Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:42 - 14/02/2016

«Η Μαγειρική σόδα», ο τρόμος της φαρμακοβιομηχανίας..! Α’ Μέρος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Η Μαγειρική σόδα», ο τρόμος της φαρμακοβιομηχανίας..! Α’ Μέρος

Όταν θα υπήρξε μια φυσική ουσία που βοηθά την υγεία, που είναι φθηνή, που είναι παντού διαθέσιμη και, κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν θα πολυψάχνατε.
Ένα τέτοιο συστατικό βρίσκεται στο σπίτι σας. Ονομάζεται Διττανθρακικό νάτριο, ή αλλιώς μαγειρική σόδα. Για χρόνια, το διττανθρακικό νάτριο ήταν καθημερινά το κύριο μέρος από μια σειρά θεραπειών που ακολουθούσαν στο νοσοκομείο, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνώριζαν καν.

Η μαγειρική σόδα είναι από παλιά γνωστή για την χρήση της και την αποτελεσματικότητα της για την καταπολέμηση διαφόρων νόσων και βρίσκεται στο σπίτι μας. Αλλά επίσης παίζει ένα σοβαρο ρόλο στην επίτευξη και βελτίωση της οξύτητας στο ανθρώπινο σώμα. Ετσι βοηθά στην διατήρηση μιας καλής υγείας. Διαβάστε παρακάτω πώς βοηθά η σόδα, και τις συνέπειές της για την οξύτητα στομάχου, για αυτούς που πάσχουν από τα νεφρά τους, μυκητιασικές λοιμώξεις, κρυολογήματα και γρίπη, προβλήματα με τα ούλα τους, και ασθένειες όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και την καταπολέμηση του καρκίνου.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία κατά της ραδιενέργεια, κατά των χημικές ουσιών και των βαρέων μετάλλων στο σώμα του ανθρώπου. Η σόδα περιέχει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως είναι η ασφάλεια κατά την χρήση της, είναι απλή και αποτελεσματική, και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του ανθρωπίνου οργανισμού.

Η μαγειρική σόδα δεν είναι το ίδιο με το μπέικιν παουντερ. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι η μαγειρική σόδα είναι καθαρό διττανθρακικό νάτριο, ενώ τo μπέικιν πάουντερ εμπεριέχει διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα δηλαδή), καθώς επίσης και κάποιον παράγοντα οξέος και κάποιον παράγοντα απορρόφησης της υγρασίας (συνήθως άμυλο). Δεν είναι επομένως το ίδιο! Τόσο η μαγειρική σόδα (baking soda) όσο και το μπέικιν πάουντερ (baking powder) αποτελούν διογκωτικά υλικά μαγειρικής, δηλαδή ουσίες που βοηθούν στη διόγκωση διαφόρων παρασκευών στη μαγειρική.
baking-soda
Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, ότι κάτι τόσο φτηνό και απλό, όπως η μαγειρική σόδα, είναι σε θέση να καταπολεμήσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα όπως τα δαπανηρά φαρμακευτικά χημικά φάρμακα αλλά και να τα ξεπεράσει .. Στις ΗΠΑ, έχουν μια γνωστή λαϊκή παροιμία ότι η σόδα είναι σε θέση να καταπολεμήσει αποτελεσματικά ένα κρυολόγημα, εκτός της συνεισφορά της στην καταπολέμηση κάθε λογής άλλων ασθενειών και πόνων του ανθρωπίνου σώματος…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Δημιουργισα περιοδοντιτιδα απο αμελεια στον εαυτο μου πριν 22 χρονια.πηγα στον γιατρό μετά από 4 χρονια που ειχε δημιουργηθεί κ μεγαλώσει το πρόβλημα.Εδωσα αρκετα λεφτα μου καθάρισε με βαθη καθαρισμό σε αρκετα ραντεβού τα δοντια μου κ μου είπε πως θα έπρεπε να το σκεφτώ για να κάνω εγχείρηση γιατι ήμουν σε προχωρημένο σταδιο.Τα παρατησα γιατι κουραστικα.Η γιαγια μου επλενε τα δοντια της με χοντρο αλατι,ετσι κ εγω σκέφτηκα εδω κ 8 χρονια να ξεκινήσω να πλενω τα δοντια μου με σοδα κ με πολυ λίγη οδοντόκρεμα(χωρις φροουρ-ραιντ ή φθοριο=ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ,αργος θανατος)ίσα ίσα για να δημιουργεί”σαπουναδα”για 2λεπτα το μεσημερι κ άλλα 2 το βράδυ.Παω στον οδοντιατρο μια φορα τον χρονο μόνο για καθαρισμό κ τα ουλα μου πλεον ειναι κατακοκκινα κ υγιη.Οποτε το θυμάμαι μεσα στο μήνα τρώω κ 3-5 φορες από ενα κουταλακι του γλυκού σε μισό ποτήρι νερό γιατι θεωρώ πως είμαι υγιής κ δεν χρειάζεται να το κανω συστηματικά.Η ΣΟΔΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΆ ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.Π.Χ ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΆΝΗΣ κ άλλα πολλά(ΣΑΦΡΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ με 1γρ 3,20€ περνας 20 μέρες τουλάχιστον καταναλωνοντας 5-7 τριχες μεσα στο τσαι καφε ή σκετες στο στομα)ΑΡΚΕΙ ΜΌΝΟ,ΤΟ ΓΟΝΊΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ

  2. Η σοδα ειναι θαυματουργη, τουλαχιστον ετσι την λεω.
    Πεντε χρονια δεν εχω κρυολογησει ουτε μια φορα, ενω πριν τουλαχιστον 3 φορες τον χρονο ημουν στο κρεβατι απο κρυολγημα. Ξερετε ολοι οτι ενα κρυολογημα αν δεν κανει τον κυκλο του 3 με 5 μερες οσα αντιπυρετικα να παρεις, και την αντιβιωση, δεν περναει, και αυτες τις μερες δεν ειναι οτι το καλυτερο.
    Τελος αυτα απο τη στιγμη που αρχισα πριν 5 χρονια την θαυματουργη σοδα.
    Οταν αρχιζουν τα συμπωματα της γριπης κανω το εξης.
    1η μερα μισο κουταλακι σοδα που την αραιωνω σε μισο ποτηρι νερο και το πινω ανα 6 ωρες.
    Την δευτερη μερα ανα 8 ωρες.
    Την τριτη μερα 1 φορα μονο.
    Ενδιαμεσα πινω και καποιο ντεπον αναλογα με το κρυωμα.
    Απο την πρωτη μερα το κρυωμα αρχιζει να εξασθενιζει και μπορεις να κυκλοφορεις κανοντας τις δουλειες σου.
    Την δευτερη μερα πλεον οχι μονο εχει τελειωσει το κρυολογημα, αλλα αισθανεσαι δυνατος στον οργανισμο.
    Ετυχε τωρα που γραφω να πινω σοδα μιας και κρυωσα προχθες, και ειμαι στην δευτερη μερα, και βεβαια ετοιμαζομαι να βγω εξω για τις δουλειες μου σε λιγο.
    Πριν που δεν ηξερα την σοδα, μπορω να πω οταν ειχα κρυολογημα κανεις δεν με αντεχε, μιας και υπεφερα στο κρεβατι εως να περασει.
    Επειδη πινω σοδα 5 χρονια σας λεω με σιγουρια οτι οντος ειναι θαυματουργη.
    Πινω σοδα απο τα 48 μου χρονια, και τα 5 τελευταια χρονια δεν εχω αρρωστησει ουτε μια φορα.
    Και βεβαια μιας και τα γεγονοτα τρεχουν, καλο ειναι να υπαρχει και σοδα στο σπιτι η οποια ειναι παμφθηνη.

  3. Ευάγγελος 02/15/2016 @ 2:52 ΜΜ

    Αν και είναι έτσι όπως τα λέει το άρθρο, υπάρχει μία λεπτομέρεια η οποία δεν αναφέρεται και ίσως είναι ένα το βασικότερο στη χρήση της μαγειρικής σόδας:
    ΜΗΝ αγοράζετε μαγειρική σόδα από το S.M. διότι περιέχει αλουμίνιο, άμυλο ή γλουτένη. Αγοράζουμε ΜΟΝΟΝ βιλογική μαγειρική σόδα που είναι καθαρή από τα παραπάνω.

  4. Κανένας 02/15/2016 @ 11:12 ΜΜ

    Μια σημαντική “λεπτομέρεια” θα έλεγα ότι η απλή μαγειρική σόδα περιέχει αλουμίνιο και γλουτένη. Ειδικά το αλουμίνιο είναι πολύ βαρύ μέταλλο, πολύ τοξικο για τον οργανισμό μας και βρίσκεται στάνταρ στη μη βιολογική σόδαΓι αυτό αγοράζουμε ΠΑΝΤΑ βιολογική σόδα χωρίς αλουμίνιο και γλουτένη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*