06:59 - 19/06/2012

Aljazeera: Αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αναπόφευκτη χαρακτηρίζει την έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το διεθνές δίκτυο Aljazeera. Σε σημερινό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του επισημαίνεται ότι «παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες ψήφισαν το κόμμα που είναι υπέρ των οικονομιών μέτρων σταθερότητας, τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλλει η Τρόικα στη Ελλάδα ‘παραλύει’ ότι έχει απομείνει στην ελληνική οικονομία».Σύμφωνα με το Aljazeera, αρκετοί είναι εκείνοι που….
παρομοιάζουν όλα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με την κατάρρευση της επενδυτικής εταιρίας «Lehmans» των ΗΠΑ που πυροδότησε την οικονομική κρίση στο Βόρειο Ατλαντικό και πάγωσε την ικανότητα των τραπεζών να συγκεντρώσουν χρήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ντόμινο οικονομικών προβλημάτων.


Όπως αναφέρει το διεθνές δίκτυο «το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να πληρώσει τους λογαριασμούς της μέχρι τα μέσα Ιουλίου, και τότε εκείνοι που θα ζημιωθούν θα είναι οι έλληνες συνταξιούχου, οι δημόσιοι υπάλληλοι εκείνοι που ζουν με επιδόματα, αλλά και όλοι οι έλληνες φορολογούμενοι που θα δουν την φορολογία να ανεβαίνει σε μοναδικά για την ιστορία ποσοστά».

Η τράπεζα της Σκοτίας θεωρεί –σε ποσοστό 90%- σίγουρη την έξοδο της Ελλάδα από το ευρώ μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες, ενώ η Citigroup δίνει 50% με 75% πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα «κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει την Ελλάδα να βγει από το ευρώ. Δεν μπορείς να σταματήσεις ένα έθνος από τα χρησιμοποιεί όποιο νόμισμα θέλει, όπως για παράδειγμα το Μαυροβούνιο που χρησιμοποιεί ευρώ ενώ δεν είναι στην ΕΕ ούτε στην ευρωζώνη».


Το δημοσίευμα του Aljazeera αναφέρει τέλος ότι «η υπόθεση της Ελλάδας είναι απλά ο κομπάρσος στο θέατρο που παρακολουθούμε καθώς τη μοίρα της ευρωζώνης θα την αποφασίσουν οι οικονομικές εξελίξεις στην Ισπανία και την Ιταλία»

Από: protothema.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*