127 δις κυβικά μέτρα φυσικό αέριο βρήκαν οι Ισραηλινοί!

127 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (4.540 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια) φυσικού αερίου εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές του Ισραήλ, σε δύο τομείς. Ο ένας ονομάστηκε Gabriella (270 km ²) και ο άλλος Itzhak (127,7 χιλιόμετρα ²) .
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εταιρείες που έκαναν τις έρευνες (Adira Energy Corporation από το Καναδά και η Modiin από Ισραήλ),υπάρχουν και κοιτάσματα πετρελαίου που υπολογίζονται σε πάνω από 300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Αυτά τα κοιτάσματα βρίσκονται σε βάθος από 60 έως 250 μέτρα.


90 χιλιόμετρα από τη Χάϊφα στα ισραηλινά χωρικά ύδατα ,λένε οι ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν 180 δις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στη περιοχή που λέγεται “λάκκος του Tamar”.


Οι ισραηλινοί είναι βέβαιοι ότι εξίσου θετικά ,θα είναι τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της Noble Energy στο οικόπεδο 12 της Κύπρου.


JssNews
Αυτός είναι και ο λόγος που προκαλεί τις σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *