Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ

Πλέον έφτασε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας πριν κάνουμε το μεγάλο βήμα προς την άβυσσο …….όπου και θα διαγραφούμε αυτομάτως και  δια παντός από κάθε ιστορική μνήμη και να παραμείνουμε απλά ένας ΜΥΘΟΣ!!!!

Σίγουρα πολλοί διαβάζοντας με τώρα πιστεύετε πως τα βλέπω όλα τόσο τραγικά και απαισιόδοξα , αλλά θα σας αποδείξω ακριβώς πως έτσι είναι δυστυχώς η πραγματικότητα!!!

Το σίγουρο είναι πως η ομογενοποίηση (Ομογενοποίηση, είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνουμε – ή έστω επιδιώκουμε – να δώσουμε σε ένα μίγμα τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια σύσταση.) έφτασε στην τελευταία φάση επεξεργασίας και ετοιμάζεται να βγει το τελικό προϊόν που δεν είναι άλλο από η ομογενοποίηση των ανθρώπων, δηλαδή το κατασκεύασμα δούλων της παγκόσμιας κοινωνίας !!!

Αυτό το συμπέρασμα  πλέον εξάγεται από τα τελευταία κινήματα τύπου επανάστασης με ουδέτερο χαρακτήρα (τα χρώματα μας τελείωσαν , τα πουλάκια ψόφησαν (twitter)…..) και με αναρχοαριστερό προσωπείο της παγκόσμιας βελτίωσης του πολίτη (προσέξτε το ουδέτερο….του Πασόκ), όπως οι ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ x2 (διαίρει και βασίλευε…..) και γενικά τα η λευκή επανάσταση που συντελείται τον τελευταίο καιρό σε χώρες της Ευρώπης που μοναδικό στόχο έχουν την εγκαθύδριση της τύποις ως τώρα εξουσία των τεχνοκρατών σε πραγματική (όπως Αμερική …..) ομοσπονδιακή διακυβέρνηση και κατάργηση των Εθνικών Κυβερνήσεων και εν τέλει την πλήρη κατάργηση των Εθνών και Κρατών!!!

Για καταφέρετε να το κατανοήσετε θα πρέπει να πούμε πως κάθε ύπαρξη στον πλανήτη Γή είναι ποικιλόμορφος διαφορετικός έτσι και ο άνθρωπος ως φυσικό όν, υπακούει στον Νόμο της Βιοεξελικτικής διαδικασίας, και απαραιτήτως λοιπόν υπακούει στούς Νόμους της Πολλαπλότητας, Διαφορετικότητας, και Ιδιαιτερότητας. Βάση αυτών των Νόμων, δημιουργήθηκαν οι αμέτρητοι φυλετικοί και ατομικοί χαρακτήρες του ανθρωπίνου είδους. Είναι λοιπόν αδύνατον, α-φύσικο, να γίνουν όλοι οι άνθρωποι όμοιοι/ίσοι ίδιοι ομογενοποιημένοι.
Για να άρχει όμως η
Άβυσσος/Παγκοσμιοποίηση επάνω στους ανθρώπους θα πρέπει οι άνθρωποι πρώτα να δουλοποιηθούν, δηλαδή να ποιμνιοποιηθούν, με ποιο κοινά λόγια να ομογενοποιηθούν.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σαρωτική απόπειρα των των τελευταίων ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, να ποιμνιοποιήσουν ολάκερο το ανθρώπινο γένος, απαιτεί την εξαφάνιση των μη διαπραγματεύσιμων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πού σηματοδοτούν το έθος/έθνος, την αυτονομία του κάθε λαού, και την ελευθερία του κάθε έθνους να εκπροσωπεί την συνείδηση τής δικής του ταυτότητας, αυτήν του την ιδιαιτερότητα πού εκφράζει την δική του κοσμοθέαση, και το συγκεκριμένο περιεχόμενο των λεκτικών τύπων της δικής του Γλώσσας π.χ (Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.) http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html .
Ομοίως και οι άλλοι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (κοσμοπολίτες!!) , με το ( Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.) , http://real-democracy.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5 ……..

Εάν λοιπόν μετά από όσα που διαβάσατε δεν αποκτήσατε έστω και την παραμικρή αμφιβολία για τους σκοπούς /σκοπιμότητες των ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ , ΤΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΟΡΟ …..ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!!!

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε , κάποτες κάπου ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΥΘΟΣ!!! !

http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_4182.html
Με τις Υγείες μας
Έρρωσθε

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...