Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:54 - 19/07/2012

«Δηλώστε» τον Κήπο σας! H Agenda 21 στη Utah.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της πολιτείας Utah των ΗΠΑ προωθεί ένα πρόγραμμα με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή τροφής που είναι ανεξάρτητη από τον έλεγχό του. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας εθελοντικός για να καταγραφούν 10,000 «ελεύθεροι» κήποι. Η συλλογή πληροφοριών έχει γενικότερο ενδιαφέρον για να καταγράψει κάθε «πηγή» που παράγει τροφή.


«Είτε καλλιεργείτε μία ντοματιά σε μία μικρή γλάστρα, ολόκληρο παρτέρι σε δημόσιο κήπο ή έχετε στο πίσω μέρος του σπιτιού σας, ή έχετε μία εν ενεργεία φάρμα φρούτων και λαχανικών, θα θέλαμε να το καταγράψουμε γιατί είστε μία σημαντική πηγή σαν παραγωγός τροφής.» Αν και το πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι προάγει την ανεξάρτητη παραγωγή τροφής, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με το που καταγράφονται αυτές οι ανεξάρτητες παραγωγές τροφής η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να ελέγχει, να φορολογεί και να επιτρέπει ή να κάνει κατάσχεση οποιουδήποτε προϊόντος. Η οπλοκατοχή είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς λειτουργεί το σύστημα.

Σύμφωνα με την Επίσημη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Αγροτικής Παραγωγής, αναφέρονται τα εξής: «Πρέπει να γνωρίσουμε πόση ποσότητα τροφής παράγεται στη Utah. Η απογραφή που γίνεται σε αυτόν τον τομέα επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Κάθε αγροτική δραστηριότητα στη Utah ανεξάρτητα από το μέγεθός της υπόκειται σε αυτή την καταγραφή.

Αν παράγετε προϊόντα αγροτικά αξίας $1000, μπορεί να έχετε σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη και στη λήψη αποφάσεων αφού συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο της Επίσημης Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Αγροτικής Παραγωγής. Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας μόνο κατόπιν άδειάς σας. Τα στοιχεία σας που δίνετε στην απογραφή προστατεύονται από το νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείτε το www.agcensus.gov».

Με λίγα λόγια, όσοι παράγουν προϊόντα αξίας $1000 ή παραπάνω έχουν επίδραση στην αγορά τροφίμων και το αντίστοιχο υπουργείο είναι περίεργο και θέλει να ξέρει τι καλλιεργείτε πίσω στην αυλή σας. Ανάλογοι κήποι στην Αμερική παρήγαγαν το 40% όλης της παραγωγής σε λαχανικά κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ και πάνω από 20 εκατομμύρια νοικοκυριά με ιδιωτικό κήπο και δημόσιοι κήποι παρήγαγαν πάνω από 9 τόνους τροφής.

Το Αμερικανικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (USDA) είναι διαβόητο για τις διεφθαρμένες συνεργασίες και επιχειρηματικές του σχέσεις με τη μεγάλη εμπορική αγροτική παραγωγή. Η τροφή λοιπόν δέχεται επίθεση γιατί αν μπορείτε να παράγετε τη δική σας τροφή, να έχετε πρόσβαση σε νερό και στέγη, τότε ποιος ο λόγος να έχετε έναν αφέντη-κυβέρνηση πάνω από το κεφάλι σας;

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει υπερβεί στον υπέρτατο βαθμό τις συνταγματικές αρχές της σε όλα τα μέτωπα, και υπάρχουν μια σειρά από παραδείγματα εξωφρενική ελέγχου του USDA για τα τρόφιμα που περιλαμβάνουν αιφνίδιες επιδρομές της ειδικής ομάδας επιχειρήσεων (SWAT) σε πωλητές μη παστεριωμένου γάλακτος και έχουν προβεί σε δεσμεύσεις φρούτων και δέντρων

Ο ισχύων νόμος σχετικά με τον Ασφαλή Εκσυγχρονισμό των Τροφίμων επέκτεινε τη δικαιοδοσία αντίστοιχου Αμερικανικού ΕΟΦ (FDA), αδελφάκι του USDA. Ο νόμος είναι κακός για πολλούς λόγους και είναι ένα τρομακτικό φορτίο για τους μικρούς και ανεξάρτητους αγρότες λόγω της υπερβολικής ρύθμισης και αύξησης των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την υποβολή εκθέσεων.

Επιπρόσθετα το FBI θεωρεί όσους αποθηκεύουν την τροφή τους σαν εν δυνάμει τρομοκράτες.

Γιατί όμως αυτό που έγινε στη Utah είναι μία μεγάλη απειλή και για άλλες αντίστοιχες ενέργειες;

1. Πριν από μερικούς μήνες η Utah καταψήφισε έναν νόμο που θεωρεί ότι είναι έγκλημα για τον οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτειακών υπαλλήλων της Utah να επιβάλλουν τις μη συνταγματικές επιταγές του νόμου σχετικά με τον Ασφαλή Εκσυγχρονισμό των Τροφίμων. Θα αποτελούσε όμως εξαίρεση για τους αγρότες που εμπορεύονται μόνο μέσα από κρατικές αγορές. Το νομοσχέδιο ήταν μια άμεση πρόκληση για το συνταγματικό ομοσπονδιακό δίκαιο.

2. Στο Highland City, της Utah ψηφίστηκε μία ρύθμιση που εξαιρεί τους κατοίκους από τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς σχετικά με την τροφή που παράγεται, ανταλλάσσεται και καταναλώνεται μέσα στα όρια της πόλης (ο νόμος της πολιτείας ισχύει).

3. Στη Utah βρίσκεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση Μορμόνων που έχουν επίσημη πολιτική να αποθηκεύουν τροφή αρκετή για ένα χρόνο. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως απειλή από το FBI, ειδικά αφού τα τρόφιμα για ένα χρόνο κοστίζουν περίπου $225.

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε αυτό που γίνεται στη Utah έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή της Agenda 21για καθολικό έλεγχο της τροφής. Μάλιστα το πρόγραμμα για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των κατοίκων της Utah κληρώνει διάφορα δώρα για όσους καταγράψουν εθελούσια τους κήπους τους και παραδοθούν σε μία συνεχή παρακολούθηση. Αξίζει όμως κάτι τέτοιο η «ανεξαρτησία της τροφής σας;»Πηγή: Terra Papers
http://afipnisoy.blogspot.com/2012/07/h-agenda-21-utah.html#ixzz216Gco7Gf

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*