5 λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα πρέπει να αρνηθεί να “διασωθεί”

Κατ’ αρχάς, επιτρέψτε μου να συνοψίσω μερικά βασικά σημεία, όπως αυτά έχουν δοθεί κατά καιρούς στη δημοσιότητα από τα ελληνικά ΜΜΕ και τους Έλληνες πολιτικούς.
α’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί…
να δανειστεί χρήματα για να μειώσει τις δαπάνες.
β’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ θέλει να μειώσει τον δημόσιο τομέα και, για κάποιο ακαθόριστο λόγο,…. χρειάζεται χρήματα για να το επιτύχει αυτό.

γ’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ θέλει να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας και τις πληρωμές τόκων, προκειμένου να μειώσει το χρέος της Ελλάδας και τις πληρωμές τόκων.


δ’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ θέλει να απολύσει 30.000 υπαλλήλους, αλλά θέλει να τους καταβάλει το 60% του μισθού τους για ένα έτος, για να κάθονται (καταβολές ειδικού επιδόματος για άδεια κηπουρικής) προτού τους εκπαραθυρώσει.


ε’. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καταστρέφει τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να πάρει δάνεια, ώστε να μπορεί να απολύσει υπαλλήλους του δημοσίου τομέα.


στ’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ ισοπεδώνει τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, για να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα.


Και τώρα που σας παρέθεσα τα παραπάνω σημεία, διαισθάνομαι ότι κάτι στα γραφόμενά μου σας θυμίζει εικόνα διαστρεβλωμένης πραγματικότητας.


Αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με τα ελληνικά συμβατικά μέσα ενημέρωσης, όλα αυτά ισχύουν στ’ αλήθεια. Ή τουλάχιστον αυτό λένε στον ελληνικό λαό.


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιθυμεί διακαώς η ελληνική κυβέρνηση τα πακέτα στήριξης από την Τρόικα. Δεν ωφελούν με κανένα απολύτως τρόπο ούτε έναν κάτοικο της Ελλάδας, ούτε του ιδιωτικού τομέα ούτε του δημόσιου τομέα.


Τα πακέτα διάσωσης υποχρεώνουν την Ελλάδα να περικόψει, αργά αλλά σταθερά, το εργατικό δυναμικό του δημόσιου τομέα της.


Oι δυνάμεις του μηχανισμού στήριξης υποχρεώνουν την Ελλάδα να καταστρέψει τον ίδιωτικό της τομέα.


Οι δυνάμεις που ανέλαβαν τη διάσωση της Ελλάδας την υποχρεώνουν να πουλήσει επικερδείς επιχειρήσεις, που χρόνια ανήκαν στο δημόσιο, σε αλλοδαπούς.


Οι δυνάμεις που ανέλαβαν τη διάσωση της Ελλάδας την υποχρεώνουν τώρα να αρχίσει την παράδοση του ελέγχου των οικονομικών υποθέσεων της χώρας.


Προσωπικά, έχω μια διαφορετική άποψη από αυτήν που προβάλλει το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ:


α’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την Τρόικα ως πρόφαση για να απολύσει τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.


β’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την Τρόικα ως αποδιοπομπαίο τράγο, για να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και τα “ασημικά” της Ελλάδας σε διεθνείς τραπεζίτες.


γ’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ καίει την ελληνική οικονομία, προκειμένου να δημιουργηθεί κρίση.


δ’. Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί κρίση, ώστε οι Έλληνες να δεχθούν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


ε’. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να παραδώσει την ελληνική εθνική κυριαρχία στην ΕΕ, για το μόνο λόγο ότι κάποιοι τους έχουν υποσχεθεί θέσεις στη νέα κυβέρνηση της ΕΕ μέσα την Ελλάδα.


Τέλος, θα το επαναλάβω για όσους δεν του έχουν δώσει την δέουσα σκέψη. Δεν έχει νόημα η ελληνική κυβέρνηση να ζητάει πακέτα διάσωσης, αφού έχει πάρει ανήκουστα δρακόντεια μέτρα, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καταστρέφουν το μέλλον της Ελλάδας.

anti-ntp.blogspot.com

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *