ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Citygroup: Εκτός ευρώ η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2013”

· Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με έκθεση της Citigroup η ύφεση για το 2012 θα φτάσει στο 7,5% και στο 10,1% την επόμενη χρονιά.


Πάντα σύμφωνα με τη Citigroup η ανεργία στην Ελλάδα εφέτος θα φτάσει στο 23,6% ενώ την επόμενη χρονιά θα εκτιναχθεί στο 29%.



Ο βασικός αναλυτής του αμεικάνικου οίκου θεωρεί πως ” η τρόικα θα μπορούσε να δώσει στη νέα κυβέρνηση περισσότερο χρόνο για να μειώσει το έλλειμμα στο 3% του ΑΕΠ, αλλά είναι απίθανο να συμφωνήσει στο αίτημα της κυβέρνησης για ουσιαστικές αλλαγές στο μνημόνιο.
Η προκύπτουσα αντιπαράθεση ενδέχεται να προκαλέσει περαιτέρω καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις των 30 δισ. ευρώ που είχαν αρχικά προγραμματιστεί, αλλά ακόμη και αν η εκταμίευση τελικά γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού, η πιθανή αποτυχία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί, ακόμα και στο ελαφρώς τροποποιημένο MoU, είναι πιθανό να αποκλείσει τις υπόλοιπες εκταμιεύσεις στη συνέχεια”.


Στην έκθεση της Citigroup αναφέρεται πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επέλθει αν η τρόικα θεωρήσει πως η χώρα μας επίτηδες δεν υλοποιεί το πρόγραμμα και σταματήσει τις εκταμιεύσεις.


Μετά, με τη δραχμή, ο πληθωρισμός θα φτάσει στο 15% και το ελληνικό δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί στο 437,3% από 156,5%.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=152217&catid=13

Follow Me on Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Έκλεψαν 31 TERABYTES επιστήμης από 322 πανεπιστήμια – Ο αόρατος πόλεμος για τη γνώση

ΔΙΕΘΝΗ

Νέο mRNA εμβόλιο γρίπης της Moderna: Τι έδειξαν πραγματικά οι δοκιμές και ποιες παρενέργειες καταγράφηκαν

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Καύσωνας τον Αύγουστο: 40άρια, 42άρια και… το θερμόμετρο μπήκε ξανά σε breaking news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά