Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:44 - 13/12/2013

DARPA και HAARP Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αυτό με βεβαιότητα για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα; Ο Δρ Begich είναι αναμφίβολα το πιο πεπειραμένο πρόσωπο στον HAARP εγκατάσταση στην Gakona Αλάσκα, είπε ένας αξιωματούχος των ΗΠΑ.

“Ο Δρ Begich λέει ότι η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) έχει δεσμευθεί για τη χρηματοδότηση του Haarp κατά τις περιόδους 2013/2014, με προϋπολογισμό 8,8 εκατομμύρια δολάρια.” «Το HAARP μπορεί να πουληθεί σε ιδιώτη εργολάβο, ή θυγατρική, ψάχνει για εργολάβους», δήλωσε ο Begich. Ποιες θα είναι οι συνέπειες; – Ο εμπειρογνώμονας απάντησε με μια φράση που είναι τρομακτική: Δυστυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα όσον αφορά τη συνεχιζόμενη χρήση αυτής της υπηρεσίας της φαύλης και θανατηφόρας

Αντιμέτωποι με αυτή τη δήλωση η ιστοσελίδα BWN ερεύνησε το θέμα. τι σκέφτεται ή γνωρίζει σχετικά με το HAARP ο Δρ Beigch;

Το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε είναι ότι ο πατέρας του εξαφανίστηκε: ο Nicholas Joseph, ο πρεσβύτερος (6 Απρ. 1932 – θεωρείται νεκρός το 1972) ήταν μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για Αλάσκα. Εξαφανίστηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα το 1972.

Ο Joseph Nicholas Begich – ήταν επίσης ένας θεωρητικός συνωμοσίας,η Wikipedia λέει όργανο από τους σιωνιστές, σημειώνοντας ότι «επίκεντρο του ήταν στο Πρόγραμμα Έρευνας για τον Ενεργό Σέλας Υψηλής Συχνότητας ( HAARP ).

16η Οκτωβρίου του 1972, ο Nicholas Joseph Begich ήταν πάνω σε ένα Cessna 310. Το αεροπλάνο εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης που αναχώρησε από το Anchorage για Τζούνο. Άλλοι επιβάτες ήταν: βοηθός του Russell Brown, και ο πιλότος Don Jonz.

“Σε μια μεγάλη ερευνητική προσπάθεια, η αμερικανική ακτοφυλακή το Ναυτικό των ΗΠΑ, Πολεμική Αεροπορία και αεροσκάφη διάσωσης αναζητούν τους τέσσερις άνδρες, λέει το Wikipedia. “Στις 24 Νοεμβρίου 1972, μετά από μια 39-ημερών η αναζήτηση ακυρώθηκε. Κηρυχθεί νεκρός στις 29 Δεκεμβρίου 1972.”

Το ατύχημα οδήγησε το Κογκρέσο να ψηφίσει ένα νόμο που απαιτεί πομπούς εντοπισμού έκτακτης ανάγκης σε όλα τα πολιτικά αεροσκάφη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ” εφαρμογή των κανόνων επιτήρησης είναι μια κοινή στρατηγική στη Βόρεια Αμερική, ή μάλλον στους ιδιοκτήτες της Αμερικής:. Federal Reserve (Rothschild, Morgan Chase, Rockefeller, Goldman Sachs).

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο prisonplanet.tv , ο Δρ Begich αναφέρθηκε σε αμφιλεγόμενα επιστημονικά πειράματα, του HAARP , τεχνολογία του ελέγχου του νου, και αυτή η παγκόσμια σιωνιστική απειλή ελεγχόμενη από ΗΠΑ (στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα), μπορεί πραγματικά να είναι για το καλό της ανθρωπότητας!

Αυτό που υποψιαζόμαστε αρχικά επιβεβαιώθηκε από τον Δρ Begich, ο οποίος είπε την άποψή του για το «κραχ» που σκότωσε τον πατέρα του. Ο Δρ Begich υπενθύμισε την ιστορική εκλογή που έφερε αντιμέτωπη την ΗΠΑ αμέσως μετά από αυτό το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. Μια σχεδόν ξεχασμένη περίπτωση που δεν άλλαξε μόνο την πορεία της αμερικανικής ιστορίας, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας.

Σιωνιστές Εβραίοι αλλάζουν το DNA των ιών, στα φυτά και στα ζώα, καταστρέφοντας τη φύση και την κίνηση των παγετώνων για εξόρυξη χρυσού. και θέτει σε κίνδυνο τον πλανήτη, με το να κάνει πειράματα με την ατμόσφαιρα.

Το Haarp βράζει την ανώτερη ατμόσφαιρα μέσω εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής δέσμης. Πρόκειται για ένα προηγμένο μοντέλο θέρμανσης της ιονόσφαιρας . (Η ιονόσφαιρα είναι ηλεκτρικά φορτισμένη σφαίρα που περιβάλλει την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης. εκτείνεται περίπου μεταξύ 80 χλμ. και 500 χλμ. σε υψόμετρο, αν και τα ανώτερα και κατώτερα όρια ποικίλλουν 600-800 και 80-90 αντίστοιχα).

Να ρίξει βόμβα ασυνείδητα

Με λίγα λόγια, οι δοκιμές χρησιμοποιώντας HAARP, τεχνολογία των ισχυρών ραδιοκυμάτων που θερμαίνει συγκεκριμένες περιοχές της ιονόσφαιρας,τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα γυρίζουν πίσω στη γη και διεισδύσουν στα πάντα, γράφει ο Beigch.

Παίζοντας σαν Θεός με την ατμόσφαιρα

Επίσημα το HAARP “είναι κυρίως ένα ακαδημαϊκό έργο για την τροποποίηση της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση των επικοινωνιών.” Ωστόσο, άλλες αμερικανικές πήγες και στρατιωτικά έγγραφα δείχνουν ότι το HAARP έχει ως στόχο να μάθουν πώς να «εκμεταλλευτούν την ιονόσφαιρα για το Υπουργείο Άμυνας και στρατιωτικούς σκοπούς.” Η επικοινωνία με τα υποβρύχια είναι μόνο ένας από τους σκοπούς αυτούς.

Παραπληροφόρηση

Δελτία τύπου και άλλες στρατιωτικά εκθέσεις συνεχώς ελαχιστοποιηθούν τους κινδύνους και το τι θα μπορούσε να κάνει HAARP. Έγγραφα προπαγάνδας επιμένουν ότι το σχέδιο HAARP δεν είναι διαφορετικό από τα άλλα, σε μέρη όπως το Arecibo, Πουέρτο Ρίκο, Τρόμσο, Νορβηγία, και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ωστόσο, ένα έγγραφο της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκε το 1990, δείχνει ότι η ραδιοσυχνότητα (RF) “οδηγεί την ιονόσφαιρα σε αφύσικες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το σύστημα HAARP ο στρατός μπορεί να:

α) Στρατιωτικό μέσο για να αντικαταστήσει το ηλεκτρομαγνητικό παλμό επίδρασης σε θερμοπυρηνικές συσκευές.

β) Αντικατάσταση του συστήματος ραντάρ.

γ) Παρέχει έναν τρόπο για να εμποδίσει τις επικοινωνίες σε μια δεδομένη μεγάλη περιοχή, διατηρώντας παράλληλα τα δικά τους συστήματα επικοινωνίας τους.

ε) Γεωφυσική έρευνα ορυκτών, πετρελαίου και φυσικού αερίου,

δ) Να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση αεροσκαφών και πυραύλων cruise,
πολύ επικίνδυνη εμπειρία

Το HAARP είναι ένα πείραμα στον ουρανό, και τα πειράματα έχουν γίνει για να μάθουμε κάτι. Ανεξάρτητοι επιστήμονες είπαν στο Begich ότι το HAARP είχε απρόβλεπτες επιπτώσεις του τύπου που θα μπορούσε να προκαλέσει μια παγκόσμια καταστροφή.
ηλεκτρικά σωματίδια

Η ιονόσφαιρα είναι επιρρεπής σε καταλυτικές αντιδράσεις, Η σφαίρα που περιβάλλει τη Γη είναι σαν μια σαπουνόφουσκα,ένας ερευνητής με ειδίκευση στα ηλεκτρονικά, περιγράφει της πιθανές αλληλεπιδράσεις του HAARP, η ακτινοβολία με την ιονόσφαιρα και το μαγνητικό πλέγμα της Γης:οι υψηλής συχνότητας εκπομπών με το HAARP η εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, ή ELF θα μπορούσε να βλάψει τις ηλεκτρικές επιδράσεις σε αρκετά λεπτές στρώσεις που απορροφούν και να προστατεύουν την επιφάνεια της Γης από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, θύελλες σωματιδίων, ηλιακές εκλάμψεις και ηλιακός άνεμος, με αποτέλεσμα. η ενέργεια αυτή μπορεί να προκαλέσει γεωμαγνητικές ανεπιθύμητες και απρόβλεπτες παρενέργειες.

Πυρετώδεις Γη

Η ανώμαλη ενεργειακή κατάσταση της Γης,θα μπορούσε να συγκριθεί με μια μπαταρία αυτοκινήτου που γίνεται υπερφόρτωση,ηλεκτρικό τόξο, φυσικές ρωγμές και γενική αναταραχή.Σε μια δεύτερη αναλογία, ο Schaefer λέει ότι «Αν δεν θέλουμε να σκοτώσουμε τον πλανήτη μας, πρέπει να τερματίσουμε την παραγωγή των ασταθών σωματιδίων που δημιουργούν πυρετό. Για να αποφευχθεί μια τέτοια καταστροφή θα πρέπει να κλείσουν όλα τα πυρηνικά εργοστάσια και να υπάρχει έλεγχος των πυρηνικών όπλων. Αλλά αντί γιαυτό συνεχίζουν πειράματα με την ιονόσφαιρα για να δημιουργήσουν σκόπιμα περισσότερες αστάθειες, τεράστιο στρώμα πλάσματος και επιταχύνει το επίπεδο ενέργειας των φορτισμένων σωματιδίων.

Κλίμα

Σύμφωνα με την έρευνα, οι τεχνικοί θα μπορούσαν να ελέγξουν τον παγκόσμια καιρό στέλνοντας “σήματα” σε μικρές ζώνες Van Allen (ζώνες ακτινοβολίας γύρω από τη Γη).

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εργαστεί για πολλά έτη σε μεθόδους έλεγχου καιρού,που αποκαλείται «κλιματική αλλαγή». τεχνικές βροχές δοκιμάστηκαν από την εποχή του Βιετνάμ, το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών το χρησιμοποιεί για να ερευνήσει αστραπές και έλεγχο σε τυφώνες.

Στην πραγματικότητα, ένας εμπειρογνώμονας ανέφερε ότι οι ΗΠΑ μελέτησε με λέιζερ, για να καταστρέφουν το στρώμα του όζοντος πάνω από έναν εχθρό!.

Σεισμοί

Μελέτησε τρόπους για να προκαλέσει σεισμούς και τον εντοπισμό στο πλαίσιο της χρηματοδότησης των σχεδίων της Υπηρεσίας Defense Advanced Research Agency (DARPA). Το 1994, η Πολεμική Αεροπορία αποκάλυψε το σχέδιό της για το 2020 εκμαγείου Space, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο του κλίματος.

Αν και οι επιστήμονες έχουν εμπειρία στον έλεγχο του κλίματος από το 1940, τι και αν η χρήση περιβαλλοντικών τεχνικών τροποποίησης για να καταστρέφουν, να βλάψουν ή να τραυματίσουν ένα άλλο κράτος απαγορεύονται. η Πολεμική Αεροπορία ισχυρίστηκε ότι η πρόοδος στην τεχνολογία θα αναγκάσει μια επαναξιολόγηση του ευαίσθητου αυτού όπλου!
Πηγή

ΠΗΓΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*