in ,

EUBG (European Union Battle Group) Η “FEMA” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

EUBG (European Union Battle Group) Η “FEMA” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ελσίνκι (1999), πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΕΕ στον τομέα της στρατιωτικής αστυνόμευσης των πόλεων και της καταστολής εξεγέρσεων. O πρωταρχικός στόχος που τέθηκε στο Ελσίνκι το 2003 και ανατέθηκε στα κράτη-μέλη ήταν το να μπορούν να έχουν δυνάμεις άμεσα διαθέσιμες να αναπτυχθούν, σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Η πρώτη δοκιμαστική επιχείρηση από επίλεκτα ευρωπαϊκά σώματα στρατού, έλαβε χώρα το έτος 2003 στην περιοχή Ituri του Congo με την κωδική ονομασία «Άρτεμις».

Τον Ιούνιο του 2004, η ΕΕ κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Στο στρατιωτικό προσωπικό της EUMS (European Union Military Staff) ανατίθεται από την στρατιωτική επιτροπή EUMC (European Union Military Comity) να αναπτύξει ένα σχέδιο για μια νέα Μονάδα Μάχης με την ονομασία EUBG (European Union Battle Group). Το εν λόγω σχέδιο είναι βασιζόμενο σε ένα κοινό στρατιωτικό πρωτόκολλο που ανέπτυξαν η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία, αντλώντας τα δομικά του στοιχεία από την FEMA (Federal Emergency Management Agency) (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) την αντίστοιχη στρατιωτική μονάδα που διαθέτουν οι ΗΠΑ για την διαχείριση έκτακτων αναγκών.

Στόχος της EUBG είναι να διαθέτει μέχρι το 2015 μια καλά εκπαιδευμένη μονάδα σε κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ αποτελούμενη από 1500 στρατιώτες (και άνω) σε πλήρη ετοιμότητα. Οι μονάδες αυτές θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν άμεσα, προς όλες τις κατευθύνσεις, και να φέρουν τη σταθερότητα μέχρις ότου οι απαραίτητες στρατιωτικές δυνάμεις, οι ένοπλες δυνάμεις του ΟΗΕ ή άλλων οργανισμών, είναι σε θέση να τις αντικαταστήσουν.

Τα μεγαλύτερα κράτη-μέλη θα συμβάλλουν με τις δικές τους ανεξάρτητες Μονάδες, ενώ τα μικρότερα αναμένεται να σχηματίσουν κοινές, καθεμία από τις οποίες θα έχει την «ηγέτιδα χώρα», που θα διοικεί την επιχείρηση. Πέντε κράτη- μέλη της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία και Μ.Βρετανία) έχουν δηλώσει διαθεσιμότητα των εθνικών εδρών για στρατιωτικές επιχειρήσεις της ΕΕ. Συγκεκριμένα αυτές είναι στο Παρίσι, το Potsdam , τη Λάρισα, τη Ρώμη και το Northwood , αντίστοιχα, και μπορούν να παράσχουν στην ΕΕ τον απαραίτητο κτιριακό και τεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να διοικήσουν μια στρατιωτική επιχείρηση με διεθνή σύνθεση του προσωπικού.

Το Βέλγιο, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, η Γερμανία, η Ισπανία και τα Σκόπια είναι οι χώρες που θα σχηματίσουν μια Μονάδα Μάχης, έτοιμη να αναπτυχθεί από το 2ο εξάμηνο του 2014. Τελικός σκοπός είναι όλες αυτές οι στρατιωτικές μονάδες να τεθούν υπό την κεντρική στρατιωτική ηγεσία της ΕΕ, που εδρεύει στην Γερμανία και να συντονίζει ως ενιαίος φορείς όλες τις δραστηριότητες και τις κινήσεις του ευρωστρατού (EUBG), η καλύτερα της «Ευρωπαϊκής FEMA».

Το ερώτημα που διεγείρεται είναι, αν η EUBG λειτουργεί με τα ίδια πρωτόκολλα (το πιθανότερο), που λειτουργεί η FEMA των ΗΠΑ ; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η κυβέρνηση κάθε χώρας είναι υπό των οδηγιών της στρατιωτικής διοίκησης της EUBG, διότι το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ όταν αναλαμβάνει δράση η FEMA. Αν ο έλεγχος αφόρα μόνο μια πολιτεία των ΗΠΑ, ο κυβερνήτης δεν ασκεί την εξουσία πλέον στην πολιτεία του, αν αφόρα ολόκληρες τις ΗΠΑ τότε ο πρόεδρος τους δεν είναι η ανώτερος άρχοντας της χωράς αλλά η FEMA.

Ενδεικτικά μάθετε ότι την τελευταία φορά που ανέλαβε την διαχείριση μιας περιοχής η FEMA ήταν το 2005 μετά το πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα στην πολιτεία της Λουϊζιάνας. Όταν έκανε την επίσκεψη του στη πληγείσα περιοχή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, από το επίσημο στρατιωτικό τζάκετ που φορούσε, του είχαν αφαιρεθεί τα στρατιωτικά διακριτικά που δηλώνουν ότι είναι ο ανώτερος ηγέτης του στρατού, γιατί πολύ απλά σε εκείνη την περιοχή δεν ήταν πλέον αυτός που έδινε εντολές, αλλά η FEMA!

Αθόρυβα και κάτω από τις μύτες των ανυποψίαστων πολιτών, εκατέρωθεν του ατλαντικού, φαίνεται ότι ετοιμάζεται ένα σχέδιο που όταν ενεργοποιηθεί (βλέπε 25ο πρωτόκολλο Σιών) δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Αφρική και η Ασία ελέγχονται ήδη εδώ και δεκαετίες μέσα από την έλλειψη τροφίμων και πόσιμου ύδατος, σε λίγο πλησιάζει η ώρα που θα ελέγχει ολόκληρος ο δυτικός κόσμος. Στόχος τους είναι ο απόλυτος έλεγχος του παγκοσμίου πληθυσμού και η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης αμείλικτης εις βάρος όλων των εθνών του πλανήτη.

Η παράφυση διατροφική ατζέντα 21 (codex alimentarius), τα εμβόλια, οι αεροψεκασμοί και οι συχνότητες ελέγχου της ανθρώπινης σκέψης, θα δοκιμάσουν την ομαλή εξέλιξη της ανθρωπότητας όσο ποτέ άλλοτε από την αρχή της ιστορίες της. Ένα σχέδιο σκοτεινό που δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπους, τυλίγει το μέλλον των παιδιών μας και το κάνει ακόμη πιο ζοφερό. Ο πόλεμος είναι πλέον πνευματικός και ενεργειακός, και αν ¨πέσει¨ το πνεύμα, τότε το σώμα δεν θα αργήσει να ακολουθήσει. Έχουμε χρέος να ξυπνήσουμε και να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως μας την παρουσιάζουν, έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε το πνεύμα μας αμόλυντο και τη σκέψη μας καθαρή για να μπορέσουμε να ΜΗΝ υποταχθούμε στην νέα τάξη πραγμάτων.

Ο παγετός του σκότους προσπαθεί να τυλίξει την ψυχή μας και εμείς έχουμε καθήκον να κρατήσουμε τα βλέφαρα μας ορθάνοιχτα σε αυτό το ¨αλλόκοτο κρύο¨, να μην κλείσουμε τα μάτια μας στον ύπνο των σειρίνων που μας καλούν ύπουλα να παραδοθούμε. Μόνο όποιος μείνει «ξυπνητός» θα έχει δικό του μερδικό στον «νέο φως» που έρχεται.

Μην ξεχνάτε…το βαθύτερο σκοτάδι είναι λίγο πριν την ανατολή…

diogeneis.blogspot.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. "Η παράφυση διατροφική ατζέντα 21 (codex alimentarius), τα εμβόλια, οι αεροψεκασμοί και οι συχνότητες ελέγχου της ανθρώπινης σκέψης, θα δοκιμάσουν την ομαλή εξέλιξη της ανθρωπότητας όσο ποτέ άλλοτε από την αρχή της ιστορίες της. Ένα σχέδιο σκοτεινό που δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπους, τυλίγει το μέλλον των παιδιών μας και το κάνει ακόμη πιο ζοφερό."

  Απίστευτες αρλούμπες. Συνονθύλευμα μύθων-πραγματικότητας. Ποιος είναι ο σκοπός σας. Γιατί συνεχίζετε να πανικοβάλετε τον κόσμο με τέτοια παραμύθια; Εμείς διασκεδάζουμε αλλά υπάρχουν αδαείς που σας πιστεύουν. Πού θέλετε να τους οδηγήσετε; Στις πυραμίδες σας;

  • τι παρστανεις ρε ?
   ο τιτλος του αρθρου ειναι ' :
   "EUBG (European Union Battle Group) Η "FEMA" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ"

   τι σχεση εχουνε με αυτα που γραφεις εσυ ?

 2. 12:53 το έχεις κάψει απο τα πολλά ψεκάσματα. Αν θεωρείς αρλούμπες τα ψεκάσματα, τα μεταλλαγμενα και τα εμβόλια….τότε είσαι ηδη "νεκρος" και απλα νομίζεις οτι ζεις!

 3. σιγά που δεν θα υπήρχε κ η αντίστοιχη fema και στη ευρωπη. να ειναι καλα οι σκοτεινες αδελφότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μηχανή του Χρόνου: Έρχονται τα τέσσερα “ματωμένα φεγγάρια”. Το αστρολογικό φαινόμενο που προειδοποιεί για το τέλος του κόσμου

Ιστορικά μνημεία που μέχρι σήμερα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου