17:13 - 02/07/2014

HEAVY METAL: ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

HEAVY METAL:

ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

(ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ)

Οι νέοι που βρέθηκαν στο χώρο του Σατανισμού έφθασαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, χωρίς να το καταλάβουν. Καθημερινά άλλωστε υφίστανται, όπως ολόκληρη η κοινωνία, έναν ανελέητο βομβαρδισμό δαιμονικής εισβολής που μέρα με τη μέρα χαλαρώνει τη συνείδηση και εξοικειώνει τον άνθρωπο με την αποκρουστική εικόνα του διαβόλου.

Τα εξώφυλλα των album της heavy metal μουσικής (και στα παρακλάδια της power-speed-epic-gothic-thrash death-black… metal) ιδίως στη δεκαετία του ’70 άρχισαν να φλερτάρουν όλο και πιο προκλητικά με ότι πιο διεστραμμένο, ότι πιο τρομακτικό, ότι πιο αντι­κοινωνικό, ότι πιο βλάσφημο και υπερβολικό για να δείξουν ότι είναι «ελεύθεροι» από κάθε ηθική αξία που τους «δεσμεύει» δήθεν την ελευθερία. Είχαν ήδη προσεγγίσει επικίνδυνα και άρχισαν να εφαρμόζουν στην πράξη το «Ευαγγέλιο του όφεως», την οδό της αυτοδικαιώσεως και αυτοθεώσεως,τον Νόμο του Νεοσατανισμούτου Al. Crowley «κάνε ό,τι θέλεις, αυτός είναι ο Νόμος» (δηλ. η απολυτοποίηση και η θεοποίηση της αυτονομημένης από το Θεό θελήσεως του ανθρώπου).

Η heavy metal μουσική, ενώ στις προηγούμε­νες δεκαετίες άρχιζε να αποκτάει οπαδούς σε παιδιά που πήγαιναν στις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου και ιδίως στο Λύκειο, σήμερα έχουμε φτάσει σε σημείο παιδιά δημοτικού χωρίς να καταλαβαίνουν καλά καλά τι κάνουν να αισθάνονται περήφανα που διαφημίζουν (ως άλλα μοντέλα) τις φρικτές μπλούζες των συγκροτημάτων όταν τις φορούν.

Αν κανείς αναζητήσει τους σημερινούς «ήρω­ες» των εφηβικών δωματίων, θα βρεθεί έκθαμβος μπροστά σε δαιμονιώδεις μορφές και σε μαυρο­ντυμένους ως επί το πλείστον «ήρωες» των συγκροτημάτων (οι πιο διάσημοι από αυτούς στον κόσμο και στην Ελλάδα ιδίως είναι οιIRONMAIDENμε το αποκρουστικό σαπισμένο σώμα-μασκότ, τον Eddie, οιMegadeth(με ανάλογη τρομακτική μασκότ σκελετό), οιRunningWild(με νεκροκεφαλή μασκότ, αποκαλούμενοι πειρα­τές του Metal), οιMotorhead(με σύμβολό τους μια σιδερένια αποτρόπαιη άγρια λυσσασμένη ανθρωπο-σκυλοκεφαλή), οιSlayer(οι αποκαλού­μενοι βασιλιάδες τουthrashmetalμε σύμβολο ενίοτε τηνπεντάλφακαι με πολλούς ανάποδους σταυρούς καιβλασφημίεςστα εξώφυλλά τους, και ο δίσκος τους «Shownomercy» (1983), εικονίζει τον σατανά-baphomet κρατώντας ένα σπαθί και με ένα μήνυμα πάνω στο βινύλιο στην πρώτη πλευρά: «Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΕΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ».

Υπάρχουν και πολλά άλλα χειρότερα από αυτά. Αν περάσουμε στο χώρο του thrash-death-black και gothic metal εκεί η διατροφή, η μαυ­ρίλα, η σκοτεινή επιθετική και απαισιόδοξη ατμόσφαιρα των συγκροτημάτων δεν είναι η εξαίρεση αλλά το ζητούμενο και το προβαλλόμενο.

Οι κινήσεις, οι σκέψεις, ακόμη και ο λόγος των παιδιών προσαρμόζονται στα άγρια αυτά και αφύσικα δεδομένα. Ακόμη και όταν μεγαλώνουν τα παιδιά και σταματήσουν αυτά τα ακούσματα πολλές φορές τα παλιά άρρωστα απωθη­μένα ζητούν την εκδίκησή τους.

Αργότερα η ίδια η ζωή δημιουργεί κενά και ερωτήματα. Η ανάγκη του νέου να ανήκει κά­που, αλλά και πουθενά. Η άρνησή του για τα πάντα. Αύτη την ανάγκη εκμεταλλεύεται και η μουσική ρόκ heavy metal που κυριολεκτικά επιδίδεται μέσω των εκπροσώπων της σε μια συστηματική πλύση εγκεφάλου και σε μία σταδιακή ύπουλη και καλά σχεδιασμένη μύηση στο χώρο του Σατανισμού (όχι στο να κάνουν όλοι ανθρωποθυσίες και εγκλήματα αν και δεν θα τους ενοχλούσε και αυτό αν το κατάφερναν αλλά να αρνηθούν την αγάπη του Χριστού και να αφεθούν ολοκληρωτικά στη απατηλή φαινο­μενική παντοδυναμία του Σατανά). Και οι πλέ­ον δύσπιστοι κατανοούν πως ο διάβολος χρησιμοποιεί ποικίλους τρόπους για να αιχμαλωτίσει και να καταδυναστεύσει τους ανθρώπους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ομολογία πρώην σατανιστή στον μακαριστό π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο. Με τον τρόπο που προσηλυτίστηκε ο ίδιος, προσηλύτισε και άλλους. Ιδού πως περιγράφει ο ίδιος την πρώτη του επαφή: «Η αρχή έγινε σε κάποιο δισκάδικο που είχα πάει να αγοράσω ένα δίσκο heavy metal. Και εκεί γνώρισα κάποιο άτομο, που μου είπε:Αν θέλεις να κάνεις πράξη όλους αυτούς τους υπέροχους στίχους για εξουσία, να δεις τέλος ότι η μαγεία υπάρχει, ότι εμείς είμαστε το αύριο, η νέα εποχή, έλα μαζί μου.Αυτή ήταν η αρχή.

-Θεωρείς ότι αυτά τα στέκια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνα με αυτήν την έννοια;

-Ναι, γιατί και εμείς, αργότερα πηγαίναμε να προσηλυτίσουμε άτομα σε τέτοια στέκια.

-Θα μπορούσες να πεις ότι ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής είναι επικίνδυνο και οδηγεί στο χώρο του νεοσατανισμού;

-Νομίζω ότι το heavymetal αντιπροσωπεύει απόλυτα το σατανισμό.

Οι ίδιοι οι σατανιστές λένε ότι το heavymetal είναι δημιούργημα του σα­τανά και ότι γι’ αυτό πρέπει να το τιμούμε. Δεν είναι παράξενο ότι οι τελετές περιλαμβάνουν, εκτός από ορισμένα κομμάτια της κλασικής μουσικής που θεωρούνται σατανικά, ακόμα και heavymetal ειδικά τα παρακλάδια του, το thrash και το death metal» (π. Αντων. Αλεβιζόπουλος εφημερ. «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΎΠΟΣ» φ. 166 20/6/1995 βλ. επίσης στο βιβλίο «Εγκληματικό Δόγμα», 3η μαρτυρία, σελ. 6578, Αθ. 1995).

Και τέλος ένα άλλο χαρακτηριστικό παρά­δειγμα στο περιοδικό Metal Hammer (τ. 196 Α­ΠΡΙΛΙΟΣ 2001 σ. 92) σε διαφήμιση death met­al albums. Υπάρχει τεράστιος τίτλος που λέγει «Η ΚΟΛΑΣHΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΜΕ­ΡΟΣ». Μία επιγραφή στο τέλος της σελίδας λέ­ει Unholy Black/Death (Ανίερο μαύρο/θανάτου) metal from the Austrian sickheads, παρουσιάζοντας ένα album που το εξώφυλλό του δείχνει τηνπεντάλφασε κύκλο με εμφανή τη μορφή του τράγου (σατανά) από όπου βγαίνει φως που ακτινοβολεί προς τα κάτω στο θρυμματιζόμενο σύμβολο του Χριστιανισμού.

Όταν τέτοια περιοδικά πουλιούνται ελεύθερα και ανεξέλεγκτα στα περίπτερα όλης της χώρας και των επαρχιών και έχουν πρόσβαση σ’ αυτά και παιδιά δημοτικού (που γεμίζουν την άπλαστη, ευαίσθητη και αθώα ψυχούλα τους με τέ­τοιες παραστασεις και βιώματα), πως η πολιτεί­α αδρανεί τόσο προκλητικά και εγκληματικά πε­ριμένοντας χωρίς να κάνει τίποτα να εκκολαφτούν οι αυριανοί εγκληματίες και αδιαφορεί για τα τωρινά ψυχικά ερείπια που βρίσκονται κάτω από την τυραννία τέτοιων «γλυκών» ως προς τη μελωδία (ορισμένων), αλλά φρικτών ως προς τις συνέπειες ακουσμάτων;

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 24

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον www.egolpion.com

egolpion.net

pentapostagma.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (42)

 1. 0
  0
  ειδςς τι παθαινεις αμα εχεις να γαμησεις 1-2 χρονια??
 2. 0
  0
  Δεν ξέρω αν το Heavy metal σε προσυλιτίζει στον σατανισμό, αλλά ο ανεμστραμένος σταυρός που κρατάει ο κύριος στην φωτό δεν είναι σύμβολο του σατανισμού αλλά του αποστόλου πέτρου και της καθολικής εκκλησίας, μιας και ήταν ο πρώτος πάπας της
 3. 0
  0
  θα το ξαναπώ ότι είστε τουλάχιστον ηλίθιοι να πιστεύτε ότι αυτή η μουσική οδηγεί στον σατανισμό,ακούω heavy metal σχεδόν 30 χρόνια,είμαι 44ων χρονών έχω μιά κορούλα και μία πανέμορφη γυναίκα σε όλα της,παντρευτήκαμε σε εκκλησία,βαφτίσαμε το παιδάκι μας,είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι,έχω μία φυσιολογική δουλειά και εγώ και η γυναίκα μου(δόξα τω Θεό)πηγαίνουμε στην εκκλησία όταν μπορούμε κτλπ κτλπ.Γιατί αυτό το κόλλημα με την συγκεκριμένη μουσική; εντάξει δέ λέω υπάρχουν κάποια γκρούπ που έχουν τέτοιους στίχους στα τραγούδια τους αλλά υπάρχουν χιλιάδες άλλοι μουσικοί που παίζουν heavy metal αλλά δέν έχουν σχέση με σατανάδες και τέτοιες μαλακίες.Ψάξτε καλύτερα σε άλλο είδος μουσικής εκεί που γίνονται αίσχη με τους διαόλους και τους τριβόλους και που προβάλονται καθημερινά από τα μμε,βγάλτε τις παρωπίδες
  • 0
   0
   θα μπορουσα να σκεφτω σαν τους εωσφορηστες και θα σου ελεγα οτι συμφωνώ με αυτα που λες γιατι και εγω να ημουν στην θεση των εοσφωρηστων με αυτα που τους ταζει ότι θα γινουν θεοι, οτι ο θεος των χριστιανων ειναι κακος για ταδε λογους κλπ. θα πηγαινα μαζι του (για μενα ομως ο εοσφωρος ειναι στα μυαλα κάποιον οπως και σχεδον όλες οι θρησκειες) χωρια ότι αλλό σατανιστες και αλλο εοσφορηστες…

   θα σου απαντησω πολυ απλα σαν χρισταινος ορθοδοξος όπως και εσυ αν και είμαι τουλάχιστον κατα του οικουμενισμού και μερικών άλλων αποδεδειγμένων μη χριστιανικων που μας εχουν πασαρει….

   "Η εκκλησία καταδικάζει την χειβ μεταλ μουσικη γιατι ειναι του διαβολου, τοσο απλα…ρωτα τον πνευματικο σου να σου πει εαν ισχει.."

   υπαρχουν και ερευνες που αποδεικνυουν οτι η σκληρη μουσικη ροκ/χειβ κλπ επηρεάζει αρνητικά τον εγκέφαλο σε αντίθεση με την κλασική/βυζαντινή κλπ

   επισης αν πιστευεις οτι υπαρχει ο διαβολος που ειναι ο κακος τοτε ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις οτι οι ιδιοι οι τραγουσηστες παραδεχοντε οτι εχουν πουλησει την ψυχη τους στον διαβολο και τα περισσοτερα βιντεο κλιπ ειναι τελετες προς τιμην του…οποτε δεν πρεπει να ακους….

   και εγω ακουγα παλια χειβ, τωρα ακουω κυριως ελληνικο ροκ αλλά σχολιασα λίγο μπερδεμένα και σαν πρηξας παλι μονο και μονο για να δειτε οτι ποτε δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη με τοσα που μας εχουν πασαρει και δεν ξερουμε πλεον τι ειναι καλο και τι κακο.

   -Psilos-
   • 0
    0
    Η εκκλησία καταδικάζει τη μέταλ; Τί μας νοιάζει τι λένε οι τραγοπαπάδες; Είπε ο Χριστός μην ακούτε μέταλ; Επειδή το λένε μερικοί κλειστόμυαλοι που δεν ξέρουν από μουσική; Ουστ!
    Ζήτω η ΜΕΤΑΛ
    • 0
     0
     μερικα ειναι αυτονοητα,θεμα μυαλου και σκεψης πραγματα που σου λειπουν,οπως επισης και η αισθητικη γνωστη της μουσικης..
     • 0
      0
      Άντε άκου λίγο PORCUPINE TREE και μετά μίλα για αισθητική κολλημένε
 4. 0
  0
  τα λέει ο άνθρωπος να ακούτε λε.πα ρε μούτρα να προκόψετε
 5. 0
  0
  ότι πεις!Κάποια στιγμή η μάνα μου έκανε ένα ευχαίλεο στο σπίτι(δεν θυμάμαι τον λόγο)..και όταν ο παπάς μπήκε στο δωματιό μου με κοίταγε με ένα ύφος εμένα και τα βυνιλιά μου…την άλλη μέρα η μάνα μου μου έκρυψε κάποια που είχαν την πεντάλφα…..μου φάνηκε τόσο αστείο…όμως σήμερα που το σκέφτομαι,είναι πολύ τραγικό,είναι τραγικό γιατί περισότερο άκουσε και είχε επιροή από έναωανέραστο βλαμμένο τραγο,παρά από μένα τον γυίο της…λες και δεν με ήξερε…τι να πεις αμόρφωτοι άνθρωποι!Το μέταλ ειδικά το gothicrock που ακούω εγώ είναι μουσική επιρεασμένη από τον μεσαίωνα την αρχαιότητα…αλλά και την λεγόμενη μετά-πυρινική εποχή(αρμαγεδώνας).όλες οι ανησυχίες μια γεννίας του 80-00 για το αυρίο και όλα όσα συντελούνται…δεν φταίει ο Σατανάς(δεν υπάρχει) αλλά αυτός που σκωτόνει στο όνομα του σατανά…ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ…και κάποιοι που γνωρίζουν την ανθρώπινη μάζα-ψυχολογία έφτιαξαν αυτα τα στερεότυπα τα οποία τραβάν τους βλαμμένους σαν μαγνήτες(μιλάω για τον σατανισμό)
  και όπως λέει και ο στρειντζερ μουσικούλα δύο από τα αγαπημένα μου συνκροτήματα μαζί σε ένα τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=jPjVvBmtWWk
  • 0
   0
   ντροπη να λες τη μαμα σου αμορφωτη.αν ημουν στη θεση της το ιδιο θα εκανα,απο σεβασμο στον παπα
   • 0
    0
    δεν είναι κακό να λες τον άλλον αυτό που είναι…κακό είναι να λές τον άλλον αυτό που δεν είναι..αμα έχεις αυτογνωσία ξέρεις τι είναι ο καθένας γιατί ξέρεις και τον εαυτό σου..οπότε ξέρω τι είναι η μάνα μου…μια απλή γυναίκα Ελληνίδα μάνα…που καταβάθος σε αυτήν οφείλο την ηθική μου…αλλά δεν πάβει να είναι αμόρφωτη
 6. 0
  0
  και οι ρολινγκ στοουνσ που δεν ειναι χεβυματαλαδες εχουν το συμπαθεια στον οξαποδω
 7. 0
  0
  Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος να ακούω χατζηγφραγκετα που μου αρέσουν η θα γενω βενζεβουλ γιατί εγώ είμαι στην κόντρα μαζί του άλλα καθαρά για ταξικούς λογούς ρωτάω εσένα που ξέρεις τσέκαρε στοίχους

  Θέλω να μπούμε σε μια φράπα
  για ένα ταξίδι μακρινό
  και σε κανέναν να μην πούμε
  ότι ψηφίζεις ψαριανό

  Θα 'χουμε μόνο τα παγάκια
  να μας κρατάνε συντροφιά
  και τα σπαστά τα καλαμάκια
  θα τραγουδάνε το ρεφρέν δυνατά


  Η φράπα είναι για δύο
  Μαρία μη μου λες αντίο
  η φράπα είναι για δύο
  Μαρία σ' αγαπώ

  Η φράπα είναι για δύο
  και σε ζέστη και σε κρύο
  και σε ζέστη και σε κρύο
  Μαράκι σ' αγαπώ

  https://www.youtube.com/watch?v=ueRJ1TRnGhg

 8. 0
  0
  Παλι βλακειες γραφεις αρθρογραφε της πλακας.Που Heavy μεταλ να σου ερθει στο κεφαλι ……..μπας και ερθεις στα συγκαλα σου !!!!!
 9. 0
  0
  πολλα μηνυματα τετοιου ειδους περνανε σε ολες τις μορφες τεχνης και ψυχαγωγιας , αλλα οι αδυναμοι ανθρωποι επιρεαζονται απο αυτα
 10. 0
  0
  ακουω εδω και χρονια αυτο το ειδος μουσικης μην το μπεδευεται με την black metal συγκροτηματα τυπου iron maiden metallica ειναι πολυ πιο ποιοτικα απο τα νεοελληνικα
 11. 0
  0
  ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ…. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ…
 12. 0
  0
  εγω συμφωνω Αρη

  Ηλιας
 13. 0
  0
  Ο πραγ ματι κά σα τανι σμένος ποτέ δεν παραδέχετε πως είναι η μιλα μεσα του δαίμονας.Η πλοκή του συνήθως είναι πολλή γρήγορη και ένας νορμαλ νους δέν προλαβαίνει να αντιδράσει.Παιδιά ακόμη και μορφωμένα παρασύρωντε διότι ο λάκης τους παρουσιάζει ενα κόσμο γρηγορης ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ .Σε αυτή τη λεξη εννοια στηρίζετε.
  Για να καταλάβεις πρέπει να έχεις εισχωρήσει βαθεια σε αυτόν τον κόσμο και να ξαναβγείς….οποιεσδήποτε άλλες γνώμες θεωρούντε επιτηδευμένες να μπλοκάρουν κι άλλα θύματα αφου δεν καταλαβαίνεις αρκόμα ποιός μιλά νομίζοντας πάντα πως είσαι σύ.Η ουδαιτερότητα η χαλαρώτητα η ανεση πάνω σε αυτό το θέμα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα διμόνων όπου φαίνεται με ευκρίνεια η έλλειψη του λα διαπασών η λακεδαιμονια.Αφού με τον ήχο….είδες πως δέ τα καταφερνεις μόνος…διότι δέν ξέρεις τι ήχοτυς ακούς….
 14. 0
  0
  Ξέρεις τα ριφ της μεταλ τον φαζαρισμο η τα ουα που περνουν ..οχι μαρον
 15. 0
  0
  Αν δώσεις τροφη γινεται θηριο και κάποιος φεύγει αν όχι μυρμιγκι.Εχε υπόψη σου πώς πολλόι αν και φαίνοντε σκληροί…ειναι αδερφές τον παίρνουν να πως το λένε
 16. 0
  0
  Oi αλβανοι ξερουν όλες τις δουλοιές…. και σύ φευγεις σίγουρος οτι αφου΄το λένε είναι μάστορες.Αφεντικό να σοβατίσω;να φτιάξω και την αποχέτευση να συνδέσω και τον βοθρο; κανα πλακάκι να τοποθετοισω;
  Δεν θέλει αρχηγούς…. διότι αν φθάσεις κοντά σε αυτή τη θέση θα τον δείς και μπορεί να κάνεις πίσω …. οπαδούς θέλει οσο πιο πολλους ετοιμους και ουδέτερους.Εξω απ τον χορό πολλά τραγουδια ξέρεις….το κέντρο πάντα προσφέρει μιά ασφάλεια μεχρι να γνωρίσεις τι ανοια κρύβει.Αν μετακινηθείς υπάρχει θέμα σοβαρό.
  Θα έπρεπε να τον ακούσεις πώς παρακαλεί τρέμοντας να μην τον κάψεις.
  Προς τα που θα πας τωρα ; μπα
 17. 0
  0
  Ερώτημα διαφυσγής πρίν την εμφάνιση σταυρού τι έκαιγαν; τι κρατούσαν ανάποδα; τι έτρωγαν;.Αν το χρησιμοποιήσεις με τις εικόνες που βλέπεις θα μοντάρεις και την τελετή…. Αν και επικίνδυνο για τα ματάκια σας.Δώσαι μας αρχοντα του σκοτ ους τη γνώση …φτύσιμ ο στα υρου.κατευθείαν φεύγει ο εαυτός σου…ξανα φτύσιμο για δέςιμο του νέου ο οποίος εχει προειδοποιηθεί για την σκληρότητα και έχει κάνει χρήση καναβης,δεν ειναι εύκολο να τον φτύσεις σε μπλοκάρει …..πατημα σταυρού πες αρχοντα ειμαι …… . .. . κρατα ναποδα νας ουαπο κα το δώσε κι ΄'αλλο ασ προ να σου πω καψψιμο….
 18. 0
  0
  Το πρόβλημα με τον σατανά ξεκινα όταν τον απορίψεις…. 5 7
 19. 0
  0
  Μετα λεει απαρνησου τον Θεό πε ποκα πως πεθανε
 20. 0
  0
  Η PRONA S ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
 21. 0
  0
  Μετά απο την εκθεση στο …… … . . αρκετοί λυγισαν γέμισαν τύψεις κι έκοψαν τις φλέβες ….συνεχώς ερχοντε εικόνες τρόμου στο νου και καταπραύνοντε με ναρκωτικά .Γενικά παντου ο ομορφος η δυναμικός κόσμος είναι πολύ τραγικος τος παρασκήνιο.ραστα αιγαγρος
 22. 0
  0
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Τ ΘΕΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Κ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ……ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ
 23. 0
  0
  Το Θεμα ειναι ποιο επιλεγει ο καθενας μας !
  Τα λογια και τα πολλα μπλα μπλα περισευουν οταν κανουμε ΕΜΕΙΣ κανουμε κουμαντο τον εαυτο μας!
 24. 0
  0
  δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο η φύση,που υπάγεται σε φυσικούς κανόνες που ξέρουμε και άλλους που δεν ξέρουμε,το καλό και το κακό είναι μέρος της δημιουργίας…Ας υποθέσουμε αν υπάρχει μόνο καλό όπως π.χ. είσαστε εσείς οι τόσο καλοί άνθρωποι και μιλάτε συχνά με τον Θεό και σας λέει τι πρέπει να ακούτε πως να γ……ε …ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ και να τουσ λετε τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν τιην ψυχή τους ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,πόσα κυριε ελέισων πρέπει να λέτε …ο κόσμος θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΕΤΟΣ…αν ο κόσμος ήταν γεμάτο κακούς ανθρώπους που ακούνε φωνές και έχουν άμεση σύνδεση με τον σατανά μέσω του χεβυλε μεταλε (όπως εγώ)….ο κόσμος θα ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ….γεμάτο ειρωνεία σαρκασμό πυθαγόριες πεντάλφες….και αχαλίνωτο ΣΕΞ…για αυτό η φύση μερίμνησε να υπάρχουν και τα δύο….τρανή απόδειξη τα μικρά παιδιά που μπορεί να είναι γλυκά αλλά θα δεις σε αυτά και τους μεγαλύτερους καπιταλίστες…ΑΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ….ΜΑΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ(ενω ο κωστάκης δεν την πείραξε-λέει ψέμματα-ποιός έμαθε στο παιδί να λέει ψέμματα-λες να μπένει ο σατανάς στο μυαλο των μικρών???)..είναι απλά η φύση….ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!Ο Θεός ειναι η ΛΟΓΙΚΗ που οι προγονοί μας την Θεοποιοίσαν…ενώ η χριστιανοί την ευνούχησαν.Από τον χριαστιανισμό και μετά …όλο σαταναδες τριβόλια σκατολια,φόβος,εξώκοσμες φωνές….όλοι εσείς θα σας κάνω μια ερώτηση…γιατί στην αρχαία ελλάδα δεν έχουμε διαβόλους με την χριστιανική έννοια????Αρα αν δεν είχανε(που δεν είχανε-δεν πιστεύαν σε τέτοια-είχαν τέρατα,που τα σκώτοναν)..άρα αφού δεν είχαν σατανάδες τότε οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν σωστή και εσείς ΛΑΘΟΣ…κάτι κάνανε σωστό και εσείς λάθος για να έχουμε γεμίσει σαταναδες..μιας και τους βλέπετε να βολτάρουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
 25. 0
  0
  Mπαμπης μπάμπης πώς φαίνεται πως ακομα είσαι αγνο παιδι που θέλει να σκληρηνει….και συγχωρείσαι
 26. 0
  0
  Μ αυτα που διαβασα αισθανομαι σα να εγινα 15 χρονων παλι και θα μου δωσουν αποβολη απο το σχολειο επειδη πηγα με μπλουζα Kreator.
 27. 0
  0
  ok then…οι περισσοτεροι "μεγαλοι" διεθνεις καλλιτεχνες ειναι μελη μασωνικων στοων,ποπ τραγουδιστριες οι οποιες αποκαλουνται πριγκιπισσες των ιλλουμιναττι,ο Σαντανα καπου,καπως,καποτε ανεφερε οτι ειχε πουλησει την ψυχη του,η Μαντονα ειναι στην καμπαλα…αλλα αυτα ειναι οκ,να τους ακουμε υποθετω?????
 28. 0
  0
  το κακο και το καλο ειναι μεσα μας και ως "λογικα" οντα γνωριζουμε τη διαφορα και κανουμε την επιλογη…δε σημαινει οτι αν ακους μεταλ θα γινεις σατανιστης και αν ακους καζαντζιδη θα πραττεις το καλο….μην τρελλαθουμε τωρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί