Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

14:17 - 22/04/2018

Aυτοκρατορία υπό προθεσμίαν; … Ο Δρόμος Για το 2025. Ετοιμαστείτε Για Ένα Πολυκεντρικό Κόσμο

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Mike Krieger,Zero Hedge via Liberty Blitzkrieg blog, 18-4-18

[Ο Βραζιλιανής καταγωγής Αμερικανός Mike Krieger , σπούδασε Μηχανικός Λογισμικών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, δημιούργησε με συμφοιτητή του το Instagram , έγινε πολυεκατομμυριούχος σε πολύ νεαρή ηλικία, ίδρυσε και προικοδότησε φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτεί εγχειρήσεις και υποτροφίες, εγκατέλειψε τις κερδοφόρες επιχειρήσεις και σε ηλικία 32 ετών μάχεται ,με την

ηλεκτρονική εφημερίδα του Liberty Blitz (Κεραυνός Ελευθερίας), για την διάσωση πολιτισμικών αξιών που φαλκιδεύονται και συντρίβονται στην χώρα του και σε πολλές άλλες. Τα άρθρα του απολαμβάνουν διεθνούς ζήτησης και αναδημοσιεύονται ευρύτατα στα ομόδοξα κοινωνικά δίκτυα. Στο παρόν άρθρο προβλέπει την προσεχή κατάρρευση της αμερικανικής αυτοκρατορίας, επειδή έχει πάψει να είναι επωφελής για τον μέσο Αμερικανό, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο.]

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

Aν με πίεζαν να περιγράψω όσο το δυνατό λακωνικότερα πως νομίζω πως θα μοιάζουν τα προσεχή χρόνια, απλά θα θα ανέφερα την ακόλουθη ρήση, που αποδίδεται λανθασμένα στον Λένιν:

« Είναι δεκαετίες όπου τίποτα δεν συμβαίνει και είναι βδομάδες όπου συμβαίνουν δεκαετίες.»

Θα υπάρξουν πολλές τέτοιες εβδομάδες από τώρα ως το 2025, με τελικό αποτέλεσμα την ανάδυση ενός πολυκεντρικού κόσμου που θα ανατρέψει μόνιμα το αποκρουστικό αμερικανικό αυτοκρατορικό πρότυπο.

Από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΗΠΑ πέτυχαν να διατηρήσουν μιαν παγκόσμια κυριαρχία χωρίς προηγούμενο. Σε σχεδόν κάθε γωνιά του πλανήτη είχε εδραιωθεί η αναπόδραστη και καταπιεστική αμερικανική επιρροή, τόσο πολιτιστική όσο και οικονομική. Η ισχύς αυτής της επιρροής δεν πηγάζει από το ύψος του Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος, αλλά από το Χόλυγουντ, την λαϊκή μουσική και τα τηλεοπτικά θεάματα. Η επίδραση της αμερικανικής αυτοκρατορίας στον πλανήτη, αυτά τα 70 τελευταία χρόνια υπήρξε εξαιρετική, αλλά όπως όλα και αυτή θα περάσει. Πιστεύω πως αυτό το τέλος θα έρθει γύρω στο 2025.

Όταν λέω κάτι τέτοια μερικοί άνθρωποι νομίζουν πως εύχομαι για το τέλος του κόσμου. Υποθέτω πως κάπως έτσι θα μοιάζει σε πολλούς, επειδή μια τέτοιου μεγέθους αλλαγή προτύπου θα έχει πράγματι μνημειώδεις παγκόσμιες συνέπειες. Ωστόσο ο κόσμος θα συνεχίσει την πορεία του, μόνο πως θα είναι ένας πολύ διαφορετικός τόπος.

Τούτου λεχθέντος, οι Αμερικανοί δεν πρέπει να βλέπουν τα πάρα πάνω σαν αγγελία της Αποκάλυψης. Δεν είναι υγιές και ανθεκτικό στον χρόνο ένα έθνος να κυριαρχεί έτσι στον πλανήτη για τόσον πολύ καιρό. Σε πολλούς από εμάς αρέσει να πιστεύουμε ότι μια καλοπροαίρετη παγκόσμια αυτοκρατορία υπό φιλόσοφους βασιλείς θα ήταν μια χαρά, αλλά το πρόβλημα είναι πως κάτι τέτοιο ανήκει στον χώρο της φαντασίας. Αυτό που συμβαίνει στην γήινη πραγματικότητα είναι -κατά τον Λόρδο ‘Ακτον- ότι « η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα». Αυτό ακριβώς συνέβη στις ΗΠΑ.

Η χώρα λεηλατήθηκε και λαφυραγωγήθηκε με αρπαχτική ζέση τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ μια ασύδοτη τάξη ανθρώπων, τους οποίους αποκαλώ κορυφαία αρπακτικά, δρουν κατά βούληση με πλήρη δικαστική ασυλία. Ο απλός άνθρωπος ρίχνεται στην φυλακή με το παραμικρό πλημμέλημα, ενώ οι κάτοχοι πολύ μεγάλων κεφαλαίων, που κατέστρεψαν με απάτες την παγκόσμια οικονομία, αποσύρονται άνετα στα ανάκτορά τους. Η αμερικανική αυτοκρατορία δεν εξασφαλίζει πλέον οφέλη στον μέσο Αμερικανό, αντίθετα διοχετεύει συστηματικά όλα τα λάφυρα σε ένα συνεχώς μικρότερο μόριο του πληθυσμού. Ο περισσότερος κόσμος το βλέπει ήδη και ο μέσος Αμερικανός πολίτης αρχίζει επίσης να το βλέπει. Και αυτό δεν είναι καλό για το Κατεστημένο.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος γιατί η αμερικανική άρχουσα τάξη συνεχώς ψεύδεται στο κοινό, με το κούφο αφήγημά της ότι η υπερπόντια αμερικανική στρατιωτική δράση ορμάται από ανθρωπιστικές φροντίδες και από την επιθυμία της να διαδώσει την Δημοκρατία. Τίποτα δεν είναι ανακριβέστερο. Στην πραγματικότητα, κίνητρο για κάθε σημαντική αμερικανική στρατιωτική ενέργεια στο εξωτερικό είναι το χρήμα και η εξουσία. Οι ανθρωπιστικές ανησυχίες παίζουν μηδενικό ρόλο. Όχι περιορισμένον, ή μικρό ρόλο, σκέτα μηδενικό.

H Caitlin Johnstone πρόσφατα συνόψισε τι συμβαίνει στην γεωπολιτική με την ακόλουθη παράγραφο:

Η βιομηχανία αφηγημάτων των ΜΜΕ προσπαθεί να φαίνεται απορροφημένη με τα χημικά όπλα, την παρέμβαση σε εκλογές, την δηλητηρίαση τέως κατασκόπων, τα ανθρωπιστικά προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημά της ήταν πάντα πως θα αυξήσει την εξουσία και την επιρροή των ολιγαρχών και των συνδεομένων με αυτούς μυστικών και στρατιωτικών υπηρεσιών που κυβερνούν την Δυτική Αυτοκρατορία. Όλες οι πολεμικές συγκρούσεις που βλέπουμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εξαιρετικό άθροισμα δυνάμεων που κεντρίζουν και πιέζουν απρόθυμες κυβερνήσεις για να τις εξαναγκάσουν σε υποταγή, πριν από την αναδόμηση της διεθνούς εξουσίας σε ένα πολυκεντρικό κόσμο.

Το μεγαλύτερο τώρα πρόβλημα του αμερικανικό κατεστημένου είναι πως ο κόσμος δεν χάφτει πλέον αυτό το αφήγημα. Σίγουρα δεν το πιστεύουν στο εξωτερικό, αλλά ακόμη και εδώ στην Αμερική αρχίζουν να μη το πιστεύουν. Οι Αμερικανοί πολίτες αρχίζουν τελικά να βλέπουν την απάτη σ΄αυτούς τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς.

Θα ήταν ίσως διαφορετικά εάν ο μέσος Αμερικανός έβλεπε οφέλη από την αμερικανική αυτοκρατορία, αλλά δε βλέπει. Αυτό που βλέπει είναι πως η λεία πηγαίνει όλη σε μια μικρή δράκα ανθρώπων της τάξης των κορυφαίων αρπακτικών, ενώ η ζωή δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών συνθλίβεται από καταρρέουσες υποδομές, ένα τελείως αποσαθρωμένο σύστημα υγείας, συνεχή ασύδοτη χρηματοπιστωτική λεηλασία, κατακρεούργηση των πολιτικών ελευθεριών και μιαν καθολικά επισφαλή επιβίωση στην κόψη του οικονομικού ξυραφιού.

Οι μόνοι που δεν βλέπουν πόσο δυσλειτουργική είναι η αμερικανική αυτοκρατορία είναι αυτοί που την διοικούν. Το αμερικανικό Κατεστημένο, που σύγκειται από ένα ετερόκλητο άθροισμα προυχόντων του κύκλου του χρήματος, των μυστικών υπηρεσιών, των ΜΜΕ, του Κογκρέσου, του Στρατιωτικό-Βιομηχανικού Συμπλέγματος κλπ., διαφωνούν μεταξύ τους για πολλά πράγματα, αλλά επί ενός συμφωνούν απόλυτα: Ότι η αμερικανική αυτοκρατορία πρέπει όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να επεκταθεί. Το μεγάλο πρόβλημα γι΄αυτούς είναι πως δεν είμαστε πια στο 1995 -αλλά η είδηση δεν τους ήρθε ακόμη.

Το αμερικανικό Κατεστημένο είναι πολύ απασχολημένο, είτε με το να κάνει καραβιές λεφτά, είτε με το να κινεί στο πληκτρολόγιο πολέμους με τις ζωές άλλων λαών, για να αντιληφτεί τι γίνεται τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Μια αποσυνδεμένη και ασύδοτη άρχουσα τάξη, γεμάτη υπεροψία και ακόρεστη δίψα εξουσίας, είναι το στοιχείο-πυρήνας κάθε αυτοκρατορικής κατάρρευσης. Και τέτοιοι υπάρχουν κοπάδια στην Αμερική αυτή την στιγμή. Η μέρα των λογαριασμών έρχεται.Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΜΑΙΣΤΡΟΣ 04/22/2018 @ 2:23 ΜΜ

  Ο,τι γεννιέται πεθαίνει είτε άψυχο είτε άψυχο.¨Πάντα ρει κουδέν μένει(Ηράκλειτος).

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 04/22/2018 @ 4:33 ΜΜ

  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ !!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 04/22/2018 @ 5:50 ΜΜ

  ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ …..ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΠΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΙΝΕΙ Η ΗΠΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ (ACT 1871) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΑΛΛΗ ΟΜAΔΑ , ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ”ΤΗΝ ΚΙΝΑ”ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ.(ΔΙΟΤΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ )ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΙΩΝΑ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
  TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει .   Δεν εννοώ  ως αφεντικά το φυσικό πρόσωπο κάποιου.Ως αφεντικά εννοώ τα παγκόσμια συμφέροντα τα οποία ειναι αλληλένδετα. και αποσκοπούν στην υποταγή των πάντων.Η ΚΟΡΥΦΉ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΠΌΣΑ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΆΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ.
   Η ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .
  Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΈΞΤΡΑ ΟΠΛΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΚΟΡΈΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΝΑΥΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΆ  ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΈΣ  ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ  ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΣ  ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ MCDONALDS  .     ΔΙΟΤΙ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ  Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΚΑΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΈΝΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ .Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΙΝΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ..ΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ . ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
  ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ . ΟΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΏΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΕΙΝAΙ Η ΚΙΝΑΑΑΑΑΑ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΆΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ .ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ;
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΙΝΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ..ΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΩΜΕΝΗ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ .
  ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ .ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ .ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ .ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.  ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο GEORGE BUSH  Ο ΝΕΏΤΕΡΟΣ ΌΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΤΟΝ ΡΏΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΆ  ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΈΖΙΚΑ ΧΈΡΙΑ .Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΉΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ .ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ Η ΚΊΝΑ ΓΙΓΑΝΤΏΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΥΡΡΙΚΝΏΘΗΚΕ .ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΊΝΑ ΣΉΜΕΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΕ, ΑΡΚΕΤΈΣ ΦΟΡΈΣ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΉΔΗ ” ΠΟΙΕΊΝ ΤΗΝ ΝΉΣΣΑΝ ”
  ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΉΜΑ ΤΑΧΎ ΣΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΌΛΕΜΟ..ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΈΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΤΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΈΡΑ.ΑΛΛΟΥ ΗΓΈΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΛΟΎΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.. ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΎΕΘΝΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΕΊΩΝ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΉΚΟΥΝ  ΣΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ. Ο ΓΠΠ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ” ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΣΕΙΣ .ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΊΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ   ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΟΠΛΑ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΣ ΣΏΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΎΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚOΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΈΧΟΥΝ ΧΡΥΣΌ.. ΌΠΟΥ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΎΓΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΊΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΥΗΜΕΡΊΑΣ…ΆΡΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΛΥΚΟΎΣ ΓΎΡΩ ΜΆΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΠΆΔΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΈΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ …ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΉΘΕΝ ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ..
  ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

 4. Pantelis DAFNOMILIS 04/23/2018 @ 12:29 ΠΜ

  Αδελφοδύνη να σωθούμε!!!?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*