in

Καταστροφές στο οδικό δίκτυο της Σαντορίνης – Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος Δήμου Θήρας κ. Κώστας Δαρζέντας αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

«Δύσκολη μέρα η σημερινή με πολλές ζημιές στο κέντρο του Νησιού όπως Μεσσαρια Μονολιθος Καρτεραδος Βουρβουλος Ημεροβιγλι. Είναι οι περιοχές που έφαγαν την πολύ βροχή τα ξημερώματα. Πολλοί δρόμοι μπάζωσαν αλλά και ξηλώθηκαν με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες. Προσοχή στους δρόμους έξω Γιαλλου Φηρων και Καρτεραδου και φυσικά στο Μονολιθο που στο ΒΑ τμήμα του Αεροδρομίου ο δρόμος έκλεισε καθώς και ο δρόμος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Καλό είναι να αποφεύγετε τα σημεία αυτά και θερμή παράκληση μην αφήνετε οχήματα αλλά και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να παρασυρθεί από το νερό σε δρόμους που κατεβάζει ποταμό είναι πολύ επικίνδυνο για όλους. Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει την νύχτα».

Εφιστούμε την προσοχή όλων, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, η πρόγνωση από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία δεν έχει αλλάξει, και αναμένονται καταιγίδες μέχρι αύριο το μεσημέρι, αλλά και ισχυροί Βοριοαναταλικοί άνεμοι.

santorinipress.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Παιδί μου εἶναι ἴσως καὶ ἡ τελευταία φορὰ ποὺ σοῦ λέω νὰ γράψῃς κάτι, γιατὶ πλέον θὰ μιλᾶ ὁ οὐρανός. Δυστυχῶς ἡ Μακεδονία μας παραδόθηκε

Πολύ μῖσος,πολύ μῖσος,πολύ μῖσος ! ! !