H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

12.06.2014

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας;

Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού, Την υποβάθμιση της παιδείας.

Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.

Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.

Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.

Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης.

Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.

Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο μια νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.

Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.

Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS).

Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.

Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια η επόμενη κυβέρνηση εχει να τελειώσει με :

Την ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.

Την ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων.

Την τραπεζοποίηση με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Την ολοκλήρωση των οικονομικών ζωνών αφού είδη πολλές λειτουργούν (Σκουριές κλπ).

Την επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες.

Την δημιουργία Λαθρομεταναστευτικών πόλεων με Τζαμιά, σχολία,νεκροταφεία για τους Μουσουλμάνους.

Την κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ), με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.

Την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας.

Την ευθυγράμμιση με Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες έχουν τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.

Την κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης.

Την επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.

Που μας οδηγούν;

Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.

Σταδιακά ολοκληρώνεται η διάλυση της Ελλάδας, ” η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο Στουρνάρας” και θα ξεκινήσει η δημιουργία του “νέου” κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 50 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), πολλοί απο αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.

Αρκετοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΙΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΡΗΤΗ κλπ. στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις τους και θα οριοθετηθούν τα διαχειριστικά κέντρα των απορριμάτων.

Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.

Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!

Αφού τα παραπάνω θα αποτελέσουν πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!
Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.
Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στις ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.

Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να «εντάξουν» τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.

Τι κάνουμε;

Ενώ όλα αυτά συμβαίνου,ν ο Ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά και ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυνση,συνεχίζοντας να κάθεται ακόμα στους καναπέδες και να δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!

Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.

Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).

Ας ελπίσουμε ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες…!!!

Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……
Ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία και η θρησκεία μας θα μπορέσει να αντιδράσει ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΠΗΓΗ

Loading...

18 thoughts on “H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…!

 1. Ανώνυμος says:

  Το ΚΑΤΟΠΤΡΟ της Πολιτείας απο τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα είναι Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.!!!Η Πολιτεία αποτελείται απο ένα πενταπλό σύστημα…α)Θρησκευτικό…β)Εκπαιδευτικό…γ)Νομοθετικό η Δικαστικό….δ)Στρατηγικού,Στρατιωτικού και Αστυνομικού…και ε)Παραγωγικού….

  Δύο μεγάλα διδάγματα άντλησε ο Μέγας Αλέξανδρος απο την Ιλιάδα του Ομήρου..τα οποία τον βοήθησαν στο καίριον πλήγμα κατά των Περσών….πρώτον να συγκεντρώσει υπό την ηγεμονία και στρατηγία του ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .ακριβώς όπως ο Αγαμέμνων έπραξε πριν τολμήσει την πρώτη επίθεση κατά της ΑΣΙΑΣ (εδώ βλέπουμε ότι ο Αλέξανδρος είχε οδηγό και καθογηγητή …τον Όμηρο)…αλλά είχε διδαχθεί τι κακό μπορεί να προέλθει σε ένα Κράτος η Στράτευμα απο την ΔΙΧΟΣΤΑΣΙΑ γύρω απο την οποία περιστρέφεται όλη η Ιλιάδα (η διάσταση μεταξύ Αχιλλέα και Αγαμέμνωνα λίγο έλειψε να στοιχίσει όλη την εκστρατευτική επιχείρηση του Αγαμέμνων)….

  Και δεύτερον ότι ο Αγαμέμνωνας ΔΕΝ ήταν ο ενδεδειγμένος Ηγέτης……αλλιώς δεν θα κρατούσε μια πολιορκία δέκα χρόνια…το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει αν ήταν Στρατηγός με πλήρει επίγνωση της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του θα ήταν ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ….με τρόφιμα οπότε κατ' ανάγκη η Τροία θα παραδίνονταν….

  Ο Αγαμέμνων είναι η Πολιτικοοικονομικηστρατιωτική Ηγεσία της Χώρας μας αυτήν την στιγμή……γιατί η Νομοθεσια είναι η διαιώνιση της θέλησης του Άρχοντα δια του "Κράτους" και της "Βίας" η δια των όπλων και θρησκείας….αυτή την στιγμή ο Αγαμέμνων είναι ΑΣΕΒΗΣ …και συμβολίζει τον ΥΠΝΟ και την ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ ….ενώ ο Αχιλλέας τον ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΑ παράγοντα της Χώρας ….έτσι θα έχουμε πάλι ΠΟΛΕΜΟ ανάμεσα σε αυτές τις δύο τάσεις …..γιατί ο Αχιλλέας θα συγκεντρώσει τους Αχαιούς και θα ρωτήσει ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ που αποκαλύπτει ο Κάλχας.

  "ΔΕΛΤΑ"

 2. George Kaminis says:

  Οποιος περιμενει να αντιδρασουν οι κληρικοι μας και πως θα ξεσηκωσουν τους Ελληνες, ειναι τερμα νυχτωμενος. Γινανε οι δουλικοτεροι των δουλων της ΝΤΠ, τοσο απλα!

 3. Γιαννης Ριζαιος says:

  ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ;

 4. Ανώνυμος says:

  Δεν ξέρω τον εν λόγω κύριο,μα αν είναι κάποιος που αγαπά την πατρίδα του νομίζω πως ηττοπάθεια αποπνέει,παρά οτιδήποτε άλλο.

  Δηλ.μόνο με ξεσηκωμό σκωτομό κλπ,μπορούμε να αλλάξουμε τα σχέδιά τους;Δεν είναι πασιφανές ότι αυτό είναι η λύση που αυτοί προτείνουν για το πρόβλημα που αυτοί δημιουργούν;
  ΑΣ ΜΕΤΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ.
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

 5. Γιαγγος Π. says:

  Δεν νομιζω να θέλει κάποιος ξεσικωμους με οπλα.Εχουνε όπλο την ψήφο μας που σκωτωνει και που θανατωνοι χωρίς τον φόβο της φυλακης.Αντε λοιπον,όλοι μάζι,στις επόμενες εκλογές να τους στείλουμε σπό εκεί που ήρθαν.

  • Ανώνυμος says:

   ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 100% ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!
   ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ!
   ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…
   ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!

  • Γιαγγος Π. says:

   Είμαι 71 χρονων.Αν αφαιρεσω τα 7 της χούντας τα υπολοιπα με κυβερνανε 2 κόμματα.Δεν ήρθε η ωρα να πάμε κάπου αριστερότερα,προς ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε;Είναι ο μονός που ζητάει διακυβέρνηση.Οι άλλοι ζητούν ισχυρότερο κομμα.Και λοιπον;

   • Ανώνυμος says:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ "ΠΑΤΕΡΑ" , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ/ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΄90 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΕΣΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…….
    "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ" Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΑ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΑΞΙΕΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΜΑΣ".
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ" !
    ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

 6. Ανώνυμος says:

  Kαλά να πάθουμε, και τα χειρότερα έρχονται. Διαφωνώ με το ότι ο Ελλήνας είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Απλώς με την συνεχή προπαγάνδα των ΜΜΕ της ΝΤΠ το μυαλό της μάζας κάηκε και ούτε πίσω από το παραβάν της κάλπης δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση,(φυσικά έγινε και γνωστή νοθεία) η δημοκρατία άλλωστε σαν σύστημα ήταν και είναι η θέληση των πιο ηλιθίων , παρτάκηδων, ανιστόρητων και απληροφόρητων που είναι και πλειοψηφία και τα πονηρά λαμόγια που μας κυβερνούν το ξέρουν πολύ καλά. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται γιατί ένας λαός βλάκας που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του και αυτά που γράφει το άρθρο ούτε που τα γνωρίζει βεβαίως, του αξίζει να εξαφανιστεί. Οσο για τους μερικούς νοήμονες της τάξης του περίπου 15% τους παίρνει η μπάλα δυστυχώς. Οσο για τον αν θα μας σώσει ο θεός που γράφουν μερικοί, με την προσευχή μόνο δεν σώθηκε κανείς. Ας περιμένουμε όλοι την σαρία που έρχεται (και εσείς φέρατε εδώ) λοιπόν φίλοι προοδευτικοί αριστεριστές, και φίλοι της κυβερνητικής μαφίας, να σας δω τότε. Αλλά αυτό που λυπαμαι είναι ότι υπο δικό μου κεφάλι δεν έφταιξε σε τίποτα.

 7. Γιαγγος Π. says:

  Αν ψαξετε την ιστορία των πολιτικών μας μια ζώη πουλιμενοι ηταν.Ψαξτε τι έγινε το 1947 και τι είπε ο τοτε επίτροπος της αμερικανικης βοηθείας προς την Ελλάδα κ.ΠΩΛ ΠΟΡΤΕΡ για τους τοτε πολιτικούς καιτι λενε σήμερα οι κκ ΠΑΟΥΛΟ ΝΟΓΚΕΙΡΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ,βραζιλιάνος επίτροπος του ΔΝΤ και ο Αγγλος οικονομολόγος ΦΙΛΙΠ ΛΕΓΚΡΕΝ για τους σημερινούς πολιτικούς.Τα ιδία και τοτε τα ίδια απο τοτε τα ιδία και τωρα τα ιδία εσαεί.Και εμεις τι; Τα ίδια,δυστηχως,και κάποιοι απο εμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *