in ,

GREEKCOIN, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

GREEKCOIN, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ;

Ο τίτλος του κειμένου σαφώς και έχει μεταφορική έννοια, μήπως όμως του καιρού τα βήματα τον ξαναφέρουν με την κυριολεκτική ;

Πολλοί θα αναρωτιέστε τι είναι το GreekCoin, δε σας δίνω και άδικο, αυτό όμως θα το εξηγήσουμε αργότερα. Πρώτα θα αναφερθούμε στο BitCoin που ίσως να έχετε ακουστά και ακόμα καλύτερα μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει.

Μπορείτε όμως να γνωρίζετε τι είναι το Bitcoin, το GreekCoin και τα λοιπά, χωρίς να ξέρετε τι είναι τα ψηφιακά νομίσματα ? Όχι..

Κεφάλαιό Ψηφιακά Νομίσματα.

Ψηφιακό νόμισμα ονομάζουμε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα που λειτουργεί στους υπολογιστές των χρηστών. Χρησιμοποιώντας την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή παρέχει λύσεις σε μαθηματικές πράξις, τους αποστέλλει στο δίκτυο και αυτό με τη σειρά του μας επιβραβεύει με νομίσματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για ηλεκτρονικές η φυσικές αγορές, καθώς και να μετατρέψουμε σε Euro Η Δολάρια χωρίς κόστος.

Τα ψηφιακά νομίσματα δεν ελέγχονται από κάποιους καθώς η λειτουργία τους δεν το επιτρέπει, φυλάσσονται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι του εκάστοτε χρήστη και δεν υπάγονται σε φόρους.

Η μόνη φορολογία είναι 0,05Cents (μικρότερη τον 5 cents) ανά συναλλαγή, δηλαδή καμιά σχέση με το 23% που επικρατεί στην Ελλάδα.

Κεφάλαιό Bitcoin

Το Bitcoin λοιπών δημιουργήθηκε το 2009 από μια ομάδα προγραμματιστών, στην επίσημη ιστοσελίδα του θα δούμε πως αναφέρεται ως ένα ψηφιακό συνάλλαγμα, η αλλιώς, ψηφιακό νόμισμα.

Στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, από τότε έγινε το επίσημο νόμισμα συναλλαγής του διαδικτύου για εκατομμύρια χρηστες, στην συνέχεια πολλές ιδιωτικές εταιρείες το δέχτηκαν ως μέσο πληρωμής λόγο των ευνοϊκών ορων του και επέκτειναν το πελατολόγιο τους

Κατά την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκαν πολλά ψηφιακά νομίσματα, κάποια από αυτά πέτυχαν ως συνάλλαγμα, αλλα απλά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Κεφάλαιό AuroraCoin

Το “επίσημο” ηλεκτρονικό νόμισμα της Ισλανδίας που έκανε την κοινωνία να ανταποκριθεί άμεσα σε αυτό.

Ένα “Εθνικό” ηλεκτρονικό νόμισμα που έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες της Ισλανδίας να πραγματοποιούν συναλλαγές είτε ηλεκτρονικά είτε σε φυσικά καταστήματα που δέχονται το νόμισμα ως συνάλλαγμα. Το αγκάλιασμα του κόσμου ήταν άμεσο και αυτό γιατί η κρίση τους έχει χτυπήσει όσο εμάς.
Άλλωστε ποιος είναι αυτός που δε θα ήθελε να πραγματοποιεί συναλλαγές με μηδενική φορολογία, γρήγορα και ανώνυμα ?

Οι αντίδρασης ήταν πολλές, τόσο από κυβερνητικούς εκπρόσωπους, όσο και από τους ειδικούς τον νομισμάτων.

Για τους δεύτερους, η αντίδραση προήλθε καθώς το νόμισμα ήταν 50% Primined, δηλαδή τα μισά από τα νομίσματα τα οποια θα κυκλοφορούσαν, θα τα έδιναν φαινομενικά στο λαό έπειτα από αίτηση του κάθε ένα ξεχωριστά. Αυτό φυσικά δεν άρεσε σε κανένα καθώς έπρεπε να δοθούν τα στοιχεια για να αποκτήσει κάποιος νομίσματα και το μονο σίγουρο ήταν πως δεν θα εμπλέκονταν όλοι στη προσπάθεια.

Χαρακτηρίστηκε λοιπών ως μια καλοστημένη απάτη από τη μεριά κάποιον και όχι άδικα.

Για την Ιστορία το νόμισμα απέκτησε πολύ μεγάλη αξια και όσοι είχαν αρκέτα νομίσματα πλούτισαν.

Κεφάλαιό GreekCoin

Εδώ θα σας δώσω ένα γραμμα που έπεσε στα χέρια μου από χρήστη που μας είχε ρωτήσει πριν μέρες , …μετά τις εξηγήσεις αποφάσισε να γίνει πρεσβευτής μας ….και πλέον προωθεί το νόμισμα σε όσους γνωρίζει!..

…”

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε πως στην Ελλάδα δημιουργείται το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα.

Όντας χρήστες των νομισμάτων ήρθαμε σε επαφή μαζί τους να ενημερωθούμε για τα χαρακτηριστικά τους, δεν ρωτήσαμε πολλά πράγματα μονάχα τα βασικά. Αν θα κρατήσουν νομίσματα για αυτούς ( με το πρόσχημα να μοιραστούν στους Έλληνες ) και άλλα διάφορα

Με πολύ μεγάλη μας χαρά πήραμε μια απάντηση με κεφαλαία γράμματα που έλεγε ΟΧΙ.

Αυτός λοιπών είναι και ο λόγος που προχωράω στην συγγραφή αυτού του άρθρου.

Μπορώ να πω πως έπειτα από αυτό, βλέπω φως μπροστά μας. Ένα ηλεκτρονικό νόμισμα αποκλειστικά για τους Έλληνες με το οποίο θα πραγματοποιούμε συναλλαγές χωρίς φορολογία στο internet και σε φυσικά καταστήματα χωρίς κάποιος να τα ελέγξει και προπαντός χωρίς να μπορεί να καταργηθεί αφού λειτουργεί στον υπολογιστή του κάθε χρήστη.

Σίγουρα θα έχετε πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τους δημιουργούς το νόμισμα θα “κόψει” 100 εκατομμύρια νομίσματα από τα οποία δε θα δεσμευτεί κανένα. (πράγμα που δηλώνει αγνές προθέσεις)

Όλοι μας με δημοκρατικό τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα (που θα μας παρέχουν εκείνοι) και να ξεκινήσουμε ισάξια την παραγωγή νομισμάτων από τον υπολογιστή μας χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε ούτε ένα euro από τη τσέπη μας.

Αυτό αμέσως συνεπάγεται πως έχουμε (χωρίς υπερβολή) μετατρέψει τον υπολογιστή μας σε..μηχάνημα κοπής χρημάτων.

Ίσως ακούγεται τρελό και ηλίθιο, αν όμως αναλογιστούμε ότι το 1 Bitcoin αυτή τη στιγμή που γράφω το άρθρο κοστίζει κάτι παραπάνω από 450 Δολάρια, το 1 litecoin είναι σταθερό στα 8 Euro εδώ και μήνες, το AuroraCoin είχε φτάσει τα 40 Euro και ούτω κάθε έξεις, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε ότι τα λόγια μου δεν είναι καθόλου υπερβολικά.

Το GreekCoin λοιπών δουλεύει με ένα αλγόριθμο διαφορετικό από του Bitcoin, σήμερα ένα bitcoin είναι αδύνατον να παραχτεί χωρίς ειδικά μηχανήματα που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες euro, το GreekCoin σε αντίθεση παράγεται μονάχα από από τον υπολογιστή σας και μπορείτε να κόψετε ημερησίως από εκατοντάδες έως χιλιάδες νομίσματα.

Καταλαβαίνετε λοιπών πως βάζετε χρήματα στην άκρη για μελλοντικές συναλλαγές.

Να ενημερώσω πως το GreekCoin έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σύντομα.

Που μπορείτε να απευθυνθείτε ?

Κατ αρχήν μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του GreekCoin ακολουθώντας αυτόν το σύνδεσμο. http://www.grcoin.gr

Μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα του Facebook από αυτόν τον σύνδεσμο. http://www.fb.com/greekcoin

Να δημοσιεύσετε την απορία σας και να λάβετε μέρος στην κοινότητα μελών από εδώ http://www.grcoin.gr/forum/

Να τους βρείτε στο Reddit (υπό κατασκευή) http://www.reddit.com/r/GreekCoin/

Ακόμα, μπορείτε να γίνετε ένας από τους εθελοντές που υποστηρίζουν το νόμισμα στη περιοχή τους, το GreekCoin εδώ και μια εβδομάδα έχει κυκλοφορήσει το πρόγραμμα Ambassadors όπου εκπαιδεύει με γνώσεις όσους επιθυμούν να προωθήσουν το νόμισμα στην περιοχή τους. Μια μοναδική κίνηση καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας όπου θα μπορεί να μας ενημερώνει φυσικά και ηλεκτρονικά για το πως μπορούμε να συμμετέχουμε στο νόμισμα.

Για αιτήσεις ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.grcoin.gr/greekcoin-ambassador/

Το τελικό μου σχόλιο για αυτή τη προσπάθεια είναι πως πιστεύω πολύ σε αυτό, όχι γιατί μου βάλαν μια ιδέα στο κεφάλι, αλλα γιατί εδώ και 5 χρόνια βλέπω καθημερινά την δύναμη των ψηφιακών νομισμάτων, άνθρωποι που δεν είχαν να φάνε γλίτωσαν το σπίτι τους από τι τράπεζα, πήραν γαλα στο παιδί τους, ξεχρέωσαν τα χρωστούμενα και αλλα πολλά. Άνθρωποι που έρχομαι σε επαφή μαζί τους.

Αν όλοι μας το αγκαλιάσουμε και πραγματοποιούμε συναλλαγές με αυτό, θα είμαστε όλοι κερδισμένοι.

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου να νιώθω πως αξίζει να πιστέψω κάπου

….”

Ποιοι είναι πίσω από το νόμισμα;

Στο 99% των ψηφιακών νομισμάτων οι δημιουργοί ποτέ δεν έγιναν γνωστοί για ευνόητους λόγους!!!!

Στην ελληνική περίπτωση παίρνουμε ένα ρίσκο να είμαστε κρυφοί-φανεροί γιατί το νόμισμα μας έχει ιδεολογική αντιστασιακή υπόσταση , είμαστε κρυφοί άλλα όχι ανύπαρκτοι-εξαφανισμένοι !!

Είμαστε Έλληνες με βαθιά την αίσθηση και την αγάπη στην πατρίδα μας !

Ποιοι χρηματοδότησαν το grcoin;

Οι αφανείς ήρωες που καθημερινά χλευάζονται από τα τρολλ του διαδικτύου , οι ομάδα τεχνικών που παράτησε την καθημερινή εργασία της και αφιερώθηκε σε ένα πραγματικό έμπρακτο αντιστασιακό σχεδιασμό!

Και όλο αυτό το εγχείρημα κοστίζει πολλά ,πάρα πολλά!

Ποιοι θα είναι οι κίνδυνοι και οι εχθροί του νομίσματος ;

Όλοι όσοι ενοχλούνται από την αποδέσμευση μας από του αιωνίους τοκογλύφους ,όσοι είχαν να κερδίζουν μέσα από την οικονομική σκλαβιά μας, οι βολεμένοι του πολιτισμού της χεστρας , το σύστημα , οι ανθέλληνες κοκ κοκ κοκ

Δεν μπορώ να μασησω άλλο την γνώση για σένα , έχω κάνει ότι μπορούσα να σε κάνω να δεις η τουλάχιστον να σε συνηθίσω να μην κοιτάς την επιφάνεια .

Έχουμε ένα πόλεμο μπροστά μας , τον ονόμασαν οικονομικό ..άλλα κανείς π@υστης εκει πάνω δεν έκανε τίποτα σαν αντίμετρο σε αυτόν τον πόλεμο !!

Αν οι μπάσταρδοι που σε κυβερνούν είναι πουλημένοι ,αυτοί που φυλάσσουν την Ελλάδα θα αναλάβουν!

Όταν θα έρθει η ώρα που από οικονομικός θα μετατραπεί σε ποιο σκληρό ροκ …θα ψάχνεις να βρεις την χορηγία …. αν δεν αυτο-χορηγήσεις τον αγώνα σου ,,,θα είσαι παντα Σκλάβος !!!!

Το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δεν έχει καμία σχέση με οτι άλλο υπάρχει παγκόσμια , είναι ιδεολογικό με συγκεκριμένες θέσεις , δημιουργημένο για συγκεκριμένους σκοπούς!!

Το ελληνικό νόμισμα είναι η αντίσταση των Ελλήνων , έμπρακτη ,ξάστερη , αντρίκια ..

χρησιμοποιούμε της φιλοσοφία των ψηφιακών νομισμάτων άλλα έχουμε δημιουργήσει στα πάντα την δική μας τεχνική …τον δικό μας κώδικα … τον δικό μας ελληνικό τρόπο !

Για αυτό και το ελληνικό νόμισμα δεν συνεργάζεται με κανέναν, δεν μπαίνει σε φόρουμ να κάνει pr και γνωριμίες , δεν παίζει το ρόλο του πωλητή, δεν ανακοινώνει τίποτα και πουθενά στον χώρο …γιατί είναι πολύ πάρα πάνω από ένα ψηφιακό νόμισμα !!!!!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ ….

Stranger …Ειμαι εδω ….Τωρα !

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Το bitcoin για να παραχθεί με mining απαιτεί ακριβώς εξοπλισμό γιατί υπαρχουν κάποιοι περιορισμοί ασφαλείας. Μου κανει εντύπωση όταν λες οτι το grcoin χρησιμοποιει διαφορετικό αλγόριθμο απο το bitcoin… ως γνωστον στο bitcoin ο κώδικας είναι open source για ευνόητους λόγους, υποθέτω και ο δικος σας θα είναι open source για να εκτιμηθεί κατα ποσο είναι ασφαλής….

 2. Εγω δεν εχω καταλαβει πως θα χρησιμοποιειται απο Ελληνες τη στιγμη που στην Ελλαδα δεν ειμαστε μονο Ελληνες; Στο Εξωτερικο δεν θα μπορουν να το χρησιμοποιησουν; θα υπαρξει μπλοκαρισμα;

 3. χρειαζεται ενα ποντκαστ να μας εξηγησεις τα παντα στρανγιε… το αρθρο ειναι ελλειπες… βαλε λεπτομερειες στο ποντκαστ…;)

 4. Hellascoin !!! Greekcoin για τον πλανητη, Δελφικο εψιλον το σημα μυηση στο φως θα φατε πολυ πολεμο για ολο αυτο ευχομαι να κρατησετε γερα φενετε οτι πηγαζει απο καθαρα μυαλα με αγαπη και φως για την ΕΛΛΑΔΑ
  Ας ανοιξουν οι ψυχες να δουν μια πηγη επιβιωσης πανω απο ολα, που δεν αρεσει καθολου στους παγκοσμοιοποιητες
  Ρε παιδια μηπως παιζει κατι με ΕΨΙΛΟΝ ??? λεω γω ο ασχετος τωρα !!!!!
  Οτι και να ειστε καλο κουραγιο και μη μασατε η ΕΛΛΑΔΑ μαζι σας

 5. Ωραια!Ενα ''Ελληνικοτατο" ψηφιακο νομισμα που λεγεται…greekcoin;Απογοητευτικο.
  Και ρωταω…
  Εγω πως θα παρω το greekcoin, με ποιους θα κανω συναλλαγες;
  Θα μπορω να αγοραζω τροφιμα για το σπιτι μου και την οικογενεια μου;
  Και το βασικοτερο τι πρεπει να δωσω σαν ανταλλαγμα για να παρω το greekcoin;
  Πως λειτουργει το θεμα ρε μαγκες;
  Απλα και λαϊκα!
  Καλοπροαιρετα ρωταω παντα σαν τον καθε απλο ανθρωπακι που δεν εχει πολλα πολλα με το διαδυκτιο και ουτε καλη σχεση με τις υπηρεσιες και συναλλαγες του ουτε καν καλος στα μαθηματικα ειμαι.
  Συγγνωμη κιολας αλλα τελευταια πολλοι απατεωνες ξεπετιουνται απ το πουθενα και πιστευω ειναι λογικα τα ερωτηματα μου.
  Δηλαδη μπαινω ο ασχετος κανω εγγραφη το παιρνω τι μου ζητας τι σου δινω και απο ποιους με τη σειρα μου μετα παιρνω τι και πως
  Ευχαριστω

 6. Α και να μη ξεχασω
  1.Χαθηκε να το πειτε δραχμη;Μας ελειψε
  2.Ρε παιδια λιγο την ορθογραφια σας το κερατο μου!Δικιο εχει ο απο πανω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!!”ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”!!!!!

Haarp Status – RED ALERT 9-4-2014