in ,

Η τράπεζα της Αμερικής προβλέπει τον ερχομό κάποιου….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ποιον ακριβώς περιμένει η τράπεζα της Αμερικής, που με τις συμβολικές τοιχογραφίες της, προσπαθεί να περάσει το υποσυνείδητο μήνυμα της.. θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου μετά από αυτά που θα σου δείξω ….

θυμάσαι ότι και παλιά είχαμε ασχοληθεί με το αεροδρόμιο του Ντενβερ και με τις εκεί τοιχογραφίες των Μασόνων οι οποίοι πάλι έχουν γράψει μια παράξενη ιστορία για την εξέλιξη της ανθρωπότητας …

Φαίνεται λοιπόν ότι είναι καλή συνήθεια για τους επικυρίαρχους σε χώρους ιδιαίτερης σημασίας για αυτούς να αφήνουν υποσυνείδητα σημάδια για όλους όσους έχουν βάλει κάτω από την δική τους εξουσία …

Τοιχογραφία πρώτη… φάτσα κάρτα στην τράπεζα στο σαλόνι αναμονής …

MuralBank_1

Κάτω αριστερά τέσσερα άτομα με ιδιαίτερο look,οι αριστεροί οι οποίοι μοιάζουν σαν παλαιοί, σαν αυτό το παρελθόν να μιλα προς το μέλλον , ο ένας μοιάζει με τραπεζίτη ο άλλος ο μαυρούκος μοιάζει με τον φίλο μας τον ομπαμια …

Το δάπεδο ως γνωστό σκακιέρα , Η γυναίκα μέσα στον κύβο, όπου κύβος ίσον Κρόνος …Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Η γυναίκα φαίνεται να την τραβάει προς τα πάνω κάτι σαν πλανήτης ξάνα ο Κρόνος …Η γυναίκα δείχνει ακόμα έναν συμβολισμό ..την μαριονέτα ..μια γυναίκα λοιπόν που θα έχει μεγάλη δύναμη αλλά θα είναι μαριονέτα !

Πυραμίδα στο βάθος που ίσως σημαδευει περιοχή η κουλτούρα ή θρησκεία ….

Ξανά στην γυναίκα … αν την δούμε σαν την Σεμίραμης …κάλλιστα μπορούμε να οδηγηθούμε στην Ίσις !! …

Κάτω από την πυραμίδα μια ελιά η οποία έχει πάρει φωτιά, το σύμβολο της ειρήνης το οποίο καίγεται, αρχή πολέμου …

Ένας με κόκκινη κάπα o οποίος κάθεται από κάτω απ’ τη φωτιά και οι κόκκινες κάπες έχουμε πει ότι είναι μια κωδική ονομασία του άμεσου μέλλοντος μας την οποία ερευνούμε …

Και σε πρώτο πλάνο με το παραλληλόγραμμο να χωρίζει στα δύο το πρόσωπο. Nα κρύβει να γκριζάρει το ένα μάτι .να αφήνει δηλαδή το μάτι που βλέπει μόνο τα φυσικά και στα πνευματικά να είναι τυφλό ή ανάποδα για αυτούς το μάτι της αφύπνισης ένας πιτσιρίκος ξανθούλης με ενα παλτό .

Ένα ναζιστικό παλτό για την ακρίβεια .

Πριν συνεχίσω με την επόμενη φωτό να σου θυμίσω την είδηση που είχε βγει εδώ κι ένα μήνα περίπου με την οποία ανέλυε ότι αν η βασίλισσα Ελισάβετ για κάποιο λόγο πέθαινε ή την δολοφονούσαν η παγκόσμια οικονομική αγορά θα κατέρρεε μέσα σε δευτερόλεπτα .

Η τελευταία είδηση που έρχεται από την βασιλική οικογένεια είναι ότι η Ελισάβετ αποφάσισε να παραιτηθεί και ότι θα παραδώσει την βασιλεία της όχι στον γιο της αλλά . ….

….. Αλλά ας δούμε λίγο σε πιο μεγάλο βάθος της σύνδεσης της τοιχογραφίας αυτής και τι άλλο κρύβει μέσα της .
mural_william6
Η ομοιότητα μεγάλη ελπίζω και εσύ να τον βλέπεις.

Αν παρατηρήσεις καλά στο ζωγραφισμένο παιδί θα δεις μέσα στον άσπρο κύκλο το φαλλικό σύμβολο, ένα σύμβολο που πάντα είναι σημαντικό για αυτούς .,,

Η φωτογραφία του prince Williams σε παιδική ηλικία παραπέμπει πάλι σε σύμβολο με τα χέρια σε φαλλικό σύμβολο.,,,

Αν θυμηθείς τώρα τη τοιχογραφία στο Ντένβερ με το παιδί που του παραδίδουν όλα τα κράτη της σημαίες τους κοκ θα δεις οτι είναι σα να μιλάμε για το ίδιο παιδί το οποίο απλά μεγάλωσε….

denver-airport

Το σύμβολο του πρίγκιπα William είναι ενα χρυσό λιοντάρι , αν παρατηρήσεις στη τοιχογραφία στον άσπρο κύκλο θα δεις ότι μέσα στα μαλλιά του μικρού ξανθού παιδιού υπάρχει ένα λιοντάρι ….
MuralBoy3
Θυμήσου ότι περίπου πριν ένα μήνα όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με το λιοντάρι βασιλιά οποίος δολοφονήθηκε από τον οδοντογιατρό, πάντα οι θυσίες γίνονται για να έρθει αυτός που παίρνει την ενέργεια τους …

Τώρα αν δούμε πλαγιαστά στο μανίκι του ναζιστικού παλτού θα δούμε ότι οι σκιάσεις δημιουργούν αυτά τα γράμματα. που όπως και να το κάνεις μοιάζουν να λένε το όνομα William …
MuralBoy
Πριν περάσω στη δεύτερη τοιχογραφία θέλω να ξαναδείς τον άνθρωπο όποιος είναι κάτω απ’την ελιά που καίγεται , η προσωπική μου άποψη είναι ότι δείχνει την ανθρωπότητα η οποία ενώ αυτή τη στιγμή ο πλανήτης βρίσκεται στην απόλυτη βία και στην παράνοια η ίδια συνεχίζει να μην δίνει καμιά σημασία και να μην κατανοεί τι πραγματικά συμβαίνει ….

Ακόμα να σημειώσουμε ότι οι παλαιοί,οι δύο αριστερά στη πρώτη τοιχογραφία δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι με την νέα τάξη πραγμάτων των νέων δεξιά ….

Δεύτερη τοιχογραφία .
MuralBank_2
Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να δούμε ένα σκηνικό στο οποίο θυμίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης ή τα λεγόμενα Fema camps .

Στον ουρανό φαίνεται να τσακώνονται οι Θεοί και να αλλάζουν φορά και διαδικασίες…να αλλάζουν σκοπιά και ηγεσία!!!! … Ενώ από κάτω η ανθρωπότητα μέσα στο πολυπολιτισμικό της τσουκάλι βρίσκεται σε παράνοια ….

Ανακατεμένοι αμερικανοί στρατιώτες που γύρω τους υπάρχουν ναζιστικές σημαίες, ανάμεσα σε πλήθος διαφόρων εθνικοτήτων , πινακίδες λευκές που προσδιορίζουν ότι δεν υπάρχει πουθενά να πας , αυτός με τη στολή βιοχημικού πολέμου , μια καλόγρια , στο πίσω μέρος ενας θόλος ενός ναού και γενικά φωτιά και πανικός …

Τρίτη τοιχογραφία…
MuralBank3
Η γη μεταμορφωμένη σε έναν νεκρό άνθρωπο ή έναν άνθρωπο που κοιμάται..ένας εργάτης οποίος είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές, από κάτω του υπόλοιποι άνθρωποι που μοιάζουν λες και είναι αυτοί που τα καταφέρνουν να ξεφύγουν ,αυτοί που μπόρεσαν να επιβιώσουν έτοιμοι και αυτοι μέ τα εργαλεία τους να φέρουν την αλλαγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων το νέο κόσμο .Είναι ξεκάθαρη η θέση των δυο κόσμων ..η ανώτερη τάξη στην επιφάνεια η κατώτερη από κάτω δοξάζοντας και λατρεύοντας τους από πάνω!

Υπάρχουν δυο ανατριχιαστικές ερμηνείες στο επόμενο σύμβολο σ’ αυτή τοιχογραφία.. η πινακίδα με το eq ,η μια ερμηνεία της θα μπορούσε να λέει ξεκάθαρα ότι αν θέλεις να έχεις συναισθηματική νοημοσύνη ο δρόμος είναι από κει δεν είναι εδώ για εμάς που θέλουμε να δημιουργήσουμε το νέο κόσμο …

Και αυτή θα ήταν η πιο ήπια εξήγηση για το eq γιατί επόμενη είναι πολύ πιο ανατριχιαστική …

EQ θα μπορούσε να σημαίνει και τη λέξη Equinox ,οπου Equinox ειναι ένα αστρονομικό γεγονός που συμβαινει όταν ο σημερινός της γης περάσει από το κέντρο του θεου ηλίου!Αυτό συμβαίνει δυο φορές το χρόνο η μία στις 21 Μαρτίου και η άλλη στις 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Αυτα … μπορείς να συνεχίσεις και να ενώσεις πολλά αν ψαχτεις από εδώ και πέρα…εγώ έκανα αυτό που έπρεπε …περιμένω να μου δείξεις όλα όσα δεν είδα …και δεν ένωσα !

Stranger..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ http://www.helpfreetheearth.com/news205_bank.html

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΙΜΙ θΕΟΣ ΕΠΙ ΓΑΙΗΣ=ΣΤΕΛΛΑΡ

  ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΔΑΝ ΣΤΕΛΛΑΡ=2083=Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

 2. στην τριτη τοιχογραφια το eq ειναι τα αρχικα του earth-quake = σεισμος και ο ανδρας που κοιμαται μπορει να δειχνει τον εγκελαδο που καποιοι με αυτα που κανουν τον ξυπνουν για να φερει ανακαταταξεις…

 3. και στην πρωτη τοιχογραφια ο ανδρας που φαινεται λιγο ειναι ο κλιντον, διπλα του ισως η μερκελ

 4. Νικο οι εικονες συννδεονται………

  Υπαρχει το στοιχειο της φωτιας και στις τρεις…….με ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΟΡΗ φορα.

  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 2 ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ

  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ……….αλλα ειναι συμβολικο……..το σωμα σκευος ειναι ο γουιλλιαμ……..η γυναικα συμβολικα θα φερει τον αντιχρηστο σαν πνευμα να κατοικησει μεσα στον γουιλιαμ……..

  Αυτος που το χερι του ειναι μπροστα απο την κοιλια της ειναι η θυσια που θα γινει για να κατεβει η ενεργεια του κακου στη γη……

  Η καλογρια που κοιταζει το γεγονος αναπαρηστα την καθολικη εκκλησια που γνωριζει ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ……

  Πισω απο τη γυναικα στρωνει κατι ενας ανθρωπος για να ξαπλωσει αυτη και να γεννησει…….ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…….Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΑΡΗΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…..και ακριβως απεναντι του θα γεννηθει ο αντιχριστος.

  Στην εικονα δυο αυτο που ειναι σαν πλεγμα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΝ…….το οποιο την καλη ενεργεια που κατεβαινει την ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ και μολις περναει κατω απο το πλεγμα ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ…..

  Εχω μια ερωτηση…….ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ;;;;

  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΚΙΣΚΕΨΕΙΣ…..ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ…….

 5. Υ.γ αυτος μπροστα απο την γυναικα στην εικονα δυο ειναι ο μπαμιας……..

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ(ΠΑΠΠΑΣ) αν αφεραισουμε το βαθος μεσολαβουν δυο ατομα ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(ΠΟΛΕΜΟΣ) ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΟΣ (ΘΥΣΙΑ)

  ΑΡΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ……..ΕΝΝΟΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ……ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ

 6. Σε αυτα που έχεις σύντομα επειδή τσατίστηκα γιατι μου τα έχει σβήσει 2 φορές να προσθέσω…

  1η – Εκλειψη Ηλιου η νιμπίρου ή Παντεπόπτης οφθαλμός. Μαοικο πανωφόρι για Γουιλ. Αρπαγή μεσα στον κύβο απο διαστημοπλιο. Στηλη του θεου στην Αιγυπτο(Πυραμίδα). Σκάλα προς τον ουρανό ή άλλες διαστάσεις. Ελίτ των αγορών συνομιλεί με συγκρατημένη οργή με Μορόνι των Μορμόνων ή άρειο Γερμανό και κάποιον που ναι θα μπορούσε να είναι ο κλίντον, σχετικα με την άνοδο του Γουιλ.

  2η τοιχογραφία – Μπροστα μπροστα ο επαναστατης γάλλος με χαρακτηριστικό σκούφο απο εποχη ροβεσπιέρου. Στο βαθος εκτέλεση αντιστασιακού στα 6 μετρα. Η σκηνή παραπέμπει σε Μεξικό. Στολή για ιους ή πυρηνικό ατύχημα. “Αγγελοι” που πέφτουν αλλα σε δίχτυ ασφαλειας. Μοιάζει και με πρόσφατο βίντεο απο ΣΕΡΝ. Σιγουρα κατασταση πανικού η συγχυσης.

  3η- Οτι είδες και εσύ. Ισως έχει κάποια σημασία το δέντρο και ο Κινέζος εργάτης που κρατάει γαλλικό κλειδί.

  • 3η εικονα….ο κινεζος κραταει γερμανικο κλειδι,οχι γαλλικο,το γαλλικο ειναι ρυθμιζομενο….ο εργατης που δεν δουλευει,με κοκκινο φουλαρι ειναι εργατοπατερας μαλλον….
   e.q…..αλλες 3 εκδοχες…..equality-ισοτητα,συνθημα γαλλικης επαναστασης…….EQ ειναι δεικτης συναισθηματικης εφυιας.οπως το IQ της εξυπναδας…….Equi-Sync μεθοδος υπνωτισμου για διαλογισμο……
   σας δινω λινκ για τα 2 τελευταια…

   psychology.about.com/library/quiz/bl_eq_quiz.htm

   eocinstitute.org/meditation/hypnosis-meditation-and-equisync/?gclid=CKG_4_CEgMgCFUbmwgod5XgOcA

   …εχω παρατηρησει οτι οταν γραφουμε ολοι μαζι,χανονται τα μυνηματα μου,,,,αντιγραφω πλεον πριν τα στειλω….

 7. Υ.γ. 2

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΙΝΙΚΑ Η ΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 8. Η ελια ,φαινεται να χτυπαται απο ενα φλεγομενο σωμα,καποιον κομητη ή…

  Ξεκαθαρα επισης φαινεται η σεληνη …μου μοιαζει κοκκινη…

  Αυτα για την ωρα…

  • Σωστό αυτό για τον μετεωρίτη, στη συγχυση μου, ξέχασα να το γράψω. Οταν κάτι καίγεται ο καπνός πάει ψηλά, αν δείτε δεν μπορεί να καιγεται το δέντρο γιατι ο καπνός είναι οριζόντια ενω αυτο που φαίνεται είναι η φλεγόμενη ουρά του σώματος. Επίσης δεν νομίζω ότι καίγεται το δέντρο. Θα μπορούσε να είναι και συκια και να συμβολίζει τους Εβραίους που κάθονται αμέριμνοι απο κάτω γιατί δεν θα πειραχτούν.

 9. Υ.γ 3 στην εικονα δυο αφου ριξουν πυρινικα η ιο πανδημιας …..η ανθρωποτητα θα καταληξει……σαν τον τελευταιο ανθρωπο ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην εικονα

  Αυτος αντιπροσωπευει την ανθρωποτητα μετα τα σχεδια τους.

 10. ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!!!
  ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!
  ΟΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΡΗΜΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΕΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΛΕΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!
  ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
  Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 8.5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ,ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ,ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!ΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΗΠΕΙΡΟΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΤΛΑΝΔΗΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ!!!
  ΕΤΣΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!!!
  ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ,ΕΙΡΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΟΤΙ ΑΘΗΝΑ,ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΙΣ,ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!
  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΓΕΓΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

 11. mporeite na moirasteite tis apopsis sas me analytes twn sxetikwn eikonigrafiwn sto you tube me dynatotita epikoinwnias merikoi einai eksiopistoi.kai gia tou aerodromiou alla kia tis parapanw ..
  yparxoun pooooloi ston kosmo diaforwn fylwn pou asxoliounte
  ereyna
  ereyna
  ereyna

 12. Βλακειες εις τον κυβο
  Τιποτε δεν θα συμβει
  Το τιμονι δεν το κραταν αυτοι
  Απλα ονειρωσκουν..
  -ονειρωξις…

  • ΟΝΕΙΡΩΣΚΕΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
   ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 100%.ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Κ ΤΑ
   ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Κ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ.

 13. Η πινακίδα EQ δείχνει και προς τις δυο κατευθύνσεις σαν να ορίζει μια ευθεία. Αποκλείεται να εννοεί συναισθηματική νοημοσύνη

 14. πρώτη εικόνα, δείχνουν τον νεαρό σαν επιλογή να του αναθέσουν κάτι ? τα τετράγωνα που τοποθετούν τον νεαρό σημαίνει ΄χώρος όπου καταλήγουν σε κάποιες σκάλες . αλλά υπάρχει και ένας δρόμος που φθάνει σε μια πυραμίδα. Να υποθέσω ότι είναι η χώρα Αίγυπτος και η ελιά που ‘έχουν ζωγραφίσει είναι η Ελλάδα που θέλουν να κάψουν. Γι αυτό τοποθετούν την πυραμίδα δίπλα στην ελιά . Ο άνθρωπος που κάθεται μπορεί να αντιστοιχεί και την όλη κατάσταση ότι όλοι κάθονται χωρίς να αναρωτιούνται ή να αγνοούν τις διαθέσεις τους. Τώρα για την κοπέλα μέσα στον κύβο τα σχοινιά φτάνουν στην σελήνη αλλά όμως επεκτείνονται και ποιο πάνω. ο κύβος αποτελείτε από 12 έδρες και τα σχοινιά είναι τρία και το ρούχο είναι χρυσό.
  δεύτερη εικόνα, κάτω στον υλικό κόσμο θέλουν να δημιουργήσουν πολέμους , αρρώστιες και πείνα και αναταραχές. Το δίχτυ που υπάρχει μπορεί να παρομοιαστεί και σαν πέπλο ή κάτι που χωρίζει τον υλικό κόσμο με τον άυλο. Στον άυλο διαδραματίζονται μάχες
  τρίτη εικόνα, τώρα το 7+1 κάποτε είχα γράψει για 7 αστέρια και ένα σπαθί δεν ξέρω εάν συνδέονται δυστυχώς όταν είχε έρθει αυτή η αναλαμπή δεν είχα γράψει περισσότερα. αλλά μου κάνει εντύπωση αυτός που κοιμάται . αλλά το κλειδί Το EQ οι ΄δυο σκάβουν κάτι θέλουν να βγάλουν από εκεί.
  ίσως θέλει περισσότερη επεξεργασία…..

 15. 2η εικονα……..το συμπλεγμα στον ουρανο εχει 6 μορφες,στις φλογες κατω ειναι το σημα της ραδιενεργειας!ο ηλιος βγαινει κοκκινο προς το μαυρο,μαλλον μιλαμε για πυρηνικη καταστροφη….
  κατω αριστερα ο τυπος με το σκουφακι της γαλλικης επαναστασης δειχνει και σαν αστεγος….μπροστα του χημικος πολεμος….το φοντο ειναι ισις,ο ασιατης-εσταυρωμενος(χριστιανος) στον γκρεμισμενο τοιχο,ο οχλος αλαλαζει…..
  κατω δεξια ο μαυρος(ομπαμα) στελνει τον πολεμο….απεναντι του η καλογρια ειναι ιδια ο παπας φραγκισκος!αυτος στελνει το γυμνο που ειναι εσταυρωμενος(παλουκι πισω του)και δειχνει ακριβως την κοιλια της εγγυου!(“γεννηση”αντιχριστου?)…αυτος που στρωνει την κουβερτα μοιαζει με καθολικο καλογερο(μπορντω ρασο,καπελακι)
  ….εψαξα καποια σημαια με τα χρωματα των λαβαρων,οι μονες που βρηκα με χρωματα αλλα και τον αητο ειναι η μολδαβια και ο ισημερινος(ισημερια 23/9?)

  stranger προτεινω να δεις προσεκτικα ολα τα σχολια και να ξανακανεις το θεμα,θα βρουμε κι αλλα….

 16. Ξανά στην πρώτη εικόνα. Αριστερά υπάρχουν σκαλοπάτια που καταλήγουν σε διάφορα επίπεδα. Επίπεδα της μύησης των μασόνων? Φαίνεται πάντως ότι τα επίπεδα συνεχίζονται κάτω από το επίπεδο της σκακιέρας.

  Ο πλανήτης θέλει περισσότερο ψάξιμο. Μαύρος ήλιος? Μαύρος Πλανήτης? Μαύρος πλανήτης = Ερμής? Εχουμε δηλαδή ένα κηρύκειο που κατευθύνει την μαριονέτα (= θρησκεία τους). Ο άντρας δίπλα στην πυραμίδα κάτι κρατάει και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό. Σαν να διαβάζει, κάτι παρατηρεί στα χέρια του.

  Το σχέδιο που κρύβεται στο σακκακι του νεαρού δεν είναι φαλλός. Το είδα σε όση μεγαλύτερη μεγέθυνση μπορούσα, μοιάζει με ένα κορμό που καταλήγει σε τρείς ή τέσσερεις κορυφές δεν φαίνεται καθαρά. Ο πρίγκιπας στην άλλη φωτογραφία δημιουργεί μετά τα δάκτυλά του τέτοιες ακριβώς κορυφές.

  Μεγάλο το θέμα που άνοιξες…

 17. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ, ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΤΕΚΝΑ ”ΙΔΙΩΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΩΝ”. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ.
  ΣΙΩΝ !!!!!

 18. Στο δεύτερο σχέδιο ο άντρας κοιμάται μέσα στη γή. Δεν είναι νεκρός, είναι σε στάση ύπνου. Κοιμάται στη ράχη ενός λόφου, ή ενός βουνού, η ενός ηφαιστείου. Δίπλα στην πινακίδα EQ το ψάξιμο γίνεται μέσα στη γη, στα δεξιά κάποιοι περιμένουν κάτι από τον ουρανό. Μία αξίνα και 7+1 φτυάρια που δεν πρέπει να είναι τυχαίο, αλλά τι σημαίνει….

  Στην τρίτη εικόνα οι μορφές στροβιλίζονται πάνω από έναν λόφο? Χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο αν είναι λόφος ή κτίσμα, σε σχέση και με τα κτίρια που το περιβάλλουν. Ο άντρας με τα χέρια ανοικτά έχει πίσω ένα τοίχο, σαν τμήμα τείχους μέσα στο οποίο βρίσκεται ο λόφος. Στα δεξιά τρείς σημαίες, κόκκινη, κίτρινη και μαύρη η μπλε (?) που και αυτές θέλουν ψάξιμο.

 19. 1η εικονα……….η αισθητικη θυμιζει giorgio de chirico,μεταφυσικη ζωγραφικη……μασονικη σκακιερα….
  το δεντρο…..ειναι ελια δυστυχως,οχι συκια,η Ελλαδα μας ισως η η ειρηνη που καιγεται μπροστα στην πυραμιδα της νεας ταξης….
  οι σκαλες….μου θυμιζουν πυργο της βαβελ, stairway to heaven,επισης θυμιζει τους πινακες του εσερ οπου οι ανθρωποι ανεβαινουν,ανεβαινουν για να βρεθουν παλι κατω στα ιδια…….τα μεσαια κομματια ειναι σαν το κεφαλι του αητου που μας καταβροχθιζει…?
  ο κυβος………ο κρονιος κυβος (της μεκκα) με τη μαριονετα(ισις?) δειχνει να κινειται απο τη σεληνη(η μαυρο ηλιο?) αλλα τα νηματα πηγαινουν επανω εκει που δεν βλεπουμε……
  οι ρετρο μαυρουληδες θυμιζουν μαυρους πανθηρες του ’60,,,,ισως μαλκομ Χ και μ.λ.κινγκ?ο κλιντον που λετε μοιαζει,αλλα η γυναικα δεν μοιαζει ουτε μερκελ ουτε χιλαρυ,σαν αδερφη της wall street μου μοιαζει εμενα…..
  για τον WILL I AM το εξαντλησαμε νομιζω………κατω απο το ναζιστικο παλτουδακι φοραει ρομπα η μεσοφορι??χαχαχαχα!!!
  και το δεξι χερι του το βλεπω παραξενο,,,,,γαντι,παραμορφωση,σφραγισμα?

 20. 6 +1 =7 ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ 1 ΑΞΙΝΑ..
  6+1 ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…Η ΑΞΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ΄΄
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ….

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ…. ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ…. ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 21. Παιδιά αν δείτε στην 1 φωτό υπάρχει ένα ξανθο παιδί που κρατάει ένα σφυρί κ παει να χτυπήσει το αμόνι που σχηματίζεται κ ακριβως απο κάτω ένας στρατιώτης με μάσκα κ όπλο σιδερένιο !!!κ φυσικά η σημαία στα δεξιά εχει το την πεντάλφα

One Ping

 1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Έχει σχέση ο σεισμός της Χιλής με το Cern;

Αυτό το άρθρο είναι κατάπτυστο