AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ… ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ… ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων που είναι αντίστοιχο του 114 του Συντάγματος του 1952, λέει τα εξής στις παραγράφους 2 , 3 και 4, :


2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η
παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να…. αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Συμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω σε δήλωση που έγινε τελευταία απο τον συνταγματολόγο κ. Γ. Κασιμάτη καλύπτονται νομικά η κάθε συγκέντρωση σε πλατείες της χώρας και κάθε διαδήλωση που στόχο έχουν την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης η οποία έχει παραβιαστεί από την κυβέρνηση με την υπογραφή του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, όπως εξάλλου καταγγέλλουν όλοι οι Συνταγματολόγοι.

Ετσι λοιπόν με τις πιο πάνω διατάξεις όχι μόνο έχει το δικαίωμα ο κάθε Έλληνας να αντισταθεί, αλλά επιπλέον θα τιμωρηθούν και όσοι τυχόν έχουν σφετεριστεί ή θα σφετεριστούν τη λαϊκή κυριαρχία.

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15 thoughts on “AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ… ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

 1. Ανώνυμος says:

  ετοιμαστιτε σε τρια χρονια απο τωρα η ελλαδα θα εχει χαθει με τους πουλημενους βουλευτες που εχουμε και θα ηθελα να σας πω και κατι αλλο βγαινουν στα καναλλια και μας λενε συνεχεια οτι η ελλαδα ειναι χρεοκωπημενη που αυτο δεν το πιστευω γιατι καθε μερα την πουλανε εγω σαν ελληνιδα γιατι πρεπει να πληρωνο φορους και αυτοι οχι και το αλλο το μαθατε το πιο ωραιο οτι ερχονται γερμανοι δικαστες λοιπων οποιως ειναι ελληνας ακομα και εχει λιγο πετσι στο τομαριτου κιταχτε να δουμε τη θακανουμε οταν την χωραμας την κανουν ουκρανια θα σας αρεσει τοτε

 2. Ανώνυμος says:

  ελληνες δεν το καταλαβαινεται οτι σε τρια χρονια η ελλαδα δεν θα υπαρχει βγαινου στα καναλια οι δωσιλογοι και μας λενε οτι ηελλαδα χρεοκωπισε εγω τοτε γιατι να τους πληρωνο φορους και χαρατσια την στιμη που αυτοι δεν πληρνουν τιποτα δηλαδη εμεις σαν κοροιδα να πληρονουμε σαν ελληνιδα δεν θα σκιπσω το κεφαλι και οποιως ειναι ελληνας και εχει λιγο φιλλοτιμο επανοτου κοιταξτε τη θα κανουμε εκτος και εαν εστε βολεμενη και δεν σας περνει αλλα οταν γινουμε ουκρανια τοτε θα σκεφτειτε πολλα πραγματα και μακρια απο κοματα

 3. Ανώνυμος says:

  ελληνες δεν το καταλαβαινεται οτι σε τρια χρονια η ελλαδα δεν θα υπαρχει βγαινου στα καναλια οι δωσιλογοι και μας λενε οτι ηελλαδα χρεοκωπισε εγω τοτε γιατι να τους πληρωνο φορους και χαρατσια την στιμη που αυτοι δεν πληρνουν τιποτα δηλαδη εμεις σαν κοροιδα να πληρονουμε σαν ελληνιδα δεν θα σκιπσω το κεφαλι και οποιως ειναι ελληνας και εχει λιγο φιλλοτιμο επανοτου κοιταξτε τη θα κανουμε εκτος και εαν εστε βολεμενη και δεν σας περνει αλλα οταν γινουμε ουκρανια τοτε θα σκεφτειτε πολλα πραγματα και μακρια απο κοματα

 4. Γιαννης Ριζαιος says:

  Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΑΜΑ,ΓΑΜΑ,ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

 5. Ανώνυμος says:

  Σύμφωνα με διαρροές που καταγράφονται και σε φιλικά προς τον Δημ. Αβραμόπουλο δημοσιεύματα του διαδικτύου, συμβαίνει το εξής: Υπάρχει μεταξύ αυτού και του Αντ. Σαμαρά γραπτή συμφωνία (ναι!) από την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ το 2009… Το συμφωνητικό αυτό προβλέπει, με βάση αυτές τις διαρροές, ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα πάρει ο,τι ζητήσει «εκτός απ το θώκο της Πρωθυπουργίας». Γράφεται ακόμη ότι παρόντες σε αυτήν την υπογραφή της συμφωνίας ήταν "και 4 επιφανείς επιχειρηματίες απ' τον χώρο των ΜΜΕ, των εκδόσεων, των βιομηχανιών". Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας λοιπόν ο Δ. Αβραμόπουλος πήρε τη θέση του επιτρόπου αντί της Ντ. Μπακογιάννη…

  Οι απορίες είναι εύλογες: Αυτές οι διαρροές είναι πραγματικές; Ποια πλευρά τις έχει κάνει – και γιατί; Υπάρχει τέτοια γραπτή συμφωνία; Γιατί χρειάστηκε γραπτή συμφωνία και δεν αρκούσε η προφορική; Ποιον δεν εμπιστευόταν ποιον; Πότε ακριβώς έγινε η συμφωνία και πού υπογράφτηκε; Ποιοι είναι οι "4 επιφανείς επιχειρηματίες" και γιατί ήταν παρόντες; Αν όλα αυτά ή κάποια από αυτά είναι ψευδή, γιατί κανείς δεν τα διαψεύδει;

  • Ανώνυμος says:

   εσυ τον Θεο περιμενεις ??Ο Θεος ειπε θα σε βοηθησω αλλα κουνα λιγο τον κ@λο σου και συ !!!Ξεσηκωθειτεεεεε!! Μ.Σ.

 6. Ανώνυμος says:

  …….
  Ίσως, στη διαμόρφωση της έννοιας του “λαϊκισμού”, έχει -ανεπαισθήτως αλλά καθοριστικώς- εισχωρήσει και επιδράσει ο πιθηκισμός: Δηλαδή η απομίμηση ενεργειών χωρίς το αληθές τους νόημα.

  Άλλοτε υπαγορεύαμε στα ατυχή ανθρωποειδή τί να κάνουν για χάρη μας, και αυτά έναντι του επιδεικνυομένου τιμήματος συμμορφώνονταν. Σήμερα επιτήδειοι δια κενών υποσχέσεων προς ενδεείς, αποσπούν συναινέσεις για να ωφεληθούν στενά οι ίδιοι και οι φίλοι τους. Δεν είναι ανθρωποειδή οι ενδεείς, εκείνοι είναι, απλώς, απατεώνες.

  Απατεώνας όμως είναι κι όποιος υποκρινόμενος συμμόρφωση προς τα πιθηκικά προστάγματα (οποθενδήποτε εκπεμπόμενα) επιδιώκει να λάβει το αντάλλαγμα.

  Η ελευθερία του ατόμου κατήργησε την ελεύθερη και υπεύθυνη προσωπικότητα.

  Και η ελευθερία της έκφρασης κατήργησε την ελευθερία της σκέψης.

  Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι απέκτησε αξία, κι έχασε τη σημασία του.

  Και η Αρετή; Η Σοφία; Η Ελευθερία;

  Έχουν χαθεί, μέσα στις σελίδες του "48 laws of power".

  Ελένη Αθανασούλη

  Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/07/blog-post_41.html#ixzz38xmoySD4

  http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/06/15/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%84%CE%BF%CF%85/

  http://kostasxan.blogspot.gr/2014/07/blog-post_46.html

  art

 7. Ανώνυμος says:

  Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΥΟΥ ΦΡΑΠΕ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK H YOUTUBE H TWITTER ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.
  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΖΩΕΣ Η ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!
  ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ???
  ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!
  ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

 8. Ανώνυμος says:

  Χαίρομαι που όλοι σας έχετε βαθιά πίστη για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Χαίρομαι που μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν το μόνο που έχετε να πείτε είναι πως τελειώσαμε ή τελειώνουμε. Χαίρομαι που μετά από τόσα αξιόλογα άρθρα στο διαδίκτυο και blogs συνεχίζετε να μεταφέρετε τη μιζέρια μέσα σας στα σχόλια σας. Χαίρομαι γιατί επιτέλους πλησιάζει ο καιρός να τελειώνουμε με τους κατοίκους του Ελλαδικού χώρου ΟΥΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Γιατί οι Ελληνες πεισμώνουν με όλα αυτά που γίνονται, αφυπνίζονται δεν τριγυρίζουν στα blogs με τη μιζέρια στο λόγο τους, εσείς έχετε ήδη νικηθεί πριν ακόμα πολεμήσετε. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΗΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΑΡΙ. Φυσικά και έχετε δίκιο σε όλα εκτός από ένα πολύ μικρό σημείο ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…
  ΔΠ

 9. Ανώνυμος says:

  καλα κρασια …..σοφιστες της παπαριας , αφου δωσατε οοοοοολες τις λυσεις αντε γρηγορα νανι ,κοπριτες της μπουρδας του φραπε και του ασε τους μαλακες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα .τωρα ξυπνησατε που ενδεχομενως χασατε καποια φραγκα απο το μηνιατικο .γιατι καθηκια εαν δεν σας πειραζαν την τσεπη θα κανατε σημερα αυτο μαθατε να κανετε ολα τα χρονια ως κομματοσκουλικα πεσμενοι στα τεσσερα με κατεβασμενα τα βρακια μαζι με ολα τα σογια σας για να δειξετε στα αλλα βρομερα κομματοσκυλα ποσο πιστοι εισαστε στους σαπιους ανθελινες και πεμτοφαλαγγιτες πολιτικαντιδες σας ,ουστ κοπριτες (ακριτας)

 10. Ανώνυμος says:

  Λυντζαρισμα στη συμμορια των ΧαζαροΕβραιων Σαμαρα, Βενιζελου ,Παπουλια, ΓΑΠ,Χρυσοχοιδη,Διαμαντοπουλου,Δαμανακη ,Βαρβιτσιωτη,Τσιπρα,Αλαβανου,Μητσοτακη,Ραγκουση κλπ.
  Να κλεισουν ολες οι Εβραικες Κοινοτητες και ειδικα της Θεσσαλονικης που ειναι ενας απο τους χρηματοδοτες του Κεμαλ Ατατουρκ που ηταν Εβραιος της Θεσσαλονικης και καθαιρεση του αγαλματος του Εβραιου Βενιζελου που ηταν Εβραιος της Θεσσαλονικης στην καταγωγη και επαιρνε εντολες απο την Εβραικη Συναγωγη Θεσσαλονικης .
  Οι Εβραιοι ολοι να οδηγηθουν βιαια στο Ισραηλ .

 11. Ανώνυμος says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??/ΩΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *