Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:26 - 15/07/2013

Όταν όλα δείχνουν μια γωνία μόνο άρχισε να σκέφτεσαι τι θέλουν να κρύψουν!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχει ένα βίντεο που παλιά το παίξαμε και εμείς που δείχνει ενα στρατιώτη να φορά μανδύα ορατότητας και να δρα στο Ιράκ! Δες το και συνεχίζω …

Αυτό που θέλω να σου πω και με λίγα λόγια είναι ότι το συγκεκριμένο ον δεν είναι στρατιώτης και δεν φορα μανδύα ορατότητας!

(Παρένθεση για εύλογο ερώτημα …γιατί μας το λες τώρα ενώ είχες παίξει το βίντεο και εσύ? Απάντηση όσο μπορεί να θεωρηθεί απάντηση: Γιατί τώρα έχει αγριέψει το θέμα Υμηττού και τα πράγματα πρέπει σιγά σιγά να βγαίνουν στην φόρα!)

Για το συγκεκριμένο ον έχουμε κάνει μεγάλες έρευνες μια και προσωπικά είχα την τύχη η την ατυχία να συναντήσω ένα …εδώ στην Ελλάδα και μάλιστα στην παράλια Αλμυροποταμου στην Εύβοια!

Τελευταίες φορες που εγινε αντιληπτο ηταν σε περιοχές του Υμηττού ,πάνω από τον Χολαργό και την Αγία Παρασκευή και στην Πεντελη !

Η θέαση του είναι σαν να κοιτάζεις κινούμενη μάζα νερού ! Η σχέση που έχει με το νερό ωστόσο μετά από έρευνες πρέπει να είναι στενές!!

Είμαστε σε μια εποχή που πέραν των λαμογιων και τον προδοτών τα αστέρια ,οι πλανήτες ,ο μεγάλος ενιαυτός έχουν κάνει την εμφάνιση τους ! Σύντομα πολλά παράδοξα θα κάνουν συνέχεια νέες εμφανίσεις στο πεδίο της “πραγματικότητας” μας!

Σε περίπτωση που συναντήσετε ένα τέτοιο ον θα πρέπει να εστιάσετε το μυαλό σας στον χρόνο ,μόλις η επαφή σταματήσει (ακόμα και αν “νομίζετε” ότι το κοιτάτε από ασφαλή απόσταση ) θα πρέπει να ελέγξετε τον χρόνο …αν βρίσκεστε σε λογική διάρκεια χρόνου δηλαδή και αν δεν έχουν περάσει ανεξήγητα αρκετές στιγμές-ώρες!

Αν με ρωτήσετε πόσες πιθανότητες υπαρχουν να το συναντήσετε θα σας πω ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ..ιδίως σε ανθρώπους που τους αρέσει η φύση και κινούνται σε ώρες που η “φυσ稔κοιμάται …!

Δεν δίνω άλλα στοιχεία,έχω ξαναπεί μπορεί εσύ να θες να μάθεις και εγώ να καίγομαι να σου δείξω άλλα ταυτόχρονα θέλουν να μάθουν και οι “άλλοι”…αυτοί οι άνευ νου που θέλουν να μιμηθούν! Δεν σκοπεύω να τους βοηθήσω ….!! Το μόνο που θέλω να πω είναι μην κοιτάς μόνο ότι δίνει το παγκόσμιο κατεστημένο πολλές φορές είναι για άλλους σκοπούς και ότι το θέμα είναι υπό στενή παρακολούθησή…και όταν φθασουμε στην τρύπα …θα την λαμπαδιασουμε!

Stranger …ποιος σου είπε ότι ο δράκος στα παραμύθια βγαίνει μόνο σε πράσινο?

Υ.Γ Σε περιπτωση που το εχεις συναντησει και ειχες απωλεια χρονου θα πρεπει να μας ενημερωσεις με εμαιλ και να συναντηθουμε για ……να σε εξετασουμε!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (30)

  1. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 8:39 ΜΜ

    τσακα τσουκα..το ερπετο..απο τα ταρταρα..

  2. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 8:57 ΜΜ

    Και εγω εχω δει τον κυνηγο με τον σβατζενεικερ, πολυ καλη ταινια και διαχρονικη οπως βλεπω

  3. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 9:26 ΜΜ

    Ο δρακος σε οτι χρωμα και να βγαινει φαινεται πως ειναι δρακος . Οι αλλοι ειναι το θεμα που μοιαζουν με ανθρωπους και καμια φορα με πανεμορφους αγγελους…υ.γ πες μας τουλαχιστον τι περιππου κανει-τα χομπυ-του ασημονερενιου , κατι τελος παντων πιο συγκεκριμενο . ΟΧΙ ΟΛΑ . ΜΕΡΙΚΑ .

  4. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 9:53 ΜΜ

    Fovero arthro STRANGER ..

  5. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:03 ΜΜ

    ouaouuuu!!mou thymise ti tainia o kinigos!! telh 80 me arxes 90 an thymamai!!poso mprosta einai to hollywood…
    pera apo ta asteia omws
    ine poli sovaro to thema kathoti xasimo xronou k anthrwpino on de paizei me tin kammia…

  6. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:06 ΜΜ

    STRAKA-STROYKAS (SOY IPENTHIMIZI)

    EKI PSILA PSILA STON YMHTO YPARXI KAPIO KAPIO MISTIKO…

  7. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:12 ΜΜ

    τι είναι αυτο τελικά; κάτι κατασκευασμένο; ή από άλλο πλανήτη; τι να περιμένουμε;

  8. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:18 ΜΜ

    φιλε πρεπει να το κοιταξεις αυτο.το επομενο σταδιο ειναι το μουρλοκομειο ξερεις εκει που σε εχουν δεμενο χειροποδαρα

  9. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:21 ΜΜ

    Είναι ο εξωγήινος της ταινίας " Ο κυνηγός" με τον σβαρτζενεγκερ

  10. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 10:48 ΜΜ

    ΤΑΧΑ ΤΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ;;

  11. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 4:21 ΠΜ

    Γι' αυτο λοιπον μου επεφτε τοσο βαρυς ο Υμηττος, πανεμορφος, υπογεια μυστηριωδης μα δυσκολος. Αληθεια, τα μαζεψα μια μερα κι εφυγα κι εχω ανασανει μιλαμε. Τι μπορει να εχει παθει οποιος τον εχει δει αθελα του τον "Κυνηγο" (οχι της ταινιας, αλλα των βουνων της Αττικης); Παντως, γενικα μετα απο βολτες μεσα σε δαση, συνηθως παρατηρω οτι εχω "κερδισει" χρονο κι οχι εχω χασει. Μια φορα, "κερδισα" χρονο εχοντας κατεβει στο κεντρο της Αθηνας. Περιπου τον διπλασιο.

    Ζαχαρη Αχνη

  12. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:22 ΠΜ

    αυτό που λέτε δεν το σκότωσε ο σβαρτσενέγκερ στον πρώτο "Κυνηγό";

  13. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:31 ΠΜ

    STREINGER μη μασας συνεχισε να δινης και οποιος καταλεβε καταλεβε,το χολυγουντ μας τριβη στη μουρη πολλες αληθειες αλλα της ονομαζει επιστ.φαντασια και εμεις ετσι θελουμαι να το βλεπουμαι (greorge mandra)

  14. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ..(Ν.Α)

  15. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:21 ΠΜ

    Να καλέσω το δαφνί να τον μαζέψουν??? Αμαρτία είναι να ταλαιπωρείται έτσι το παιδί. Αφού βλέπετε ότι είναι άρρωστος! Έχει παραισθήσεις, βλέπει οράματα με κινούμενες μπάλες νερού!
    Σα δε ντρέπεστε όλοι σας! Αντί να καλέσετε τα επείγοντα να τον πάνε απευθείας για αγωγή, εσείς κάθεστε και σχολιάζετε τις παραισθήσεις του!!!

    Υ.Γ Ντροπή σας! Έπρεπε να ήταν ήδη μέσα στην εντατική!

  16. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:09 ΠΜ

    Ποτέ δεν πίστεψα οτι το βιντεο εδειχνε ανθρωπο με μανδυα… Κυρίως φαντάστηκα πως είναι μονταρισμένο. Δεν αποκλείω όμως την υπαρξη τέτοιων όντων… Πολλές φορές νιωθουμε πως κατι περνά απο δίπλα μας αλλά δεν το βλέπουμε, κυρίως τις νυχτες. Οι παλιοί ίσως να τα ονομαζαν στοιχεια κλπ. Θυμάμαι που ελεγαν μην πας κατω απο συκιά το μεσημερι και άλλα τέτοια που σίγουρα δεν τα ειχαν φανταστεί όλα αυτά. Εκτός και αν δεν προκειτε για παλιά φαινόμενα αλλά άνοιξαν τιποτα πύλες και άρχισαν να βγαίνουν απο μεσα… τιποτα ζουμπερα να πάρουμε χαλκινα σπαθια. 🙂

  17. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:23 ΠΜ

    σταματα να ανεβενεις και να μαστουριαζεις στον Υμητο..υπαρχει κινδυνος πυρακαιας

  18. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:51 ΠΜ

    Εχουμε μάθει να ζούμε με τα στοιχειά μας, έχουμε μάθει αν όχι να τ'αγαπάμε τουλάχιστον να τα ανεχόμαστε, θα ήταν ανούσιο αν ξέραμε πως μόνο τούτος ο κόσμος υπάρχει, θα ήταν αδιάφορο να ζούμε ξέροντας πως σκοπός είναι η μικρή μας μιζέρια…..

    Ανοίξτε τα μάτια σας και το μυαλό σας θα ανακαλύψετε απίστευτα πράγματα ακόμα και δίπλα σας…

    ΥΓ:Μερικές φορές όταν διαβάζω τον άγνωστο επιβεβαιώνεται η φωνούλα που μου ψυθιρίζει τα βράδια.

    Χριστίνα.

  19. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 10:25 ΠΜ

    Stranger η πλειοψηφία της μάζας ζει στο σπήλαιο.Εχει βουλευτεί στο σπηλαιό της και δεν θέλει να βγει στο φώς.
    Μοιάζεις με τον γενναίο που παρολες τις φοβίες του βγήκε στο φώς έξω απο την σπηλιά ,στην αρχη θαμπώθηκε απο το φως μετά είδε καθαρά το τοπίο κάθησε το εξέτασε το κατάλαβε και αποφάσισε να γυρίσει στη σπηλιά να πει στους άλλους τι συμβαίνει έξω στο φώς Τους τα είπε και εκείνοι τον δούλευαν
    Δεν μπορει να σκεφτει ένα προβατο πιο πέρα απο το χορτάρι του τον τσοπάνι του τον μαντρι του και το αναχαραγμα του
    Πρεπει να είσαι γεννημένος μαχητής δεν γίνεσαι στην πορεία.
    Δεν θελει το προβατο να φύγει απο το μαντρι και απο το σφάξιμο δεν εχει την νοημοσύνη να σκεφτει μόνο να χλευάζει οτι δεν καταλαβαίνει
    Η ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ.

  20. Καταπληκτικό το σχόλιο 1:25!

  21. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 2:08 ΜΜ

    16 Ιουλίου 2013 – 9:31 π.μ.

    γραψε σωστα το ονομα σου πρωτα κυριε greoge και μετα σχολιασε εδω

  22. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 2:14 ΜΜ

    16 Ιουλίου 2013 – 3:25 μ.μ

    καταπληκτικο το σχολιο σου που βρηκες καταπληκτικο το σχολιο του

    16 Ιουλίου 2013 – 1:25 μ.μ

    slourp slourp..

    μαμα ποτε θα γινω και εγω τσοπανης?

    μπεεεεεεεεεεεεεεε

  23. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 2:31 ΜΜ

    βρε !!!!τα προβατακια εδω ειναι και τα ψαχνω?

  24. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 4:44 ΜΜ

    Πρέπει "αυτό" να είναι κατ' ανάγκη "κακό"…?

  25. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 11:49 ΜΜ

    ερωτηση προς stranger: Νικο εχω βιωσει κατι που αποκαλω χρονικο κενο οχι με παρουσια οντος. 2 φορες γνωριζεις κατι γιαυτο??? θα ηθελες να μας πεις περισσοτερα για το θεμα ''χρονος''???

  26. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:02 ΠΜ

    Η αληθεια περνα απο τρια σταδια.γελιοποιησεις.αντιδρασης.και τελος αποδοχης.

  27. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:14 ΠΜ

    Θα μπορουσα να πω πως ένα ειδος χρονικου κενου εχω βιωσει και εγω κατα τη διαρκεια του υπνου ομως, χωρις οντοτητες που πιο πολυ έμοιαζε με εξωσωματικη εμπειρια…

  28. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 2:22 ΜΜ

    Εχω δει φαντασματα , νανους να με απειλουν τηλεπαθητικα , μαυρες σκιες να περνανε περα δωθε με μεγαλη ταχυτητα , ενα τυπο ντυμενο στα μαυρα να μπαινει στο σπιτι μου λιγα λεπτα πριν πεθανει καποιος δικος μου , εχω περασει απο αυτο που λενε "μεταθανατια" εμπειρια και αλλα πολλα . Αυτον τον τυπο δεν ειχα την τιμη να τον δω . Θεωρω πως εχει καποια σχεση με τις αγνωστες για τους πολλους δυναμεις του νερου και πως υλοποιειται κατω απο εντολες . Εκτος κι αν μιλαμε για ενα ειδος ΧΡΟΝΙΡ .

  29. Νομιζω οτι αυτο το αρθρο το εχεις βγαλει για συγκεκριμενα ατομα !!!!!!! Οκ παμε λοιπον

  30. Ανώνυμος 07/23/2013 @ 3:17 ΜΜ

    Η πεθερά μου είναι που κρυφακούει…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*