15 σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

1 – Φορολογία

Πληρώνεις φόρους σε κυβερνήσεις και ανθρώπους που θα ήθελες να τους δεις στη φυλακή . Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος δείκτης που που υποδηλώνει την σκλαβιά μας στο MATRIX . Η παραδοσιακή έννοια της λέξης δουλεία, φέρνει στο νου μου εικόνες ανθρώπων με δεσμά να αναγκάζονται να δουλέψουν σε φυτείες για τους πλούσιους ιδιοκτήτες φυτειών . Η σύγχρονη εκδοχή της δουλείας σου αποφέρει εισόδημα μεν , όμως συνυπάρχει με την φορολογία και μέρος του εισοδήματος σου αρπάζεται στην κυριολεξία απο τους κυβερνώντες μας,χωρίς να σου δίνεται η επιλογί για το αν εγκρίνεις το πώς και γιατί δαπανώνται αυτά τα χρήματα .

2 – Υγεία και Περίθαλψη

Πηγαίνεις στο γιατρό σου λέει πως θεραπεύτηκες , αλλά είσαι ακόμα άρρωστος . Η σύγχρονη ιατρική περίθαλψη , έχωντας κάνει “θεωρητικά” επιστημονική πρόοδο , έχει δυστυχώς καταστεί “Άρρωστη Ιατρική” , όπου σπάνια μας συνιστά να καταναλώνουμε τροφές που συντηρούν και βελτιώνουν την ψυχική και σωματική υγεία μας , αλλά αντ ‘αυτού μας συνιστά συνήθως να καταναλώνουμε ακριβά φάρμακα και να μπαίνουμε σε θεραπευτικές διαδικασίες που προωθούνται με μόνιμο στόχο το οικονομικό κέρδος του συστήματος Υγείας του Matrix.

3 – Διαίρει και ΒασίλευεGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Έχεις διαλέξει να πολιτικοποιηθείς και να υποστηρίζεις ή ακόμη και να ανήκεις σε κάποια κομματική παράταξη. Το ίδιο έχουν κάνει και οι φίλοι σου , η οικογένεια και οι συνάδελφοι σου στην ουσία όλος ο κόσμος γύρω σου . Αυτή είναι μία από τις μεγάλύτερες στρατηγικές ελέγχου του Matrix των επικυρίαρχων και ονομάζεται “διαίρει και βασίλευε”. Την στρατηγική αυτή την συναντάμε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “15 σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

  1. Ανώνυμος says:

    To mατριξ αυτό που αναφέρεις είναι αριθμητικό λειτουργεί με αψηχους αριθμούς που παρόμοιους έβραζαν ως τατου στα ακρα των αιχμάλωτων πολέμου τα νουμερα αυτά αντιστοιχούσαν σε καρτέλες υπολογιστών ιβμ.Π Το ματριξ αυτό είναι μια συνεργασια αράβων κυρίως που μένουν στο παρασκήνιο αμερικάνων γερμανών και τούρκων υπό τις αντιστοιχες αιρέσεις που …..Τα νούμερα τα καινούρια θα είναι πολύ πολύπλοκα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και θα επιλέγουν αυτόματες μηχανές την εξολόθρευση του εκάστοτε που θα δείχνει σημεία κατανόηση ξύπνιου

  2. Ανώνυμος says:

    Ματριξ δέν θα το έλεγα, το μάτριξ είναι ένα μα γη πολυμορφι κοα πλο και υπερπολύπλοκο συστη μα που περιλαμβάνει και αριθμούς μα δέν έχουν το κυρίως θεμα νόημα η κίνηση αυτοί.Το σύστημα καρτελ ες η χειροποιαστες υποανάπτυκτου συστήματος καταμέτρησης αντικειμένων όπως το κατάλαβε ο πάτος του μυαλού τους η ανεπτυγμένου υποανάπτυκτου πάλι διότι θα παρουσιάσει τεράστια σφάλματα…περιλαμβάνει σήμερα φαρμακα κυρίως και χημικά εξου και η κάψα με τα νεου τύπου φαρμάκων που θα καίνε την…. στον εγκέφαλο,περιλαμβάνει επισης και εξωμειωση του διαπασών που αγκαλιαζει τον …..Εχουν ακούσει και δέν θέλουν να ξαναπαρουσιαστει ο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *