Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:40 - 16/02/2019

Ακασικά αρχεία – Κοσμικό Ίντερνετ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕΝΤΕΡΗ…..ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ(ΤΣΑΚΡΑ),ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!

 

ΚΟΣΜΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ – Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Τα τελευταία χρόνια ακούμε πολύ συχνά ότι, όποιος έχει πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία, μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμεί.
Τι είναι όμως τα Ακασικά αρχεία και πώς μπορούμε να κάνουμε χρήση όλων αυτών των σπουδαίων πληροφοριών;
Για να γίνω όσο πιο κατανοητός γίνεται, θα προσπαθήσω να εξηγήσω με τον δικό μου τρόπο, χωρίς να πλατειάζω, με απλή γλώσσα και τα ανάλογα παραδείγματα πώς μπορεί να έχουμε όλοι πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία.

Όλοι ( σχεδόν ) γνωρίζουμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι περισσότεροι έχουμε στην κατοχή μας έναν και είναι γενικά αποδεκτό ότι ο εγκέφαλός μας είναι ο τελειότερος υπολογιστής του ηλιακού μας συστήματος.

Όλοι εμείς οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών, χάρη στο ασύρματο ίντερνετ επικοινωνούμε μεταξύ μας δίχως καλώδια, σε όλα τα μέρη της γης με απίστευτη ταχύτητα.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες που ο καθένας από εμάς διοχετεύει στο ίντερνετ, μπαίνουν σε μια τεράστια τράπεζα πληροφοριών, που φιλοξενεί όλες τις γνώσεις, στις οποίες οποιοσδήποτε από εμάς, που ξέρει να χειρίζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή, έχει πρόσβαση και ωφελείται από αυτές.

Όπως, λοιπόν, όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με την παγκόσμια τράπεζα πληροφοριών μέσω του ασύρματου ίντερνετ, έτσι ακριβώς και οι εγκέφαλοί μας επικοινωνούν μεταξύ τους και ο καθένας μας ξεχωριστά με την Συμπαντική Τράπεζα Πληροφοριών, που θα το ονομάσουμε κοσμικό ίντερνετ.

Πώς είναι, όμως, δυνατόν να υπάρχει στο σύμπαν μια τέτοια τράπεζα πληροφοριών;

Πολλές φορές, όταν γνωρίζουμε μια απάντηση για την οποία όμως δεν έχουμε διαβάσει ή ακούσει, έχουμε αναρωτηθεί πώς και από πού ανασύραμε αυτή την πληροφορία; Πού είναι καταγεγραμμένη; Είναι γραμμένη στον γενετικό μας κώδικα; Μια όχι ιδιαίτερης σημασίας γνώση θα μπορούσε να γράφεται στο DNA; Και πώς, όταν έχουμε μια ιδέα, η οποία φαίνεται καινοτόμος και δύσκολη μετά από κάποιο μικρό σχετικά χρονικό διάστημα την βλέπουμε να την έχει υλοποιήσει κάποιος άλλος; Μας έκλεψε; Όχι, γιατί απλά δεν τον γνωρίζουμε και πιθανόν βρίσκεται και στην άλλη άκρη της γης. Είναι γραμμένη στο DNA και των δυο μας ή μήπως είναι αποθηκευμένη στον μεγαλύτερο υπολογιστή του κόσμου, τον εγκέφαλό μας; Έχουμε μόνο εγώ και ο άγνωστος ανταγωνιστής την ίδια πληροφορία στον εγκέφαλό μας ή όλοι μας έχουμε την πληροφορία και απλά σ’ εμάς ενεργοποιήθηκε; Και πώς ενεργοποιήθηκε; Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, διατυπώθηκαν από απλούς ανθρώπους, αλλά και έγιναν αντικείμενο επιστημονικής έρευνας.

Μετά από μακροχρόνια πειράματα σε ανθρώπους και ζώα διαπιστώθηκε πως, αν ένας συγκεκριμένος αριθμός μελών μιας ομάδας είτε ανθρώπων είτε ζώων υιοθετήσει μια συνήθεια, η πληροφορία αυτής της συνήθειας μεταφέρεται σε όλα τα μέλη της ομάδας ανεξάρτητα από την απόσταση που τους χωρίζει και η πληροφορία γενικεύεται στον πληθυσμό αυτής της ομάδας. Ο απαιτούμενος αριθμός, για να μπορεί να γενικευτεί μια πληροφορία ονομάζεται «κρίσιμη μάζα.»

Ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδεται η πληροφορία, ερευνήθηκε διεξοδικά από τον
Ρούπερτ Σελντρέικ, βιολόγο του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, ο οποίος διατύπωσε τη θεωρία ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με ένα αόρατο πεδίο στο οποίο καταγράφονται όλα, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι ιδέες, οι φόβοι, οι συνήθειες και αυτό το αόρατο πεδίο αποτελεί το θησαυροφυλάκιο μνήμης του πλανήτη μας. Τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν. Η ύλη μπορεί να γίνει ενέργεια και η ενέργεια ύλη, αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαθεί.

Πρόσβαση σ’αυτό το θησαυροφυλάκιο, που είναι το κοσμικό ίντερνετ, έχει μόνο ο θαυμαστός μας εγκέφαλος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι όπως γνωρίζουμε συνειδητά χρησιμοποιούμε ένα πολύ μικρό ποσοστό του, με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ περιορισμένες ικανότητες, ενώ κατέχουμε έναν εγκέφαλο με απεριόριστες δυνατότητες, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος δεν χρησιμοποιείται, είναι, σχεδόν, ανενεργός. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αδυνατούμε να έχουμε πρόσβαση στηνκοσμική Τράπεζα Πληροφοριών.

Στόχος μας, πρώτον, είναι να ενεργοποιήσουμε περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα (Κυκλώματα ), ώστε να πολλαπλασιαστούν οι εγκεφαλικές συνάψεις και κατ´επέκταση οι δυνατότητες μας και δεύτερον να μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε.
Για να το επιτύχουμε αυτό δεν αρκεί να έχουμε καταλάβει το μηχανισμό της μετάδοσης πληροφοριών, πρέπει με υπομονή και διάθεση να ασκηθούμε. Θα περιγράψω μία τεχνική την οποία χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια και θα μπορείτε να εξασκήστε ακίνδυνα μόνοι σας.

Στόχος της τεχνικής αυτής, η οποία ονομάζεται ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και προέρχεται από τους Κινέζους ταοϊστές μάστερ, είναι να ελευθερώσει την κίνηση της ενέργειας. Τα μπλοκαρίσματα στην κίνηση της ενέργειας είναι υπεύθυνα όχι μόνο για το ότι δεν μπορούμε να συνδεθούμε με τα Ακασικά αρχεία, αλλά και για πάρα πολλές παθήσεις που φαινομενικά δεν έχουν κάποια αιτία. Κυρίαρχο στοιχείο σε αυτήν την άσκηση είναι το υγρό χρυσόασπρο φως. Παράλληλα ενεργοποιούνται τα 7 αόρατα ενεργειακά κέντρα. Η ενεργοποίηση θα βασίζεται στον παλιό (αρχαίο) ελληνικό τρόπο και τους ανάλογους χρωματισμούς της ενέργειας του κάθε κέντρου, καθώς και τα ανάλογα κραδασμικά ηχητικά κλειδιά ( ΜΑΝΤΡΑΜ ).

Για να μην σας μπερδέψω άθελά μου, επειδή υπάρχουν άπειρες πληροφορίες γύρω από αυτό το θέμα σε πάρα πολλά βιβλία και στο ίντερνετ ( σεβόμενος όλες αυτές τις πληροφορίες και γνώσεις που ήδη υπάρχουν) θα γράψω παρακάτω με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα γνωρίζω πάνω στα κέντρα και τα κλειδιά, όπως ακριβώς τα διδαχτικά και τα εφαρμόζω ο ίδιος, ανεξάρτητα με το αν κάποιοι αναγνώστες παρατηρήσουν σημαντικές διάφορες στις πληροφορίες που θα δώσω. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει, γιατί στο πέρασμα των αιώνων πολλές αλλαγές έχουν γίνει γενικά σε πολλές γνώσεις και τεχνικές.

Άσκηση

Στεκόμαστε όρθιοι, ή καθιστοί. Παίρνουμε τη θέση που το σώμα νιώθει άνετα.

Στο Πρώτο κέντρο οραματιζόμαστε έναν πορτοκαλοκόκκινο ήλιο σε μέγεθος πορτοκαλιού και προφέρουμε το μάντραμ ΛΑ (σαν να προσπαθούμε να πιάσουμε τη νότα ΛΑ) μέχρι να το νιώσουμε να πάλλεται. Το κέντρο θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με την προσπάθεια του καθενός. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μια βδομάδα έως και τέσσερις και ο προτεινόμενος χρόνος εξάσκησης είναι από δέκα λεπτά τη φορά.

Στην συνέχεια ‘πηγαίνουμε’ νοητά στο δεύτερο ενεργειακό κέντρο και οραματιζόμαστε έναν ροδόχρουν ήλιο προφέροντας το μάντραμ ΜΠΑ. Και πάλι ο χρόνος που θα παραμείνουμε στο δεύτερο κέντροείναι περίπου 10 λεπτά. Όταν το νιώσουμε να πάλλεται και ‘έχει ανοίξει’ ο δρόμος θα έχουμε μια αίσθηση πληρότητας. Εμπιστευόμαστε το σώμα μας, καθώς είναι η ώρα να μεταφερθούμε στο επόμενο κέντρο.

Στο τρίτο κέντρο οραματιζόμαστε έναν πράσινο ήλιο και προφέρουμε το μάντραμ ΡΑ εδώ πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εκφώνηση του μάντραμ, γιατί το ρ πρέπει να έχει λίγη διάρκεια ( ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ) περισσότερο από ότι συνήθως κατά την προφορά του.Δεν ξεχνάμε ότι το γράμμα Ρ είναι ένα από τα πιο ισχυρά γράμμαατα της ελληνικής αλφαβήτου και περιέχεται σε λέξεις που είναι δυνατές και κόφτερες, όπως μαχαίρι, νερό, ξυράφι κ.ά.

Φτάνοντας στο τέταρτο ενεργειακό κέντρο οραματιζόμαστε έναν χρυσοκίτρινο ήλιο και προφέρουμε το μάντραμ ΓΙΑΜ. Το τέταρτο κέντρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς βρίσκεται στη μέση και μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ισορροπία με τα τρία πρώτα κέντρα και τα τρία επόμενα καθώς επίσης και με ολόκληρο το σύμπαν, γι’ αυτό το λόγο το ενεργοποιούμε λίγο παραπάνω. Παραμένουμε για 15 ή 20 λεπτά και απολαμβάνουμε τη γλυκιά αρμονία. Μπορεί διαβάζοντας να σκεφτείτε ότι είναι αδύνατο να αντέξετε για 20 λεπτά, αλλά όσοι ξεκινήσετε την άσκηση, θα διαπιστώσετε μια γλυκιά ευχαρίστηση. Αυτό συμβαίνει, γιατί το σώμα έχει χαλαρώσει, το πνεύμα σας βρίσκεται μέσα στο σώμα σας και όχι στα ανούσια προβλήματα των οικονομικών λογαριασμών. Είστε εσείς και ο εαυτός σας. Είναι σαν να ισορροπείτε σε τραμπάλα που είστε όμως μόνοι σας.

Όσο γλυκιά κι αν είναι η αίσθηση, έχουμε κι άλλο ‘δρόμο’ μπροστά μας, γι’αυτό ο επόμενος σταθμός έιναι το πέμπτο κέντρο, όπου εδώ οραματιζόμαστε έναν μπλε ήλιο και προφέρουμε το μάντραμ ΧΑ. Και πάλι 10 λεπτά είναι αρκετά.

Στο έκτο ενεργειακό κέντρο οραματιζόμαστε έναν γαλαζόασπρο ήλιο και προφέρουμε το μάντραμ ΑΧ. Ο χρόνος είναι ο ίδιος με τον παραπάνω.

Φτάσαμε στο έβδομο κέντρο όπου εδώ οραματιζόμαστε έναν πορφυρό ήλιο και προφέρουμε το μάντραμ ΟΜ. Εδώ είναι που ερχόμαστε συνειδητά πλέον σε επαφή με τα Ακασικά αρχεία, γιατί ενεργοποιώντας το έβδομο τσάκρα στην ουσία συνδεόμαστε με ολόκληρο το σύμπαν και το θείο. Σε αυτήν την περίπτωση οι γνώσεις τις περισσότερες φορές έρχονται άμεσα, πριν καλά καλά εστιάσουμε την προσοχή μας για κάτι συγκεκριμένο, ειναι σαν να βιώνουμε μικρές στιγμές φώτισης.

Όταν φτάσετε εδώ θα έχετε καταλάβει ότι ο χρόνος που δώσατε για να ασκηθείτε, άξιζε.

–  ΣΕΝΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες- https://www.senteris.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Ανώνυμος 02/17/2019 @ 12:09 ΠΜ

  Αρκεί να μην υπερφορτωνόμαστε όμως από την πληροφορία.

 2. Στα Ακασικά αρχεία βρίσκονται όλα τα μυστικά του σύμπαντος. Εσύ αναζητητή, πήγαινε εκεί και ψάξε! Μάθε την αλήθεια. Υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί; Τι τεχνολογίες είχαμε στη Γη, χιλιάδες χρόνια πριν τον τελευταία μεγάλη καταστροφή από κατακλισμό και πολέμους; Όλα είναι εκεί για τους μύστες.

 3. Εξαιρετικο και to the point! Ευχαριστουμε!

 4. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 02/17/2019 @ 9:33 ΠΜ

  Πολλα χρονια ο Παναγιωτης ο Σεντερης ενασχολησης με το αντικείμενο, και μη απατεώνας. Σωστός δασκάλε χίλιοι τρόποι ένας δρόμος.

 5. σαν τομ ποντικο στην φακα 02/18/2019 @ 8:32 ΠΜ

  ανοιξτε τα τσακρα να μπουν τα φιδακια ηλιθιοι

 6. Α να Δ ω Ν 02/18/2019 @ 10:45 ΠΜ

  10:44 ?

 7. Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου είναι γνωστά από την αρχαιότητα!
  Για να μαθαίνουν κάποιοι, και κάποιοι…. να “ξεστραβώνονται”….
  http://therapywave.eu/articles/health-news/ta-energiaka-kentra-kata-ton-platona-timeos.html#.XGrEFej7TIU

  Περισσότερη τροφή για σκέψη(και ερευνά)για οποίον ενδιαφέρεται….
  https://www.awakengr.com/ta-6-simantikotera-pragmata-pou-den-gnorizete-gia-ta-tsakra/

  Κάλο θα είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον (προσωπικά) η αν δεν έχουμε βιωματική γνώση(εμπειρία), πάνω σε κάποιο αντικείμενο, και όχι άπλα γνωρίζουμε(η νομίζουμε) πως κατέχουμε κάποια “γνώση”….. να σκεφτόμαστε πριν ανοίξουμε το στόμα μας μιλώντας με αρνητικό τρόπο, και τις περισσότερες φόρες να βιαζόμαστε, κατακρίνοντας τον άλλον…να αναρωτηθούμε,τι είναι αυτό που μας κάνει να αντιδράσουμε με αυτό το τρόπο?….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*