Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:59 - 26/04/2018

Ῥαγιᾶ μου,αὐτό τό θυμᾶσαι ἤ ὁ Axel Χαβαναγίλα σέ …μπέρδεψε ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ῥαγιᾶ μου,αὐτό τό θυμᾶσαι; Ἔ,πέρασαν καί 8 χρόνια,θά μοῦ πῇς καί θά δικαιολογήσῃς τήν …ἀμνησία σου…

ἤ μήπως πάλι,ὁ Axel Χαβαναγίλα σέ …μπέρδεψε καί βιώνεις τήν ψευδαίσθησιν τῆς …εὐδαιμονίας ;

Ῥαγιᾶ μου,κανονικῶς θά ἔπρεπε, ὅλους αὐτούς,τό ἐλάχιστον,νά τούς εἶχες διώξῃ μέ τίς κλωτσιές. Ἀλλά,συνεχίζεις νά τούς χειροκροτῆς καί τό χειρώτερον,νά τούς ψηφίζῃς ! ! !

Ἡ Πελασγική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Morgan Christos 04/27/2018 @ 2:35 ΠΜ

    Κουίζ για δυνατούς λύτες…https://www.youtube.com/watch?v=HMTT3oA_RH0

  2. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης 04/27/2018 @ 6:45 ΠΜ

    Κυριοι Τα καστρα οταν εχουν πλεον τον εχθρο εντος των πυλων ..εχουν χασει την μαχη .Μην λέμε πλεον για Κερκόπορτα..Εδω εμεις τους ανοίξαμε τις πυλες και τους υποδεχθηκαμε μετα βαιων και κλαδων .Το λεω με πονο καρδιας …τετελεσται ..η μαλλον “asah”για να το καταλάβουν καλύτερα αυτοί που με μεγάλη υπομονή και επιμονή μας έσκαψσν για μια φορά ακόμα τον λάκκο …ερχονται εξελιξεις που θα ειναι τραγικες.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
    Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει.Οι Ανθέλληνες κυβερνώντες  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…συτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια..
    Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.
    Θα το πω και ελπίζω κάποιοι να το καταλάβουν.Δεν υπάρχουν συμπτώσεις όλα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Εάν δεν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το τελικά αναμενόμενο.ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,Το δημιουργούν ώστε να βγει το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα.
    Ο ΓΑΠ  εγινε Πρωθυπουργος ας πουμε λογω ο ονοματος,ο Καραμανλης το ιδιο ,ο Κυριακος εχει το ιδιο προσον δηλαδη το ονομα .ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ;ΓΙΑΤΙ ;ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
    ( τωρα το ποιος ηταν ο μπαμπας του και πως εκανε λεφτα ας το αφησουμε) ,  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΧΑΛΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ;….ΠΟΙΟΙ
    ΚΑΤΆ- ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    *************************
    «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)

  3. ΤΕΜΑΧΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 04/27/2018 @ 8:24 ΠΜ

    Eιναι πολλα τα βαρβαρικα τεμαχια που συνεχιζουν να καταστρεφουν την ελλαδα σαν ”’εφοριακοι”’ της Ρωμης [βλεπε Παυλος , σαουλ,λουκας] η” Αγαδοπασαδες της εποχης της τουρκοκρατιας [βλεπε φαναριωτες αγνωστου προελευσις της Κ. Ασιας] η”’πολιτικα διποδα τεμαχια απο την εποχη του πρωτου λεγομενου αθιγγανοβασιλια και βουλγαρη και τρικουπη , κουντουριωτηδεςκλεφτρονια-ληστες , αρχιπολεμιστες στην πρωτη γραμμη διχως ασπιδες Παγκαλος , Μεταξαδες , Παπαδοπουλαιοι , πολιτικοι της δεκαετιας του δεκα , του εικοσι , του τριαντα , του σαραντα , του πενηντα , του εξηντα , του εβδομηντα , του ογδοντα , του εννενηντα , του δυο χιλιαδες , του δυο χιλιαδες δεκα , και ως σημερα ΚΑΙ ΗΤΑΝ φυσικο για τους ΞΕΝΟΥΣ να μας πηδανε ευκολως και ανευ ρευστου διοτι οι πολιτικοι ανδρες της ελλαδος ορθιοι στεκομενοι αλλα δια κωλοδακτυλου ευκαιριας η” μονιμου δια βασεως στηριξης. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΑΘΙΓΓΑΝΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΚΑΦΕΠΙΝΟΝΤΕΣ ΩΣΑΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΣΚΑΤΟΜΑΖΕΣ.

    • Μολοσσίς Απειρωτάν 04/28/2018 @ 6:38 ΠΜ

      Μην κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη όταν γράφεις στο διαδίκτυο, μπερδεύεσαι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*