i-Dosing το Ψηφιακό Ναρκωτικό

Τα σημερινά παιδιά “φτιάχνονται” χρησιμοποιώντας ακουστικά ! Ορισμένα MP3 που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα online, υποτίθεται ότι δημιουργούν μια κατάσταση εκστάσεως. Η νέα πρακτική ονομάζεται ‎i-Dosing και απαιτεί ένα ζευγάρι ακουστικά και κάτι που να παίζει μουσική. Οι υπέρμαχοι του i-Dosing λένε ότι η έκσταση δημιουργείται από το “binaural beat effect.” Το binaural μπορεί να ερμηνευτεί ως αμφιωτικός ή διακουστικός τόνος.

“Αμφιωτικό τονικό σήμα, αμφιωτικό ηχητικό σήμα. Άλλες ερμηνείες του binaural: διακουστικός, διωτικός (diotic), δίωτος (Γεωργούσης Παναγιώτης Ν., Αγγλοελληνικό Λεξικό Παιδαγωγικών και Ψυχολογικών Όρων, Αθήνα, Εκδόσεις Δελφοί, 2005, σελ. 35).”

Το αποτέλεσμα δημιουργείται από δυο ελαφρώς διαφορετικά ακουστικά σήματα που ακούγονται χωριστά από το αριστερό και το δεξιό αυτί. Αν ακούτε έναν ήχο 200Hz σε ένα αυτί και έναν 190Hz ήχο στο άλλο θα ακούσετε ένα 10Hz binaural beat (200 – 190 = 10). Αν ακούσετε δύο διαφορετικές συχνότητες σε κάθε αυτί, θα ακούσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο, ως binaural beat.


Με ένα “ψηφιακό ναρκωτικό” το οποίο σημειωτέον είναι νόμιμο (γιατί δεν έχει να κάνει με ουσίες, και θεωρείται πλήρως ασφαλές και μη εθιστικό) μπορείτε να απελευθερώσετε ενδορφίνες, το λεγόμενο “χάπι ευτυχίας” του οργανισμού σας, και να σας ανεβάσει την διάθεσή σας. Απλώς φοράτε τα ακουστικά σας και ηρεμείτε. Καθώς οι ήχοι τριγυρνάνε στο κεφάλι σας, αποκτάτε μια αίσθηση καθαρότητας και αρμονίας. Ο εγκέφαλό σας είναι φυσικό να δημιουργεί και να απελευθερώνει ενδορφίνες, εγκεφαλίνες, ενδογενή οπιούχα και σεροτονίνη ….. η διάθεσή σας ανεβαίνει, οι πόνοι εξαφανίζονται, οι φόβοι και οι ανησυχίες επίσης. Αισθάνεστε ότι η ευαισθησία σας αυξάνει. Ξαφνικά όλα φωτεινότερα και πιο όμορφα. Αισθάνεστε σαν μεγάλος σκηνοθέτης και βλέπετε την ζωή μέσα από ένα πολύ ειδικό φακό. Κανονικό ναρκωτικό και μάλιστα ελεύθερο.


Η εταιρεία Digital Drug επειδή θεωρεί ότι είναι ένας ανοιχτός διαφανής οργανισμός δίνει παρακάτω τις συχνότητες που χρησιμοποιεί στην παραγωγή του Digital Drug CD:

0.5 – 1.5 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

0.9 Hz – Αίσθημα ευφορίας.

2.5 Hz – Παραγωγή ενδογενών οπιούχων, ελαττώνουν τους πόνους και την ανησυχία.

4.0 Hz – Παραγωγή εγκεφαλινών για μειωμένο στρες.

10 Hz – Αυξημένη απελευθέρωση Σεροτονίνης. Ανέβασμα διαθέσεως, διεγερτικό τονωτικό.

14 Hz – Αίσθηση ενεργοποιήσεως, συγκέντρωση σε σκοπούς.

20.215 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως LSD-25

30 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως marijuana

33 Hz – Υπερευαισθησία, C. Συνείδηση

38 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

46.98 Hz – Οπτικοποιημένα εφέ, όταν χρησιμοποιείται με 62.64 & 70.47 Hz

Carriers: 90 – 110 Hz – Αύξηση beta-ενδορφίνης, προκαλεί ηδονή.

111 Hz – Συνεχή έκκριση beta-ενδορφίνης.

Special effects

Light panning phaser effect on the 10 Hz chord

Τώρα τι να σας πω? Την δική μου άποψη, του τι σας κάνουν με αυτές τις χαμηλές συχνότητες; Πιστέψτε με δεν θέλετε να ξέρετε!!! Οι συχνότητες άντε σωστές είναι. Όμως πριν με κατηγορήσετε ξανά για συνωμοσιολόγο σας αφήνω εσάς να βρείτε τι παίζεται εδώ !


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μα … Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ, των αποκοιμισμένων ανθρώπων, προς το ταχύτατα επερχόμενο τέλος τους, ή θα έλεγα καλύτερα των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΡΟΜΠΟΤ !

Terra Papers

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...