08:51 - 07/06/2012

Ερώτησης κρίσεως: Αν ο Κασιδιάρης χαστούκιζε τον Παπανδρέου…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αν αυτό είχε συμβεί και όχι το σημερινό τι θα γινόταν? Πως θα ένοιωθες , τι θα σκεφτόσουν? Πόσο μεγάλες πιθανότητες έχουν οι χρυσαυγιτες να βρεθούν ποτέ σε κανάλι με έναν από τους βασικούς μετόχους του εγκλήματος? Παπακωνσταντινου,βενιζελο κοκ..?… Μάλλον καμία εε? Ποιος είναι ο μεγαλύτερος βιαιολογος στα ελληνικά κανάλια χρησιμοποιώντας την γλώσσα τέλεια? Εδώ και χρόνια όπου και αν πάει τα κάνει όλα π…..να?…Γιατί έπρεπε σήμερα να γίνει αυτή η συνάντηση μεταξύ επαγγελματία βιαστή λόγου και ύβρης με ένα θερμόαιμο εθνικιστή? Γιατί τα μικρά κόμματα έχουν πάρει όλο το βάρος τις μάχης και τις εντυπώσεις και τα μεγάλα
εγκληματικά -προδοτικά  κόμματα είναι εξαφανισμένα ? Ποιος θα έπρεπε να παίζει σφαλιάρες με ποιον? Για τον Τσιπρα γιατι δεν πετάγεται κανείς να πει πράγματα σε πανελ όπως παράδοση εθνικής κυριαρχίας? Γιατί όλες οι αμερικάνικες θέσεις συμπίπτουν τέλεια με το πρόγραμμα του συριζα? Γιατί κανείς πολιτικός αντίπαλος δεν μιλάει ?

stranger

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*