Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:40 - 22/04/2012

Ύπνος, Εφιάλτες, Νυχτερινός Τρόμος και Οργονίτης mini-MWO

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι εφιάλτες είναι πολύ δυσάρεστα όνειρα τα οποία προκαλούν τουλάχιστον μερικό ξύπνημα και συνοδεύονται από έντονα αισθήματα φόβου, άγχους, τρόμου, λύπης, κατάθλιψης ή ενοχών. Πρόκειται για μια άσχημη εμπειρία που όλοι οι άνθρωποι βιώνουν κάποτε στη ζωή τους, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.


Το άτομο που ξυπνά από εφιάλτη μπορεί να αισθάνεται ότι βιώνει διάφορες καταστροφικές καταστάσεις όπως πτώση από ψηλά, πνιγμό, καταδίωξη, επερχόμενο θάνατο, δάγκωμα φιδιού και άλλα ψυχικά ή σωματικά οδυνηρά γεγονότα. Τα θέματα των εφιαλτών, η σοβαρότητα και η συχνότητα τους διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των ανθρώπων. Επίσης στο ίδιο άτομο μπορεί να παρατηρείται αλλαγή της μορφής των εφιαλτών του με την πάροδο του χρόνου.

Οι εφιάλτες μπορούν να εκδηλώνονται σε όλες τις ηλικίες. Στα παιδιά είναι συχνότεροι. Η πλειονότητα των παιδιών παρουσιάζει εφιάλτες στις ηλικίες μεταξύ 3 και 7 ετών. Φαίνεται ότι οι εφιάλτες στην ηλικιακή αυτή ομάδα αποτελούν μέρος της κανονικής ανάπτυξης των παιδιών. Στους ενήλικες η συχνότητα των εφιαλτών μειώνεται. Εκτιμάται ότι 50% των ενηλίκων βιώνουν περιστασιακά εφιάλτες. Οι γυναίκες έχουν συχνότερα εφιάλτες από ότι οι άνδρες. Περίπου 5% έως 10% των ενηλίκων έχουν εφιάλτες μία ή περισσότερες φορές το μήνα.

Υπάρχουν διάφορες αιτίες που ευθύνονται για την πρόκληση εφιαλτών. Συνήθως προηγούνται των εφιαλτών σημαντικά γεγονότα της ζωής. Το στρες, το άγχος και γενικά η ψυχολογική καταπόνηση είναι από τις συχνότερες αιτίες πρόκλησης τους.

Συνοπτικά οι αιτίες πρόκλησης εφιάλτη είναι: Ψυχολογική καταπόνηση, στρες, άγχος, αλλαγή εργασίας, μετακόμιση, οικονομικές δυσκολίες. Θάνατος αγαπημένου προσώπου. Τραυματικές εμπειρίες όπως στους βετεράνους πολέμου ή άτομα που βίωσαν καταστροφικά γεγονότα, τρομοκρατικές επιθέσεις, ομηρία, βασανιστήρια ή ατυχήματα.


Ασθένεια με πυρετό, χειρουργική επέμβαση, σύνδρομο της άπνοιας του ύπνου ή άλλες διαταραχές του ύπνου. Παρενέργειες φαρμάκων, σύνδρομο στέρησης από ουσίες (ναρκωτικά, φάρμακα), υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Κατανάλωση φαγητού μόλις πριν κάποιος πάει για ύπνο. Παρακολούθηση έργων τρόμου ή διάβασμα βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο μπορεί να είναι αιτία εφιάλτη ιδιαίτερα σε παιδιά


Ο εφιάλτης είναι διαφορετική κατάσταση από το νυχτερινό τρόμο.

Οι εφιάλτες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της φάσης του ύπνου με γρήγορες κινήσεις των ματιών (REM, Rapid Eye Movement). Εκδηλώνονται στο τέλος της νύχτας και ξυπνούν το άτομο που είναι σε θέση να θυμάται το περιεχόμενο του εφιάλτη το οποίο συνήθως είναι περίπλοκο. Οι φωνές και οι κινήσεις στους εφιάλτες είναι πολύ ασυνήθιστο να συμβούν.

Σε αντίθεση ο νυχτερινός τρόμος δεν αντιστοιχεί με όνειρα, συμβαίνει μετά από μία ή δύο ώρες ύπνου, πολύ συχνά συνοδεύεται από δυνατές φωνές, κινήσεις, εφίδρωση, ταχυκαρδία και σύγχυση. Το άτομο δεν μπορεί να ξυπνήσει και συνήθως δεν θυμάται αλλά του παραμένει το αίσθημα φόβου.

Οι εφιάλτες και οι νυχτερινοί τρόμοι είναι διαφορετικοί επειδή εκδηλώνονται σε δύο διαφορετικές φάσεις της φυσιολογίας του ύπνου. Οι νυχτερινοί τρόμοι συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ύπνου αργών κυμάτων. Οι εφιάλτες συμβαίνουν στη διάρκεια της φάσης ύπνου REM όπου εκδηλώνονται τα όνειρα.

Οι αιτίες που προκαλούν τους νυχτερινούς τρόμους δεν έχουν κατανοηθεί καλά. Παιδιά με νυχτερινούς τρόμους παρουσιάζουν συχνότερα νυκτοβασία και νυχτερινή ενούρηση. Με τον ερχομό της εφηβείας συνήθως οι νυχτερινοί τρόμοι φεύγουν. Στους ενήλικες οι νυχτερινοί τρόμοι έχουν συσχετισθεί με καταστάσεις έντονου στρες.

Οργονίτης orgonodrome mini-MWO

Γενικά οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες για όσο χρησιμοποιούνται κάτω από το μαξιλάρι. Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές. Εξουδετερώνουν τα Βαθμωτά πεδία σε όσους δέχονται στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική επίθεση. Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες που δημιουργούν οι γραμμές Hartman και Curry.

Ο οργονίτης ‘mini-MWO orgonOdrome’ είναι μια υπερσυμπυκνωμένη και βελτιωμένη έκδοση του MWO orgonOdrome σε mini μέγεθος με δύο κεραίες MWO Lakowsky. Είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 105 γραμμάρια, με 2 εκατοστά ύψος και 4,8 εκατοστά διάμετρο βάσης. Έχει 5 κρυστάλλους clear quartz. Ο κεντρικός βρίσκεται μέσα σε μια τρισδιάστατη σπείρα SBB coil από Χημικώς Καθαρό Χαλκό διαμέτρου 1,5 χιλιοστού. Στην κορυφή του βρίσκεται μια κεραία μικρού μεγέθους Πολύ-κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky και στο κάτω μέρος επίσης μια πλήρης κεραία Lakowsky ευρέως φάσματος με 12 μπάντες εκπομπής!

Το σχήμα είναι ημισφαιρικό, για να ρέει η οργόνη με τον σωστά αρμονικό τρόπο, γιατί οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες, δες σχετικά με το ‘γωνιώδες βλάσφημο χάος’ κατά Lovecraft. Συμβουλεύω να αποφεύγετε την αγορά οργονιτών με γωνίες, εκτός από αυτές στις αναλογίες, της πυραμίδας του Χέοπος.

Ο ‘ mini-MWO orgonodrOme’ μετατρέπει κάθε αρνητική ενέργεια (DOR) σε θετική ενέργεια (OR). Δηλ. με πιο απλά λόγια, παίρνει την αρνητική ενέργεια DOR, την μετατρέπει μέσα στο matrix του οργονίτη, σε χαώδη μορφή (αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) και την ανασυνθέτει αδήριτα και ισόποσα σε θετική οργόνη OR.

Χρήση του mini-MWO

Το τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι με την κορυφή του στο επάνω μέρος. Λόγω του μικρού μεγέθους δεν ενοχλεί. Ο ύπνος είναι βαθύς και ταυτόχρονα ανάλαφρος και ξεκούραστος. Τα όνειρα ποτέ δεν γυρίζουν σε εφιάλτες ακόμη και εάν είναι έντονα. Ξεκουράζεστε βαθιά και σε τρείς έως δεκαπέντε ημέρες (κατά μέσο όρο) κοιμάστε λιγότερες ώρες και ξυπνάτε πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι με τόση ενέργεια σαν να έχετε ήδη πιεί τον καφέ σας η το τσάι (εάν πίνετε).

Σταματάει σε σημαντικό βαθμό το ροχάλισμα και σχεδόν εξαφανίζεται το πρόβλημα της συγκοπτικής αναπνοής. Ακόμη και εάν έχετε γεωπαθητικό στρες στην κρεβατοκάμαρα σας και ως συνήθως δεν το γνωρίζετε, το mini-MWO το εξουδετερώνει σε μια ακτίνα δυο έως τρία μέτρα ανάλογα με την ένταση του.

Όταν περάσει ένας με δύο μήνες θα νοιώθετε μια πρωτόγνωρη ενεργητικότητα και καλή διάθεση με σημαντική μείωση του στρες με ταυτόχρονη εκπληκτική καθαρότητα του μυαλού σας.

Όνειρα γλυκά … με το mini MWO να σας προστατεύει

http://www.terrapapers.com
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*