750 Τούρκοι στελεχώνουν τους Ισλαμιστές στο Ιράκ

Το δημοσίευμα παρουσιάζει την αφίσα των Ισλαμιστών που κυκλοφόρησε στην Τουρκία

για την προσέλκυση Τούρκων για τζιχάντ

Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα στην αιματοχυσία της ομάδας της Αλ Κάιντα «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»- ‘ΙΚΙΛ’, βρίσκονται τουλάχιστον 750 Τούρκοι τζιχαντιστές.

Η δημοσίευση έγινε βάσει στοιχείων που είχε συγκεντρώσει το τουρκικό προξενείο στη Μοσούλη, όπου παρουσιάζεται και σχετικό φυλλάδιο που είχε κυκλοφορήσει στην Τουρκία για την προσέλκυση μελών στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης της Αλ Κάιντα.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Αλ Κάιντα –ΙΚΙΛ, συγκέντρωνε επί δύο χρόνια μέλη από την Τουρκία.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών εκπόνησαν έκθεση στην οποία σημειώνεται η εκτίμηση ότι οι Τούρκοι τζιχαντιστές που βρίσκονται στις τάξεις της τρομοκρατικής ομάδας στο Ιράκ είναι μεταξύ 500 και 750 ατόμων.

Η οργάνωση είχε στρατολογήσει μέλη κυρίως στις περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας προκειμένου να ενισχύσει τις τάξεις της.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΜΙΤ, η οργάνωση του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, είχε κυκλοφορήσει φυλλάδια που έλεγαν «Γίνεται μέλος του Στρατού του Λεβάντε» και ότι είναι ο Στρατός του Μωάμεθ. Τα φυλλάδια απευθύνονταν σε νέους της Τουρκίας και οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν ακριβώς τον αριθμό των Τούρκων που εντάχθηκαν στις γραμμές της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση για τις οικονομικές της ανάγκες πούλησε πετρέλαιο από τη Συρία στην Τουρκία (προφανώς λαθραίο πετρέλαιο) και κατάφερε να αποκτήσει ένα οικονομικό μέγεθος 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, η οργάνωση για την οικονομική βοήθεια οργάνωσε στις νότιες επαρχίες της Τουρκίας, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας στο όνομα της Τζιχάντ.

echedoros-a.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *