Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:13 - 31/07/2014

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040 … ΜΕ HAARP, ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΓΤΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040 … ΜΕ HAARP, ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΓΤΟ
Οι προμήθειες γλυκού νερού είναι κάτω από την επίθεση σε πολλαπλάσια μέτωπα. Βλέπουμε το συνεχιζόμενο νέφος από τις ξηρασίες στις δυτικές ΗΠΑ και τη Βραζιλία – και οι δύο είναι απίστευτα σημαντικές περιοχές στην παγκόσμια προσφορά τροφίμων.

Παράλληλα, η εταιρική αποθησαύριση του γλυκού νερού βρίσκεται σε άνοδο. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Νεστλέ δήλωσε σαφώς ότι οι παροχές νερού θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν και ότι το δικαίωμα στο φρέσκο, καθαρό νερό δεν αποτελεί ουσιώδες ανθρώπινο δικαίωμα .

Γνωρίζοντας ότι τόσο το κλίμα, όσο και η επιρροή των εταιρειών συγκλίνουν για να περιορίσουν ή / και να αυξήσουν κατακόρυφα το κόστος του γλυκού νερού, δύο νέες εκθέσεις ενισχύουν ότι δεν απομένει πολύς χρόνος για να βρούμε λύσεις.

Στην πραγματικότητα, για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, το νερό μπορεί να μην είναι διαθέσιμο με οποιοδήποτε κόστος.

Τρία χρόνια έρευνας δείχνουν ότι μέχρι το έτος 2040 δεν θα υπάρχει αρκετό νερό στον κόσμο για να αποσβήσει τη δίψα του παγκόσμιου πληθυσμού και να κρατήσει τις τρέχουσες ενεργειακές λύσεις, αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε σήμερα.

Είναι μια διαφωνία των ανταγωνιστικών αναγκών, μεταξύ της κατανάλωσης νερού και της ενεργειακής ζήτησης. Πίσω από την έρευνα είναι μια ομάδα ερευνητών από τη Νομική σχολή του Βερμόντ στο Πανεπιστήμιο του Ααρχους στη Δανία, και του CNA Corporation στις ΗΠΑ.

Ας δούμε όμως τώρα το σχέδιο των λαμόγιων και πως έχουν στήσει αυτή την παγκόσμια έλλειψη νερού χωρίς να αναφέρουμε τις αποκαλούμενες από τους Γκοίμ θεωρίες συνομωσίας, αλλά με αποδείξεις που έχουμε αναφέρει πολλές φορές από το μπλόγκ Αθέατη γνώση.

Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο

Κινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.

Αφότου έπεσε την 1η Νοεμβρίου 2012 το πιό πρόωρο χιόνι, που έχει χτυπήσει ποτέ την πρωτεύουσα στα 22 χρόνια, η πρωτεύουσα θα τυλιχτεί και πάλι στα λευκά, με περισσότερο χιόνι που αναμένεται τις επόμενες τρεις ημέρες, δήλωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο.

Απο την εφημερίδα China Daily, αναφέρει ένας ανώνυμος υπάλληλος σε δήλωση του, ότι το γραφείο καιρικής τροποποίησης του Πεκίνου είχε προκαλέσει τεχνητά και τις δύο θύελλες με τη σπορά νεφών με χημικές ουσίες, μια πρακτική που μπορεί να αυξήσει την πτώση έως και 20 τοις εκατό.

Πέρα από τις καθημερινές παρενοχλήσεις, οι εμπειρογνώμονες αναφέρθηκαν ότι η χειραγώγηση του καιρού θα έχει μακροπρόθεσμα κι άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

“Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσο η χειραγώγηση του καιρού θα αλλάξει τον ουρανό,» δήλωσε ο Xiao Gang, καθηγητής στο ίδρυμα ατμοσφαιρικής φυσικής στην κινεζική ακαδημία επιστημών.

“Εμείς δεν θα πρέπει να εξαρτηθούμε πάρα πολύ από τα τεχνητά μέσα για να έχουμε βροχή ή χιόνι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες στον ουρανό.”

Οπότε, πόσο δύσκολο θα ήταν για αυτούς από τη στιγμή που μπορούν να προκαλούν τεχνητά χιόνια, να προκαλέσουν και τεχνητή ξηρασία;

Η ξηρασία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο. Συγχρόνως με το HAARP ως όπλο τροποποίησης του καιρού για να προωθηθεί η ξηρασία, παίζει το ρόλο της σε όλο αυτό και η Ατζέντα 21.

Χρησιμοποιώντας το νερό για να διευκολύνουν την Ατζέντα 21

Την Ατζέντα 21 την έχουμε μάθει για τα καλά όλοι μας, και από τους πρώτους που αναφέρθηκε επίσημα στην ελλάδα για το τι κρύβεται πισω από αυτήν ήταν ο δημοσθένης Λιακόπουλος.

Για να βάλουν την υπογραφή τους οι τότε ηγέτες των κρατών τους είπαν, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής. Το θέμα της λειψυδρίας ανοίγει την πόρτα για την χονδρική εγκατάσταση της Ατζέντα 21.

Με τον έλεγχο του νερού, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θα μπορούν να προσδιορίσουν ποιος ζει πού και υπό ποιες συνθήκες, αν τους επιτραπεί να ελέγχουν το νερό. Δεύτερον, οι πληθυσμοί θα μπορούσαν να «στριμωχτούν» συσκευασμένοι σε στοίβες στις μεγαλουπόλεις που η Ατζέντα 21 έχει προγραμματίσει ότι θα υπάρχουν.

Μαζί λοπόν με την Ατζέντα 21 και το HAARP, συμβάλλουν μέσα στο παιχνίδι και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Χρησιμοποιώντας το νερό για να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό

Η γεωργία χρησιμοποιεί το 70% της παγκόσμιας παροχής νερού. Επομένως, η έλλειψη νερού γρήγορα θα οδηγήσει σε ελλείψεις τροφίμων. Και τι βλέπουν οι παγκοσμιοποιητές ως λύση στην προκύπτουσα κρίση στα τρόφιμα που θα ακολουθήσει στα χνάρια των σχεδιασμένων ελλείψεων νερού; Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για την προώθηση ανθεκτικών στην ξηρασία μεταλλαγμένων καλλιεργειών.

Αυτό είναι σωστό, προωθούν τα ΓΤΟ στα χνάρια της τεχνητά σκηνοθετημένης λειψυδρίας! Έτσι, αν δεν πεθάνουμε από δίψα ή να ξοδέψουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό, προσπαθώντας να αποκτήσουμε νερό, θα βρεθούμε όλο και περισσότερο να δηλητηριαζόμαστε από τοξικά, ανθεκτικά στην ξηρασία ΓΤΟ.

Αυτά τα ίδια ΓΤΟ, εξετάστηκαν σε διαχρονικές μελέτες και έδειξαν ότι τα πειραματόζωα που τα κατανάλωναν ανέπτυξαν θανατηφόρους όγκους και πέθαναν. Και πάλι, η λαμπρότητα αυτού του σχεδίου είναι εκπληκτική κατά την οποία μια τεχνητή έλλειψη νερού δημιουργείται ….. και οι αμετανόητοι Γκοίμ θα φωνάζουν: Θέλουμε ΓΤΟ καλλιέργειες ανθεκτικές στην ξηρασία!!!

ΠΗΓΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 11:45 ΠΜ

  …. αν προλαβουν ….

 2. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 11:51 ΠΜ

  και την μεγαλυτερη υδατοδεξαμενη με βιολογικα φιλτρα του κοσμου (βλ. Ολυμπος) τι θα την κανουν ;

 3. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:17 ΜΜ

  μεμ ορια η με μορια η ε μωρια η χοσπιταλ μεμ ορια αλ η κυμ βαλ α μεμ α

 4. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:18 ΜΜ

  γιατι σχηματιζοντε ρυτιδες στο δερμα ποιοι δεν εχουν

 5. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:22 ΜΜ

  Τι τυπου διαλυτικό ειν το νερό εμοννη δεν εχουν;

 6. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:23 ΜΜ

  βαδιζει …….

 7. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:24 ΜΜ

  Ακου΄ς τα βηματα

 8. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 12:48 ΜΜ

  Μέχρι το 2040;;; Πολύ μεγάλα σχέδια έχουν….Σύντομα όμως θα πάρουν και πάλι τ' @ρχίδι@ μας!!!

 9. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 1:08 ΜΜ

  Η ρηπανση στη φυ ση ρερ ειβαι στημενη η οχι γιατι δεν παιρνουν μετρα;

 10. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 1:49 ΜΜ

  Η τομη στο ξυλο κανελλας γιατι μοιαζει με εξαρι η ενιαρι

 11. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 4:38 ΜΜ

  ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!
  ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ………

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

 12. ΑΛΙΚΗ ΒΑΛΜΑ 07/31/2014 @ 8:12 ΜΜ

  Στη χωρα των θαυμάτων τι θα περιεχει το υδωρ η ν ο

 13. οΚυμα λιβα 07/31/2014 @ 8:15 ΜΜ

  Μα μπορεί το υδωρ να γίνει κρασι;

 14. Ανώνυμος 08/01/2014 @ 5:48 ΠΜ

  ΘΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΡΕ 2,51ΜΜ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??? ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ… ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ Κ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ… ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΕΡΟ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΜΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ

 15. Ανώνυμος 08/01/2014 @ 5:57 ΠΜ

  ΗΔΗ,ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΟΙ 2,000 ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*