21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 , ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ‏

ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ  ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;


«Οι σοφοί του πολιτισμού των Μάγια προφήτευσαν ότι η ενέργεια που θα εισρεύσει την Ημέρα της Δημιουργίας θα αφυπνίσει τη δύναμη κουνταλίνι σε πολλούς ανθρώπους.

Το γεγονός αυτό θα ενεργοποιήσει για άλλη μια φορά τα δώδεκα τσάκρα τους, τα οποία ήταν ανοιχτά στη διάρκεια της χρυσής εποχής της Ατλαντίδας, αλλά έκλεισαν όταν η συχνότητα του μεγάλου αυτού πολιτισμού μειώθηκε κατακόρυφα.

Όταν ανοίξουν τα ανώτερα τσάκρα των συγκεκριμένων ατόμων, οι γενετικές αναμνήσεις της αληθινής θεϊκότητάς τους θα έρθουν στην επιφάνεια και για άλλη μια φορά θα… βιώσουν απεριόριστες δυνατότητες.

Το φως, το οποίο θα μπορούν τότε να λαμβάνουν από την Πηγή, θα κατέρχεται μέσα από τα ανώτερα τσάκρα τους και θα ρέει στο γήινο τσάκρα, το οποίο βρίσκεται στη βάση των ποδιών τους.

Με τη σειρά τους, το τσάκρα αυτό τους συνδέει μέσω των νοητών γραμμών απευθείας με τις πυραμίδες, που λειτουργούν ως κοσμικοί υπολογιστές, και ως υποσταθμοί και γεννήτριες, που ωστόσο έχουν χάσει την ισχύ τους. Καθώς το φως της ανθρωπότητας θα συνδεθεί για άλλη μια φορά μαζί τους και θα τις φορτίσει ξανά με ενέργεια από την Πηγή, η ανώτερη συνείδηση θα ξαναγεννηθεί στη Γη.

Πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σίγουρα, αν αρκετοί άνθρωποι ανοιχτούν προς τη διαφώτιση και την αγάπη. Δε θα γίνει ξαφνικά, ωστόσο θα ξεκινήσει ως διαδικασία’.ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ;
«Όταν ανέρχεστε σε ανώτερη συχνότητα, φέρνετε στη ζωή σας μεγαλύτερη ποσότητα από το φως της ψυχής σας.

Η ποσότητα της Θείας ενέργειας που μεταφέρετε, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη και να μην μπορείτε πλέον να συντηρείτε ένα φυσικό σώμα, γι ‘ αυτό και στη συγκεκριμένη περίπτωση ενδεχομένως να επιλέξετε να διαβείτε στον άλλο κόσμο». ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ 2012;

«Σύμφωνα με τις τωρινές προβλέψεις, κάποια άτομα θα μεταφερθούν στην τέταρτη διάσταση, ενώ οι λίγοι που είναι έτοιμοι, θα αναληφθούν.

Όσοι μπορούν, θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν ως φάροι φωτός, καθοδηγώντας όσους αφυπνίζονται εκείνο το διάστημα στη Γη.

Οι άγγελοι δεν αναμένουν ξαφνικές ή εντυπωσιακές αλλαγές. Θα παρουσιαστεί απλά μια εκπληκτική ευκαιρία για διαφώτιση, μέσω της κοσμικής στιγμής και των διαθέσιμων ενεργειών.

Εκατομμύρια ψυχές, αναμένεται να επωφεληθούν από τη μοναδική αυτή πνευματική ευκαιρία».
  


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ 2012;


«Οι άγγελοι θα συναθροιστούν για να σας βοηθήσουν να αποδεχτείτε τη νέα διαθέσιμη ενέργεια.

Σας ζητούν να προετοιμαστείτε.
Βρείτε λίγο χρόνο για προσευχή και διαλογισμό ή αν δεν μπορείτε, ανάψτε απλώς ένα κερί και ζητήστε από τις Θείες Δυνάμεις να σας βοηθήσουν.

Μπορεί να προτιμάτε έναν ήρεμο περίπατο στη φύση, ωστόσο σας παρακαλώ να αναγνωρίσετε τη σημασία της συγκεκριμένης ημέρας για την πνευματική σας εξέλιξη αλλά και όλων όσων κατοικούν στον πλανήτη σας».ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2012;
Κάθε 26.000 χρόνια, ή 25.920 για την ακρίβεια, συμβαίνει μια σπάνια και ασυνήθιστη αστρολογική ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Γη, στον Ήλιο και στο Γαλαξία, στη διάρκεια της οποίας, για μια στιγμή, ο χρόνος παγώνει.

Πρόκειται για μια κοσμική στιγμή, ένα διάστημα του άγνωστου και του θαυμαστού, όπου ενδέχεται να συμβούν πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη αντίληψη.

Συγχρόνως, οι πλανήτες Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Ουρανός, θα είναι κατά τέτοιο τρόπο διατεταγμένοι ώστε να αλληλεπιδράσουν. Μολονότι η επικείμενη επιτάχυνση της πνευματικότητας μπορεί να συμβεί αργά σύμφωνα με το μέτρο της ανθρώπινης αντίληψης, από κοσμικής πλευράς θα είναι πολύ γρήγορη.


Σε αρχαίες σανσκριτικές γραφές, η κοσμική αυτή στιγμή, περιγράφεται ως η παύση που μεσολαβεί ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή του Βράχμα ‘η αλλιώς του Θεού. Ένας αστρολόγος μου ανέφερε ότι ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την ανώτερη πνευματικότητα, ο Πλούτωνας τη μεταμόρφωση και ο Ουρανός την αλλαγή, και καθώς οι ενέργειες αυτές εργάζονται από κοινού, ο αντίκτυπος στον πλανήτη θα είναι μαζικός. Μας προσφέρεται μια δυνατότητα τεράστιας μεταβολής στη συνείδηση και καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις ανώτερες αυτές ενέργειες με σύνεση.

  


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 2012;

«Το χειμερινό  ηλιοστάσιο  του  2012  προαναγγέλλει το τέλος μιας παλιάς  εποχής  και  το  ξεκίνημα  μιας νέας. Σηματοδοτεί το τέλος ενός  αστρολογικού κύκλου διάρκειας 26.000 ετών και το ξεκίνημα ενός   νέου.  Παράλληλα,   αποτελεί   την  αρχή  μιας  μεταβατικής περιόδου,  διάρκειας  είκοσι  ετών.
Ήδη έχει ξεκινήσει να έρχεται στη Γη μια νέα, ανώτερη ενέργεια, ανοίγοντας το δρόμο για τις επικείμενες αλλαγές, ενώ το συγκεκριμένο έτος θα σας λούζει μαζική ποσότητα φωτός.

Η Λαίδη Γαία, ο θεόρατος άγγελος που επιβλέπει τη Γη, έχει αποφασίσει ότι πρέπει να αυξηθεί η συνείδηση της Γης και όλων όσων βρίσκονται επάνω της, γι ‘αυτό, αν είστε έτοιμοι, θα έχετε την εκπληκτική δυνατότητα να εξελιχθείτε πνευματικά, μια μοναδική ευκαιρία στους σύγχρονους καιρούς.
Είναι κάτι για το οποίο προετοιμάζεστε εδώ και εκατοντάδες χρόνια!»


http://gateoflight.blogspot.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *