in ,

ΕΡΕΥΝΑ:ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ – ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω ότι να πιστέψει κάποιος στην ύπαρξη των Ερπετόμορφων (Reptilians), είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν πρόκειται να τους κακολογήσω ή να τους αποκαλέσω άπιστους γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, μα δεν θα δεχτώ όμως τις επικρίσεις τύπου, ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά από την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις!!!! θα πει κάποιος εύλογα τι αποδείξεις υπάρχουν; Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα!!

Αν κάποιος ψάξει όλες τις αρχαίες ιστορίες του κόσμου αλλά και τις αρχαίες θρησκείες μέχρι και τις σημερινές θα ανακαλύψει από ερπετόμορφα τέρατα έως ερπετόμορφα νοήμον όντα τα οποία μοιάζουν καταπληκτικά με τους ανθρώπους!!!

Από τις χώρες που
εμφανίστηκαν οι ερπετόμορφες οντότητες και εμφανίστηκαν ως θεοί, οι δαιμονικές οντότητες ή ακόμα και σαν εξωγήινοι είναι:

Στην αρχαιότητα:
Ελλάδα, Αίγυπτο, Κίνα, Ιταλία, Αγγλία, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Σκανδιναβικές χώρες, Αιθιοπία, Ινδία, Μογγολία, Ιράκ, Ιράν και Αγκόλα!!! 

Στην σημερινή εποχή:
Ελλάδα, Σκανδιναβικές χώρες, Κίνα, Ιαπωνία, Μογγολία, Ρωσία, Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχοσλοβακία, Συρία, Τουρκία, Αίγυπτος, Λιβύη, Λάος, Βιετνάμ, Ινδονησία, Καμπότζη, Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Μαλαισία, και η Ινδία!!

Στην σημερινή εποχή δεν εμφανίζονται ως θεότητες ή δαίμονες αλλά εμφανίζονται σαν ηγέτες κρατών!!! Όπως έχω πει και πιο παλιά σε άλλα μου άρθρα είναι όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τις πιο ξακουστές μυστικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο μαζί με όλα τα παρακλάδια τους!! Οι μυστικές εταιρίες οι οποίες έδρασαν και δρουν μέχρι σήμερα από τους ερπετόμορφους είναι οι εξής:

Α) ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – Όπου είναι πανάρχαια μυστική αδελφότητα όλων των Ερπετόμορφων οντοτήτων του πλανήτη γη!!

Β) ΝΑΪΤΕΣ – Η Ιεραρχία των Ναϊτών Ιπποτών, η μύηση που γινόταν για να γίνει κάποιος μέλος ή ακόμα και οι ακραιότητες που έγιναν από αυτούς τους ιππότες από τους αρχηγούς τους δείχνει ξεκάθαρα για το ποιοι ήταν!! Απίστευτο; Ίσως άλλα αν ψάξετε και βρείτε την ιστορία τους όλη και ποιοι ήταν οι ηγέτες τους θα καταλάβετε ότι ήταν μια από την πιο φανερή παρακλάδι μυστική εταιρία των Ιλλουμινάτοι!!

Γ) ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ – Ψάξτε για αυτούς έχουν πολύ ενδιαφέρον!! ( Αν και θα αναφερθώ στο μέλλον αναλυτικά για μία μία όλες τις μυστικές εταιρίες,,,,).

Δ) ΤΕΚΤΟΝΕΣ

Ε) ΜΑΣΟΝΟΙ

Ζ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΘΟΥ

Η) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Θ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τους Ναζί!!

Ι) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

Κ) ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΙΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ – Για να μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι που το διαβάζουν αυτό, αυτό το τάγμα δεν έχει να κάνει με τους πραγματικούς Δερβίσηδες!!!

Λ) 

ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ

Υπάρχουν και άλλες πολλές που θα τις αναφέρω όπως είπα πιο πάνω μια μια. Τα παρακλάδια αυτών είναι από θρησκευτικές οργανώσεις κάθε θρησκείας, αλλά ακόμα και Κυβερνητικές Οργανώσεις!! Σε όλες αυτές τις μυστικές οργανώσεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επωφελούνται με δόξα και πλούτη, σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις είναι λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν. Αν δεν θελήσουν να συνεργαστούν και είναι επίσημα πρόσωπα τους σκοτώνουν και στην θέση τους παίρνει ένας Αλοηγκόρ. Οι Αλοηγκόρ είναι Ερπετόμορφοι που έχουν χαρίσματα όπως ο χαμαιλέον δηλαδή μπορεί να αλλάξει και να πάρει όποια ανθρώπινη μορφή θελήσει….!!!

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δολοφονία μαζών σε ολόκληρο τον κόσμο! Αεροσκάφη αεροψεκασμών…μέσα από φωτογραφίες!

ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ