Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:07 - 16/02/2015

“ΤΑ’ ΣΠΑΣΑΝ” ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ”-ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-EUROGROUP-ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup στις 20:00. Σύμφωνα με tweet του Γραφείου Τύπου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου σε λίγα λεπτά.

Μαξίμου για τα δημοσιεύματα κατά Βαρουφάκη: Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι δεν έχουν πλέον να κάνουν με κυβέρνηση εντολοδόχων

Όπως αναφέρουν από το Μαξίμου: «Δημοσιεύματα επιχειρούν να υπονομεύσουν το κύρος του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Κατανοητό, αφού για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι εταίροι συναντούν έναν υπουργό Οικονομικών που τους φέρεται ισότιμα.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι δεν έχουν, πλέον, να κάνουν με κυβέρνηση εντολοδόχων.»

Προηγουμενη ενημέρωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και με “non paper” που έχει αφήσει να διαρρεύσει η Ελληνική πλευρά δεν υπάρχει καμία συμφωνία και σε αυτό το Eurogroup.

Οι εταίροι επιμένουν σε παράταση του Μνημονίου και η Ελληνική πλευρά δεν μπορεί να κάνει συζήτηση και να συμφωνήσει πάνω σε αυτό.

Σε non paper που διακινείται από την κυβέρνηση για την συνεδρίαση του Eurogroup αναφέρεται:

«Στο Eurogroup παρουσιάστηκε ως βάση συζήτησης ένα κείμενο που αποτελεί ριζική υπαναχώρηση από την κοινή ανακοίνωση του κ. Ντάισελμπλουμ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη Πέμπτη.

Η επιμονή ορισμένων κύκλων να εφαρμόσει η νέα ελληνική κυβέρνηση το Μνημόνιο είναι παράλογη και μη αποδεκτή. Η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος «έφυγε» από το τραπέζι στη Σύνοδο Κορυφής. Όσοι την επαναφέρουν χάνουν το χρόνο τους.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σήμερα».

«Η επιμονή ορισμένων κύκλων να εφαρμόσει η νέα ελληνική κυβέρνηση το Μνημόνιο είναι παράλογη και μη αποδεκτή. Η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος «έφυγε» από το τραπέζι στη Σύνοδο Κορυφής. Όσοι την επαναφέρουν χάνουν το χρόνο τους. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σήμερα» αναφέρουν ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

«Μια συμφωνία επί της αρχής» για την Ελλάδα, στην καλύτερη περίπτωση, προέβλεπαν νωρίτερα ευρωπαϊκές πηγές.

«Χρειαζόμαστε μια απόφαση επί της αρχής που να αναφέρει ότι η Ελλάδα θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη ή ένα πρόγραμμα εντελώς νέο, ή ότι θέλει να συνεχίσει χωρίς κανένα πρόγραμμα, κάτι που μού φαίνεται το λιγότερο πιθανό», τόνισε η μια από τις πηγές.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 7:30 ΜΜ

    ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙΜΑΣ.

  2. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 7:34 ΜΜ

    Ο τραχηλος του Ελληνα ζυγο δεν τον σηκωνει.

  3. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 7:57 ΜΜ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΡΑΧΜΗ

  4. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 8:29 ΜΜ

    Παγκόσμια θεατρική σκηνή … ομπάμα .. μέρκελ .. πούτιν.. αλλά το πιο καλό είναι αυτό με τις γραβάτες… τελικά πρέπει να έχουν σεναριογράφους …

  5. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 8:31 ΜΜ

    TI EIXE PEI O SARTZETAKIS ? " EIMASTE ETHNOA ANADELFO " ARA MONOI MAS DIXWS KANENA . KALITERA .

  6. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 8:53 ΜΜ

    Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα κάτι:

    Το παρακάτω το είπε ο Βαρουφάκης?

    “Στο Eurogroup εξήγησα πως δεν πρόκειται να αναλάβουμε καμία μονομερή δράση κατά τη διάρκεια του ενδιάμεσου προγράμματος.Ο μόνος όρος που θέτουμε είναι να μην μας ζητηθούν μέτρα, που επιδεινώνουν την ύφεση."

    Δηλαδή, όλες οι προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα είναι πλέον στον αέρα? Πότε συμφωνήθηκε αυτό το πράγμα? Άρα το μόνο που συμφωνήθηκε με την Κυβέρνηση είναι να μην μπουν νέα μέτρα με αντάλλαγμα ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

    ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ?

  7. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 10:02 ΜΜ

    θα υπογραψετε αυριο

  8. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 8:23 ΠΜ

    ΣΩΠΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ….

  9. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 3:41 ΜΜ

    Δηλωση εντυπωσεων για να ηρεμησει και να ελπιζει ο λαος οτι θα πανε ολα καλυτερα.
    Ελπιδα πρεπει παντα να υπαρχει ακομα κι αν ειναι ψευτικη ακομα κι αν δεν εχει αυριο..

    Ασωτος

  10. Ανώνυμος 02/18/2015 @ 5:19 ΠΜ

    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ………..ΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ .ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*