Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 … ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 66-26

ΟΚΛΑΧΟΜΑ 4 Μάρτη του 2014 – Ένα νομοσχέδιο που θα ακύρωνε την Ατζέντα 21 στην Οκλαχόμα πέρασε μέσω της βουλής σήμερα.

HB2807 , ο «νόμος προστασίας της Κοινότητας,” θα απαγορεύσει οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία ή πολιτική υποδιαίρεση από την υιοθέτηση ή την εφαρμογή «των συστάσεων πολιτικής που σκόπιμα ή ακούσια παραβίαζε ή περιόριζε τα δικαιώματα ιδιωτικής ιδιοκτησίας χωρίς τη δέουσα διαδικασία.”

Επίσης, θα ακυρώσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις που μπορεί να έχουν γίνει στο πλαίσιο της Ατζέντας 21 ή παρόμοιου προγράμματος. Αναφέρει, “οποιαδήποτε οφειλή ή δέσμευση για διεθνή ή ομοσπονδιακή οντότητα με την οποία οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα θεωρείται άκυρη.”

Το νομοσχέδιο πέρασε με ψήφους 66-26.

«Το νομοσχέδιο προστατεύει την ιδιωτική περιουσία σας από το να αποκτηθεί χωρίς δημόσια ψηφοφορία ή δημόσια ακρόαση», δήλωσε ο χορηγός του νομοσχεδίου Lewis Moore.

Τα Ηνωμένα Έθνη πέρασαν την Ατζέντα 21 το 1992 στη Διάσκεψη για το περιβάλλον και την Ανάπτυξη. Η παγκόσμια πρωτοβουλία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από προγράμματα που προορίζονται για την προώθηση της “βιωσιμότητας”.

Οι αντιρρήσεις για την Ατζέντα 21 περιλαμβάνουν παραβιάσεις των δικαιωμάτων προσωπικής περιουσίας, τη διάβρωση του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, και η σύνδεση των Ηνωμένων Πολιτειών με τις διεθνείς συμφωνίες είναι αντίθετες προς το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Ο HB2805 κινείται τώρα στην γερουσία της πολιτείας, όπου θα πρέπει πρώτα να περάσει από μια επιτροπή πριν από την πλήρη Γερουσία που θα έχει την ευκαιρία να συμφωνήσει.

Αραγε μπορεί κάποιο κράτος να ξεφύγει από την Ατζέντα 21;

3 thoughts on “Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 … ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 66-26

 1. Ανώνυμος says:

  http://webserver1.lsb.state.ok.us/cf_pdf/2013-14%20ENGR/hB/HB2807%20ENGR.PDF

  Αν βρείτε έστω και μια αναφορά στην Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών στο κείμενο του HB2807 να μας την πείτε και σε εμάς.

  Αναπαράγετε βλακείες από αντίστοιχα ηλίθια site των αμερικανών και δεν έχετε ιδέα γιατί πράγμα μιλάτε. Ανάθεμα αν ξέρει κανείς εδώ μέσα τι είναι η Ατζέντα 21 την οποία σε παλαιότερη ανάρτηση την συνδέατε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Ανίδεοι μηδενιστές και άσχετοι παντογνώστες ασχοληθείτε με τίποτε ψεκάσματα καλύτερα.
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  HB2087 ή HB2085;

  Ούτε ο ίδιος ο αρθογράφος δεν ξέρει τι είναι τι.

  Πόσο μάλλον εσείς που φαίνεται ότι δεν έχετε ιδέα τι είναι και τι γράφει η "Ατζέντα 21".
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.