Great Balls of Fire – ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν μια αυξητική τάση στην πτώση μετεωριτών ανά τον πλανήτη.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;Είναι μία κυκλική εκδήλωση που λαμβάνει μέρος στον ουρανό ή είναι ένας οιωνός ότι κάτι μεγαλύτερο έρχεται;
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως αυτή τη στιγμή , αυτοί οι νέοι κομήτες προέρχονται από ένα κοινό σημείο του ηλιακού συστήματος.Το όνομα αυτών των κομητών είναι Kreutz comets.

Η Nasa επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.Το ερώτημα όμως είναι: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;

Εκατοντάδες νέοι κομήτες για τους οποίους γνωρίζουμε ότι είναι θραύσματα ενός πολύ μεγαλύτερου αντικείμενου το οποίο έχει αναγνωριστεί από τη Nasa!

Όλοι θέλουν να γνωρίζουν..


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα μπορούσε ένα τεράστιο αντικείμενο να εκσφενδονίσει αυτούς τους κομήτες στον δρόμο μας;

Υπάρχουν αρκετές εύλογες εξηγήσεις.Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να κοιτάξουμε το προφανές.

Εάν ένα τεράστιο αντικείμενο εκσφενδονίζει κομήτες στον δρόμο μας, θα μπορούσε να εκσφενδονίσει και θραύσματα αστεροειδών επίσης.
‘Ετσι, ας εξετάσουμε τον αριθμό αυτών των μπαλών φωτιάς (fireballs) που αναφέρθηκαν με το πέρασμα των χρόνων.Εάν αυτοί οι κομήτες προέρχονται από ένα μεγάλο αντικείμενο τότε θα πρέπει να δούμε μπάλες φωτιάς εδώ στη Γη.

Και αυτές οι μπάλες φωτιάς θα έπρεπε να ακολουθούν ακριβώς τις ίδιες αυξητικές τάσεις όπως αυτοί οι κομήτες.Τότε θα ξέρουμε εάν ένα τεράστιο αντικείμενο προσεγγίζει!

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της Αμερικάνικης Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το 2008 υπήρξαν μηδέν αναφορές για μπάλες φωτιάς με ήχο.Το 2009 υπήρξε ένα και μόνο συμβάν.Το 2010, 15 αναφορές.Το 2011 πόσες αναφορές σχετικά με μπάλες φωτιάς πιστεύετε ότι αναφέρθηκαν;Λοιπόν….182 αναφορές.

Θα μπορούσατε να μαντέψετε τον αριθμό αναφορών για το 2012;Ο αριθμός των αναφορών έφτασε τις 249 παρακαλώ!!
Μέσα σε μια τετραετία οι αναφορές εκτοξεύθηκαν από το μηδέν στις διακόσιες σαράντα εννέα!!!

ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά ……

Το πρόγραμμα πτώσης μετεωριτών για το 2013 έχει ως εξής..

Name Date of Peak Moon
Quadrantids Night of January 2 Sets shortly before dawn
Lyrids Night of April 21 In view most of the night
Eta Aquarids Night of May 5 Early morning crescent
Perseids Nights of August 11/12 Sets after midnight
Orionids Night of October 21 In view most of the night
Leonids Night of November 16 Full
Geminids Nights of December 12/13 In view most of the night

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ…

Νέφος του Όορτ

Το Νέφος του Όορτ είναι μια υποθετική σφαιρική περιοχή του εξωτερικού ηλιακού συστήματος. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50.000 AU από τον Ήλιο[1], χίλιες φορές πιο μακρυά από τον Πλούτωνα ή περίπου ένα έτος φωτός. Η απόσταση αυτή τοποθετεί το Νέφος του Όορτ περίπου στο ένα τέταρτο της απόστασης από τον Εγγύτατο του Κενταύρου, το κοντινότερο ως προς τον Ήλιο αστέρι. Τα αντικείμενα του Νέφους του Όορτ αποτελούνται κυρίως από πάγους νερού, αμμωνίας, και μεθανίου. Πιστεύεται ότι το Νέφος του Όορτ είναι η πηγή όλων των κομητών που εισέρχονται στο Ηλιακό σύστημα[2]. Μόλις τέσσερα αντικείμενα που έχουν ανακαλυφθεί πιθανολογείται ότι ανήκουν στο Νέφος του Όορτ, τα 90377 Σέντνα, 2000 CR105, 2006 SQ372, και 2008 KV42.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικά με το Νέφος του Όορτ και μια θεωρία γύρω από την οποία η Γη είναι ο στόχος.

Oort Cloud video and theory of future impacts

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ!!
Τι μας λέει το προφητικό βιβλίο της Αγίας Γραφής σχετικά με έναν κομήτη ή μετεωρίτη που θα χτυπήσει τη Γη; Ας ελέγξουμε το Βιβλίο της Αποκάλυψης, επειδή υπάρχει μια προφητεία για ένα τεράστιο αστέρι που πέφτει στη Γη και το οποίο θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στους πόρους της Γης. Υπάρχουν σίγουρα περισσότερες εμφανίσεις μετεωριτών που χτυπούν τη Γη και το ερώτημα είναι – είναι αυτοί οι μικροί μετεωρίτες οι προάγγελοι ενός γιγαντιαίου σε μέγεθος μετεωρίτη ;

Αποκάλυψη 8:10-11 – 10 Ο τρίτος άγγελος σάλπισε την τρομπέτα του, και ένα μεγάλο αστέρι, φλεγόμενο σαν λαμπάδα, έπεσε από τον ουρανό στο ένα τρίτο των ποταμών και επί τας πηγάς των υδάτων-11 το όνομα του άστρου είναι ΑΨΙΝΘΟΣ . το ένα τρίτο των νερών έγινε πικρό, και πολλοί άνθρωποι πέθαναν από τα νερά, που είχαν γίνει πικρά.

Το μέγεθος αυτού του μετεωρίτη πρέπει να είναι το μέγεθος ενός μικρού κράτους και θα διαλυθεί στην ατμόσφαιρα ώστε να μολύνει 63 ποταμούς στη Γη! Ένας δηλητηριώδης μετεωρίτης θα μπορούσε να χτυπήσει σίγουρα το νερό και να σκοτώσει όλο το οξυγόνο μεταδίδοντας το θάνατο από το νερό,μέσω του αέρα.

Εκατοντάδες άνθρωποι αντιμετώπισαν έντονους πονοκεφάλους, ναυτία και αναπνευστικά προβλήματα μετά από την πτώση ενός αντικείμενου από το διάστημα – που πιστεύεται ότι ήταν μετεωρίτης και ο οποίος συνετρίβη στο νότιο Περού. ΠΗΓΗ

Τώρα που έγινε κατανοητή η επίδραση της πτώσης ενός μετεωρίτη στο νερό,το σενάριο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ γίνεται εύλογο και πολύ πιθανό.

Το πραγματικό ερώτημα είναι πότε μπορούμε να το αναμένουμε αυτό;
Πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια μας στον ουρανό και να δούμε αν αυτή η αυξητική τάση στην πτώση μετεωριτών συνεχίζεται.
Ίσως αυτό να είναι ο προάγγελος για κάτι μεγαλύτερο.

Τελειώνοντας παρακολουθήστε άλλα δύο βίντεο με πτώσεις μετεωριτών…

Από revelationnow
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *