in

H Toυρκία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τις ισραηλινές αερομεταφορές!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Mε μία κίνηση κλιμάκωσης που οδηγεί στην περαιτέρω διατάραξη των τουρκοϊσραηλινών σχέσεων, η Άγκυρα πρακτικά έκλεισε τον τουρκικό εναέριο χώρο για τα πολιτικά αεροσκάφη του Ισραήλ με την δικαιολογία ότι «μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία τα οποία δεν δηλώνονται και πιθανή πτώση τους εντός της τουρκικής επικράτειας θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον»!

Το κλείσιμο του τουρκικού εναέριου χώρου ήρθε με την απαίτηση από τις δύο ισραηλινές εταιρείες αερομεταφορών, El-Al και CAL, να ενημερώνουν την τουρκική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας «10 μέρες πριν» από κάθε πτήση για να εξετάζουν το κάθε αίτημα ξεχωριστά!
Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον να εφαρμοστεί γιατί προβλέπει και ακριβείς ώρες άφιξης στο τουρκικό FIR, που είναι πρακτικά αδύνατον να τηρηθούν.
Ακόμα και ένα λεπτό να καθυστερήσουν απαιτείται νέα άδεια! Το ερώτημα είναι « τι εννοούν οι Τούρκοι όταν λένε «επικίνδυνα φορτία»: Τα ισραηλινά αρώματα που πωλούνται μέσα στα αεροσκάφη, τα ισραηλινά … κρασιά κλπ.
Πάντως η κίνηση της Άγκυρας έχει ήδη προβληματίσει το Τελ Αβίβ για καθαρά πρακτικούς λόγους: Οι πτήσεις από Ρωσία και Ουκρανία, όπου ζουν πολλοί Εβραίοι που ταξιδεύουν από και προς το Ισραήλ, περνούν όλες μέσα από την Τουρκία.
Μία παράκαμψη της Τουρκίας θα ήταν ιδιαίτερα υψηλού κόστους και ήδη υπολογίζεται η ζημιά σε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ήδη υπήρξε από ισραηλινής πλευράς διαμαρτυρία στην ΙΑΤΑ και υπάρχουν σκέψεις για επιβολή ανάλογου εμπάργκο στις τουρκικές εταιρείες, οι οποίες όμως έχουν πολύ λίγα δρομολόγια που περνούν μέσα από το ισραηλινό FIR!
defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού

Κουφια γη