KOΣΜΟΣΚΑΦΗ ΣΤΑΓΥΡΑ ‘E’

 Τις τελευταίες μου παρατηρήσεις τις έκανα από το νησί ΜΥΚΟΝΟΣ. Κυρίως από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη.  Οχι τυχαία βέβαια, μιάς και η περιοχή αυτή είναι το αρχαίο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ. Και σίγουρα δεν θα είμαι ο μόνος ‘περίεργος’ παρατηρητής της χρονοπύλης της Δήλου. Και εκείνοι κάποτε από εκεί παρατηρούσαν τη δραστηριότητα έλευσης και αναχώρησης των Σταγύρων.

 Οι εικόνες παρακάτω έχουν ληφθεί από τη χώρα της Μυκόνου, πάνω από τον παλαιό λιμένα.   Η Ονομασία ΜΥΚΟΝΟΣ φαίνεται να είναι αρχαιοτάτη, μιάς και ειδικά οι Κυκλάδες έχουν όλες ‘αλλάξει’ τα αρχαία ονόματά τους…  Ετσι η ΟΦΙΟΥΣΑ έγινε ΤΗΝΟΣ, η ΑΙΑ έγινε ΝΑΞΟΣ κλπ.  Ακόμη και η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΛΟΣ έγινε ΡΗΝΕΙΑ.   Προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω το λήμα ‘ΜΥΚΟΝΟΣ’ . 
         Θα μπορούσε σε 2ο κραδασμικό επίπεδο να σημαίνει ΜΗ  – ΚΏΝΟΣ.  Δηλαδή όχι κάτι το κωνικό…  Εν προκειμένω φυσικά όχι κωνική χρονοπύλη ή κωνική ενέργεια κατ’ επέκταση.    Όμως τολμώ να πω ότι δεν είναι αυτή η αποκρυπτογράφηση. 
 Παρατήρησα την κίνηση των λαμπερών οντοτήτων πάνω από τη ΔΗΛΟ.  Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για σκάφη τύπου ‘ΣΤΑΓΥΡΟ’.  Προσωπική αποτύπωση ενός τέτοιου σκάφους έκανα το καλοκαίρι του 2001 στο χωριό ΚΟΤΣΙΡΙΔΙ , ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ στη Μεγαλόπολη, στις παρυφές του Ταυγέτου. Η εικόνα του υπάρχει σαν λευκό – γαλάζιο – ερυθρό φάσμα εδώ.   http://www.geoment.e-e-e.gr/HUMANS_BIO_UNKNOWN.htm .  Υπήρξαν 3 ακόμη μάρτυρες. Το σκάφος κινήθηκε από ΤΑΥΓΕΤΟ προς Τρίπολη για αρκετά λεπτά πάνω από τα κεφάλια μας σαν αν ήθελε να το φωτογραφίσουμε.   Ολόλευκα – λόγω της συνεχούς κινησης φωτονίων στον περίγυρο των δύο αντίθετα κινούμενων ημίδισκων του σκάφους. λεπτομέρειες υπάρχουν στο πόνημα ‘ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑΓΥΡΟ ‘Ε’ ‘ του Λευκοφρύδη , που αποτελεί την αποκωδικοποίηση του έργου ‘ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΝ’ του ΑΡΙΣΤΟΥ – ΤΕΛΕΙΟΥ (Αριστοτέλους κατά κόσμον..) . Οργανον ήτο το σκάφος αυτό με το οποίο ο Αριστοτέλης έφθασε εις ΣΤΑΓΥΡΑ Χαλκιδικής με τον πατέρα του ΝΙΚΟ-ΜΑΧΟ , απο τον πλανήτη Μ του Λαγού. Οι γιγενείς κάτοικοι  βλέποντας τους δύο ημίδισκους του σκάφους  ΝΑ ΓΥΡΊΖΟΥΝ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ ΦΏΝΑΖΑΝ ‘ΣΤΑ ΓΥΡΩ , ΣΤΑ ΓΥΡΩ’ (κάτι σαν δικό μας γυρίζει, γύρω γύρω και πετάει…) και ετσι η περιοχή ονομάσθηκε Στάγυρα…  –   
    
   Στις παραπάνω 2 εικόνες έχω φωτογραφίσει από το λιμάνι της Ραφήνας ( το 2001)  ένα ΣΤΑΓΥΡΟ το οποίο κινείται στον Ευβοικό , με κατεύθυνση τον Κόλπο των Πεταλίων  γαι τον οποίο έχει αναφερθεί ο κος Μπαλάνος. 
                Παρακάτω παραθέτω δύο μικρά βίντεο που παρουσιάζουν ΣΤΑΓΥΡΑ σε πτήση στο διάστημα. Από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
                        See Video (wmv):STAGYRO2   (απαιτείται η εγκατάσταση αποκωδικοποιητή βίντεο τύπου FLV)
                  
                        See Video (wmv):stagyro1              (απαιτείται η εγκατάσταση αποκωδικοποιητή βίντεο τύπου FLV)
                   
      
Φωτογραφία (άνω) που έλαβα με ηλεκτρονική ψηφιακή φωτογραφική  μηχανή 10 MEGAPIXEL την 25-6-11.   Φαίνεται η ΔΗΛΟΣ (στο βάθος) με ένα τεράστιο ρεύμα ενέργειας να την υπερκαλύπτει.  Να προσεχθεί το ΔΙΑ-ΣΕΛΟ (το βύθισμα μεταξύ των δύο μικρών κορυφών) του νησιού.
Η Φωτογραφία που αποτυπώνεται παραπάνω αποτελεί απλή επεξεργασία της παραπάνω (αρχικής) φωτογραφίας. Έχει απλά προστεθεί CONTRAST , το οποίο κάνει πιο έντονα τα χρώματα. Το ενεργειακό στρώμα είναι ερυθρού χρώματος. Διακρίνεται η τεράστια σφαιρική πύλη πάνω από το ΔΙΑΣΕΛΟ της ΔΗΛΟΥ. 
Στην φωτογραφία άνω υπάρχουν 4 διαφορετικές συνεχείς – στο χρόνο – λήψεις που έκανα στη ΔΗΛΟ από το ίδιο σημείο. Η φωτογραφία που εξετάζουμε είναι η κάτω δεξιά…
Παρατηρείστε ότι το ενεργειακό στρώμα (που έχει σχέση με τη χρονοπύλη) αυξάνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Προφανώς σε αυτό τον ελάχιστο για μας τους κοινούς θνητούς  χρόνο, τα σκάφη τύπου ΣΤΑΓΥΡΟ,  πρέπει να κάνουν το άλμα , από και προς τη γαία.  
Στην φωτογραφία άνω ΈΧΩ ΣΗΜΕΙΏΣΕΙ τις παρατηρήσεις μου με σκάφη τύπου ΣΤΑΓΥΡΟ που κινήθηκαν από και προς την πύλη την 25-6-11.  Το σκάφος Α και το σκάφος Β.  Και τα 2  ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΉΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΎΛΗ ΓΙΑΤΊ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΡΑΓΔΑΊΑ (μεγάλη ταχύτητα) πορεία προς το κέντρο της γης έως ότου χάθηκαν…  Εγώ τα είδα σαν να ‘πέφτουν’.  Αλλά φυσικά δεν έπεσαν . Εισήλθαν στη χρονοπύλη και χάθηκαν.  Υπήρχαν άλλοι 3 παρατηρητές μαζί μου.
Αλλα σκάφη εμφανίσθηκαν από το πουθενά πάνω από το σημείο Α . Κινήθηκαν ανατολικά και χάθηκαν έξω απο τη στρατόσφαιρα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Στη φωτογραφία αυτή έχω χρωματίσει με μαύρο χρώμα το σχήμα ‘Μ’ και με ερυθρό το σχήμα ‘Υ’.  
        ΜΥ-ΚΩΝΟΣ , σημαίνει χωροχρονική πύλη ενεργειακού κώνου τύπου Μ -Υ. 
   
        Οσον αφορά το 3ο κραδασμικό επίπεδο για τα ιδεογράμματα Μ και Υ , αυτά φαίνεται ότι συμβολίζουν το μεν ‘Μ’ το πνεύμα (παριστά πτερά αγγέλου) , δηλαδή την μετουσίωση της ύλης σε ενέργεια , το δε ‘Υ’ είναι ουσιαστικά ΕΣΤΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ απεικόνιση.  Αποτελεί τα ‘κέντρα βάρους’ των πλευρών ενός ισόπλευρου τριγώνου. Το σημείο τομής των 3 γραμμών του ‘Υ’ είναι το κέντρο δύναμης, η εστία της πύλης.  Εκεί συναντάται με την άλλη εστία , αυτή του ιδεογράμματος  ‘Μ’.  Προφανώς υπονοείται διπλή πύλη εισόδου – εξόδου από τον υλικό πλανήτη φυλακή, τη γη….

geoment.e-e-e.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *