Kατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο -Είναι γεμάτο μέτρα

Kατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο -Είναι γεμάτο μέτρα

Δεν αγγίζει μισθούς και συντάξεις, αλλά βάζει σε καθεστώς… αυστηρής δίαιτας το Δημόσιο, το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) της περιόδου 2015-2018, το οποίο κατατίθεται – εκτός απροόπτου- σήμερα στη βουλή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bankingnews.gr, στο Μεσοπρόθεσμο περιγράφονται οι περιοχές από τις οποίες η κυβέρνηση θα συνεχίζει να μειώνει ελλείμματα και χρέη τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας από την άλλη τα πλεονάσματα σε επίπεδο γενικής κυβέρνησης.

Το νέο Μεσοπρόθεσμο, που θα διατηρήσει τη χώρα σε καθεστώς αυξημένης εποπτείας τα επόμενα χρόνια και στο οποίο θα αποκαλύπτονται οι δεσμεύσεις της Αθήνας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί έως τις 5 Μαΐου.

Στο Γενικό Λογιστήριο έχουν φτιάξει ένα πρώτο σχέδιο με τα δεσμευτικά όρια στα οποία θα κινηθούν οι δαπάνες τα επόμενα χρόνια, αλλά και τις νέες φοροδοτικές «δεξαμενές».

Αυτό προβλέπει περισσότερους φόρους κατά 2,6 δισ. ευρώ από την έμμεση φορολογία (κυρίως από τους ΕΦΚ σε καύσιμα και ποτά αλλά και από τον ΦΠΑ) και τα ανταποδοτικά τέλη των δήμων, αλλά και νέες μεγάλες μειώσεις σε όλα τα κονδύλια του κράτους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το νέο Μεσοπρόθεσμο, που η κυβέρνηση θα το παρουσιάσει ως το νέο «χάρτη εξόδου από το μνημόνιο και την οικονομική κρίση», βάζει σε καθεστώς… αυστηρής δίαιτας το Δημόσιο, ώστε αυτό να συμβάλει με 5,5 δισ. ευρώ στην κάλυψη του δημοσιονομικού «κενού».

Ουσιαστικά, οι συζητήσεις με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει η κυβέρνηση με τους δανειστές για το νέο Μεσοπρόθεσμο ξεκινούν από τα 8,1 δισ. ευρώ (5,5 δισ. ευρώ +2,6 δισ. ευρώ) που αποτελεί το βασικό σενάριο του προγράμματος.

iefimerida.gr

Loading...

One thought on “Kατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο -Είναι γεμάτο μέτρα

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ?

  Οι Γερμανοί ληστές, ισχυρίζονται ότι, Πρό- Μνημονίου, μας δάνειζαν χρήματα. ΑΛΗΘΕΙΑ? Τι μας λέτε ρε ψεύτες ?

  Και βάσει ΠΟΙΩΝ Τραπεζικών Παραστατικών, εσείς οι Γερμανοί ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ μας δανείζατε Δισσεκατομμύρια ?? ΠΩΣ διακινήθηκαν τόσα Χρήματα ?

  Πού είναι τα Παραστατικά των Τραπεζικών Συναλλαγών που έγιναν εις βάρος μας και βάσει ΠΟΙΩΝ Επίσημων στοιχείων, ΕΜΕΙΣ οι ΄Ελληνες, χρωστάμε στην Χοντρο-βαρέλλα Αδόλφο- Χίτλερ-Μέρκελ, τόσα λεφτά, στο διάολο να πάει??

  ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ μας λοιπόν, αυτές τις τρίχες που μας τσαμπουνάτε όλοι εσείς, οι πολιτικοί Κηφήνες, αν σας βαστάει ! Εμπρός Κανίβαλλοι ! Αν όλα είναι όλα νόμιμα, τότε τι έχετε να φοβηθείτε εσείς, οι τόσο γενναίοι χέστες?? Το καζανάκι μην ξεχάσετε να τραβήξετε …..

  Επιπλέον, όλοι εσείς οι ΚΥΝΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, υποχρεούσθε να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ότι το δήθεν Χρέος, ΜΕΙΩΘΗΚΕ αφού μας ληστεύετε τόσο ασύστολα, για να καλύψουμε εμείς τα ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ της «Ισχυρής» και Υπερ-χρεωμένης Γερμανίας….

  Ποιάς «Ισχυρής» Γερμανίας ρε ?? Της ξεβράκωτης που μας γδύνει? Πόσο είναι το Χρέος της Γερμανίας ξέρετε?

  2.329.180.327,689 ΤΡΙΣΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ανάθεμά σας ρε Κυνο-Κυβερνήσεις και Κυνο-Βουλευτές, που είσθε τρόφιμοι του Γερμανικού Σταύλου!

  Η Ελλάδα, το έτος 2000 είχε ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΑ τα ΧΡΕΗ της Ναι ή Όχι ? Και το διαβόητο χρέος είναι σε Ομόλογα έτσι?/ Τα Ομόλογα, ΔΕΝ είναι Χρέος, είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

  Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου δεν αγόραζαν και οι δύστυχοι ΄Ελληνες και όταν έγιναν κουρελόχαρτα, ΔΕΝ έλαβαν πεντάρα ως αποζημίωση??

  Γιατί λοιπόν εμείς, να ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ τους Τοκογλύφους που οι πατεράδες τους χρηματοδότησαν τον ΧΙΤΛΕΡ?? ΟΙΧΙ ΛΟΙΠΟΝ !

  Να ζητήσουμε εγγράφως από τις Ανώτατες Εισαγγελικές Αρχές, να υποχρεώσουν τους Ευρω- Καρναβάλους της εκάστοτε Κυβέρνησης, να προσκομίσουν τα Παραστατικά των Τραπεζικών Συναλλαγών που έγιναν εις βάρος μας και που , βάσει αυτών των Παραστατικών, εμείς οι ΄Ελληνες, χρωστάμε στους Αλητο- Γερμαναράδες … Οι Ανώτατες Εισαγγελικές Αρχές, υποχρεούνται να κινηθούν …….Να ζητήσουν τα Παραστατικά βάσει των οποίων δημιουργήθηκε το διαβόητο «Χρέος». Και επίσης, να ζητήσουν και τα Παραστατικά που αποδεικνύουν και την ΜΕΙΩΣΗ του Χρέους….΄Αντε μπράβο Δικαιοσύνη, κουνήσου !!

  Γιατί μόνον ΕΣΕΙΣ οι ελεεινοί Πολιτικοί Κανίβαλλοι που υπογράψατε ερήμην μας, χρωστάτε στην Γερμανία και ΟΧΙ όχι εμείς….

  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΝΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ??

  ΓΙΑΤΙ και επ' αυτού θα υπάρχει ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ της Τραπέζης…
  .
  Να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι έχουμε τόσο χρέος και αντιστρόφως, να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι ΜΕΙΩΘΗΚΕ αυτό το χρέος. Αυτά θα πρέπει να γίνουν Πανελλήνια αιτήματα, ΝΟΜΙΜΑ και ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.

  Ας κατατεθούν κι' από άλλους, ΄Ελληνες κι' άλλες νόμιμες προτάσεις. Ας το παλαίψουμε ΟΛΟΙ μαζί, έξω από κόμματα και θρησκείες, σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνον.

  ΄Οσο για την Τουρκία, έχει σύμμαχο το Ισραήλ και συνεπώς το ΙΣΡΑΗΛ θα αποφασίσει ΠΟΤΕ και ΠΟΣΟ εμείς θα θυμώσουμε εναντίον τους. ΔΕΝ τους συμφέρει να ανοίξει το «Τρελλοκομείον η Ελλάς», γιατί ξέρουν καλά ότι ακόμη και χωρίς αεροπλάνα, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ και ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, υπάρχουν μέσα στον κάθε ΄Ελληνα, όπως υπήρχαν και στην ψυχή των αγνών παλληκαριών του 1940, που πολέμησαν με απίστευτη Γενναιότητα για χάρη μας.

  Μόνον η ΓΝΩΣΗ είναι ο σύμμαχός μας και όχι οι χριστιανοί προφήτες, ούτε οι Δωδεκαθεϊστές καντηλανάφτες!!

  Κι’ αν χτυπούν «κόκκινο» οι παραβιάσεις, ίσως ο μεσιέ Ερντογάν, επειδή βλέπει ότι πάει στην ΄Αβυσσο, να προσπαθεί να κάνει τον ήρωα. Η Τουρκία έχει τον πόλεμο μπροστά στην πόρτα της, την Συρία, αλλά εάν τολμήσει, εμείς ξέρουμε: Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

  Αει στο διάολο πιά πολιτικοί Κανίβαλλοι, ελεεινοί και τιποτένοι….

  Και ΔΕΝ θα φύγετε νύχτα, όπως σχεδιάζετε. ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΊΝΕΤΕ και θα ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ρέ !!

  ΄Αντε κουράδες! ΄ Ανε να μην εξαπολυθούν καμμιά μέρα τα ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΑ και σας ανοίξουν τις μάνικες και πάτε ΣΚΑΤΟ-ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ, όπως σας αξίζε!!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *