Αστρικές «αράχνες»….

Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ….

Αστρικές/αιθερικές «αράχνες»…. μύθος η πραγματικότητα?…..

Κάποιοι πιθανόν να τις έχουμε αντιληφθεί,να τις «βλέπουμε» εδώ και καιρό…….μπορεί εκεί που χαλαρώνουμε,πολλές φόρες όταν ετοιμαζόμαστε να κοιμηθούμε η μόλις ξυπνάμε,να τις «δούμε» φευγαλέα να τρέχουν πάνω στο ταβάνι,στο τοίχο η κάπου άλλου….. να τις «πιάσουμε» με τη άκρη των ματιών μας …… εμφανίζονται σε διάφορα μεγέθη……..ορισμένες φόρες «έλκονται» από τη διάθεση μας και τα συναισθήματα μας,μπορεί όταν έχουμε άσχημη διάθεση και νιώθουμε πως έχουμε αρνητική ενεργεία να «εμφανιστούν» σε αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος…… αν σας «εμφανιστούν» μην τους δώσετε τροφή με τη προσοχή και τον φόβο,ξεχάστε τες,και μην τις σκέφτεστε καθόλου…..καλό είναι να ζητήστε προστασία μόλις αντιληφθείτε την παρουσία τους!

 

Τι είναι?….


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η απόψεις και γνώμες είναι διάφορες για το τι μπορεί να είναι…..υπάρχουν αρκετά βίντεο σχετικά αν θελήσει κάποιος να το ερευνήσει περεταίρω….ωστόσο θα μοιραστώ ένα βίντεο που κατά την δική μου άποψη δίνει την καλύτερη «ερμηνεία» πάνω στο θέμα…..Δύστυχος το βίντεο αυτό(όπως και το προηγούμενο)είναι στα Αγγλικά,άλλα νομίζω ότι μπορείτε να πατήσετε υποτίτλους!

 

 

ΌΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΝΟΎΠΙΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΈΝΤΟΜΑ ΈΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΦΩΣ…..

ΌΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΨΥΧΙΚΉ» ΠΛΕΥΡΆ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΎΜΕ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΜΑΣ…… ΑΝΕΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΕΠΊΠΕΔΟ……ΕΚΠΈΜΠΟΥΜΕ ΈΝΑ ΦΩΤΕΙΝΌ ΦΩΣ(ΑΥΡΑ),ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΉΚΗ ΚΑΙ ΠΛΆΤΗ ΤΟΥ ΣΎΜΠΑΝΤΟΣ…… ΑΥΤΉ Η ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΉ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕΝΟΥΣ» ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ/ΚΌΣΜΟΥΣ,Η ΟΠΟΊΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΉ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ…….ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΌ ΦΩΣ!

Loading...

One thought on “Αστρικές «αράχνες»….

  1. Ο Αναμάρτητος. says:

    ΑΥΤΉ Η ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΉ ΑΠΌ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕΝΟΥΣ» ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ/ΚΌΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΉ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ…….ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΌ ΦΩΣ!

    ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ ΚΟΝΤΆ ΝΑ ΔΟΎΝΕ ΕΠΆΝΩ ΣΟΥ ΚΑΤΙ (Π .Χ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ) ΑΛΛΆ ΤΟΥΝΑΝΤΊΟΝ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΚΑΟΥΝ» ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ ΔΙΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΟΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΑ (ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ) ΜΗ ΤΥΧΌΝ ΑΡΠΆΞΟΥΝ ΦΩΤΙΆ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *