MΑΤατζής vs Φοιτητής = 6-0

Τι συνθήκες δημιουργεί το ελληνικό κράτος,σύμφωνα με τον νέο νόμο πλαίσιο, για το νέο που θέλει να γίνει φοιτητής και ποιες για τον νέο που θα γίνει αστυνόμος;;;Ποιον λέτε άραγε να ευνοεί;;;

1)Ο φοιτητάκος θα πληρώνει από φέτος έμμεσα για τα ακαδημαϊκά συγγράμματα (φωτοτυπίες ,CD) γιατί το κράτος σιγά σιγά πτωχεύει και δεν μπορεί να παρέχει αρκετά βιβλία για όλους σε αντίθεση με τον εκπαιδευόμενο ΜΑΤατζή που εξοπλίζεται με δακρυγόνα κόστους 90 ευρώ το ένα.

2)Ο φοιτητάκος αναγκάζεται να πληρώνει ενοίκιο, (ακόμα και οι φοιτητές που έμεναν μέχρι πέρσι στις δωρεάν εστίες από φέτος θα καταβάλουν ένα ποσό).Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν, ότι για τον εκπαιδευόμενο αστυνομικό παρέχεται δωρεάν στέγαση στη σχολή εκπαίδευσης του.

3)Το ελληνικό κράτος αποφάσισε να μην ταΐζει άλλο τον φοιτητάκο (υπάρχουν ακόμα κάποιες εξαιρέσεις όπως Φοιτητική Λέσχη Α.Π.Θ αλλά πόσο ακόμα θα αντέξει και αυτή;).Καιρός να αρχίσει να γνωρίζει τα μαγειρεία της πόλης του και να μάθει να μαγειρεύει!!!Από την άλλη όμως κρίμα είναι και ο αστυνομικούλης. Νηστικό θα τον αφήσει; Ποτέ! 

4)Ο φοιτητάκος από φέτος θα καταβάλει το ποσό των 2,50 ευρώ για την έκδοση του φοιτητικού ΠΑΣΟ ( από φέτος δεν δικαιούνται πάσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 29ο έτος ηλικίας ή έχουν εισαχθεί με κατατακτήριες εξετάσεις, ή έχουν για οποιονδήποτε λόγο διακοπή φοίτησης.).Αντιθέτως το κράτος εκδίδει εντελώς δωρεάν αστυνομική ταυτότητα για κάθε νεοσύλλεκτο.

5).Πολυτέλειες και ανέσεις για τον βολεμένο φοιτητάκο όπως δωρεάν  φοιτητικά γυμναστήρια  παρακαλώ να τα ξεχάσει .Ζούμε σε εποχές λιτότητας μην το ξεχνάμε! Από φέτος ο φοιτητάκος θα πληρώνει μόνο 10 ευρώ για την εγγραφή του στο γυμναστήριο και καλό θα ήταν να ζητάει και απόδειξη. Οι μελλοντικοί αστυνομικοί μας βέβαια, όπως και στις ταινίες ,πρέπει να έχουν και λίγο πρυσμένο το μπράτσο τους! Πως θα σηκώσουν το γκλοπ στην επόμενη πορεία;;Έτσι λοιπόν το κράτος για ακόμα μια φορά παρέχει εντελώς δωρεάν όλες τις εγκαταστάσεις για  την σωματική ενδυνάμωση του μελλοντικού έλληνα αστυνομικού.

6)Τέλος, όταν καταφέρει και πάρει πτυχίο ο φοιτητάκος τον περιμένει μια ζωή γεμάτη όνειρα και επιτυχίες!Τρία Σενάρια:
 1) Ανεργία
 2) Εργασία με βασικό μισθό 592 ευρώ 

3) Ξενιτιά
Σε αντίθεση πάλι με τον αστυνομικό που προσλαμβάνεται απευθείας για τις υπηρεσίες του από το κράτος.

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ???ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ !!! 
ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ…. ΚΑΤΑΤΑΞΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤ!!!!

ΠΗΓΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *