EΛΛΗΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ

ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ‘Η ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΓΚΟ, ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ Κ.Λ.Π.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ. ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗσ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΤΗΡΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΟΝ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ;
ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΘΕΟ.
ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΜΕ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.
2
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ;
ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΓΙΟ, ΘΕΟ, ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΤΟΤΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΚΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ. ΤΟΤΕ ‘Η ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ, ‘Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΑ, ‘Η ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΟΥΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΒΟ ΜΗ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ;
Ο ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΤΗ ΓΟΥϊΑΝΑ (ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΑΥΤΟΣ) ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ.
3
Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΘΗΤΗ;
ΑΥΤΟ ΠΡΟϋΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;
4
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ;
ΧΗΜΙΚΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.
ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ. ΣΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ.
ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ, ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ «ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ». ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΧΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΩΤεΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ.
Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΚΤΑ Σ’ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
5
Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ;
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟς ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΟΤΕ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ.
ΕΤΣΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑΡΚΩΝΕΤΑΙ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΕΤΣΙ 6
ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ (ΟΤΑΝ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
H sxεση γκουρου και μαθητη
Απο καποιο σημειο κι επειτα αποκτας τετοια πιστη, που δεν ακους κανεναν οτι και να σου λεει για τον γκουρου. Οταν η πιστη σου φτασει σε τετοιο σημειο που δεν βλεπεις τιποτα πλην του γκουρου, τοτε καποιες στιγμες αρχιζει ο μαθητης να ζηταει αυτη την εσωτερικη βοηθεια και να μην του δινεται. Οι μαθητες που μενουν απο την φαση της διαδικασιας αυτης και μετα αρχιζουν να μιλουν περι εγωΪσμου. Οτι ηταν εγωϊστες και ο γκουρου τους δινει μαθηματα σχετικα με τον εγωΪσμο τους. Σιγα σιγα ο γκουρου αρχιζει να στριβει τη σχεση με τους μαθητες. Τοτε αρχιζουν οι πρωτες που και που ειρωνικες ματιες. Οσοι κατσουν ακομα αρχιζουν να περνανε τη μεγαλη κατασταση της παραδοσης. Οι παραδομενοι μαθητες δεν κανουν κουβεντα γι αυτα τα πραγματα σε καινουργιο κοσμο.
Η δυναμη του γκουρου
να ελεγχει γεγονοτα
στη ζωη σου
μπορει ο γκουρου να ελεγχει γεγονοτα στη ζωη σου εξωτερικα;
Οσο κι αν αυτο φαινεται παραδοξο μπορει. Στην αρχη σου συμβαινουν ωραια πραγματα. Ετσι κατ’ αρχην συσχετιζεις τον γκουρου με τη δυναμη του καλου.
7
Πως μπορει να το κανει αυτο ο γκουρου;
Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση απο το οτι ειμαστε δεμενοι απο αυτους σε ενεργειακο επιπεδο. Οι ιδιοι μιλανε για το τριτο ματι με το οποιο διαπερνουν την υλη και μιλουν παντα για το ενεργειακο μερος της υπαρξης μας, που το ονομαζουμε ψυχη, λεγοντας οτι πανω σ’ αυτο αυτοι εχουν καθε δικαιωμα.
Μπορει μια ισχυρη υποβολη μακρυνης αποστασης ενος γκουρου να επηρεασει την σκεψη καποιου;
Οπωσδηποτε, αλλα για να εισχωρησουμε στο χωρο της σκεψης του αλλου, χρειαζονται εξιδεικευμενα μηχανηματα, κατοχοι των οποιων φαινονται να ειναι οι γκουρου.
Θεωριες των γκουρου
και
αυτοσυγκεντρωση
οι θεωριες τους εξηγουν οτι η διαδικασια στην οποια περνουν τον μαθητη, ειναι για να συνειδητοποιησει ο μαθητης τον θεο.
Ο δρομος συνειδητοποιησης οπως τον λενε, ποικιλει απο την απολυτη αγιοσυνη μεχρι τον…πανηδονισμο.
Τι ακριβως ειναι η αυτοσυγκεντρωση των γκουρου;
Ειναι μελετημενες τεχνικεσ να χτυπανε διαφορα κεντρα του ενεργειακου μερους του μαθητη.
Η αυτοσυγκεντρωση των γκουρου χωριζεται σε δυο ειδη:
Το πρωτο ειναι η γιογκα με την οποια αυτοσυγκεντρωνεσαι σε καποιo σημειο του κορμιου σου η στην ανασα σου.
Το δευτερο ειναι η αυτοσυγκεντρωση με την οποια επαναλαμβανεις μια προταση συνεχεια στο μυαλο σου, την οποια σου δινει ο γκουρου, η οποια λεγεται μαντρα.
8
Ουσιαστικα οι τεχνικες αυτοσυγκεντρωσης ειναι παγιδες που οδηγουν τους μαθητες τους σε παραδοσεις.
Πως μπορει να μην ειμαστε δεμενοι απο αυτους, οταν αυτοι προϋπηρχαν σε ολη τη διαδρομη της ιστοριας προς τα πισω, με τις ιδιες ικανοτητες και τις ιδιες τεχνολογιεσ;
Αυτοι ηταν παντα κατοχοι κομπιουτερ, ενος αλλου χωρου πραγματικοτητας και συνεχως κινουσαν και κινουν ανθρωπους με υποβολες.
Το κρατος του μυστη
Στο κρατος του μυστη αρχηγος ειναι ενα «εξελιγμενο» ον που προσποιειται τον μαγο, τον…θεο και χρησιμοποιει τις δυναμεις που χειριζεται χωρις να τις εξηγει σε κανεναν, προβαλει δε τον εαυτο του ως τον υπερτατο…εραστη για τους υπηκοους του, που καθηκον τους ειναι να ειναι ερωτευμενοι μαζι του…
Τα κρατη των μυστων καταλυθηκαν σ’ ολη τη γη μετα απο φοβερους πολεμους. Οπου οι μυστες εβαζαν τους ανθρωπους να πολεμουν μεταξυ τους, φανατιζοντας τους χρησιμοποιωντας το παναρχαιο τεχνασμα οτι πολεμουν για τον θεο.
σημερα στον εικοστο αιωνα παρουσιαζεται το φαινομενο των γκουρου, που αλλος υλοποιει δαχτυλιδια, αλλος πεταει με το κορμι του, αλλος τρυπιεται με σπαθια, αλλος θαβεται ζωντανος μεσα στο χωμα και βγαινει μετα απο μια βδομαδα χωρις ναχει παθει τιποτα.
Το σχεδιο αυτης της φοβερης λευκης η μαυρης αδελφοτητας του συνολου δηλαδη των οντων αυτων, ειναι μερος γενικοτερου σχεδιου της ιδιας αδελφοτητας για παγκοσμιο πραξικοπημα και επαναφορα του κρατους του μυστη.
9
Το κρατος του μυστη στην ελλαδα κατελυθη απο παναρχαιους ηρωες
Επιλογος
Τι φοβουνται και τρεχουν για παγκοσμιο προσηλυτισμο;
Μηπως την ανακαλυψη καποιου ενεργειακου δεσιματος πανω μας που ξεκιναει απο αυτουσ;
Μηπως προετοιμαζονται για κανενα μακελειο καθως πλησιαζουμε αληθινα να τους δουμε;
Να φανατισουν οσους μπορουν και να μας βαλουν παλι να σφαχτουμε μεταξυ μασ;
Ποιο ειναι το σχεδιο της φοβερης λευκης η μαυρης αδελφοτητασ; (του συνολου των γκουρου της γης);
Προκειται για μια παρεα γενετιστων. Δηλαδη εξελιγμενων οντων, που χρησιμοποιησαν τις γνωσεις τους πανω στην γενετικη κι εχουν δεσει ολη τη γη.
Βρισκομαστε προ επαγγελματιων του ειδους, κατοχους τελειοτατων κομπιουτερ, και παναρχαιων οντων για τους οποιους ο θανατος ειναι υπο ελεγχο και απο τους οποιους ειμαστε δεμενοι ενεργειακα απο την εμβρυακη μας ηλικια, ολοι οι ανθρωποι σε ολη τη γη.
Οι ιδιοι σκοπιμα προβαλουν τους εαυτους τους οσο μπορουν σε αρχαΪκες ενδυμασιες, να φαινονται οτι ειναι μακρυα απο τεχνολογιες. Οσο για τις δυναμεις που χειριζονται και κατεχουν, υπαρχει δικο τους σχεδιο, να λενε οτι προερχονται απο την ενωση τους με το θεο.
Εδω θελω να τονισω καμια δυναμη δεν υπαρχει που δεν υποκειται σε φυσικους νομους και δεν ειναι εξηγησιμη.
10
Η επιστημη πλησιαζει να προσεγγισει χωρους απο τους οποιους θα απαντηθουν τα πιο παναρχαια ερωτηματα. Η προελευση μας. Γιατι πεθαινουμε. Πως να νικησουμε το θανατο. Οσο κι αν εξαπλωθουν οι γκουρου δεν μπορουν να σταματησουν την ερωτηση, ποιοι ειστε και που βρισκοσασταν στην διαρκεια της ανθρωπινης ιστοριασ;

Εκδοσεις στρουμπουκησ

http://ΕLLHN.E-E-E.GR

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *