ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αεροπορική τραγωδία: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που πέθανε όταν τη «ρούφηξε» έξω σπασμένο παράθυρο (Photos)

· KORAKAS NEWS

Μία νεκρή και επτά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός αεροπορικού δυστυχήματος, το οποίο συνέβη στα 32.000 πόδια σε πτήση της εταιρείας «Southwest».

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στην μοιραία πτήση από Νέα Υόρκη προς Ντάλας, εξερράγη ο αριστερός κινητήρας του αεροσκάφους. Από την έκρηξη εξφενδονιστηκαν κομμάτια μετάλλου που προκάλεσαν φθορά στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Το 43χρονο θύμα μητέρα 2 παιδιών και εκτελεστική διευθύντρια στον κολοσσό Wells Fargo, είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα στο παράθυρο που έσπασε από τα θραύσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καμπίνα αποσυμπιέστηκε και το παράθυρο την «ρούφηξε» με αποτέλεσμα το άνω μέρος του σώματός της να βρίσκεται εκτός αεροσκάφους με πολλούς συνεπιβάτες να προσπαθούν να την κρατήσουν μέσα, τραβώντας την.

Η ίδια υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα και παρά την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε ο πιλότος και την άμεση διακομιδή της σε νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΑ: Ἀπό τό Ἔνθεο 1940, στό Ἄθεο 2026

Μετρητά, ενδεικτική φωτογραφία αρχείουΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ COURIER: Η διάταξη για υποχρεωτικές ηλεκτρονικές πληρωμές αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις

Λίμνη, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι από τη λίμνη ΚάρλαΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ: 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ – Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 2028

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *