Κῦττα πού τούς ἑτοιμάζουν καί τό τζαμί στήν Λέσβον ! Μέ 1,2 ἑκατομμύρια εὑρῶ,παρακαλῶ. Λεφτά,γιά τήν ἰσλαμοποίησιν τῆς χώρας,ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Κῦττα πού τούς ἑτοιμάζουν καί τό τζαμί στήν Λέσβον ! Μέ 1,2 ἑκατομμύρια εὑρῶ,παρακαλῶ. Λεφτά,γιά τήν ἰσλαμοποίησιν τῆς χώρας,ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Ναί,τό «Βαλιδέ Τζαμί»,στήν Λέσβον,θά ἀναστηλώσῃ ἡ Ἐφορεία Ἀρχαιοτήτων Λέσβου ! Ναί,ὅπως τό διαβάζετε,στήν Λέσβον,τήν πολύπαθον καί ταλαίπωρον ἐδῶ καί 3 χρόνια,ἀπό τίς ὀρδές τῶν ἰσλαμιστῶν πού τήν ἔχουν καταλάβῃ !

«Το Βαλιδέ Τζαμί της Μυτιλήνης είναι το παλαιότερο οθωμανικό τέμενος στην Μυτιλήνη, η κτητορική επιγραφή στο υπέρθυρο της πρόσοψής του δε, αποδεικνύει ότι κτίστηκε το 1615 στο κέντρο της, εκτός του κάστρου, μουσουλμανικής συνοικίας της πόλης επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας.»(ἀπό ἐδῶ)

Καί ὄχι ἁπλῶς θά τό ἀναστηλώσουν,ἀλλά θά τό δώσουν καί πρός χρήσιν. Μάλιστα δέ :Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


« Προτείνεται η δημιουργία ενός μικρού μουσειακού χώρου με επιγραφές των Οθωμανικών χρόνων που έχουν βρεθεί διάσπαρτες τόσο στην πόλη της Μυτιλήνης. όσο και στην ύπαιθρο της Λέσβου, αφιερωμένου στις μουσουλμανικές τελετές (η γέννηση, η βάπτιση, ο γάμος, ο Θάνατος), οι οποίες θα παρουσιάζονται με διάφορα πολυμεσικά μέσα (βιντεοπροβολές, οθόνη αφής, ηχητική ξενάγηση, κλπ.)»(ἀπό ἐδῶ)

Δῆλα δή,τί ἀκριβῶς κάνουν μέ αὐτή τήν ἀναστήλωσιν; Ἀποδεικνύουν τίς βαθύτερες ῥῖζες τῶν μουσλίμ μέ τήν νῆσον; Ἐπαληθεύουν τά λόγιά τοῦ σουλτάνου Ἔρντογάν ὅταν ἀναφέρεται σέ «πατρογονικά» ἐδάφη ;

Ἑτοιμάζεται γιά τήν κατάληψιν τῆς Θράκης μας,ὁ Ἐρντογάν !

Θέλουν ν’ἀποδείξουν πόσο καλά περνοῦσαν οἱ Ἕλληνες ἐπί ὀθωμανικῆς κυριαρχίας ; Νομίζω ὅλοι ἐνθυμούμεθα τό …περίφημο ντοκιμαντέρ τοῦ Σκάϊ (1821) (πρώτη προβολή 25 Ἰανουαρίου 2011),ὅπου Τσατσόπουλος καί Βερέμης προσπαθοῦσαν νά μᾶς πείσουν γιά τό πόσο καλά περνοῦσαν οἱ Ἕλληνες μέ τούς ὀθωμανούς !

Νά τί γράφαμε τότε :

Η προπαγάνδα του “ΣΚΑΪ”…Το πάνε για …συνομοσπονδία; !!!

Βρέ οἱ μπολσεβίκοι,τί μᾶς ἑτοιμάζουν !
Τό τελευταῖο καρφί στό φέρετρο τῆς Ἑλλάδας πού ἀκούει στό ὄνομα: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ἤ ἀλλιῶς : ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ – CONCILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS..

Υ.Γ. Πῶς ἔγραφε στό ποίημα πού ἀφιέρωνε στόν Chipra,ὁ πατήρ τοῦ Νίκου Παππᾶ :

Κι’ἐσεῖς,
Δρακογενιᾶς βλαστοί,
Τιμονιέρηδες…

Ἔχετε καμμία ἀμφιβολία γιά τό ποιοί εἶναι καί ποῦ τό πᾶνε;

Κατακαημένη Ἑλλάς…

Ἡ Πελασγική

10 thoughts on “Κῦττα πού τούς ἑτοιμάζουν καί τό τζαμί στήν Λέσβον ! Μέ 1,2 ἑκατομμύρια εὑρῶ,παρακαλῶ. Λεφτά,γιά τήν ἰσλαμοποίησιν τῆς χώρας,ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ 1-2 ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ !!!!!!! ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΙ !!!!!!!!!! ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΙ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ !!!!!!!ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΒΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΒΟ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ !!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΣΑΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΧΑΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝ ΗΓΕΜΩΝΑ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΛΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΕΛΗΞΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!! ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥ ΑΠ’ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!!!!!!! ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΑΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΦΑΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!! ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑ’Ι’ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙΑ ΑΠ’ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΚΟΠΑΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ !!!!!!!!!!!

 1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  ΤΟ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΛΑΟΙ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΘΝΗ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ.

 3. Ἡ Πελασγική says:

  Αὐτούς τούς ἐνεργούς συνδέσμους τούς παραλείψατε ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα :

  α) Ἑτοιμάζεται γιά τήν κατάληψιν τῆς Θράκης μας,ὁ Ἐρντογάν !
  http://sxolianews.blogspot.gr/2018/04/blog-post_69.html

  β)Η προπαγάνδα του “ΣΚΑΪ”…Το πάνε για …συνομοσπονδία; !!!
  http://sxolianews.blogspot.gr/2011/01/blog-post_31.html

  γ)Τό τελευταῖο καρφί στό φέρετρο τῆς Ἑλλάδας πού ἀκούει στό ὄνομα: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ἤ ἀλλιῶς : ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ – CONCILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS…
  https://sxolianews.blogspot.gr/2015/08/concilium-ordo-draconis-antiquitas.html

  Ὅπως καί τίς παραπομπές :

  ἀπό ἐδῶ( 1)
  http://www.kathimerini.gr/954682/article/epikairothta/ellada/anasthlwsh-toy-valide-tzami-toy-palaioteroy-o8wmanikoy-temenoys-sthn-mytilhnh

  ἀπό ἐδῶ (2) https://ethnikismos.net/2018/04/16/%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-1-200-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1/

 4. Θωμάς Ζέρβας says:

  Πόσες ελληνικές εκκλησίες υπάρχουν στον μουσουλμανικό χώρο σήμερα; Κανένα !!! Κανένα τζάμι σε ελληνικό έδαφος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *