ΑΤΖΕΝΤΑ 21 – Η ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ: Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

Ο στομφώδης αρχιεπιθεωρητής των σχολείων Σέρ Μάικλ Γουίλσάου στην Βρετανία, συνέστησε ότι τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να αρχίζουν το σχολείο από δύο ετών.

Στα δύο τους έτη, πολλά παιδιά δεν έχει τελειώσει ακόμη η οδοντοφυΐα τους, πολλά δεν είναι εκπαιδευμένα να πηγαίνουν μόνα τους τουαλέτα και τα περισσότερα εξακολουθούν να κοιμούνται σε ορισμένο βαθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το να προτείνουν ότι τα μωρά θα πρέπει να εγγραφούν στο σχολείο είναι το πιο γελοίο πράγμα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά από την άποψη της Βρετανικής κυβέρνησης είναι απολύτως λογικό.

Προτείνουν ότι περισσότερα σχολεία πρέπει να ανοίξουν για ενα ευέλικτο ωράριο και ότι τελικά όλα τα παιδιά πρέπει να φοιτούν στο σχολείο για δέκα ώρες την ημέρα με ελάχιστο τις πέντε ημέρες την εβδομάδα.

θέλουν τα παιδιά να πάνε στο σχολείο για τουλάχιστον 50 ώρες την εβδομάδα.
Παίρνοντας τα παιδιά στο «σύστημα» από τα δύο τους χρόνια θα εξασφαλίσουν ότι θα είναι καλά προετοιμασμένα για μια ζωή κυβερνητικής δουλείας. Επανειλημμένα ακούμε πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, τα οποία είναι μια μορφή πλύσης εγκεφάλου.

Να τους μάθουν με τον τρόπο τους για την «Βιώσιμη ανάπτυξη», που ουσιαστικά καταστρέφει την ελευθερία, και δημιουργεί την τυραννία. Οι αρχές της Βιώσιμης ανάπτυξης προορίζονται να καθιερώσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, και την επερχόμενη βασιλεία του Αντιχρίστου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο στόχος των δημόσιων σχολείων δεν είναι να εκπαιδεύσουν τα παιδιά, αλλά να τα κατηχήσουν. Να προωθήσουν τη μαρξιστική / Κομμουνιστική προπαγάνδα, τη λατρεία για τη γη, και την αντιχριστιανική προκατάληψη.

«Το δεκέμβριο του 2013, έγινε μια στοχευμένη προπαγάνδα πρός τα παιδιά που παρουσίασε η Greenpeace, ως μέρος της επίθεσης τους» Σώστε το σπίτι του Αϊ-Βασίλη «, φρόντισαν να τρομοκρατήσουν τα μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μειώσουν τα μικρά ίχνη άνθρακα του οικολογικού αποτυπώματος τους.

Αυτα λοιπόν θέλουν να μάθουν στα παιδιά μας, ακόμη και από την κοιλιά της μάνας τους αν ήταν δυνατόν.

Οπως είπε και ο Ροκφέλερ, «τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους.»

Loading...

4 thoughts on “ΑΤΖΕΝΤΑ 21 – Η ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ: Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

 1. Ανώνυμος says:

  Απίστευτες αρλούμπες. Το Tea Party της Αμερικής να είναι καλά που τα βγάζει αυτά και μεταφέρονται και στους εδώ ιθαγενείς. Ο σκοταδισμός της πιο συντηρητικής Αμερικής τώρα και στην Ελλάδα. Ειδικά αυτό "Να προωθήσουν τη μαρξιστική / Κομμουνιστική προπαγάνδα, τη λατρεία για τη γη, και την αντιχριστιανική προκατάληψη." μοιάζει σαν να το έχει πει η ίδια η Σάρα Πέιλιν. Άντε να κυνηγήσετε και τίποτε αρκούδες μαζί της.

  • Ανώνυμος says:

   Βασικά είσαι λιγο βλήτο αυτό είναι όλο. Πάς και διαβάζεις τις 3000 σελίδες τηε ατζέντας 21 στον ΟΗΕ, και εν συνεχεία τις επικαιροποιημένες δράσεις για την εκάστοτε χώρα. Στην προκειμένη περίπτωση την βρετανία. Κοίτα για να βγάλεις τα λεφτά που σου δίνουν πρέπει να είσαι σε θέση να γράψεις ένα αντίλογο, με αναφορές. Εδώ φίλε δεν είναι αμερική να πετάς ενα πυροτέχνημα και να αποσπάς την προσοχή. Αυτά να τα κάνεις στην πατρίδα σου, όχι εδώ. Αλλιώς σε λέμε κουνουπίδι , βλήτο κλπ. Επειδή παίρνει χρόνο για να γραφτούν τα σχετικά χωρία, όποιος έχει αμφιβολίες να κάνει αναζήτηση τα ακόλουθα, privatized california water, abortions + bankruptcy fears on workers + closure of private practices με obamacare, vegetable garden criminalized, TSA crimes, army deployed in cities, army trained for martial law (έχει και τα video με εκεπαίδευση σε εικονικές μαζικές εκτελέσεις), οποιοδηποτε μέλος της τωρινής κυβέρνησης των ΗΠΑ membership in communist party, και για να γελάσω λίγο με το μπρόκολλο που έγραψε το σχόλιο, αναζητήστε χρηματαδότηση κομουνιστικών επαναστάσεων απο αμερικάνικες τράπεζες. Μετά για να γελάσουμε λίγο ακόμα με το βλήτο αναζητήστε το πώς η αμερική έχει 50 εκατομύρια, έναν στους 1/7 πολίτες της με κουπόνια σίτησης. Η βιώσιμη ανάπτυξη θέλει κομμουνισμό. Η ΕΣΣΔ και η Κίνα απέδειξαν ότι ένα τσούρμο μπορεί να βάλει κάτω 2 δισ ανθρώπους για 100 χρόνια και να τους πατάει. Το πείραμα όμως το έκαναν τράπεζες. Υπάρχει πολύ ιστορικό υλικό που εξηγεί αναλυτικά όλοι αυτοι οι "επαναστάτες" πως επιλέχθηκαν κλπ κλπ. Κάντε την αναζήτηση , αξίζει τον κόπο και δέστε και τα υπόλοιπα λίνκ για εφαρμοσμένη αντζέντα 21. Ελπίζω μπρόκολο αυτοί που σε πληρώνουν να γράφεις αυτά τα σχόλια να σε πουν τεμπέλη και ανίκανο.

   Αντε bye ρε cowboy Άντε πάγαινε απο εδώ.

   • Ανώνυμος says:

    Τα έχουμε ξαναπεί. Η ικανότητα των φασιστών και των σκοταδιστών να αντιστρέφουν τα επιχειρήματα του άλλου τους χαρακτηρίζει. Άντε στο Τέξας βρε πρόβατο να πάρεις οδγηγίες από τους φασίστες της Αμερικής. Και όταν μάθεις ανάγνωση και Αγγλικά άνοιξε κανένα σοβαρό βιβλίο να μορφωθείς λίγο. Αν τα καταφέρεις παρά το IQ σου να αντιληφθείς την πραγματικότητα ξαναέλα να μας πεις τη γνώμη σου. Και χαιρετίσματα στο μεσαιωνικό διευθυντήριο που σε καθοδηγεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *