτό πρέπει να έχει και τον νου του το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που θα βγει από το ρήγμα……. αν θα βγει, αλλά και το πώς θα βγει!! Πρόκειται για άτομα άκρως επικίνδυνα για τους εχθρούς τους με απίστευτες γνώσεις από αρχέγονη παλαιά καθάρια μαγεία!!! Φανταστείτε ότι αν το θελήσει ή ακόμα προλάβει μπορεί να προστατέψει όλη του την ομάδα αλλά ακόμα και να την μεταφέρει μέσο ρήγματος σε ασφαλές σημείο!!

ο << Ωροσκόπος >>:

Ακούγοντας τον ορισμό της λέξης θα έλεγε κανείς ότι έχει να κάνει με τα ζώδια, ακούγοντας, μα αν την δει γραμμένη ή κάποιος του εξηγήσει ίσως μάθει για ένα από τα πιο ανεξήγητα όντα στον κόσμο μας. << Ωροσκόπος >> ή αλλιώς και << Χρονοαλάχτης >> = αυτός που αλλάζει το χρόνο ή << Ωροποιητής >> = Αυτός που φτιάχνει την ώρα, δεν μιλάμε για τους ωρολογοποιούς που φτιάχνουν ρολόγια, αλλά για αυτόν που δημιουργεί την ώρα του χρόνου και του χώρου!! Από όσο έχει ακουστεί είναι πολύ σπάνια τα άτομα αυτά τα οποία είναι άφθαρτα και αθάνατα στο χρόνο και ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας. Λέγεται ότι υπάρχουν γύρω στα δέκα άτομα σε όλο τον κόσμο μοιρασμένα τέλεια στα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια 5 στους μεν και πέντε στους δεν!! στο MEGAPOLISOMANCY  Θα ανακατευτούν πολύ σπάνια και όταν χρειαστεί μπορούν να σταματήσουν το χρόνο αλλά και να το προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα θέλουν αυτοί… λέγεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί από αρχές χρόνου μόνο τρεις φορές και όχι στην σύγχρονη ιστορία ή ακόμα και αρχαία!! Μπορούν να εμφανιστούν όπου θέλουν επάνω στην γη με μια τους μόνο σκέψη. Να θυμίσω στους λάτρεις παράξενων και επιστημονικής φαντασίας ταινιών την ταινία THE JUMPER……. γίνομαι λίγο πιο κατανοητός; ίσως!! Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν για τα συγκεκριμένα άτομα αλλά πιστεύω αν κάποιος έχει τον μέγιστο χρόνο να ψάξει στην ιστορία αρχαία-προϊστορική-σύγχρονη κάτι θα βρει…….


Σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου υπάρχουν πολλές ομάδες σαν και αυτή που περιγράψαμε, αλλά και από τις αντίθετες. Καμία ομάδα δεν γνωρίζει την άλλη ας είναι στην ίδια πλευρά. Την κάθε ομάδα την ελέγχει ένα πολύ περίεργο άτομο το οποίο ποτέ δεν πηγαίνει με την ομάδα, κάθετε κάπου σταθερά και των ενημερώνουν οι << ακολούθιοι >> ( σε αυτό το άρθρο θα χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ξανά ποτέ και είναι σύνθετες λέξεις για να καταλάβετε κάποια πράγματα καλύτερα ). Οι << Ακολούθιοι >> = αυτοί που ακολουθούν κάποιον ή κάποιους, ακολουθούν τις ομάδες και ενημερώνουν το άτομο αυτό. Το άτομο αυτό ονομάζεται << Πολιτιοπαντογνώστης >> = αυτός που γνωρίζει τα πάντα για τις πόλεις!!! Έχει και άλλο όνομα όπως και << Λαβύρινθοπολιτιοτοποιός >> = αυτός που φτιάχνει λαβύρινθους στην πόλη!!! Με το δεύτερο όνομα χρησιμοποιείτε πολύ σπάνια!!! Είναι αυτός που έχει γνώσεις για τα πάντα για την πόλη που βρίσκετε από τους υπονόμους μέχρι και τις ταράτσες, δρόμους, στενάκια, μπαλκόνια, λιμάνια, αδιεξόδους, τα πάντα!!! Όταν η ομάδα βρει το << ρήγμα >> αυτός δίνει την διαταγή στον << μάγο >> αν θα συνεχίσει ή όχι………. Αν βεβαία υπάρχει η αντίπαλη ομάδα εκεί ήδη τα πράγματα αλλάζουν και αποφάσεις παίρνει μόνο ο << Κριτής >>.

Ο << Πολιτιοπαντογνώστης >> δεν δρα μόνος του, δεν είναι ανεξάρτητος!! Δίνει και αυτός με την σειρά του αναφορά στα << Ιεράτεια >>!! Ναι!! Στα << Λευκά Ιεράτεια >> και ο αντίστοιχος << Πολιτιοπαντογνώστης  >> στα << Μαύρα Ιεράτεια >>!! Για όσους δεν γνωρίζουν  τι είναι μπορεί να βρουν πληροφορίες στο άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. Για τόσο αρχέγονο παλαιό << παιχνίδι >> μιλάμε, από αρχές των πρώτων πολιτισμών και πόλεων πάνω στην γη!! Πρόκειται για ένα περίεργο και ακαταλαβίστικο ανταγωνισμό των ιερατείων αυτών που περιλαμβάνει όλα τα καλά μα συνάμα και τα άσχημα του σύμπαντος. Τα οποία μπορεί να υλοποιηθούν και να περάσουν στον κόσμο μας ανά πάσα στιγμή από τα ρήγματα!!! Η μια ομάδα προσπαθεί να μην περάσουν και η άλλη προσπαθεί να τα περάσει. Το χειρότερο εφιαλτικό σενάριο και για τις δυο ομάδες είναι να περάσουν από το ρήγμα <<  Σκιεροπολυμορφηστές >> = σκιερές οντότητες που μπορούν να αλλάξουν και να πάρουν πολλές μορφές!!!!

Σε κάθε εποχή δημιουργούνται στις ομάδες και καινούριοι ρόλοι όπως στην δικιά μας εποχή δημιουργήθηκε ο << Ζωγραφοπολιτοποιός >>. Δηλαδή, Ζωγράφος-της Πόλης-που Εκποιεί , θα με ρωτήσει κάποιος εύλογα τι είναι αυτός ο όρος; Αν έχετε παρατηρήσει τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια περίπου από το 1998 και ίσως πιο πίσω άρχισαν να γίνονται σε τοίχους σπιτιών, μαγαζιών, τρένων, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και όπου αλλού μπορούν,  περίεργες ζωγραφικές με σπρέι όπου ονομάζονται Graffiti. Δεν θα εξηγήσω την λέξη που έχει δοθεί τι σημαίνει γιατί μπορεί ο καθένας να το κάνει…… από το γράφω….. Το graffiti στην Ελλάδα είναι σχετικά στα σπάργανα με άλλες χώρες, για όσους δεν ξέρουν τι είναι, είναι ελεύθερη ζωγραφική από κάποια παιδιά…. έτσι θέλουν τον κόσμο να πιστέψει. Όχι ότι οι πιτσιρικάδες οι και κάποιοι μεγάλοι δεν το κάνουν με ελεύθερη βούληση αλλά το γνήσιο graffiti ξεκίνησε από το MEGAPOLISOMANCY. Πολύπλοκα έργα ζωγραφικής με σπρέι στους τοίχους ή ακόμα και παράξενα σύμβολα περίπλοκα ζωγραφισμένα δεν ήταν τίποτα άλλο από χάρτες καθοδηγήσεις των ομάδων μέσα στις μεγάλου πόλεις!! Αναρωτηθείτε γιατί δεν υπάρχουν σε μικρές πόλεις; Όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα αυτή η μόδα από τους καλλιτέχνες όχι από τους Ζωγραφοπολιτοποιούς έβαζαν ο καθένας την υπογραφή του στο σημείο που θα έκανε το έργο, μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε τι ήταν και κάποια περιοδικά δήλωσαν ότι μπορεί να πρόκειται περί σατανιστών ή συνάντηση κάποιων άλλων ομάδων. Όταν άρχισαν τα έργα τότε όλοι κατάλαβαν περί τινος πρόκειται. Βέβαια τα έργα των Ζωγραφοπολιτοποιών είναι πολύ περίπλοκα αλλά και πολύ όμορφα αν και δύσκολα κάποιος μπορεί να βγάλει άκρη το τι σημαίνουν ακόμα και κομμάτια που είναι ρεαλιστικά. Ένας απλός καλλιτέχνης για να ζωγραφίσει ένα τοίχο 20τμ μπορεί να του πάρει όλο το βράδυ ανάλογα το σχέδιο αλλά και κάποιες μέρες ενώ ένας Ζωγραφοπολιτοποιός μόνο κάποια λεπτά έως και μια ώρα!!! Για σκεφτείτε γιατί το Γκράφιτι γίνετε πάντα βράδυ; Γιατί απαγορεύετε από το νομό περί ρύπανσης ξένης περιουσίας, αυτό έγινε από τα << Βιομηχανικά Ιεράτεια ή και Βίο-τεχνικά Ιεράτεια >> όχι μόνο στην χώρα μας αλλά παντού ώστε να μην γίνονται graffiti χωρίς βέβαια καμία επιτυχία….. αν εδώ και λίγο καιρό δεν γίνονται πλέον στην Ελλάδα στον ρυθμό που έγιναν πριν κάποια χρόνια….!! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι ενέργειες του MEGAPOLISOMANCY  στην χώρα μας. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από graffiti που υπάρχουν σε διάφορες μεγαλουπόλεις.

Υπάρχουν και άλλοι ρόλοι και θα υπάρξουν και άλλοι όσο θα εξελίσσονται οι μεγαλουπόλεις…. τόσο θα υπάρχουν και καινούριοι ρόλοι… όπως πριν από την ονομασία MEGAPOLISOMANCY υπήρξε αλλά και υπάρχει ακόμα η ονομασία URBANOMANCY!! Αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να δοθεί η σωστή εξήγηση σημαίνει στο περίπου URBANOMANCY = ΘΡΥΛΟΣ-ΜΑΝΤΕΙΑ= ΘΡΥΛΙΚΗ -ΜΑΝΤΕΙΑ, αυτή για μένα είναι η πιο σωστή εξήγηση που μπορεί να δοθεί. Τώρα αν κάποιος κάνει υποθέσεις με το τι σημαίνει….. θα έχει τους λόγους του…. αν και πραγματικά η ερμηνεία της λέξης αυτής την ξέρουν μόνο οι μυημένοι το τι ακριβώς σημαίνει!! ΕΙΠΑΜΕ!! σε αυτήν την υπόθεση λόγο του ότι δεν είναι γνωστή σε πολλούς ο κάθε ερευνητής μπορεί να γράφει ότι θέλει…. είναι όμως έτσι; θα μου πείτε και να θέλει κάποιος να ψάξει για το συγκεκριμένο ζήτημα  θα καταφέρει τίποτα; Αν ψάξει, βρει τα σημάδια, ανιχνεύσει, χαρτογραφήσει, παρακολουθήσει ώρες….. ώρες… ίσως και μήνες σίγουρα θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με κάτι από αυτά που έχω αναφέρει μέχρι τώρα…. έστω και φευγαλέα, μα χρειάζεται υπομονή πολύ υπομονή και πολύ ψάξιμο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχει τις ανάλογες πληροφορίες το που και το γιατί…. αν δεν έχει τις πολύτιμες πληροφορίες δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα όσο καιρό να περιπλανηθεί μέσα στις πόλεις!!
 SUMMUS-CONCILIUM-MAGICAM είναι γραμμένο σε μια επιγραφή Ρωμαϊκής εποχής που υπολογίζεται στην εποχή του Καλιγούλα. Μόνο αυτές οι τρεις λέξεις υπάρχουν στην επιγραφή στο κεντρικό μουσείο της Ρώμης…. αν και τώρα τελευταία οι συνεργάτες μου μου είπαν ότι έχει αποτραβηχτεί με την δικαιολογία της συντήρησης…. για να δούμε θα επιστραφεί; SUMMUS-CONCILIUM-MAGICAM = ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ-ΠΟΛΗ-ΜΑΓΕΙΑ!! Αυτό ακριβώς σημαίνουν οι τρεις λέξεις πάνω στην τετράγωνη μπρούτζινη επιγραφή που όπως δείχνει η κατασκευή της κάπου πρέπει να κούμπωνε. Δυστυχώς είναι από τα κομμάτια που απαγορεύεται να φωτογραφηθούν οπότε δεν έχω να σας το παραθέσω….. αυτήν την στιγμή!! Δεν χρειάζεται να σας πω ότι αυτή η επιγραφή δείχνει καθαρά ότι είχε να κάνει με το MEGAPOLISOMANCY της τότε εποχής ύστερα από ότι σας έχω εξηγήσει. Η επιγραφή για τους αρχαιολόγους είναι ακόμα ακατανόητη το τι εννοεί μα για τους μυημένους ξέρουν πολύ καλά το τι εννοούσε!! Αρχαία τέτοια αντικείμενα με αινιγματικές επιγραφές υπάρχουν παντού…. φτάνει κάποιος να ξέρει να τα διαβάσει μα και να τα ανακαλύψει στα μουσεία όλου του κόσμου…. από την Ελλάδα, την Κίνα, την Αμερική σε όλες τις χώρες, του κόσμου και το εννοώ όταν λέω σε όλες τις χώρες του κόσμου!!
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ URBANOMANCY – MEGAPOLISOMANCY ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ URBANOMANCERS!! :

http://lists.unknown-armies.com/pipermail/ua-unknown-armies.com/1999-February/000421.html

http://www.scc.net/~indra/ua/magick/urbano.htm

http://www.rpg-discussions.info/en/0mpLVTP……( ΠΟΝΗΡΟ!!!)

http://www.pouet.net/topic.php?which=643……( ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ URBANOMANCERS ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΠΗ!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!)

http://mail.urbanomancy.com/

Γενικός άμα ψάξετε στο GOOGLE αλλά και αλλά οι πιο πολλές ιστοσελίδες που αναφέρονται για παιχνίδια του MEGAPOLISOMANCY ανήκουν στην Ελλάδα!! τυχαίο; Δεν νομίζω…….!!! Υπάρχει αυτό το βίντεο που θα σας παραθέσω όπου ένας ανιχνευτής έχει μπει σε ένα << Ρήγμα >> το οποίο έχει εμφανιστεί σε ένα σπίτι….. το αν είναι αληθινό ή όχι το αφήνω στην κρίση σας…… αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά αν είναι αληθινό ή όχι. Το μόνο που βρέθηκε από τον ανιχνευτή είναι η κάμερα. Αυτός που το ανέβασε το ονόμασε real demons……. :

Click here to view the embedded video.

Η ανάλυση θα γίνει κάποια άλλη φορά πρώτα θα σας αφήσω να αναλογιστείτε αν είναι αληθινό ή όχι!! δεν τέλειωσα εδώ τις αναφορές μου για το MEGAPOLYSOMANCY θα υπάρξουν και άλλα άρθρα!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.


 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!! 


Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν γραφτεί πολλές πληροφορίες για το θέμα του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY. Έχουν γραφτεί συγκεκριμένα βιβλία από διάφορους ανθρώπους όπου όλα δείχνουν να ήταν μυημένοι στο όλο ζήτημα…. όχι ότι συμμετείχαν, απλώς είχαν μυηθεί για το περί τίνος πρόκειται. Αυτοί οι άνθρωποι έγραψαν ο καθένας ότι γνώριζε με τον δικό τους τρόπο. Τρόπο που μόνο κάποιοι που θα ήταν μυημένοι θα μπορούσαν να καταλάβουν το τι ακριβώς εννοούσανε. Ας πούμε ότι ήταν εγχειρίδια για << κάποιους >> ή για τις μεταγενέστερες γενεές ανθρώπων που θα είχαν μυηθεί στο όλο ζήτημα.


Αυτά τα βιβλία σήμερα είναι σπάνια και δυσεύρετα αν κάποιος τα αναζητήσει, και αν βρει κάποιο κοστίζει μια μικρή περιουσία. Μα θα βρεθεί σε μεγάλη απογοήτευση όταν το αγοράσει διότι δεν θα καταλάβει τίποτα από όσα γράφει μέσα το βιβλίο, θα του προξενήσει την περιέργεια αυτό είναι σίγουρο…. μα δεν θα καταλάβει τίποτα. Έτσι θα στολίσει την βιβλιοθήκη του με ένα βιβλίο το οποίο θα του είναι άχρηστο και το μόνο που θα κάνει είναι να περηφανεύεται για την απόκτηση του. Προσωπικά γνωρίζω πολλούς ανθρώπους όπου κατέχουν κάποια παράξενα βιβλία για πολύ παράξενα ζητήματα και έχουν ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για να τα αποκτήσουν μα  έχουν μείνει μόνο στην απόκτηση, και προσπαθούν μέσο κάποιων άλλων ανθρώπων να τους δοθούν εξηγήσεις…. κάτι είναι και αυτό από το τίποτα θα μου πείτε.
 

Το συγκεκριμένο ζήτημα ίσως για μένα να είναι από τα πιο απόκρυφα που υπήρξαν άλλα και υπάρχουν σε όλο τον κόσμο!! Πριν δεκαεπτά χρόνια βρισκόμουν στην Αγγλία συγκεκριμένα στο Γιορκ Τάουν. Γυρίζοντας τα στενάκια του βρέθηκα σε ένα μαγαζάκι όχι πολύ μεγάλο το οποίο πουλούσε αντίκες, από καρφίτσες, μαχαίρια, κηροπήγια, καθρέφτες, μέχρι και βιβλία. Αμέσως με έπιασε ένα ρίγος για αυτά και έτρεξα κοντά τους για να τα περιεργαστώ. Ήταν πολλά, άλλα τεράστια άλλα μικρά άλλα μεσαίου τύπου, καθώς τα κοίταζα με μεγάλο σεβασμό μέσα στην βιτρίνα κάτω από ένα μεγάλο κόκκινο βιβλίο μαγειρικής του 19ου αιώνα είδα ένα ξεθωριασμένο χρώματος γκρι βιβλίο. Αμέσως αναζήτησα τον μαγαζάτορα για να μου το δείξει πράγμα που έγινε, όταν μου το έδωσε έμεινα έκπληκτος μα και άναυδος με την παράξενη επικεφαλίδα που είχε ως τίτλο!!  << AD CULPA URBEM >> από κάτω έγραφε με μικρά γράμματα << Peripateticus >>  το όνομα του συγγραφέα ήταν κάτω κάτω, μετα δυσκολίας διαβαζόταν, έγραφε : Giacomo Luigi  από κάτω από το όνομα του ήταν η ημερομηνία έκδοσης 1883!!

 Δεν μπορούσα να πιστέψω τι κρατούσα στα χέρια μου, από την επικεφαλίδα και μόνο είχα μείνει άναυδος ότι είχα σταθεί τόσο τυχερός που είχα βρει ένα βιβλίο τέτοιο. Είναι ένα βιβλίο το οποίο είναι γραμμένο στα Λατινικά η επικεφαλίδα AD CULPA URBEM σημαίνει ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ και από κάτω από αύτη Peripateticus σημαίνει ο Περιπλανώμενος!!! Ένα βιβλίο από έναν άγνωστο συγγραφέα που αργότερα διαπίστωσα ότι ήταν ένας αλχημιστής Ιταλός όπου είχε γράψει καμπόσα βιβλία για την αλχημεία… και εγώ το κρατούσα στα χέρια μου!!

Μετα από σκληρά παζάρια κατάφερα και το πήρα, 123 σελίδες όλο και όλο μα ήταν τόσο αποκαλυπτικό παρ’ όλο ότι ήταν γραμμένο στα Λατινικά. Μιλάει κατά πάσα πιθανότητα για τον εαυτό του όπου τον ονομάζει Περιπλανώμενο και για το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY που είχε αντιληφθεί στην Φλωρεντία της Ιταλίας εκείνη την εποχή!! Δίνει πληροφορίες για την << Υπόθεση >> εκείνης της εποχής με πλήρη αναφορά, μέχρι και για το << Ρήγμα >> και για το πλάσμα που βγήκε από εκεί αλλά και για την μάχη που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες …« arma ab alio mundi……Praesent velit monstri simile vero non revertetur ad…..tandem monstrum reliquit venit.» δηλαδή « είχαν όπλα από άλλο πλανήτη…. η μια ομάδα ήθελε το τέρας να φύγει από εκεί που ήρθε η άλλη όχι…. τελικά το τέρας έφυγε από εκεί που ήρθε.. ». Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί με έναν παράξενο τρόπο, τι εννοώ; Σαν να το έγραψε κάποιος αλλοδαπός και όχι ο ίδιος ο συγγραφέας ή δεν ήξερε καλά Λατινικά ή το έγραψε επίτηδες έτσι…. πχ. για να καταλάβετε…( Μια σπίτι ήταν στο απέναντι λιβάδι και ο ουρανοί από κάτω του ήταν μαυριδερός.), ίσως να είχε το σκοπό του που το έγραψε έτσι κατά τα αλλά όλο το βιβλίο είναι ένας χρυσός οδηγός για αυτούς που ασχολούνται ή ψάχνουν να μάθουν το τι είναι το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY!! Για τους ερευνητές που διαβάζουν αυτές τις γραμμές θέλω να πω πώς το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σπανιότατο και από όσο ξέρω ένα δεύτερο βιβλίο σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του Βατικανού στον τομέα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ με το νούμερο 623!!

Μια και μιλήσαμε για οπλισμό του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY  θα αναφερθώ και γω στο τι ακριβώς γνωρίζω ίσως οι URBANOMANCERS αναγνώστες να απογοητευτούν λίγο γιατί θα τα ξέρουν διαφορετικά. Θα ήθελα να τους πω δεν πειράζει εσείς όλοι που είστε URBANOMANCERS έχετε τα δικά σας όπλα στον ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ που ήδη έχετε δημιουργήσει…… ποιος ξέρει στο μέλλον πως μπορεί να εξελιχτεί; Μα εγώ θα μιλήσω για τα γνήσια και άγνωστα όπλα της όλης υπόθεσης….

Τα μόνα όπλα που χρησιμοποιούνται από αρχής χρόνου είναι δυο ειδών, το ένα είναι το λεγόμενο και τόσο αινιγματικό « ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ » και το άλλο είναι μια γκάμα κρυστάλλων!! Αυτά είναι δεν χρησιμοποιούν κάποια άλλα όπλα!!

Για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι το Δωδεκάεδρο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου << ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ MEGAPOLYSOMANCY >>. Από όσο μπορώ να γνωρίζω το Δωδεκάεδρο είναι ένα << Ψυχικό >> όπλο, δηλαδή μόνο άτομα τα οποία διαθέτουν ψυχικές δυνάμεις όπως τηλεκίνηση ή τηλεπάθεια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Για να μπορέσει κάποιος να το χρησιμοποιήσει πρέπει να διαθέτει μεγάλα αποθέματα από αυτές τις ψυχικές δυνάμεις…..

Ο << Ανιχνευτής είναι αυτός που χειρίζεται αυτό το τόσο παράξενο όπλο το Δωδεκάεδρο, λέγεται ότι κάποιες φορές αν το θελήσει ή έχει εξολοθρευτή ο ανιχνευτής μπορεί και ο << Κριτής >> να το χρησιμοποιήσει. Η εκάστοτε ομάδα έχει τον ανιχνευτή της αλλά και το Δωδεκάεδρο της όπου σήμερα ονομάζεται << Πολύεδρο >> το οποίο είναι πάντα βασισμένο στο δωδεκάεδρο δηλαδή τις δώδεκα γωνίες του!! Κρατώντας αυτό το όπλο στα χέρια του ο Ανιχνευτής μπορεί να το σμικρύνει ή να του αλλάξει ακόμα και σχέδιο αν το θελήσει, δεν βγάζει ακτίνες ή βλήματα μα καθαρή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια όπου αντλεί από τον ίδιο τον πλανήτη Γη!! Αύτη η ενέργεια μπορεί από το αναισθητοποιήσει έναν απλό άνθρωπο μέχρι και να μπορέσει να διαλύσει μια ολόκληρη πόλη στην στιγμή!! θεωρείται από τα πιο σπουδαία όπλα που υπάρχουν σήμερα στο πλανήτη τα οποία τα έχουν φτιάξει τα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια!! Όλα δείχνουν ότι κανένα από τα δυο Ιεράτεια να μην μπορεί να κατασκευάσουν άλλα οπότε ο κύριος σκοπός της κάθε ομάδας εκμεταλλευόμενης του κάθε << Ρήγματος >> και με κάθε τρόπο να πάρει η μια από την άλλη το περιβόητο Δωδεκάεδρο ή Πολύεδρο. Δεν γνωρίζω τον λόγο γιατί να θέλει η μια ομάδα να μαζέψει από την άλλη τα Δωδεκάεδρα αλλά υπάρχουν κάποιες φήμες ότι αν μία ομάδα καταφέρει να τα μαζέψει όλα τότε το Ιερατείο που ανήκει θα γίνει κυρίαρχος όχι μόνο του δικού μας πλανήτη αλλά και του ηλιακού μας συστήματος, αυτό το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη το αν είναι αλήθεια ή όχι…

Όσο για τους κρυστάλλους όλη η ομάδα εκτός του Ανιχνευτή έχει έναν στον εξοπλισμό του. Αυτούς τους κρυστάλλους τους ονομάζουν  με την περίεργη ονομασία << ΟRHAGON >> ( ΟΡΧΑΓΚΟΝ ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω την έννοια του ονόματος.), πρόκειται για κρυστάλλους όπου βρίσκονται σε τεράστια βάθη και συνήθως έχουν ένα χρώμα ανοιχτό πρασινωπό προς το γκρι…. Με αυτούς τους κρυστάλλους μπορεί κοντά σε οποιοδήποτε Ρήγμα να γίνουν φονικά όπλα μην όμως γνωρίζοντας τον τρόπο. Κάποιες πληροφορίες μιλούν ότι μπορούν να γίνουν κάποιου είδους φωτόσπαθο και αυτήν την πληροφορία την καταθέτω με επιφύλαξη το αν είναι αληθινή ή όχι!!

 Όλα ακούγονται απίστευτα σε αυτήν την υπόθεση και κάποια πράγματα όπως και λέξεις για πρώτη φορά, δεν σας λέω να τα πιστέψετε αυτοί που ξέρουν κάποια πράγματα για αυτό το ζήτημα γνωρίζουν πολύ καλά το αν λέω αλήθεια ή όχι. Αυτό το λέω για τους απανταχού URBANOMANCERS = αυτοί που θεωρούνται παίχτες στο MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY!! Είμαι σίγουρος αυτό που << κάνετε >> μέσα στις Μεγαλουπόλεις για εσάς έχει κάποιο σκοπό, δεν θα διαφωνήσω μαζί σας, εύχομαι όμως στην οποιαδήποτε ομάδα μην τυχόν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με πραγματική ομάδα του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY θα είστε τυχεροί αν βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ομάδα από τα Λευκά Ιεράτεια είμαι σίγουρος ότι θα σας αγνοήσουν, μα αν τυχόν πέσετε στην αντίθετη ομάδα δυστυχώς θα είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε το φως του ήλιου. Δεν το λέω με σκοπό να σας τρομοκρατήσω ή να σας ενθαρρύνω να σταματήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε σας το λέω για να έχετε το νου σας σε αυτό που κάνετε. Οι πιθανότητες να τύχει σε μια ομάδα των URBANOMANCERS κάτι τέτοιο είναι μια στο εκατομμύριο…. Α παιδιά και κάτι άλλο τα άτομα τα οποία δρούνε στο πραγματικό MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY ονομάζονται << ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ >> ΚΑΙ ΟΧΙ URBANOMANCERS!!!! Βέβαια αυτό είναι ένα γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά ανήκουν κάπου όπου εμείς δεν έχουμε ιδέα το τι μπορεί να είναι….. Για μένα URBANOMANCERS όπου και να βρίσκεστε συνεχίστε να κάνετε αυτό το οποίο κάνετε χρησιμοποιήστε καλά τα μοντέρνα φανταστικά όπλα σας και τον σύγχρονο εξοπλισμό σας και καλές περιπέτειες στον τεράστιο αυτό νέο ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ  που έχετε δημιουργήσει παγκοσμίως και το οποίο ξεκίνησε από την Ελλάδα.

Οι πραγματικές ομάδες του MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY δεν χρησιμοποιούν καμία καινούρια τεχνολογία ακόμα και στην ενδοεπικοινωνία τους, όλα γίνονται ψυχικά μέσω την τηλεπάθεια που διαθέτει όλη η ομάδα….. Ότι βρίσκονται σε στέγες και άλλα περίεργα μέρη είναι αλήθεια μόνο που όταν ενεργοποιηθεί η << υπόθεση >> και ο Ανιχνευτής πρέπει να τρέξει στις στέγες ή στις ταράτσες όταν φτάσει στη τελευταία ταράτσα και η απέναντι είναι γύρω στα σαράντα με πενήντα μέτρα απόσταση ο πραγματικός θα κάνει το άλμα επιτυχώς και θα συνεχιστεί η υπόθεση…..!!

Υπάρχουν πράγματα εξωπραγματικά στην << υπόθεση >> αυτή που ίσως δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να τα διανοηθεί, αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με άτομα με πολύ ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτουν που δεν τις έχουμε καν διανοηθεί στις πιο τρελές και απίστευτες φαντασιώσεις μας!!

Ας συνεχίσουμε, μία μορφή η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα της στην Βικτοριανή Αγγλία αλλά μέχρι και σήμερα είναι η μορφή του << Spring-Heeled Jack !! >> στα Ελληνικά η πιο σωστή μετάφραση είναι ως Ο Ανοιξιάτικος Τακουνιάς Τζάκ!! μέχρι και σήμερα δεν ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι μόνο εικασίες για το τι ήταν. Θα με ρωτήσετε εύλογα τι δουλεία έχει ο Spring-Heeled Jack με το θέμα του ΜΕGAPOLΙSOMANCY-URBANOMANCY;

Θα σας εξηγήσω, όπως σήμερα έτσι και τότε δεν είχαν ιδέα το τι είναι το MEGAPOLYSOMANCY-URBANOMANCY για αυτό και έβγαζαν συμπεράσματα τα οποία θα είχαν κάποια λογική. Η μορφή αυτή είχε τα εξής χαρακτηριστικά τα οποία τα έχει μέχρι και σήμερα. Το άτομο αυτό ήταν ψηλό από 1.90 έως 2.10 αδύνατο, φορούσε πάντα μαύρα ρούχα εφαρμοστά επάνω του. Σε όσες εμφανίσεις έκανε τα μάτια του λαμπίριζαν με χρώμα κόκκινα όπως το χρώμα του αναμένου κάρβουνου, από το στόμα του έβγαζε φλόγες χρώματος γαλάζιες, μα το χαρακτηριστικό του ήταν τα τεράστια άλματα που μπορούσε να κάνει επί τόπου από δέκα έως και τριάντα μέτρα κατακόρυφα. Η διαφυγή του πάντα βασιζόταν στις στέγες των σπιτιών όσο ψηλές και να ήταν εκτός αυτό βρισκόταν πάντα στις στέγες των σπιτιών και πάρα πολλοί άνθρωποι τον είχαν δει να στέκεται ώρες σε κάποια στέγη άπρακτος σαν κάτι να παρακολουθούσε!!

 Οι τότε ερευνητές δεν συμφωνούσαν με τον απλοϊκό κόσμο ότι ήταν ο Σατανάς που έκανε τις εμφανίσεις αυτές αλλά συμφωνούσαν ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο ο οποίος είχε εφεύρει ένα σύστημα υποδημάτων με κάποιου είδους ελατήρια, για αυτό το λόγο του έδωσαν και την ονομασία αυτή
Η υπόθεση αυτή είναι τόσο ρεαλιστική και τον είχε δει τόσος κόσμος που δεν αμφισβητείτε η γνησιότητα του αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει κλείσει ο φάκελος του λόγο των πολλών εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι και σήμερα!! Εδώ για αυτήν την περίπτωση με την τεχνολογία και την εφευρετικότητα που υπάρχει σήμερα έχουν ανακαλυφθεί ( παπούτσια ) ελατηρίου τα οποία τα ονομάζουν Καγκουρό, αυτά δίνουν την δυνατότητα στο άτομο που τα φοράει να κάνουν από ένα έως και δυόμισι μέτρα ύψος. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα είναι ότι καλύτερο για κάποιον να κάνει 2.50 μέτρα ύψος ίσως και λίγο παραπάνω.
 Κατά την γνώμη όλα δείχνουν να είναι κάποιο <<  Πλήρωμα >> από το περιβόητο MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY συγκεκριμένα να πρόκειται για κάποιον << Ανιχνευτή >> και κατά πόσο δείχνουν από την περιγραφή του να πρόκειται για ομάδα από τα Μαύρα Ιεράτεια. Ο τρόπος που μπορούσε να μεταβεί από στέγη σε στέγη όσο ψιλή και να ήταν ο τρόπος που μπορούσε να κάνει επιτόπιο άλμα τόσων μέτρων, ότι ήταν άτρωτος στις σφαίρες…. Μα το πιο σοβαρό στοιχείο έρχεται από τα κόκκινα μάτια που λαμπιρίζανε αλλά και από τις γαλάζιες φλόγες που βγαίνανε από το στόμα του!! Από τα τεστ που έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Ρωσίας στους Ψυχικούς κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου όπου ήθελαν να τους χρησιμοποιήσουν ως όπλα…. το οποίο και κατάφεραν αλλά δεν είναι του παρόντος, ανακάλυψαν ότι αν κάποιος Ψυχικός διέθετε παραπάνω δυνάμεις όταν τις χρησιμοποιούσε άλλαζαν χρώμα τα μάτια του, ακόμα έχει διαπιστωθεί κάποιους από τους Ψυχικούς που είχε όπως λένε πιο << πάνω >> δυνάμεις όταν πιεζόταν πολύ στο να χρησιμοποιήσει στο ζενίθ τις δυνάμεις του έβγαζε γαλάζιες φλόγες ή από τα ρουθούνια τις μύτης του ή από το στόμα ή ακόμα και από τα αυτιά. Κάποιοι τις αναφέρουν ως φλόγες απαλές και άλλοι ως καπνούς γαλάζιους. Οπότε  στον  Spring-Heeled Jack υπάρχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι διέθετε όλες αυτές τις ψυχικές δυνάμεις αλλά και άλλες περισσότερες….

Το άλλο θέμα είναι ότι τις εμφανίσεις του τις έκανε στο Λονδίνο και στην μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας που εκείνη την εποχή ήταν Μεγαλουπόλεις!! Αυτό που του άρεσε να κάνει όταν έκανε τις εμφανίσεις του ήταν το να τρομάζει γυναίκες αλλά και απλούς περαστικούς οι οποίοι δήλωναν, προσέξτε, ότι δεν το έκανε επίτηδες απλώς έτυχε να προσγειωνόταν μπροστά τους και αμέσως μετά να απογειωνόταν σε κάποια στέγη και να εξαφανίζετε. Σε δυο περιπτώσεις γυναικών έδειξε ενδιαφέρον με το να τις αγκαλιάσει και να τις << χουφτώσει >> όπου μια από αυτές τυφλώθηκε ύστερα από την συνάντηση που είχε μαζί του. << Εσείς >> που ασχολείστε με το MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY  ψάξτε λίγο το ζήτημα και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων….. θα επανέλθω με ολοκληρωμένο άρθρο για αυτήν την περίπτωση και η οποία θα συνοδευτεί με πλήρη ανάλυση!!

 Από την άλλη μην ξεχνάμε όσοι ξέρουμε ότι κάποτε υπήρξε ολόκληρο κίνημα των << Καταστασιακών >> ή όπως τους ξέρουν σε όλο τον κόσμο ως << SITUATIONISM >> όπου είχε ως κύρια απασχόληση την << ΨΥΧΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ >> με αρχιτεκτονική έκφραση ως τέχνη με μόνο σκοπό να προκαλεί στον πληθυσμό των Μεγαλουπόλεων με τα γνωστά αποτελέσματα….. θα επανέλθω σε άλλο άρθρο μου για αυτό το ζήτημα. Μα ήταν υπαρκτό και όχι τόσο κρυφό όσο πολλοί πιστεύουν……

Εδώ σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα παράξενο ποίημα το οποίο αποκαλύπτει πολλά για κάποιον που ξέρει να τα δει και να τα καταλάβει…. το ποίημα αυτό

θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω που και ποιος το έγραψε αλλά και να μην σας το παρουσιάσω όλο….

 Από της πόλης τα περίεργα.

 Τον είδα να στέκετε εκεί μέσα στην νυχτιά….

κρατούσε κάτι στα χέρια του μα δεν υπήρχε σκιά!!

Άπραγος σαν άγαλμα έγνεφε μονάχα…

έδειχνε περίεργος εκεί στην στέγη στα ψηλά!!

 Με το κρύο, το χιόνι, την βροχή,

πάντα μέσα στην νύχτα ήταν εκεί….

Άλλαζε τις στέγες σαν χαρτί…

τι τον έκανε και βρισκόταν βράδια εκεί;

 H συσσώρευση των βρόμικων πραγμάτων

της μεγαλούπολης τον ανάγκασε και ανέβηκε εκεί…

Στα πιο ψηλά κτήρια να παραμονεύει κει

εκτός του Πάσχα που είναι πάντα Κυριακή!!

 Μέσα στις πόλης την γεμάτη συνομωσίες και παράξενα μυστικά…..

Τα καταγράφει με υπομονή άγρυπνος μέσα στην νυχτιά

με ένα παράξενο πράγμα στα χέρια του που το κράτα καρτερικά.

 Κάποιες οντότητες φευγαλέα γυρνούσαν γύρω του

εκεί στα σκοτεινά…

Ίσως ήταν ήταν της πόλης τα σκιώδης μυστικά

που γύρισαν στην πόλη σχεδόν πνευματικά!!

 Δεν είναι μόνος είναι και άλλοι μαζί του κάπου στα σκοτεινά κει μέσα στα στενά….

Για ένα σήμα του περιμένουν που θα έρθει από τα

ψηλά να ξεκινήσουν τα περίεργα που είναι όλο μυστικά!!

 Κάτι άκουσα για τα σύμβολα τα σκοτεινά που τα είχε ένας

μάγος χωμένα στου διαμερίσματος τα πλευρά…

Πεντάγραμμα ενιάγραμμα χαοτικά αόρατα σχεδιασμένα

για να τα βλέπουν μάτια μονάχα που είναι εκπαιδευμένα!!

  Απόκρυφες σφραγίδες αστρολογικές από  paramental ποιημένες…

Στων επιστημών της πόλης στα σκοτεινά είναι βουτηγμένες

για να τα βρίσκουνε σκέψεις που είναι μονάχα εκπαιδευμένες!!

 Διαγώνιοι οδοί με βάση τοποθετημένοι το ήλεκτρων να τους περνά κάπου από την πόλη χτυπημένοι…

Για μένα είναι όλα τόσα περίεργα που τίποτα δεν καταλαβαίνω γιατί όσοι το κάνουνε αυτό κάπου είναι μυημένοι….!!

 Οι πόλεις είναι επίσης γεμάτη με παράξενα μυστικές εταιρείες( Που κάποιες από αυτές ανήκουν στα ανάλογα Ιεράτεια ) και συνωμοσίες. Ο Fritz Lieber στο μυθιστόρημα;  της πόλης-μαγείας που έγραψε, Η Παναγία του Σκότους, όπου είναι κλασικό στο θέμα αυτό… Χρησιμοποίει  τον όρο ΜEGAPOLISOMNCY – Η Μαγεία των Μεγάλων Πόλεων ( Σας θυμίζει κάτι ο τίτλος;)– για

να περιγράψει ένα περίεργο εξάγωνο που έχει θέσει για το σύνολο της πόλης του Σαν Φρανσίσκο. Ένα μυστηριώδης τρίγωνο προκύπτει όταν η Πυραμίδα Transamerica έχει ανεγερθεί, που αποτελεί το σκοτεινό σύμβολο με το toothy στην κορυφή στο Corona Heights και το διαμέρισμα του μάγου…… Πόλεις που μετατρέπονται σε σύμβολα μυστικιστικά συμβαίνουν στην γραφική νουβέλα του Alan Moore από την κόλαση, όπου το Λονδίνο έχει καθοριστεί σε έναν εφτασφράγιστο μυστικό του πενταγράμμου. Και στις δύο ιστορίες, μυστικές κοινωνίες είναι υπεύθυνες τόσο για τη δημιουργία και την ανάγνωση αυτών των συμβόλων, προκειμένου να κερδίσει την εξουσία ή να καταστρέψει άλλους ανθρώπους….

Στο βιβλίο: Η φρίκη στο Red Hook, ο Χ.Φ. Λάβκραφτ φαντάζεται ότι η πόλη της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου υπόγειου με βάση των ποταμών και των σπηλαίων, όπου εξωγήινοι συναναστρέφονται με διαβόλους και απειλεί όλη την διάρθρωσης των ανθρώπινων πολιτισμών….

Οι συνωμοσίες κατέχουν ένα φανταστικό καθρέφτη μέχρι τον πραγματικό χαρακτηριστικό της αστικής ζωής.


Αναδυόμενους σχηματισμούς. Από πολλά μέρη χαοτική, γειτονιές και υποκουλτούρες με μορφή στις πόλεις – φαινομενικά χωρίς κανένα σχέδιο ή πρόγραμμα. Περισσότερο από μια τρομακτική συνωμοσία είναι η συνοχή που έρχεται από το τίποτα, εκτός από τα μέρη που συνδέει τυχαία… Γειτονιές των μεταναστών έχουν τεθεί σε λειτουργία χωρίς σχεδιασμό; Επιτυχημένες εταιρείες σε άλλες εταιρείες; Ταραχές που ξεσπούν; Υποκουλτούρες του  καλλιτέχνη που έχει αναλάβει τα κτίρια που προορίζονται για γενική χρήση. Πράγματι, στην Παναγία του Σκότους, η Πυραμίδα Transamerica έχει αντικαταστήσει ένα τέτοιο υποκουλτούρα κτίριο – ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός αστικό που αιμορραγεί εύκολα σε μαγική πόλη…..

Όπως εμφανίζεται στην νουβέλα του Leiber, το ΜΕGAPOLΙSOMANCY H URBANOMANCY είναι η τέχνη της πρόβλεψης και χειραγωγήσεις του μέλλον μέσα από την ύπαρξη των μεγάλων πόλεων. Ο κύριος σύμβουλος της ψευδοεπιστήμης του ΜΕGAPOLΙSOMANCY είναι το φανταστικό, ο αποκρυφιστήςThibaut de Castries, του  οποίου η δημιουργική εργασία, Megapolisomancy:

 Μια Νέα Επιστήμη των πόλεων, αφορά τις φυσικές, ψυχολογικές και paramental (πνευματικών) επιπτώσεων ορισμένων ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, και της ηλεκτρικής ενέργειας, του χαρτιού και ούτω καθεξής, καθώς συσσωρεύονται στις πόλεις. Το βιβλίο αυτό ήταν κυρίως ένα βιβλίο της θεωρίας αποκρυφισμού, ο De Castries διατηρεί το σύνολο των πραγματικών μεθόδων για την άσκηση του MEGAPOLISOMANCY σε ένα δεύτερο σπανιότατο βιβλίο, το οποίο αναφέρεται ως η Great Encryption ( Η Μεγάλη Κρυπτογράφηση ). Το τελευταίο βιβλίο περιέχει μια σειρά από 50 αστρολογικές και αστρονομικές ενδείξεις με πολλές απόκρυφες σφραγίδες.

Σύμφωνα με τον De Castries, υπερβολικά μεγάλες πόλεις αποτελούν σαφή κίνδυνο για τους ανθρώπους που ζουν μέσα και γύρω από αυτές, επιτρέποντας μαζικές ποσότητες ορισμένων ουσιών (πράγματα των πόλεων) να συσσωρεύεται, η οποία με τη σειρά τους να επιστήσει την προσοχή των paramental  ( Πνευματικών δυνάμεων). Μέσα από τη χειραγώγηση των paramental δυνάμεων, MEGAPOLISOMANCER-URBANOMANCER μπορούσε να προβλέψει και να αλλάξει το μέλλον.

“Η ήλεκτρο-αποπνικτική πόλη πράγματα ανωτέρα έχει δυναμοποιήσεις για την επίτευξη αποτελεσμάτων σε μεγάλους μακρινούς χρόνους και τόπους, ακόμη και στο μακρινό μέλλον και σε άλλες σφαίρες, αλλά από τους χειρισμούς που απαιτούνται για την παραγωγή και τον έλεγχο αυτών δεν προτίθεμαι να δώσω λόγο σε αυτές τις σελίδες “. – De CastriesΕνώ οι μεγάλες πόλεις είναι πάντα παρούσες, υποστήριξε ότι το μέλλον θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνο καθώς ο αριθμός των περιοχών MEGAPOLITAN θα εκτιναχθεί στα ύψη….

“Σε κάθε στιγμή της ιστορίας έχουν υπάρξει πάντα μία ή δύο πόλεις τερατώδους είδος – δηλαδή, η Βαβέλ ή τη Βαβυλώνα, η Ουρ-Λάσα, η Nineve, η Συρακούσες, η Ρώμη, η Σαμαρκάνδη, η Τενοτστιτλάν, το Πεκίνο – αλλά ζούμε στην MEGAPOLITAN (ή NECROPOLITAN) Ηλικία; Όταν οι καταστροφικές επιλογές είναι πολλαπλές και απειλούν να συνενώνονται και να καλύπτουν τον κόσμο με πνευματώδης  ακόμη πιο πανίσχυρες πόλης-πράγματα. Χρειαζόμαστε ένα μαύρο Πυθαγόρα για να κατασκοπεύσει το κακό λαϊκό του τερατώδους των πόλεων μας και τα φάλτσα τραγούδια τους, ακόμη και ο Λευκός Πυθαγόρας κατασκόπευε το λαϊκό των ουράνιων σφαιρών και κρυσταλλικών συμφωνιών τους, δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν “. – De Castries

Ο De Castries πάει το θέμα τόσο μακριά ώστε να υπαινιχθούν ότι οι επαγγελματίες θα μπορούσαν να επεκτείνουν τη ζωή τους από την πρόβλεψη και το χειρισμό των paramental δυνάμεων που είναι παρούσες στις πόλεις, αλλά μόνο με σημαντικό κόστος:

«Από τη στιγμή που σύγχρονη πόλη-ανθρώπων που ήδη κατοικούν σε τάφους, μετά από μια εξοικειωμένη μορφή μόδας με τη θνησιμότητα, θα υπάρχει η δυνατότητα της επ ‘αόριστον παράταση της ζωής σε θάνατο. Ωστόσο, αν και είναι αρκετά εφικτό, θα ήταν πιο νοσηρή και αποθαρρυμένη ύπαρξη, χωρίς ζωντάνια ή ακόμα και σκέψη, αλλά μόνο PARAMENTATETION, O επικεφαλής τους συντρόφους μας paramental οντότητες του azoic προέλευσης πιο φαύλο από τις αράχνες ή τις νυφίτσες. “

 ΜΙΑ ΝΕΑ-Πυθαγόρεια Metageometry

Το κλειδί για το MEGAPOLISOMANCY βρίσκεται προφανώς στην κατασκευή της ίδιας της πόλης, εξαρτάται από πράγματα όπως διαγώνιες οδοί, μοχλούς με βάση την τοποθέτηση των εξαιρετικά ψηλών κτιρίων, και άλλους γεωγραφικούς υπολογισμούς, που αναφέρεται από τον De Castries ως νέο-Πυθαγόρεια METAGEOMETRY, οι περισσότεροι από την οποία και ο De Castries δεν περιλαμβάνουν στο βιβλίο Megapolisomancy, αλλά στο μυστηριώδες και σπανιότατο πλέον βιβλίο του Great Encryption ( Η Μεγάλη Κρυπτογράφηση ).

Λίγα είναι γνωστά για τα πραγματικά μαθηματικά που εμπλέκονται στο MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY. Είναι γνωστό ότι ένα μέρος της επιστήμης που αφορά τον υπολογισμό της τοποθέτησης των μεγάλων κτιρίων, όπως τα βάρη που θα μπορούσαν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ορισμένων σφραγίδων σε άλλες τοποθεσίες, όπως μοχλούς για να μετακινήσετε ένα υπομόχλιο με το οποίο θα εστιάσει την προσοχή paramental……

Μπορεί να είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο αριθμός των σιγίλια στο Μεγάλο Cipher ισούται με τον αριθμό των προσώπων όλων των Πυθαγορείων ή πέντε Πλατωνικών στερεών, αλλά όχι με άμεση σύνδεση, δεν εξηγείται. Λαμβάνοντας υπόψη την έκκλησή του για ένα Μαύρο Πυθαγόρα, η σύνδεση ωστόσο φαίνεται πιθανή…

Paramentals

Τα Paramentals είναι τα στοιχειώδεις πνεύματα άψυχων δυνάμεων. Δεν είναι σαφές κατά πόσο έχουν καθοριστεί στις πόλεις, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων των «Πραγμάτων-Πόλεων» ή τι δημιουργείται από αυτά. Όταν εκδηλώνενται, αντλούν την φυσική ουσία τους από τα υλικά γύρω από ένα ξενοδοχείο. Το παράδειγμα εμφανίζεται στο μυθιστόρημα, ήταν ένα καφέ ανθρωποειδές, με τυφλό τριγωνικό πρόσωπο και μακρύ κωνικό πηγούνι με ρύγχος….

Οι Paramental οντότητες είναι αρκετά εχθρικές προς αυτούς που την ατυχία να επιστήσουν την προσοχή τους, «περίπου στο μέσον, στη φύση μεταξύ της ατομικής βόμβας και τα αρχέτυπα του συλλογικού ασυνειδήτου…”

προστασίας έναντι Paramentals

Σύμφωνα με τον Leiber, μόνο τρία πράγματα υπάρχουν ως άμυνες έναντι των paramentals:

ασήμι
αφηρημένα σχέδια, ( GRAFFITI)
αστέρια, ( ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΓΡΑΜΑ ΕΝΙΑΓΡΑΜΑ).
Ωστόσο, οι άμυνες φαίνεται να είναι αποτελεσματικές μόνο οριακά….

Δεν θα παραθέσω κάτι άλλο σε αυτό το άρθρο έπεται συνέχεια του θέματος σε επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Υ.Γ.

Εδώ είμαι αναγκασμένος να δώσω μια απάντηση σε μια ιστοσελίδα γενικά για το πρώτο άρθρο που έγραψα. Δεν θα απαντήσω στον αναγνώστη μέσο της ιστοσελίδας που χρησιμοποίησε αλλά μέσο του δικού μου άρθρου….

http://www.thelab.gr/1062800288-post6.html

Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει η εξής αναφορά:    δεν κακό από μια πρόχειρη ματιά που έριξα… κάτι σε megapolisomancy/urbanomancy δεν έχετε όμως…

Απάντηση:

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν έχουμε ή έχουμε…… αλλά μιας και είσαι γνώστης του θέματος και ίσως είσαι URBANOMANCER από ότι βλέπω, θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό το τόσο απλό μήνυμα που θα σου υποβάλω από εδώ…. Το μήνυμα αυτό είναι ένας κώδικας που χρησιμοποιήθηκε στο Άμστερνταμ το 1972 από έναν << ΖΩΓΡΑΦΟΠΟΛΙΤΙΟΠΟΙΟ >>, το οποίο έχει σχέση με την Πυθαγόρεια METAGEOMETRY για να σε βοηθήσω λίγο. Αν μου απαντήσεις θα σε λάβω σοβαρά στα υπόψη μου αν όχι συνέχισε σχετικά με το ότι ψεύτικο κάνεις!!

Μήνυμα:

 233:23:23- Α.R.O.O.S. -233:32:32 = 23- Α.S.S.G?

INVISIBLE LYCANS TEAM!!! 

Όλες οι Μεγαλουπόλεις του πλανήτη μας είναι για τους ανθρώπους που τις κατοικούν μια ΤΕRRA INCOGNITA ( ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΗ )-( ΜΙΑ ΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ!! ). Μια πόλη σχεδιάζετε από την αρχή για να μεταμορφωθεί στην πορεία σε Μεγαλούπολη πράγμα το οποίο δεν είναι τυχαίο. Αυτό το κάνουν οι λεγόμενοι « ΜEGAMINDPOLISOMANCERS » ή « URBANOCEREBRUMOMANCERS »!!!!

 Και οι δυο λέξεις μας δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα, βέβαια η μια είναι γραμμένη στα Αγγλικά και η ερμηνεία της σημαίνει « Μυαλό » και η άλλη όπου είναι πιο παλαιή είναι γραμμένη στα Λατινικά και σημαίνει « Εγκέφαλος ». Δηλαδή MEGAMINDPOLISOMANCER = ΜΕΓΑ-ΜΥΑΛΟ-ΠΟΛΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ δηλαδή κάτι το άπιαστο, το θεϊκό αν και δεν είναι!! Η άλλη λέξη URBANOCEREBRUMOMANCERS = ( Η πιο σωστή μετάφραση είναι) ΘΡΥΛΙΚΟΣ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-ΜΑΝΤΕΙΑΣ δηλαδή το πιο δυνατό μυαλό που υπάρχει σε θέμα μαντικών ικανοτήτων ή ψυχικών δυνάμεων, με λίγα λόγια και οι δυο λέξεις έχουν την ίδια ερμηνεία. Είναι σαν την λέξη που χρησιμοποιεί ο Γιαννουλάκης για να δείξει ποιος είναι αυτός που κάνει κουμάντο σε όλη την Μεγαλούπολη από όλες τις πλευρές ψυχικές και μη, αυτή η λέξη είναι ο « Πολιτιουργός ». Μόνο που στο πραγματικό MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY οι δυο σύνθετες παρά πάνω λέξεις έχουν να κάνουν πρώτα με την προσχεδιάσει μια πόλης και την μεταμόρφωση της σε Μεγαλούπολη….

Φανταστείτε όλες τις τεράστιες αυτές πόλεις επάνω στην γη η κάθε μια έχει τον δικό της MEGAMINDPOLISOMANCER-URBANOCERBRUMOMANCER. Σε κάθε Μεγαλούπολη υπάρχει μόνο ένας ο οποίος δίνει εντολή στους MEGAGEOGRAPHOPMANCERS το που θα αποφασίσουν να φτιαχτεί μια πόλη με σκοπό να γίνει Μεγαλούπολη και μετά δίνει εντολή στους MEGAARCHITECTOMANCERS το πως και που αποφασίστηκε να κτιστούν τα διάφορα κτήρια, δρόμοι, πάρκα, κτλ κτλ. Παρ’ όλο ότι είχα κάποιες πληροφορίες το πως γίνονται οι ενέργειες από την αρχή μπορώ να σας πω ότι μπερδεύτηκα πιο πολύ και δεν κρύβω να σας πω ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω…. ίσως αργότερα αν τα καταφέρω…

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτός από τα πρωταρχικά κτήρια μια πόλης που φτιάχνονται βάση του MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY όταν αρχίσει και παίρνει την μορφή της Μεγαλούπολης πλέον προσθέτονται και άλλα κτήρια, όπως ουρανοξύστες, θέατρα, εκκλησίες με την αρχιτεκτονική του ιδίου συστήματος δίνοντας περίεργη όψη στα κτήρια. Όψη που κάποιες φορές δείχνει μελαγχολία ή μυστικισμό ή μοντερνισμό, ή κάτι το ακαταλαβίστικο για τον κόσμο κάνοντας τον να αναρωτηθεί για το τι είδους κτήριο είναι αυτό αλλά και πόσο άσχημο ή περίεργο δείχνει στα μάτια τους.

Εκεί όμως που δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα προβληματισμού, ομορφιάς, μη τήρησης της ορθόδοξης ή καθολικής ανέγερσης, περιέργειας, μυστικισμού, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής όταν το βλέπουν οι άνθρωποι είναι σε ναούς ή εκκλησίες των κάθε πιστών και σε όλες τις θρησκείες του κόσμου. Σε αυτό το άρθρο εδώ θα σταθούμε, στους ναούς και εκκλησίες που φτιάχτηκαν μέσω του MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ « Φάρους » αλλά και ίσως ορμητήρια κάποιων « Πληρωμάτων » από τις αντίστοιχες ομάδες… αν και «« Κάποιοι » έχουν δηλώσει ότι είναι τόποι διαφυγής και των δυο ομάδων από τους «Σκιεροπολυμορφηστές » αλλά και από τους « Σκεπτομορφηστές » όπου είναι και οι δυο οι μεγαλύτεροι εφιάλτες και των δυο ομάδων!!

Πολλές εκκλησίες διαφορετικών μορφών και ονομασιών κτίστηκαν στον κόσμο, αλλά οι μορφές κάποιων ναών είναι τόσο ασυνήθιστες που αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά από άτομα που ασχολούνται έστω και « ερασιτεχνικά » με το MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!! Ας δούμε μερικές από αυτές και θα σταθούμε στην μια και μοναδική στο είδος της!!!

Crystal Cathedral,  Ηνωμένες Πολιτείες

Η προτεσταντική εκκλησία στην πόλη της Καλιφόρνιας-Garden Grove έγινε σχεδόν εξολοκλήρου από γυαλί και το σχήμα της μοιάζει με ένα τεσσάρων σημείων κρύσταλλο ( Προσέξτε με τι μοιάζει, θυμηθείτε τα όπλα των πληρωμάτων… !!! ). Κατά τη διαδικασία της κατασκευής περίπου 12 χιλιάδες γυαλιά έχουν χρησιμοποιηθεί, και μέσα σε αυτό το κτήριο βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο του κόσμου, με 16 χιλιάδες σωλήνες, πληροφορίες λένε ότι φτιάχτηκε το όργανο για να μπορέσουν να ελέγξουν τα « Paramentals » κατά πόσο αληθεύει αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω ούτε και αν το πέτυχαν….. 

Hallgrímskirkja, Ισλανδία

Αυτή η ασυνήθιστη εκκλησία, βρίσκεται στο κέντρο του Ρέικιαβικ, είναι το τέταρτο ψηλότερο κτίριο στην Ισλανδία ( Προσέξτε το  ΨΗΛΟΤΕΡΟ κτήριο στην Ισλανδία !! ), και ταυτόχρονα  το  μεγαλύτερο. Το ύψος του είναι 74,5 μ. και στην κορυφή του πύργου υπάρχει κατάστρωμα παρατήρησης ( ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ παρατήρησης…..)  που έχει πανοραμική θέα της πόλης. Η εκκλησία πήρε το παράξενο όνομά της στη μνήμη του κλήρου στην Ισλανδία ο ποιητής Hallagrum Patterson, και η εμφάνισή της εκκλησίας, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, την έκτισαν έτσι ώστε θα πρέπει να μοιάζει με τα geysers ( γαιοπίδακες ), τα οποία είναι τόσα πολλά στην Ισλανδία. Η κατασκευή του ναού διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, από το 1945 έως το 1986…..κατα έναν περίεργο τρόπο όλα αυτά τα παράξενα κτίσματα « Φάροι » του  MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY παίρνει πολύ καιρό να κτιστούν….

Ιωβηλαίο, Ιταλία

Είναι μια άλλη εκκλησία, η οποία δεν ταιριάζει σε κανένα κανόνα αρχιτεκτονικής των καθολικών εκκλησιών, βρίσκετε στη Ρώμη. Ο δημιουργός του, ο Richard Meier, δεν δίστασε να το αποκαλέσει «το καμάρι της Ρώμης» αλλά και το «έργο της χιλιετίας». Η μορφή του κτιρίου έχει θρησκευτική χροιά…. Τρία παράλληλα τόξα συμβολίζουν την Αγία Τριάδα, και η λεία επιφάνεια καθρέφτης πριν από την εκκλησία θα πρέπει να θυμίζει το νερό, το οποίο είναι ένα σημαντικό μέρος της τελετής του βαπτίσματος…… αλλά και κάτι άλλο για αυτούς που γνωρίζουν!!!

Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βασιλείου

Η εκκλησία εδώ και καιρό, μαζί με το Κρεμλίνο, είναι το σύμβολο της Μόσχας και της Ρωσίας, κτίστηκε κατά τα έτη 1555-1561 με την συνδρομή του Ιβάν Γκρόζνι προς τιμήν της δέσμευσης του Καζάν και τη νίκη επί του Χανάτο Καζάν. Ο αρχιτέκτονας του ναού είναι άγνωστος ( Προσέξτε άγνωστος….. καθόλου τυχαίο ). Σύμφωνα με μία εκδοχή, ήταν ο Γιάκοβλεφ Ποστίκοβ ένας ιδιαίτερος αρχιτέκτονας  από το Πσκοφ, σύμφωνα με τους άλλους ήταν ένας αρχιτέκτονας της Δυτικής Ευρώπης ( κατά πάσα πιθανότητα, Ιταλός ).Ο θρύλος λέει ότι ο Ρώσος τσάρος διέταξε την τύφλωση του δημιουργού του καθεδρικού ναού, έτσι ώστε ποτέ δεν θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε κάτι ακόμη πιο όμορφο ( Πράγμα που δεν είναι αληθές ). Το κτήριο μέσα και έξω κρύβει πολλά μυστικά για κάποιον που ξέρει να τα διαβάσει….

Ο καθεδρικός ναός, στη Βραζιλία

Η κατασκευή της ασυνήθιστης εκκλησίας στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, ολοκληρώθηκε το 1970. Ο αρχιτέκτονας, ο Oscar Neymer, δημιούργησε μια δομή που αποτελείται από ασύμμετρες υπερβολικές στήλες, το καθένα ζυγίζει 90 τόνους. Η μορφή της εκκλησίας συμβολίζει τα χέρια που προτείνονται στον ουρανό, προς στο Θεό. Λέγετε ότι ο Ρωμαιοκαθολικός Μητροπολιτικός Ναός στο Λίβερπουλ χρησίμευσε ως πρότυπο για το ναό. Είναι ένας ναός που πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι εκτός το αιρετικό στυλ που έχει κρύβει πολλά και παράξενα μυστικά από το προαύλιο τριγύρω του αλλά έως και μέσα…. Πολλοί αποκρυπτογραφιστές έχουν δοκιμάσει να λύσουν κάποια από τα μυστήρια της χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Ο Μητροπολιτικός Ναός στο Λίβερπουλ, Αγγλία

Ο καθεδρικός ναός αρχικά είχε σχεδιαστεί ως ο δεύτερος μεγαλύτερος στον κόσμο, σε αντίθεση με τον ήδη υπάρχουσα στο Λίβερπουλ, Αγγλικανικής καθεδρικό ναό. Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων με τη χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής άλλαξε τέσσερις φορές και τελικά δεν έχει σχεδόν τίποτα κοινό με το αρχικό σχέδιο ( Προσέξτε, άλλαξε τέσσερεις φορές το έργο της κατασκευής… σας θυμίζει κάτι; ) Είναι ένας από τους πιο παράξενους ναούς της Αγγλίας όπου έχουν ειπωθεί πολλά για πολλές μυστικές εταιρίες, και αυτός ο ναός έχει παρατηρητήριο στο πιο ψηλό σημείο στο οποίο υπάρχει μοχλός ποδιού ( Σαν ποδόγκαζο αυτοκινήτου ) για να περιστρέφεται ο εκάστοτε παρατηρητής γύρω γύρω……

Duomo, Ιταλία

Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και το δεύτερο στην ευρυχωρία μετά τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη. Η κατασκευή του ναού, η οποία ξεκίνησε το 1386, διήρκεσε 600 χρόνια και ολοκληρώθηκε μόλις στις αρχές του 19 αιώνα, όταν με τη σειρά του ο Ναπολέων  σχεδίασε την πρόσοψη και τελικά τελείωσε. Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι για αυτό είναι δεδομένο ότι κρύβει πολλά μα πάρα πολλά μυστικά του ζητήματος……

Kostnice, Τσεχική Δημοκρατία

Η διακόσμηση της εκκλησίας αυτής της Τσεχίας, που βρίσκεται στις παρυφές της μικρής πόλης της Κουτνα Γκόρα, είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από οστά ανθρώπων, και για το λόγο αυτό ο ναός ονομαζόταν “Εκκλησία των οστών” ή Kostnice ( Κοστινίτσε ). Ο ναός κτίστηκε στο έδαφος ενός αρχαίου νεκροταφείου που έκλεισε το 1870, το εσωτερικό του αποτελείται από τα λείψανα των περίπου 40 χιλιάδες ανθρώπων που κάποτε ήταν θαμμένοι εκεί. Ο αρχιτέκτονας της δημιουργίας, ήταν ο τυφλός μοναχός Φράντισεκ, όπου από την τότε εκκλησία διορίστηκε με την αποστολή « να ταξινομήσει » το έδαφος του νεκροταφείου…. Για αυτόν ακριβώς το σκοπό, ταξινόμησε τα οστά από το μέγεθος και το σχήμα, τα έπλυνε όλα καλά μέχρι να ασπρίσουν και στη συνέχεια τα  χρησιμοποίησε αυτά στη διακόσμηση του ναού.

Εύλογα οι υποτιθέμενοι « MEGAPOLISOMANCERS-URBANOMANCERS » θα μου πουν ότι δεν βρίσκετε σε Μεγαλούπολη οπότε δεν είναι έτσι όπως τα λες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Είναι από τους « Κρυφούς Φάρους » των Μεγαλουπόλεων…. που είναι έξω από αυτές και δουλεύουν ως « PURGATORIO PARAMENTALS !!! » = ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΤΩΝ PARAMENTALS…. εδώ θα μου επιτρέψετε να μην συνεχίσω το συγκεκριμένο θέμα…. όλες οι Μεγαλουπόλεις έχουν τους « Κρυφούς Φάρους τους »……
 H εκκλησία αυτή έχει θέση πολλές φορές το ερώτημα στους πιστούς πως και η αρχή της εκκλησίας γενικός την έχει αφήσει να λειτουργεί. Αν κάποιος βρεθεί εκεί θα του δημιουργηθεί ένα συναίσθημα ανάμεικτο, λύπης, περιέργειας, και τρόμου αυτό έγινε επίτηδες. Όχι για να τρομάξει τον απλό κόσμο αλλά για να προσελκύει τα « PARAMENTALS » των Μεγαλουπόλεων προς κάθαρση…. δεν είναι τυχαίο που λειτουργεί τόσα χρόνια και έχουν περάσει από εκεί εκατομμύρια άνθρωποι….

 Ο τρόπος που είναι τοποθετημένοι οι σκελετοί δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ακόμη και στους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από « ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ » ή « MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY » ….. όπου είναι ένα και το αυτό κατά κάποιο τρόπο!! Τα οστά είναι τοποθετημένα με την γνώση της «Ιερής Γεωγραφίας », αμέσως κάποιος μπορεί να διακρίνει ότι κάποια από τα οστά μαζί με τα κρανία δημιουργούν πεντάκτινα αστέρια, εξάγραμμα, ενιάγραμμα, ακόμα και δωδεκάκτινα αστέρια δύναμης, δύναμης μυστικιστικής, που πραγματικά πολλοί λίγοι γνωρίζουν την πραγματική έννοια τους!!!

Υπάρχουν και κάποιοι σκελετοί ολόκληροι τοποθετημένοι σε πολύ παράξενες και αλλόκοτες στάσεις που προκαλούν τρόμο μα και ερωτηματικά για πιο λόγο να τοποθετηθήκαν έτσι…. Υπάρχουν πολυέλαιοι εξολοκλήρου φτιαγμένοι από τα οστά των νεκρών ( Προσέξτε!! ) του αρχαίου νεκροταφείου και άλλα πολλά που μόνο αν πατέ εκεί θα τα δείτε!! Γιατί επιλέχτηκε να κτιστεί ένας ναός σε αρχαίο νεκροταφείο και να χρησιμοποιηθούν τα οστά όλων των νεκρών με την γνώση της « Ιερής Γεωγραφίας » μέσα σε έναν ναό που ακόμα και η αρχιτεκτονική του είναι τόσο παράξενη και είναι βασισμένη στην τόσο παράξενη άλλα και τόσο σπανιότατη  « MYSTICUM SACRIS ARCHITECTURA DEFUNCTORUM » = Η ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!! Εδώ θα σταματήσω γιατί δεν μου επιτρέπετε να συνεχίσω άλλο….. αν όμως κάποιοι από τους υποτιθέμενους MEGAPOLISOMANCERS-URBANOMANCERS νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι εκτός από τα σύμβολα των Μεγαλουπόλεων, τις οντότητες, τα ψηλά κτήρια θα περιμένω σχόλια τους με μεγάλη μου χαρά ώστε να μου αποδείξετε ότι ξέρετε κάτι….. αν όχι θα το ξαναπώ συνεχίστε με ότι ψεύτικο κάνετε δεν είναι κακό….!! Οι φωτογραφίες είναι από δικιά μου έρευνα.

 Sagrada Familia, Ισπανία

O Antonio Gaudi ένας παράξενος άνθρωπος και αρχιτέκτονας ξεκίνησε να φτιάχνει ένα από τα πιο διάσημα ημιτελή σε χρόνο στην κατασκευή κτίρια στον κόσμο. Ξεκίνησε το 1882, η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί λέγεται το 2026, για την 100η επέτειο από το θάνατο του μεγάλου αρχιτέκτονα. Ωστόσο, οι ημερομηνίες έχουν αλλάξει τόσες πολλές φορές που κανείς δεν πιστεύει ιδιαίτερα στην νέο διορισθείσα ημερομηνία. Ο Γκαουντί ο ίδιος είχε απάντηση στο ερώτημα γιατί χρειάζεται τόσο πολύ για να στήσει το ναό ( επέβλεψε την κατασκευή για πάνω από σαράντα χρόνια)-δήλωσε: “πελάτης μου δεν είναι βιαστικός”.

 Σε αυτό κατάφερε ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα της εποχής μας:

Την υπέρβαση της διαίρεσης μεταξύ της ανθρώπινης συνείδησης και της χριστιανικής συνείδησης, « ΟΛΑ » ζουν σε αυτό το χρονικό κόσμο και είναι ανοικτή σε αιώνια ζωή, ανάμεσα στην ομορφιά των πραγμάτων και του Θεού, όπως την ομορφιά. Ο Αντόνι Γκαουντί έκανε αυτό όχι με λόγια αλλά με πέτρες, τις γραμμές, τα αεροπλάνα, και τα σημεία. Πράγματι, η ομορφιά είναι μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες της ανθρωπότητας. Είναι η ρίζα από την οποία τα υποκαταστήματα της ειρήνης και τους καρπούς της ελπίδας μας έρχονται εμπρός. Η Ομορφιά του Θεού αποκαλύπτει, επίσης, επειδή, όπως και αυτός. Να μας καλεί για την ελευθερία και μας ελκύει μακριά από τον εγωισμό…

 Η Sagrada Familia είναι ένα έργο που ποτέ δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί γρήγορα. Πρόκειται για ένα εξιλαστήριο Ναό, το οποίο εξαρτάται εξολοκλήρου από τις δωρεές για την ολοκλήρωση….  Η κατασκευή είναι φανερά περίπλοκη και παράξενη επειδή ο Γκαουντί άλλαζε συνεχώς τα προσχέδια του από την εξελισσόμενη φαντασία του. Ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου πρωτότυπου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού καταστράφηκε από τους αντικληρικούς ρεπουμπλικανούς κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου το 1938….

Έτσι, υπάρχουν αξιοσημείωτες αποκλίσεις από το στυλ του Γκαουντί στην κατασκευή, που συνεχίστηκε μετά το θάνατό του το 1926. Ο Γκαουντί πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του εντελώς αφιερωμένο σε αυτό το μνημειώδες έργο ζώντας μια λιτή ζωή. Στην πραγματικότητα, ο Γκαουντί πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του, σε κατάσταση ύπνου στην κρύπτη της Sagrada Familia και ικετεύοντας για τις δωρεές. Ο Γκαουντί πέθανε με τραγικό τρόπο το 1926, όταν χτυπήθηκε από έναν οδηγό τραμ και αρνιόντουσαν  τα ταξί και οποιοσδήποτε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο…..( τραγικό ε; για μια τέτοια μορφή; ). Όταν ο Γκαουντί αναγνωρίστηκε στο νοσοκομείο  απόρων τρεις ημέρες μετά το ατύχημα, ο Γκαουντί αρνήθηκε να πάει σε ένα καλύτερο νοσοκομείο, λέγοντας « Ανήκω εδώ μεταξύ των φτωχών ». Η ιστορία του Γκαουντί δεν είναι μόνο συνδεδεμένη με τη Βασιλική της Sagrada Familia, αλλά επίσης μπορεί να προμηνύει την αγιοποίηση…. Ο Γκαουντί έχει γίνει γνωστός ως αρχιτέκτονας του Θεού ( MEGAARCHITECTOMANCER ), λόγω της αφοσίωσής του στη Σαγκράδα Φαμίλια. Αλλά υπήρξε επίσης μια αίτηση για την αγιοποίηση του  Γκαουντί ανοιχτή στο Βατικανό από το 1992. Θα ήταν Άγιος ή φαντασιόπληκτος ή URBANOMANCER έχει καταφέρει και έχει αφήσει το όνομα του ως ένας από τους πιο παράξενους αρχιτέκτονες στον κόσμο. Ο ναός που άρχισε να πρώτο φτιάχνει είναι από τα πιο περίπλοκα κτήρια στον κόσμο χειροποίητης καλλιτεχνίας έως και αρχιτεκτονικής. Έχει πολλά μυστικά ο ναός αυτός που από διάφορους ερευνητές έχει ονομαστεί χαϊδευτικά « η κιβωτός των μυστικών »…

 Σε αυτό έχουν απόλυτο δίκιο γιατί υπάρχουν παραστάσεις αγαλμάτων οι οποίες έχουν κάποιες ακαταλαβίστικες παραστάσεις μα και αυτές που καταλαβαίνει κάποιος τι δείχνει έχει το μυστήριο της όπως είναι τοποθετημένα τα αγάλματα σε όλο το κτήριο μέσα και έξω….. Το πιο παράξενο είναι το ταβάνι της εκκλησίας όπου ο ίδιος ο αρχιτέκτονας δήλωσε ότι:

<< Είναι από μόνο του ένα μυστικό της « Αστικής Μαγείας » εκατομμύρια κόσμος θα το δει στο μέλλον μα ένας ή δυο θα καταλάβουν το νόημα!! >>

Η δήλωση του αυτή δημιούργησε πολλούς εχθρούς στον κύκλο της εκκλησίας όπου του έκαναν την ζωή δύσκολη στο να τελειώσει το έργο που είχε αναλάβει… Τον Γκαουντί κάποιοι ερευνητές του MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY τον θεωρούν ως έναν από τους πιο φανερούς MEGAPOLISOMANCERS-URBANOMANCERS που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την γη. Μάλιστα κάποιοι του δίνουν τον τίτλο « ΜΕGAARCHITECTOPOLISOMANCER » ένας ιδιαίτερος τίτλος με πολλά μυστικά…. όπως τα μυστικά του δράκου ή των αστεριών δύναμης ή των περιέργων οντοτήτων που είναι γεμάτο το κτήριο εξωτερικά….( αν κοιτάξετε καλά μέσα στο κτίριο ή πότε κατεβείτε στα υπόγεια του θα διαπιστώσετε ότι έχει και εκεί κάποιες περίεργες οντότητες όπου θυμίζουν έντονα « Σκεπτομορφηστές » ). Οι φωτογραφίες είναι από δικιά μου έρευνα.

Η μελαγχολική ατμόσφαιρα μιας Μεγαλούπολης δεν γίνεται αντιληπτή από τον καθένα, θα πρέπει οι «δέκτες» σου να είναι ανοικτοί και καταλλήλως συντονισμένοι για να την «πιάσουν». Να μπορείς να διαισθάνεσαι την πόλη ως έναν ζωντανό «χρόνο- οργανισμό», όπου παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι ένα. Όσοι άνθρωποι έζησαν σε μια πόλη άφησαν σ’ αυτήν το «στίγμα» τους δηλαδή το πνευματικό τους στίγμα.

Τα απομεινάρια των πόλεων   όπως παλαιά εργοστάσια, παλαιά σπίτια, εκκλησίες, αρχαία κτίσματα, παλαιοί δρόμοι που μετατράπηκαν σε πεζόδρομους, στενάκια που ίσα ίσα χωράει με το ζόρι ένα μικρό αυτοκίνητο κτλ. κτλ. έχουν εγκλωβίσει τις σκεπτομορφές των ανθρώπων που έζησαν μέσα τους… δεν θα συνεχίσω άλλο με το θέμα αυτό αν και θα μπορούσα γιατί κάποια πράγματα είναι καλύτερα να παραμείνουν όπως έχουν……

Προτού όμως κλείσω το τεράστιο αυτό ακαταλαβίστικο θέμα θα ήθελα να εξηγήσω γιατί σε αυτά τα άρθρα μίλησα για τους « ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ MEGAPOLISOMANCERS-URBANOMANCERS!!! » Όπως έχω ξαναπεί η INVISIBLE LYCANS TEAM ιδρύθηκε για να πει κάποιες αλήθειες για το πως έχουν τα πράγματα πραγματικά σε κάποια παράξενα, μυστικιστικά, ανεξήγητα, ζητήματα που συμβαίνουν στο πλανήτη μας ή έχουν συμβεί ανά τους αιώνες ακόμα και στην αρχαιότητα!! Αν δεν έχουμε την πλήρη εξήγηση για κάτι τουλάχιστον προσπαθούμε να το πλησιάσουμε!! Αν κάπου θα κάνουμε λάθος και το ανακαλύψουμε ή μας το ανακαλύψετε εσείς να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε δημόσια και θα πούμε ότι κάναμε λάθος, δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας.

Έτσι στο θέμα του MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY είπαμε με πολύ λίγα λόγια έως ελάχιστα κάποιες από τις αλήθειες που είχαν διαστρεβλωθεί από « Κάποιους » για δικό τους σκοπό!! Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που δεν ανέφερα γιατί δεν μπορώ αλλά και ούτε επιτρέπετε να αναφέρω… Όμως αυτό το οποίο μπορώ να αναφέρω είναι για το MEGAPOLISOMANCY στην Ελλάδα όπου έχει πολλούς οπαδούς και πιστεύουν ότι συμμετέχουν σε αυτό πιστεύοντας ότι θα είναι οι εκλεκτοί για να κάνουν κάτι τέτοιο….. δεν είναι τίποτα αλλά από το περίεργο παιχνίδι Kult με κάποιες παραλλαγές και που ονομάστηκε MEGAPOLISOMANCY στην χώρα μας!! Όπως έχω ξαναπεί μπράβο σε αυτόν που το έκανε να γίνει ένας Αστικός Θρύλος όχι μόνο στην χώρα μας αλλά παγκοσμίως……

Kult είναι ο ορισμός για ένα σύγχρονο φανταστικό παιχνίδι ρόλων που αρχικά σχεδιάστηκε από τον Gunilla Jonsson και τον Michael Petersen, όπου παρουσιάστηκε στη Σουηδία το 1991. Το παιχνίδι αυτό πλέον δημοσιεύεται μόνο στα αγγλικά, τα αντίγραφα μπορούν να αγοραστούν μέσω της δευτεροβάθμιας και εξειδικευμένης αγοράς…. Το Kult είναι αξιοσημείωτο για τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές σε βάθος εκδοχές της, καθώς και για το ώριμο περιεχόμενο…!!

Ρύθμιση

Το Kult βρίσκεται στην σύγχρονη εποχή, συνήθως σε μεγάλες, πραγματικές πόλεις και metropols. Στο παιχνίδι, ο κόσμος που βλέπουμε είναι μια ψευδαίσθηση όπου οι χαρακτήρες « παίκτες » ή « URBANOMANCERS » προσπαθούν να σπάσουν,  το κατεστημένο για να αποκαλύψουν ένα ακόμα πιο σκοτεινό σκηνικό που στο παιχνίδι ονομάζεται πραγματικότητα. Αυτή η παραίσθηση δημιουργήθηκε από τον να κρατήσει φυλακισμένη την  ανθρωπότητα και να αποφευχθεί η ανθρωπότητα να ανακτήσει τη θεότητα, που κάποτε είχε… Οι άνθρωποι για να ανακτήσουν την θεότητα γίνεται μέσω μιας έννοιας που ονομάζεται παιχνίδι, ξύπνημα, στο οποίο ο χαρακτήρας έχει μια εξαιρετικά υψηλή ή χαμηλή ψυχική ισορροπία και δεν είναι πλέον συγκρατημένη με τους κανόνες της παραίσθησης. Θα δείτε περισσότερα για την ψυχική ισορροπία παρακάτω.

Φορείς

Το κοσμολογικό σκηνικό του Kult βασίζεται σε μεγάλο βαθμό το Δέντρο της ζωής (Καμπάλα) και του Sephirot . Είναι με βάση του Δημιουργού και Άρχοντες του στη μία πλευρά, και ο Astaroth και οι άγγελοι του θανάτου από την άλλη. Κάθε Άρχων Άγγελος του Θανάτου ή αντιπροσωπεύουν μια αξία, ή μια ομάδα ή μια ενέργεια (οργανώσεις παροχής βοήθειας, την κακοποίηση των παιδιών, μαφία, απάθεια, των δικαστικών συστημάτων, κλπ.) πάνω στο οποίο έχουν μεγάλη επιρροή…. Οι Άρχοντες Άγγελοι και ο θάνατος έχουν διάφορα πλάσματα και λατρείες για να κάνουν την προσφορά τους και να προωθηθούν οι αξίες τους. Πολλές από αυτές είναι δεσμοφύλακες μας που εργάζονται για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση. Πολλές από τις περιπέτειες περιστρέφονται γύρω από το πώς οι συγκρούσεις των οντοτήτων αυτών θα επηρεάσουν τους χαρακτήρες των παικτών και τον κόσμο γύρω τους.

Εξαφάνιση του Δημιουργού

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι ότι ο Δημιουργός έχει εξαφανιστεί μόλις πριν από τον 20ο αιώνα, και από τότε ο Astaroth, οι άρχοντες και οι άγγελοι θανάτου αγωνίζονται για την εξουσία, ( Από το παιχνίδι αυτό βασίστηκε το σενάριο του SUPERNATURAL της τηλεοπτικής σειράς ). Πολλοί φορείς έχουν εξαφανιστεί από τότε, και η ψευδαίσθηση έχει αποδυναμωθεί. Το παιχνίδι αφήνει πολλά στη φαντασία των ερμηνευτικών κυρίων του παιχνιδιού όσον αφορά τους λόγους για την εξαφάνιση του Δημιουργού, καθώς και την προαναφερθείσα θεότητα του ανθρώπου.

Πραγματικότητες

Η έννοια παιχνίδι βασίζεται στην ύπαρξη πολλών πραγματικοτήτων που μπορούν να εμφανιστούν όταν οι  ψευδαισθήσεις είναι στο Ζενίθ:

Όπως της Μητροπόλεως που είναι η αρχική πόλη που διασυνδέεται με όλες τις μεγάλες πόλεις, Κόλαση και τα κολαστήρια όπου οι άνθρωποι είναι δέσμιοι και βασανίζονται μετά το θάνατο, και τη Γαία , που συνδέεται με τη φύση και τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης.

Κανόνες

Το σύστημα είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε δεξιότητες που χρησιμοποιούν 20-όψης ζάρια (είναι, ωστόσο, το d20 σύστημα δημοσίευσε Η Wizards of the Coast ), με βάση το σημείο στους χαρακτήρες. Στο παιχνίδι, ένα φυσικό 1 έχει συνήθως μεγάλη επιτυχία με προσθήκη μπόνους και ένα φυσικό 20 σημαίνει μια πλήρη αποτυχία!!

Μερικά από τα σύμβολα και τα πλάσματα που εμφανίζονται στο Kult μπορεί επίσης να τα δει κάποιος και σε άλλα παιχνίδια της Σουηδίας με την οποία οι συγγραφείς Kult και την ομάδα παραγωγής συνέβαλαν σε αυτά. Η μετάλλαξη εξιστορεί το σύμπαν (που δημιουργήθηκε από τον Nils Gulliksson και Michael Stenmark) τεχνοβλαστών πλασμάτων της μετοχής όπως των Nepharites Razides ( φανταστικές οντότητες ) που εμφανίζονται στο παιχνίδι.

Ψυχική Ισορροπία

Κεντρικό σημείο του παιχνιδιού είναι η πτυχή της ψυχικής ισορροπίας, η οποία είναι μια λογική εύρους των ειδών. Όσο πιο κοντά στην ισορροπία  είναι ο χαρακτήρας, τόσο πιο εύκολα αυτός ή αυτή είναι συγκλονισμένη και τόσο πιο δύσκολο είναι για το χαρακτήρα για να δει μέσα από την ψευδαίσθηση. Ένας χαρακτήρας Kult μπορεί να έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα και στην ψυχική ισορροπία επηρεάζεται από τα συνταρακτικά γεγονότα, την επιρροή από τα πλάσματα ή μέρη ή από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα….

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα είναι συνήθως τα ταλέντα και τα χαρακτηριστικά που λειτουργούν υπέρ ή κατά του  χαρακτήρα, όπως η φιλία των ζώων, καλλιτεχνικό ταλέντο, την επίγνωση του σώματος, ή από το αρνητικό φάσμα είναι κοινωνικά επιδέξιος, στην τοξικομανία , παράνοια ή κάτι παρόμοιο.

Καταπολέμηση

Υπάρχουν δύο διαφορετικές επίσημες ενός συνόλου κανόνων για τον αγώνα. Το δεύτερο και τρίτο είναι στα αγγλικά, είναι  κανόνες που χρησιμοποιούν ένα σύστημα που βασίζεται σε παράγοντες Επίδραση Ζημιών (DEF).

Μαγεία

Η Μαγεία στο σύστημα του Kult  είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένο στις ίδιες του πραγματικού κόσμου απόκρυφες συστήματα πεποιθήσεων και κάποιες σύγχρονες μαγεία κοινωνίες. Οι Dragon Rouge πεποιθήσεις μαγείας, ιδίως, είναι παρόμοιο με το μαγικό θεωρία που περιγράφεται στο Kult, αν κάποιος αγνοεί τις πιο ακραίες πτυχές του παιχνιδιού ( όπως τα υπερφυσικά πλάσματα που λειτουργούν ως “εχθρικά” για τους χαρακτήρες των παικτών, ή την ιδέα ότι ο κόσμος είναι μια ψευδαίσθηση). Μάγοι και μάγια από ένα (ή σπανιότερα περισσότερα) από πέντε διαφορετικές επιλογές. Θάνατος, Όνειρο, τρέλα, πάθος και Χρόνο και Διάστημα. Λόγω του γεγονότος ότι αυτές οι περίοδοι έχουν (πολύ) μεγάλο χρόνο χύτευσης (έως και αρκετές ημέρες), πολύ συγκεκριμένες και απαιτητικές λεκτική δηλαδή, υλικών και σωματικών απαιτήσεων, μπορεί μόνο να ρίξει μέσα σε αυτά ο αφιερωμένος ναός του μάγου, τα ξόρκια είναι στην πραγματικότητα περισσότερο σαν να οιονεί -θρησκευτικές τελετές….

Ιστορία

Το Kult δημοσιεύθηκε αρχικά από την εταιρεία παιχνίδια, στόχου το 1991 ως ένα Σουηδικό παιχνίδι ρόλων, και αργότερα έχει ήδη μεταφραστεί σε διάφορες άλλες γλώσσες. Το Kult έχει δημοσιευθεί στα σουηδικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά.

Τρέχουσες  εκδόσεις

Επί του παρόντος, το Kult ανήκει στο Παράδοξο – Διασκέδαση και δημοσιεύεται στα αγγλικά και στα γαλλικά από το 7ος Κύκλος και στα ιταλικά από τον εκδοτικό οίκο  Raven. Η τρίτη αγγλική έκδοση του Kult, με τον τίτλο « Πέρα από το Πέπλο » είναι προς το παρόν εξαντλημένο, και οι ενδείξεις φαίνεται να κατευθύνεται προς την αγγλική γραμμή που μετακινούνται σε αυστηρά ηλεκτρονική μορφή, PDF[1].

Η τρέχουσα κατάσταση της γαλλικής γραμμής παραγωγής είναι επίσης ασαφής αυτή τη στιγμή, λόγω των φτωχών πωλήσεων των συμπληρωμάτων….

Αμφισβήτηση

Στη Σουηδία, το Kult έχει δημοσιευτεί από τον γενικό Τύπο αρκετές φορές, και το 1997 οι βασικοί κανόνες του Kult αναφέρθηκε σε μια στο Κοινοβούλιο της Σουηδίας .Η κίνηση ήταν να αφαιρέσει την χρηματοδότηση προς τις  επιδοτούμενες ομάδες νέων που είχαν ενεργό ρόλο με το παιχνίδι. Αναφέρεται σε μια δολοφονία που έγινε σε μια μικρή πόλη στη νότια Σουηδία που ονομάζεται Bjuv, όπου ένας 15-χρονος σκοτώθηκε από τους 16 και 17 ετών φίλους του  που (σύμφωνα με τη νομική κίνηση) επηρεάστηκαν από το Kult…..

Οι επικριτές των παιχνιδιών ρόλων έχουν επίσης  συνδέσει το Kult με ένα 16χρονο αγόρι στην Σουηδία που αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο, το Νοέμβριο του 1996.

Οι τοπικές εφημερίδες Tønsbergs blad Tønsberg, Νορβηγία ανακοίνωσε ότι το Kult έχει σχέση με την εξαφάνιση ενός αγοριού που ονομάζεται Ανδρέας Σφυρής 1η Ιούλη,1994. Ο Ανδρέας Σφυρής έπαιξε δήθεν το Kult μια εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή του. Ακόμα αγνοείτε……. ( Είναι αυτό που είπα και πιο πριν, μην τυχόν και πέσουν σε πραγματική υπόθεση οι παίχτες…!!!!).

Αυτά για αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι το οποίο είναι ψεύτικο μα εξελίσσεται σε ένα Αστικό Θρύλο ο οποίος θα βασίζεται πάντα στην φαντασία και την ψευδαισθησιακή αίσθηση ότι ανήκουν στο πραγματικό MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY ενώ ανήκουν σε κάτι φτιαχτό!! δεν είναι κακό να ανήκεις κάπου έστω και ψευδό-φανταστικά δηλώνεις ενεργό άτομο στο εαυτό σου πρώτα, μα το να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον ή εμένα ότι κάνεις το σωστό στο θέμα του MEGAPOLISOMANCY δείχνεις στον εαυτό σου το πόσο ηλίθιος είσαι που πίστεψες ότι βρίσκεσαι στις αληθινές ομάδες…..

Αν είσαι μπερδεμένος κάνε στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις για να δεις αν είσαι σε αληθινή ομάδα ή όχι:

Α) Μπορώ τρέχοντας σε ταράτσα ή στέγη να κάνω άλμα στην απέναντι ταράτσα ή στέγη η οποία έχει μήκος το χάσμα γύρω στα 50 ή 60 μέτρα μήκος;

B) Mπορώ να μετακινήσω πράγματα με το μυαλό μου, όχι μικροπράγματα, αυτοκίνητα, πόρτες, να λυγίσω μέταλλα χοντρά, ή ακόμη το πολύεδρο μου να του αλλάξω σχήμα και μέγεθος με την σκέψη μου, αλλά και κυρίως να μπορέσω από το πολύεδρο να βγάλω ενέργεια που θα την χρησιμοποιήσω ως όπλο;

Γ) Χρειάζομαι πραγματικά γυαλιά ειδικά για να βρω ένα « Ρήγμα »; ( ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) Αν όχι πως το βρίσκω;

Δ) Εκτός από τα σύμβολα και κώδικες έχω δει ποτέ « Σκιεροπολυμορφηστή » ή κάτι άλλο να βγαίνει από το « Ρήγμα »;

Δεν θα σας κάνω άλλες ερωτήσεις αυτές ήδη είναι πάρα πολλές για να καταλάβετε το αν βρίσκεστε στην πραγματική ομάδα ή όχι. Και κάτι άλλο, λέτε όσοι είναι αναμιγμένοι στο πραγματικό MEGAPOLISOMANCY – URBANOMANCY να έχουν ανάγκη από διάφορες ιστοσελίδες για να ανταλλάσουν απόψεις και ιδέες αλλά και το να ακούνε πληρώματα από VHF;

Εάν το πιστεύετε ένιαι σαν να λέτε στον κόσμο ότι κάνετε το υπέρτατο κρυφό γεγονός με ότι « Μαγικό » υπάρχει στην Μεγαλούπολη και για να συνεννοηθείτε χρησιμοποιείτε αναμεταξύ σας το ίντερνετ υστέρα από τόσες αρχαίες μυστικιστές δυνάμεις συνεννοήσεις ανά τις χιλιετηρίδες!!! Αυτό και μόνο θα πρέπει να σας κάνει να το ξανά σκεφτείτε….. αλλά και αυτό που κάνετε έστω και ψεύτικο ένιαι αξιέπαινο.

Η ομάδα INVISIBLE LYCANS με επιτυχία διαλεύκανε αυτό το τόσο δύσκολο θέμα έστω και με λίγα λόγια, αν υπάρξει κάποιος ο οποίος θέλει να μας διαψεύσει ότι κάνουμε λάθος ή δεν ένιαι έτσι όπως τα έχουμε παρουσιάσει είμαστε ανοιχτοί να τον ακούσουμε και να παρουσιάσουμε την άποψη του και αν είμαστε λάθος σε κάτι θα το ανακοινώσουμε ευθέως ότι το τάδε άτομο μας διόρθωσε!! ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!! 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “MEGAPOLISOMANCY-URBANOMANCY!!! ΕΡΕΥΝΑ PART 1 – 2 – 3

  1. john.t148 says:

    απο ολα αυτα που εχεις γραψει σχεδον τιποτα δεν ισχυει.
    Πιστεψε με θα θελαμε πολυ να πιστεψουμε οτι υπαρχουν ανθρωποι που ζουνε χιλιαδες χρονια τυποι που πηδανε απο αποστσεις δεκαδων μετρων ανθρωποι που διακτυνιζονται και μαζι περνουν και αλλους και αλλα τοσα αλλα να καποιος μπει στον κοπο να κατσει να τα ψαξει συντομα θα απογοητευτει γιατι απλα θα καταλαβει οτι ολα ειναι η ενα rpg παιχνηδακι η απλα δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα γιατι πητε μου ειληκρηνα ποτε ειδατε κατι το υπερφυσικο στην Αθηνα .
    Εγω την περπατω σχεδον 20 χρονοια και ποτε μα ποτε δεν ειδα πλασματα με πλοκαμοια η μαγους η διακτινισμους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *