E.mefi vs T.rex

Ένα ακόμη εντυπωσιακό εύρημα αποκάλυψε η παλαιοντολογική σκαπάνη. Πριν από τρία χρόνια εντοπίστηκαν στην Παταγονία απολιθώματα ενός μυστηριώδους ζώου η ταυτότητα του οποίου επιτέλους αποκαλύφθηκε.  


Η μελέτη των απολιθωμάτων οδήγησε τους ειδικούς στο συμπέρασμα ότι τα απολιθώματα ανήκουν σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα είδος σαρκοβόρου δεινοσαύρου που είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο Eoabelisaurus mefi είχε μήκος 6.5 μέτρα και ήταν εξαιρετικά μοχθηρός.
Ο Τ.rex του Νότου: Ο E.mefi ζούσε πριν από περίπου 170 εκατομμύρια έτη στη Γκοντβάνα, την αρχαία ήπειρο που αποτελούνταν από την Αφρική, τη Νότιο Αμερική, την Αυστραλία και την Ανταρκτική. Σύμφωνα με τους ειδικούς που μελέτησαν τα απολιθώματα η ανατομία του λαιμού και του κεφαλιού του E.mefi δείχνει ότι διέθετε εξαιρετικά ισχυρό δάγκωμα.
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
E.mefi   T-Rex

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι E.mefi ήταν ο «φόβος και ο τρόμος» στις περιοχές όπου ζούσε και υποστηρίζουν ότι ήταν «ο T.rex του νότιου ημισφαιρίου» αφού οι τυραννόσαυροι Ρεξ ζούσαν στις περιοχές της Βορείου Αμερικής και της Ασίας. Ως γνωστόν οι τυραννόσαυροι στέκονταν στα δύο τους πόδια και είχαν δύο σχετικά μικρά και όχι ιδιαίτερα ισχυρά και χρήσιμα για αυτούς άνω άκρα.

Ο E.mefi στεκόταν και αυτός στα δύο του πόδια, όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα άνω του άκρα ήταν ακόμη πιο μικρά και αδύναμα από εκείνα των τυραννόσαυρων γεγονός που δεν μπορεί προς το παρόν να έχει μια πειστική εξήγηση. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι ο E.mefi βασιζόταν αποκλειστικά στο κεφάλι και στο πανίσχυρο δάγκωμά του για να κυνηγά και να τρέφεται, οπότε τα «χέρια» ήταν για αυτόν ουσιαστικά άχρηστα – έτσι παρέμειναν μικρά και αδύναμα.

Κλιματικά μοντέλα και γεωγραφικά δεδομένα έχουν δείξει ότι στο κέντρο της Γκοντβάνα υπήρχε μια τεράστια έρημος γεγονός που εξηγεί το γιατί τόσο ο E.mefi όσο και άλλα είδη που ζούσαν στην ήπειρο παρέμειναν εγκλωβισμένα εκεί και δεν μετακινήθηκαν βορειότερα. Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Proceedings of the Royal Society B».

 ΑΜΠΕ

πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *