Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:19 - 06/05/2011

2012 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχει τόσο πολύ μυστήριο για τον πλανήτη μας που ακόμα δεν καταλαβαίνω, για ποιο λόγο μόνο ένας μικρός πληθυσμός φαίνεται να ενδιαφέρει πραγματικά. Θέλω να πω τι μας νοιάζει; Ποια είναι τα μυστήρια της Γης; Υπάρχουν εξωγήινοι μας επηρέασαν, ποιεί και τι είμαστε; Εάν κατανοήσουμε τα μεγάλα μυστήρια της γης θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον σκοπό μας στο σύμπαν; Θα μας διδάξει πώς να ζούμε ως θετική επίδραση στη Γη και σε όλο το ηλιακό σύστημα; Θα μας δώσει τις γνώσεις του προσωπικού πεπρωμένου; Υπάρχουν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα που έχουμε. Οι μελετητές μισούν να παραδεχθούν αυτό που δεν γνωρίζουν και το γεγονός είναι, ξέρουν πολύ λίγα για την ιστορία και τον τρόπο που έγινε αυτό που είμαστε σήμερα για τους σύγχρονους ανθρώπους.
Κάθε μέρα νέες ανακαλύψεις γίνονται που διαταράσσουν εντελώς τη συμβατική ιστορία, και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό είναι για το καλό της ανθρωπότητας, για να μπορούμε να νιώθουμε σαν να έχουμε πραγματικά μια κατανόηση του ποιοι είμαστε ως είδος και η ιστορία του πώς ήρθαμε εως εδώ. Για μένα αυτό είναι μια αντίφαση, για να καταλάβουμε τα μυστήρια του πλανήτη μας, και σε όλο το ηλιακό μας σύστημα ορισμέμοι μας κρύβουν στοιχεία και δεν θα μας δίνουν μια καλύτερη κατανόηση της σημασίας τους .Το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων στην εξουσία σε ολόκληρο τον κόσμο ανησυχούν περισσότερο για τα χρήματα, και λιγότερο για το μυστήριο.
99% τα πάντα σχετικά με τη σημερινή Γη περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα και το πετρέλαιο. Οι αποφάσεις πλέον που λαμβάνονται δεν είναι για την ανθρωπότητα, αλλά για το κέρδος. Όλα για την επιβίωση του ισχυρότερου, αλλά και για την επιβίωση των πλουσιότερων, και τον τρόπο που θα είναι επικεφαλής σήμερα .Δεν πρέπει να αλλάξει μόνο μέσα μας πώς αντιλαμβανόμαστε την ερμηνεία της ζωής μας, αλλά πρέπει να έρθουμε μαζί ως είδος για τη λήψη αποφάσεων από ανθρωπιστική
σκοπιά και όχι εγωκεντρική για προοπτική κέρδους. Καταλαβαίνω ότι αυτό ακούγεται πολύ ουτοπικό, αλλά βλέπετε, αυτό είναι το πρόβλημα. Αυτό το τρένο της σκέψης θα πρέπει να είναι ο κανόνας, και όχι το αντίστροφο. Γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος μας είναι σε τέτοιο χάος; Σε αυτό το έτος του 2011, σε λιγότερο από 60 ημέρες είδαμε μαζικές εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο. Αίγυπτο, τη Λιβύη, την Υεμένη, την Ιορδανία, την Τυνησία, η Μπανγκόκ, Συρία
και αυτό πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή.
Οι ημέρες του μετασχηματισμού για την νέα εποχή έχουν ήδη αρχίσει, ακόμη και αν το πιστεύεις ή όχι. Το
2012 θα είναι το μεγαλύτερο έτος της μετατροπής από τη μεγάλη πλημμύρα.Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πάνω από 500 θρύλοι από τις πλημμύρες. Αρχαίους πολιτισμούς, όπως η Κίνα, Βαβυλωνία, την Ουαλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Αμερική, τη Χαβάη, τη Σκανδιναβία, Σουμάτρα, το Περού και Πολυνησία όλα έχουν τις δικές τους εκδόσεις του γίγαντα των πλημμυρών. Το νωρίτερο που καταγράφονται έχεται υπόψη ότι προέρχεται από το «Έπος του Γκιλγκαμές» που γράφτηκε την εποχή Σουμερίων σε πήλινες πινακίδες που βρέθηκαν στο σύγχρονο Ιράκ και που χρονολογούνται από το 4000Π.Χ. Και τώρα μια τεράστια αλλαγή πρόκειται να συμβεί και πάλι και όχι κατ ‘ανάγκη με τη μορφή μιας πλημμύρας. Από κάθε γωνιά του κόσμου, έχει γίνει γνωστό ότι το έτος 2012 έχει μεγάλη σημασία. Θα είναι το τέλος του κόσμου; Μάλλον όχι, αλλά εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια μαζική μεταμόρφωση της κοινωνίας και, όπως είπα, έχει ήδη αρχίσει.
Αυτό με οδηγεί στην αποκάλυψη για τα μεγάλα μυστήρια στη γη. Έχουμε τις πυραμίδες της Αιγύπτου, το Στόουνχεντζ, το πυραμίδες των Μάγιας, το Nazca Lines του Περού, αυτά είναι εκείνα που γνωρίζουμε, αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε ό, τι πραγματικά έχουμε στον πλανήτη μας. Μνημεία και έργα τέχνης έχουν να βρεθεί σε όλο τον πλανήτη και εκατοντάδες εξ αυτών δεν μπορεί να εξηγηθούν. Ναι, υπάρχουν εξηγήσεις, αλλά είναι σωστές; Θα πρέπει να θυμάστε ότι αν κάτι είναι άνω των 6000 ετών, είναι μόνο η καλύτερη εικασία μελετητής, διότι τίποτα δεν ήταν γραμμένο πριν το 6000Π.Χ. Έχετε ακούσει για το παιχνίδι τηλέφωνο; Λοιπόν φανταστείτε το παιχνίδι τηλέφωνο να ήταν η αρχική προέλευση αυτού που μιλήθηκε και ξεκίνησε 10.000 χιλιάδες χρόνια πριν, πόσο ακριβείς νομίζεται ότι θα ήταν σήμερα; Δε με νοιάζει πόσο κάτι έχει μελετηθεί εξακολουθείτε να μην πιστεύετε και να είστε προσεκτικοί γιατί κανείς δεν ξέρει πραγματικά τίποτα για εκείνη την εποχή, όλα είναι απλά εικασίες.
Εδώ είναι μερικά έργα τέχνης που εντελώς αντίθετα με τη συμβατική ιστορία.Σάλτσμπουργκ Cube:
Η Σάλτσμπουργκ Cube βρέθηκε σε ανθρακωρυχείο στην Αυστρία το 1885. Είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο με το
cire Perdue τεχνική (χαμένου κεριού). Χρονολογείται περίπου στα 60 εκατομμύρια χρόνια παλιά. Ανάλυση του κύβου δεν βρήκε ίχνη από κοβάλτιο, νικέλιο ή χρώμιο από τα οποία
διαφαίνεται ότι δεν είναι ένας μετεωρίτης, και δεν υπάρχει ακόμα καμία εξήγηση για πώς βρέθηκε εκεί.
Καμπάνα χαλκού και σιδήρου από την δυτική Βιρτζίνια

Αυτή η καμπάνα ανακαλύφθηκε το 1944 από ένα δεκάχρονο αγόρι που του έπεσε ένα κομμάτι κάρβουνο στο υπόγειο του και όταν έσπασε αυτό, είναι αυτό που βρήκε. Το κομμάτι του άνθρακα που εξορύσσεται από ένα ορυχείο στην Upshur Νομός Δυτικής Βιρτζίνια και έχει χρονολογηθεί να είναι περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια Π.Χ. Η ανάλυση έδειξε ότι είναι κατασκευασμένο από ένα ασυνήθιστο μείγμα των μετάλλων που δεν σχετίζονται με όλες τις γνωστές σύγχρονες παραγωγές κραμάτων. Κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής θέση να αποδείξει τη γνησιότητα αυτού του τεχνούργηματος.
Τι είναι για αυτά τα αρχαία αντικείμενα, και παίζουν ρόλο στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας ; Αυτό αποδεικνύει πόσο πραγματικά δεν ξέρουμε για την ιστορία μας εδώ στη γη. Με την πληθώρα των νέων ανακαλύψεων που γίνονται είναι μόνο θέμα χρόνου πριν αρχίσουμε να ενώνουμε κομμάτι κομμάτι για το πώς ήρθαμε και ποιος είναι ο σκοπός μας εδώ στη Γη. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γης αισθάνεται ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε έναν ανώτερο σκοπό στη ζωή μας, από τότε που καταναλώνουμε και  αξιοποιούμε τους πόρους της . Αισθάνομαι επίσης ότι ο πληθυσμός μας έχει αρχίσει να αναγνωρίζει κοινές παγκόσμιες πεποιθήσεις, όπως το
UFO και άλλα ξένα φαινόμενα. Και πολλοί αρχίζουν να έχουν το συμπέρασμα ότι οι εν λόγω εξωγήινοι έχουν άμεση σχέση με τα μεγαλύτερα ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του ανθρώπινου είδους. Το ανθρώπινο σώμα ίσως να είναι επίγειο, αλλά η ενέργεια του και η συνείδηση ​​του φαίνεται να είναι από κάπου πολύ μακριά από άλλο πλανήτη,ή από κάπου αλλού στο Σύμπαν.

Εαν θύμαστε την ταινία
Avatar όπου ο πλανήτης Πανδώρα είναι απλά μια μεταφορά για τον κόσμο, το πώς η ίδια ποσότητα ενέργειας ήταν πάντα εκεί, αλλά μόνο δανείζεται για να δημιουργήσετε τη ζωή, και όταν η φυσική ζωή πεθαίνει η ενέργεια επιστρέφει πίσω στον πλανήτη. Αισθάνομαι το ίδιο ισχύει και παίζει με τη ζωή εδώ στη Γη? την ενέργεια που μας δίνει η ζωή είναι η ίδια ενέργεια που βρίσκεται εδώ πάντα. Η ενέργεια δεν μπορεί ούτε να δημιουργείται ούτε να καταστρέφεται. Μπορεί να αλλάξει μόνο μορφές που φυσικά είναι ο πρώτος νόμος της θερμοδυναμικής. Ακριβώς όπως το νερό μπορεί να διατηρεί τις πληροφορίες, της ενέργειας, και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε η συνείδηση ​​μπορεί να διατηρηθεί στον τομέα της ενέργειας, καθιστώντας έτσι τις αναμνήσεις μας αιώνια.Καλώς ήλθατε στο μετασχηματισμό στη νέα εποχή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*