Είμαι γραφικός και γουστάρω να ξευτιλιζω το σύστημα!!

Δεν θα είναι μακρύ αυτό το αρθράκι άλλα θα είναι περιπαιχτικό και ειρωνικό προς όλα τα παιδάκια που επιμένουν  να αμολάνε αετό!! Έχω γράψει και έχω γράψει για τους ψεκασμούς , για το haarp ,για το ότι είμαστε πειραματόζωα κοκ.Πάντα μα πάντα υπάρχει η ομάδα απο τους «φωστηρομαλακες» που με χλευάζει έμενα και όλους όσους συνανθρώπους μας κατάφεραν να δουν πίσω από την κουρτίνα !! Προχθές είδα ενα ωραίο στο φβ ..ο τυπάς έλεγε » είναι σίγουρο ότι και τα κουνούπια κάποια στιγμή φωνάζουν ρε παιδιά μας ψεκάζουν και κάποιοι άλλοι κώνωπες  τους λένε ΜΑΛΑΚΕΣ!! » Σήμερα θα κάνω μια-δυο ερωτησουλες λοιπόν σε όλους όσους δεν λένε να ξεκολλήσουν την γκλάβα τους απο το σπήλαιο!! 
ΕΡΩΤΗΣΗΣ 1: Γιατί ρε γατάκια αν όλα όσα θέλουμε να σας ξεστραβώσουμε είναι μαλακίες ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει υπουργείο που ονομάστηκε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής?????!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗΣ 2 : Γιατί μέχρι χτες ολο το σύστημα δήλωνε άγνοια για ολο το θέμα ψεκασμών και σημερα εχει υπουργειο που ονομαζετε  Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής?????!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗΣ 3 :Θα υπάρξει ποτε κανείς να τους μιλήσει για την υπεροντοτητα που υπηρετούν ? Να τους μάθει ότι εκτελούν εν αγνοία τους σαν μέτρια ανθρωπάκια και πιόνια που είναι το ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας? 

Κοιτα δεν με ενδιαφέρει να με πιστεύεις αλλά με ενδιαφέρει να μην εμποδίζεις  την ελευθεριά μου και την επιβίωση μου,η άγνοια σου και η μαλάκυνση σου καταντάει επικίνδυνη πλέον για την δική μου υγεία,ΞΥΠΝΑ δεν χωρούν άλλες δικαιολογίες ούτε χρόνος γιατί στο τέλος δεν θα είσαι εχθρός μόνο του εαυτού σου  αλλά και της ανθρωπότητας ! Άκουσε  με το τεστ που κανουν οι επικυρίαρχοι σε έχει πρώτο στην λίστα συγκομιδής , αν έχεις εννοήσει πόσο ανώμαλα διεστραμμένα μυαλά είναι θα καταλάβεις την προειδοποίηση μου!!!

stranger

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *