15:15 - 13/12/2014

H ωμή παρέμβαση απόδειξη της υποτέλειας

Γράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Οι σπασμωδικές κινήσεις κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες και εν όψη του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, βοήθησαν όσο τίποτα τη δυναμική των κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως των ΑΝ.ΕΛ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγετική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη – με στροφή σε συνθηματολογικές ομιλίες εσωστρεφούς περιεχομένου – εντάσσονται σε κινήσεις ρουά, ενώ αντίθετα κάθε κίνηση “εξωτερικής βοήθειας” προς την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δείχνει να την οδηγεί στον όλεθρο. Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει εποχές Ανδρέα Παπανδρέου με το “βυθίστε το Χόρα” και “η Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες”. Μην ξεχνάμε ότι, ο Έλληνας διαχρονικά είναι αριστερίζον με τσέπη δεξιά και φρόνημα εθνικιστικό.

Πριν λίγο σε συζήτηση με φίλους της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς της ΝΔ μου μετέφεραν τον αποτροπιασμό στελεχών και κυρίως βουλευτών που στα λεγόμενα πηγαδάκια ομολογούν ότι οι παρεμβάσεις από τη Γερμανία και την ΕΕ μόνον υποτέλεια υποδεικνύουν.

πολεμικό ημερολόγιο

enimerosifylis

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Ας πιαστώ από την τελευταία παράγραφο. Όταν οπι βουλευτές της ΝΔ κάνουν παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης δεν έχουν αποτροπιασμό? Και για να εξηγούμαι μιλάω για αυτό: http://www.makeleio.gr/?p=230424 Ακόμα και εσύ Νίκο δεν είδα να το ανεβάζεις και λυπήθηκα πολύ . Αν κάνω λάθος σου ζητώ ταπεινά συγνώμη. Το θέμα δεν είναι απλά σοβαρό. Είναι θέμα παραίτησης του πρωθυπουργού. Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι ο πρωθυπουργός αν συνέβαινε αυτό.
 2. 0
  0
  Με την τελευταία δήλωση μονο ΦΌΒΟ μπορει να μας προκαλέσει; Όχι για αυτο που είναι προφανές αλλα για κάτι πιο σύνθετο!
  Το ότι από την ίδρυση του το ελληνικό κράτος είναι προτεκτοράτο (απο την εποχη του Όθωνα και τη φυλάκιση του Κολοκοτρώνη) αφού η επανάσταση ηττήθηκε και το κράτος δημιουργήθηκε απο την παρέμβαση των ξένων δυνάμεων, αρχής γενομένης της ναυμαχιας του Ναυαρινου, είναι γνωστό και στα παιδιά του δημοτικού!
  Το ότι οι ταυτότητες όλων των Ευρωπαίων αναγράφουν δίπλα στον εθνολογικό προσδιορισμό τη λέξη ΠΟΛΊΤΗΣ (citizen), ενώ οι Ελληνικές ΥΠΉΚΟΟΣ που σημαίνει: "αυτός που ακούει προσεκτικά, ευπειθείς, υποτασσόμενος, δηλαδη ΥΠΑΚΟΥΟΣ, νομίζω ότι το γνωρίζουν όλα τα θηλαστικα που ζουν σε αυτη τη γεωγραφική περιοχή!
  Το ότι όλες οι ιστορικές εξελίξεις που αφορούσαν την πατρίδα μας απο το 1890 μεχρι σήμερα ήταν άμεσα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ απο τους… ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, νομίζω ότι το γνωρίζουν και ου πέτρες!
  Έχω λοιπόν δύο λόγους να φοβάμαι και έναν για να σκαω στα γέλια!
  Εαν οι πολιτευτές μας και δη οι βουλευτές, οι οποίοι είναι οι κυβερνήτες μας, κατάλαβαν ΤΏΡΑ και απο τέτοιες γελοιότητες, ότι είμαστε ΥΠΟΤΕΛΕΊΣ, τότε ΦΟΒΆΜΑΙ!!!
  Εαν το κάνουν για θεατρικό, μήπως και πείσουν κανένα ΓΙΔΙ ότι δεν ήξεραν ποια είναι η χώρα όχι τώρα αλλα εδώ και 180 χρόνια, τότε αν αρχίσω να γελάω με βλέπω να σταματαω την πρωτοχρονιά!
  Το σοβαρό όμως αφορά την παρακατω πιθανή διαπίστωση!
  Εαν το ποσοστό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ που δεν γνωρίζει αυτα που ξέρουν οι πέτρες και τα παιδιά του δημοτικού και νομίζει ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ανεξάρτητο κράτος, με δικαίωμα αυτοδιαθεσης, είναι πάνω απο τριάντα τοις εκατό, ΠΟΛΎ φοβάμαι αδέρφια ότι δεν έχουμε μέλλον! Νομίζω ότι το ΤΈΛΟΣ μας είναι κοντά και θα είμαστε αυτόχειρες!
  ΕΑΝ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΟ ΤΌΤΕ ΤΡΟΜΑΖΩ!
  Αποιουδαισμος, επανελληνισμος, πνευματικη αφυπνηση, ιστορική ενθυμηση ΤΏΡΑ!!!

  Το Δεύτερο Βέλος του ΟΔΥΣΣΕΑ
 3. 0
  0
  Όσο υπάρχουν πρόβατα που τους ψηφίζουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί