MATRIX – Σανσκριτικά

Θες αλήθεια να μάθεις πόσο βαθιά παει η τρύπα του λαγού ;

Stranger,….Μην φοβασε τον καθρεφτη της ψυχης σου!

13 thoughts on “MATRIX – Σανσκριτικά

 1. Ανώνυμος says:

  Τα τελευταία βιντεάκια που εχουν αναρτηθεί στα κατοχικα δεν μπορω να τα τα δω,παιζει ρολο που μπαινω απο κινητο; δεν εχω λαπτοπ αυτες τις μερες.(ειμαι και λιγο ασχετος….)

 2. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Παιδιά το τελευταίο καιρό κατέβασα το HEROES από το tpb -επειδή θυμήθηκα ότι σαν μότο είχαν τα ματωμένα φεγγάρια(2006-2010 4 σεζον).Το λοιπόν,όλα στην ιστορία ξεκινάνε από μία πόλη "ΟΔΗΣΣΟ" στην Αμερική και καταλήγει σε ΠΥΡΙΝΙΚΉ ΈΚΡΗΞΗ στην Νέα Υόρκη(1 σεζον)…μέσα μιλάει ξεκάθαρα για τον ενεργιακό πλέγμα της γης και της επιπτώσεις σε κάποιους ανθρώπους και αν αυτήν την ενέργεια πάει σε λάθος χέρια…φιλέ που μου μίλησες για το πλέγμα της γης …σε ευχαριστώ!
  θα κάνω ένα παραλληλισμό τον "Νιο"(ματριξ)=καλός…τον άνθρωπο ΣΙΛΕΡ(ηρωες)=ότι χειρότερο…… με τον άνθρωπο που θα "χριστή"….."ΝΕΟΣ" Διονυσός…οπότε όποιος νικήσει ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ τα πέρνει όλα..προσέχτε όλα ξεκινάνε από την ΟΔΗΣΣΟ της Αμερικής..Η ΑΛΗΘΙΝΗ Οδησσό είναι στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ=ΡΩΣΌΦΩΝΟΙ..και καταλήγει σε πυρηνική έκρηξη στην νέα υόρκη(η ο πλανήτης)..ο παραλλιλισμός είναι ξακάθαρος από το 2006!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=o4m_y14CDjc
  εδώ είναι η σελίδα του φίλου που μου μίλησε για το πλέγμα! http://www.ramnousia.com/2012/03/o_26.html#.U4GIhnJ_tZo. διαβάστε το…αξίζει
  και εδώ ο ομφαλός της γης των Δελφών…ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΥΛΙΣΜΟ! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%89%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1…λέτε η Δελφοί όντως να είναι ο ομφαλός της γης και για αυτό θέλουν να μας εξαφανίσουν(τώρα κατάλαβα ο Απόλλων νικάει τον Δράκοντα=δρακονιάνοι στους Δελφούς)εχτές έκανα τον παραληλισμό στο ήρωες….αν θέλετε να κατεβάσετε φρεε ταινίες σειρές ..THE PIRATE BAY h τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη και προσβάσιμη σε όλους!

  • Ανώνυμος says:

   περναν και σωστα μηνυματα μεσα απο τις ταινειες και ακομα και απο τα κομικ ,
   ευτυχως "οι αλλοι" δεν εχουν και τοσο δημιουργικη φαντασια και ΔΕΝ τα αντιλαμβανονται αμεσως !

 3. Ανώνυμος says:

  Αυτό με τα βίντεο το παθαίνω και εγώ. Πατάς τον τίτλο του βίντεο ,στα κινητά αφής, και μόλις υπογραμιστεί το ξαναπατάς ,σε πάει στο YouTube και το βλέπεις από εκεί.

 4. Ανώνυμος says:

  ΝΙΟ =ΕΛΛΗΝΑς-τίγμα =ΕΛΠΙΔΑ =ΛΟΚΙ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΟR ) = 130
  ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ (666) = 810 =ΔΙΟΝΥΣΟς-τίγμα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΑ =940 =ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ -ΜΗΤΗΡ ΘΕΟΥ -ΜΕΣΣΙΑΣ -Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ=1004=5 ΕΨΙΛΟΝ!!!!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Στο Ινδικό έπος ηθικής, Μπαγκαβάτ Γκιτά (Ας γίνει το θέλημα του), γράφονται σπουδαία πράγματα σχετικά με την προετοιμασία του "πολεμιστή" πριν την μάχη… ακόμα και εναντίων των συγγενών του!

  https://www.youtube.com/watch?v=uXmYQyGwz20

  …Δεν θέλω να τους σκοτώσω, ω Κρίσνα, Φονέα του Μαντού, έστω και αν αυτοί θέλουν να σκοτωθώ. Δεν θέλω να τους σκοτώσω ούτε για χάρη της κυριαρχίας των τριών κόσμων, ούτε για χάρη της γης…

  Ο Κρίσνα, βλέποντας ότι ο Άρτζουνα (Ηρακλής) είχε βυθιστεί σε αυτοοικτιρμό και θλίψη και ότι τα μάτια του ήταν βουρκωμένα, στράφηκε προς αυτόν και του είπε: Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή πως μπόρεσε να σε καταλάβει τέτοια λιποψυχία, εσένα, τον καλύτερο πολεμιστή; Η λιποψυχία είναι μη Άρια, επονείδιστη και δεν οδηγή στην κατάκτηση του ουρανού η της γης, ω Άρτζουνα.

  Μην παραδίνεσαι στην σύγχηση και στην αδυναμία, ω γιε της Πρίτα! Αυτό δεν είναι αντάξιο σου. Απόδιωξε την κατώτερη λιποψυχία και στάσου ορθός, ω καταστροφέα των εχθρών… Ω Άρτζούνα, τυχερός είναι ο πολεμιστής στον οποίο παρουσιάζεται μια τέτοια ευκαιρία, γιατί αυτή ανοίγει τις πύλες του ουρανού.

  Αλλά αν δεν πολεμήσεις σ' αυτό το δίκαιο πόλεμο, τότε, χάνοντας τον ντάρμα και την δόξα σου, θα είσαι ένοχος.

  Άρτζουνα, πολλές είναι οι γεννήσεις που πέρασες εσύ κι Εγώ. Εσύ δεν τις θυμάσαι, αλλά Εγώ τις θυμάμε όλες. Αν και είμαι αγέννητος, ο άφθαρτος Εαυτό των όντων και Κύριος του Σύμπαντος, ήρθα σε ύπαρξη μέσω της μαγικής δύναμης της δικής Μου Μαγιά.

  Κάθε φορά που οι άνθρωποι αδιαφορούν για το καθήκον και τις ευθύνες τους, κάθε φορά που η αδικία και η αταξία κυριαρχούν, τότε πράγματι εκδηλώνομαι. Για να προστατέψω τους δίκαιους, να καταστρέψω τους κακούς και να επαναφέρω το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης, έτσι εκδηλώνομαι από εποχή σε εποχή"….

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%84_%CE%93%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%B1

  …"Στη Μπαγκαβαντγκίτα, που εκ της ποιητικής εκφοράς και γραφής της οι Ινδουιστές την αποκαλούν και "Άσμα του Ευλογημένου", ο Μαχάτμα Γκάντι απέδιδε ιδιαίτερη σημασία και εγκυρότητα ως προς τις έννοιες της εγκράτειας, της δικαιοσύνης, αλλά και του καθήκοντος'…

  Ένα από τα συμπεράσματα που, πηγάζουν από τα άνωθεν, είναι ότι το ΜΗ ΔΙΚΑΙΟ (ΜΗ ΟΝ) ανοίγει τον κόσμο των ΕΝΟΧΩΝ. Μιας και το ΜΗ ΔΙΚΑΙΟ ανήκει στο συμφέρον.

  Το δε ΔΙΚΑΙΟ (ΟΝ) έχει μέσα του τον σπόρο του ΑΓΑΘΟΥ, και το αγαθό εκ φύσεως δεν έχει ουδεμία ενοχή!

  Αυτά.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν μας ενδιαφερουν τα περι ινδικης φιλοσοφιας… Ειδαμε και τους Ινδους ποσο…ανεπτυγμενος και πνευματωδης λαος ειναι! Μεσα στη μιζερια και στη μοιρολατρεια και τους…ομαδικους βιασμους για εθνικο σπορ!

  • Ανώνυμος says:

   τὸ δ' ἔστιν οὐ
   πάνυ φαύλοις, ἀλλὰ πᾶσι χαλεπὸν πιστευθῆναι, ὅτι ἐν
   τούτοις τοῖς μαθήμασιν ἑκάστου οἷον ὀργάνοις τὸ ψυ-
   χῆς ἐκκαθαίρεται καὶ ἀναζωπυρεῖται ὄμμα τυφλούμενον
   καὶ ἀποσβεννύμενον ὑπὸ τῶν ἄλλων ἐπιτηδευμάτων,
   κρεῖττον ὂν σωθῆναι μυρίων ὀμμάτων· μόνῳ γὰρ αὐτῷ
   ἀλήθεια ὁρᾶται. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΥΑΛΙΑ 6:19………..
   29 Μαΐου 2014 – 1:31 μ.μ. −
   ΝΙΟ =ΕΛΛΗΝΑς-τίγμα =ΕΛΠΙΔΑ =ΛΟΚΙ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΟR ) = 130
   ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ (666) = 810 =ΔΙΟΝΥΣΟς-τίγμα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΑ =940 =ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ -ΜΗΤΗΡ ΘΕΟΥ -ΜΕΣΣΙΑΣ -Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ=1004=5 ΕΨΙΛΟΝ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *