Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:29 - 15/07/2013

Πρέπει τα λόγια μου να νικήσουν την επίθεση ….!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το χάος χορεύει ένα δύσκολο χορό μέσα στην απόλυτη ησυχία μιας προαναφερόμενης θύελλας!

Τα πρώτα κομμάτια έπεσαν όταν ειπώθηκαν 10 Μάιου – 20-23 Ιουλίου δεν τα είδες δεν έπρεπε να τα δεις!

Τώρα το ντόμινο τρέχει , δεν είμαι σίγουρος πως αλλάζει πορεία πια ! Όπως δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται η αλλαγή πορείας πια ! Είμαι σίγουρος όμως για σένα ,είμαι σίγουρος για την Ζωή ,είμαι σίγουρος πως μπορώ να σε κάνω να μην είσαι στο τέλος του ντόμινο απροετοίμαστος!

Ένα σοκ και ένας φόβος ! Έγινε μια ,έγινε δυο ,έγινε τρεις ….το αντισοκ άντεξε! Ο καθρέφτης άντεξε δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα θα αντέξει!

Ότι είναι γραμμένο να συμβεί θα συμβεί γιατί δεν καταφέραμε να αλλάξουμε νόηση ,συνείδηση δεν καταφέραμε να χρυσώσουμε τον βαρκάρη για την επιστροφή!

Πάντα κάτι έλειπε σε όλα , την μια φορα έλειπε ένας μήνας , την άλλη φορά έλειπε μια περιοχή , την άλλη ένα γεγονός ! Άλλα πάντα με κάποιο τρόπο κατάφερνε να γίνεται αλήθεια .Τικ Τακ Τικ Τακ Τικ Τακ….

Ο χρόνος είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία πια , δεν τον νικάς τον χρόνο ….Νικάς το φαινόμενο ,νικάς την πεταλούδα άλλα όχι τον χρόνο ! Μόνο αν σταματήσω τώρα και αρχίζω να ζω μόνο στο παρόν θα τον παγώσω…άλλα δεν μπορώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος !

Εφάρμοσα μια νέα μελέτη που παρατηρώ τα γεγονότα με βάση την επισκεψιμοτητα τους , με βάση δηλαδή τον αντίκτυπό τους στο σύνολο! Παρατηρώ αυτές της κορυφογραμμές τρία χρόνια μέσα από το ίντερνετ …Εφάρμοσα το αντισοκ πάνω σε αυτή την θεωρεία ….είδηση πεδίου οι εχθροί ..είδηση αντισοκ εγώ!! Την τελευταία φορά έσπασα τα κοντέρ …500.000 συνάνθρωποι μου έλαβαν συνείδηση ,άλλαξαν πεδίο αντίληψης έστω και για μια στιγμή! Ακόμα δεν είναι η στιγμή για το ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 2 άλλα έχουμε πολύ λίγες μέρες που θα αναγκαστώ να το κάνω!

Οι κορυφογραμμές έχουν πέσει σε ευθεία γραμμή , υπάρχει ησυχία …πολλή μεγάλη ησυχία !

Σε συζητήσεις με πολλούς φίλους έχω εξηγησει αυτή την θεωρεία μου , την θεωρεία του αντίκτυπου της είδησης και της ησυχίας ! Τους εξήγησα ότι όταν διαρκεί μέσα σε αυτή την κρίση ησυχία πάνω από 7 μέρες τότε παρατηρημενα έχουμε γεγονός ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ μέσα στις επόμενες 72 Ώρες !

Είμαι εδώ για να μιλήσω στους φίλους που έκανα τα τελευταία τρία χρόνια και να τους πω ότι θα πρέπει να κοιτάξουν βαθια πολύ βαθια!!

Αυτή η Παρασκευή που έρχεται είναι το τελευταίο ντόμινο !!! Μετά αναλαμβάνει ο χρόνος – ο ανίκητος χρόνος !! Τότε θα κάνω και εγώ ότι μπορώ σε Αντι-σοκ …άλλα δεν γνωρίζω αν θα έχει αποτελέσματα πια!

Οι επόμενες μέρες είναι πάρα πολύ σημαντικές ώστε να δημιουργήσουν γεγονός , ώστε να είναι η εκκίνηση γεγονότων!

Αν γνώριζα ότι όλοι είμαστε έτοιμοι και όλοι προετοιμασμένοι με ξεκάθαρη αντίληψη ποιος είναι ο εχθρός ,πως τον αντιμετωπίζουμε ,τι θα έπρεπε ήδη να έχουμε κάνει (αποθήκευση ,αυτάρκεια ,ένωση ,νέες συμβάσεις αλήθειας,νέες πανανθρώπινες αξίες , ανάγκη και όρκος για επίτευξη νέου πολιτισμού) δεν θα έγραφα αυτό το κείμενο άλλα δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος ότι οι συνάνθρωποι μου είναι έτοιμοι!

Ο σκοπός μου δεν ήταν ποτέ να φοβίσω παρα να εμψυχώσω και να προετοιμασω όλους μας !

Προσπαθώ να στοχευσω τον χρόνο γιατί πρέπει να το κάνω ακόμα (που το εύχομαι κάθε φορά ) και αν πέφτω έξω ! Είναι καλό να πέφτεις έξω όταν μιλάς για άσχημα πράγματα , είναι καλό να συμβαίνουν τα γεγονότα με την ήπια μορφή τους!

Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ένα αρχικό ΣΟΚ…. που θα οδηγήσει στο να αναλάβει ο χρόνος την εκπλήρωση ,μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ΕΙΔΗΣΗ -ΤΑΣΗ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που θα έχει στοχευθει έτσι ώστε να κάνει τον μορφογενετικό κόσμο του Έλληνα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ το μέλλον!

Εκεί θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ …. θέλω να είσαι σύμμαχος μου …θέλω να με στηρίξεις …θέλω να μας βοηθήσεις όλους !

Η αυτάρκεια σου ,η αποθήκευση σου είναι το σημαντικότερο κομμάτι της Άμυνας μας στο άμεσο μέλλον! Αν δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε αντίσταση!

Όταν θα έρθει η ώρα ,τότε που με μιας θα ξυπνήσουν όλοι πρέπει να είσαι δυνατός στο στομάχι και εσύ και η οικογένεια σου! Πρέπει να γνωρίζεις ότι ο στόχος δεν είναι ούτε τα ζωγραφιστά χαρτάκια ,ούτε η γη ,ούτε το πετρέλαιο!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΣΟΥ , Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΟΥ!

Σε ένα τέτοιου είδους πόλεμο που οι πόλεμοι που θα δημιουργήσουν είναι για να σε κάνουν ζώο πρέπει να σταθείς με νόηση απέναντι!

Το πρώτο πράγμα που μας νοιάζει είναι η προστασία της Ζωής! Ο χρόνος επιβίωσης σε αυτό τον πλανήτη , οι αξίες ενός καλύτερου πολιτισμού, η ενθύμηση ποιοι είμαστε ,τι μας στερήθηκε ,τι ενέργειες χάσαμε με το να ξεχάσουμε ιδανικά!

Οι κατάρριψη όλων των ταμπελων διαχωρισμου ειναι η μοναδική άμυνα μας στο πραγματικό εχθρό μας! Δεν πρέπει να την πατήσουμε από προπετασματα καπνού και να ακολουθήσουμε το πολυτάλαντο σενάριο του!

Ο εχθρός σου γνωρίζει ακριβως ποιος ήσουν μέχρι σήμερα και για αυτό μπορεί να σε χειρίζεται σαν πιόνι , μόνο όταν εσύ φτάσεις στην νόηση του να είσαι απροσδιόριστος θα σε κάνει να χαθείς μέσα από την μήτρα του!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΣ !!

Stranger … Δεν νικάς τον αυγουλά που σου δίνει τα αυγά με αυγοπολεμο …. τον νικάς όταν σκοτώσεις όλους τους κόκορες του!! Και αυτό θέλει χρόνο …όπως ακριβως και η δική μας μάχη !! ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (64)

  1. Ανώνυμος 07/15/2013 @ 11:37 ΜΜ

    ΣΤΑΜΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΡΙΓΜΕΝΕΣ ΗΜΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:08 ΠΜ

    Σταμάτα την τρομοκρατία !!! Υπάρχει Θεός και βλέπει !

  3. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:18 ΠΜ

    ΚΑΛΩΣ ΓΕΝΟΙΤΟ…….

  4. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:20 ΠΜ

    δεν την εχεις την ελληνικη διαλεκτο. τι θα πει απροσδιοριστος?

  5. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:24 ΠΜ

    ΠΕΡΙΣΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΟΡΟΣ (ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕ.ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ;

  6. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:24 ΠΜ

    και ποιος το περιμένει τώρα φίλε 2:37 ???
    Φαντάσου να σκάσει κάτι τρελό τις επόμενες 2 εβδομάδες που όλοι θα είναι αποχαυνωμένοι από την ζέστη και θα ασχολούνται με τις απολύσεις των Δ.Υ.
    Παρατηρητικότητα και ηρεμία. εδώ θα είμαστε και θα δούμε…

  7. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:25 ΠΜ

    Παπαρια μεντολες!
    Να περασει,δεν βριζω απλα μιλω παραστατικα και με συναισθημα!

  8. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:27 ΠΜ

    17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΛΕΣ;

  9. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 3:51 ΠΜ

    παρασκευη 26 ιουλιου κατι γινεται με τις τραπεζες
    αυτο ξερω

  10. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 4:15 ΠΜ

    Ο,τι ειναι να γινει, ας γινει μονο για καλο μας, εμας των ακομα ενδεχομενως ανιδεων και μικρων, που μεσα μας κρυβουμε την δυνατοτητα του μεγαλου. Ευχομαι, ευχομαι οσο δεν παιρνει κι ανατριχιαζω αυτην την στιγμη που το γραφω, να γινει μονο το καλο. Και σωστος να βγεις μα και λαθος να βγεις, παντα υπαρχει τοπος για μια αγνη ευχη.
    Καλημερα
    (Ζαχαρη Αχνη)

  11. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 5:16 ΠΜ

    Αυτό παιδί μου λέγεται παράνοια. Όσο δεν παίρνεις τα φάρμακα χειροτερεύεις.

  12. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:09 ΠΜ

    Μηδεν Αγαν , Μετρον Αριστον .-

  13. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:26 ΠΜ

    εγώ προτείνω να δείτε το elysium για να καταλάβετε πώς θα είναι η ζωή σε λίγο.

  14. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:29 ΠΜ

    o 'Ελληνας ΕΙΝΑΙ από τη φύση του απροσδιόριστος. Αυτό δεν καταλαβαίνουν…Πώς γίνεται, από κει που κάθεται στην καρέκλα του και απολαμβάνει μακάριος τον καφέ του και είσαι σίγουρος πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σηκώσει από κει, ξαφνικά κάποιος αρπάζει την τσάντα μιας κοπέλας και ο "κοιμισμένος" Έλληνας ξυπνά. Τρέχει να πιάσει τον κλέφτη, το τραπεζάκι, ο φραπέ, πέφτουν κάτω, και αν τον κοιτάξεις εκείνη την ώρα θα δεις έναν άνθρωπο διαφορετικό από κείνον που έβλεπες μέχρι πριν λίγο. Τρέχει σα…κατσίκι, παρ'όλα τα παραπανίσια του κιλά! Και τον πιάνει τον κλέφτη, και η τσάντα επιστρέφεται στην κοπελιά, και οι μπάτσοι έρχονται απλά για να τον παραλάβουν… Είναι μια σκηνή στην οποία έτυχε να είμαι μπροστά, κάπου στη Κρήτη. Σε ημέρα έντονων ψεκασμών, φοβερής ζέστης, μεσημέρι… Ο Έλληνας, πάντα ήταν και θα είναι απροσδιόριστος.

  15. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:31 ΠΜ

    Ο στρειντζερ επιασε το νοημα..τα πλασματα που κυβερνανε εχουν πολλες δυνατοτητες απο εμας..οσο αντιδρατε στο μελλον σας και σε εμας που ψαξαμε γεγονοτα..συγκριναμε χρονους..θα υποστειτε πολλα..ηδη τα γεγονοτα συμβαινουν..τα νοιωθει η συνειδηση μου,η ενεργεια μου..

  16. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:38 ΠΜ

    Καλοφαγωμενα στομαχια ενα θα σας πω..η πεινα δεν θα εχει προηγουμενο..ετοιμαστειτε τωρα γιατι νετ και τηλεοραση δεν θα υπαρχει στην ημερα της κρισης για να σας τα λεμε..τα ντουβαρια ακουνε καλυτερα πιστευω..

  17. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 6:40 ΠΜ

    διαβαστε τις τελευταιες αναρτησεις εδω:http://ixwr.blogspot.gr/
    και θα καταλαβετε πολυ ευκολα..

  18. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:06 ΠΜ

    Ο αυγουλας πεθαινει αμα σκοτωσεις τις κοτες οχι τον κοκορα.

  19. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:35 ΠΜ

    Ρε αφού σας είπα στα σχόλιά μου, στο προηγούμενο άρθρο του, να καλέσουμε το δαφνί αλλά εσείς τίποτα…
    Καλά δεν το βλέπετε ότι χειροτερεύει η κατάσταση του?? Κάθε νέο άρθρο του και η κατάσταση του επιδεινώνεται!!!

    Υ.Γ ίσως υπάρχει ακόμη χρόνος… Ίσως οι γιατροί καταφερουν να κάνουν κάτι τώρα πριν είναι πολύ αργά!!

  20. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:59 ΠΜ

    Oλα τα μυνηματα του αρθρογραφου σκοπο εχουν να σας δειξουν οτι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
    Ναι μπορειτε!ο πολεμος ειναι κατα βαση νοητικος…καθιστε καπου ησυχα και στειλτε αγαπη,ειρηνη αρμονια!αλλαξτε το πεδιο με τις σκεψεις και το συναισθημα!εχει γραψει ο stranger για την θεικη μητρα….!!!!δεστε τα βιντεο!καλη δυναμη συνελληνες.

  21. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:06 ΠΜ

    Μη στεναχωριεσαι φιλε μου Νικο . Οτι ειναι να γινει θα γινει. Ενα απο αυτα που πρεπει να γινουν ειναι και αυτο που κανεις εσυ . Ουτε ολοι θα επιβιωσουμε ουτε ολοι θα καταλαβουμε ουτε ολοι θα αγωνιστουμε . Ετσι εχουν τα πραγματα σ αυτο τον κοσμο , μεχρι να γινουν αλλιως . ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ .

  22. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:29 ΠΜ

    το εγραψα αλλου , το ξαναγραφω κι εδω : 22-31 Ιουλιου πολυ ενδιαφερον και ΚΑΥΤΟ διαστημα σε πολλα επιπεδα .

  23. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 8:52 ΠΜ

    Ας γίνει κι ας φυγω πρωτος εγώ, από αυτό τον ψεύτικο και κολασμένο κόσμο. Μόνο να γίνει….Κύριε μην αργείς άλλο, καθάρισε όλη αυτή βρωμία, ΕΡΧΟΥ, ΕΡΧΟΥ!!!!

  24. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 9:09 ΠΜ

    ΓΙΑ 16 Ιουλίου 2013 – 3:20 π.μ.

    Αυτο που εισαι εσυ!

  25. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 9:40 ΠΜ

    τα πραγματα ειναι απλα ολοι εδω και 3,5 χρονια ολοι κατι ξερουν καθε λιγο βγαινουμε δινουμε ημερομηνιες και δεν γινετε τοτε το μονο που κανουμε ειναι να δινουμε παραταση στο χρονο που θα γινουν οτι εχει ειπωθει θα γινει.Και λεγοντας οτι περιμενουμε να γινει το ενα το αλλο δινουμε χρονο στο συστημα να μας στριμωχνει και αλλο η λυση ειναι να ενωθουμε και να δουλεψουμε εξω απο το συστημα

  26. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 9:53 ΠΜ

    παρα πολυ ωραια,αλλα καμια εκτιμηση για το ποσο θα κρατησει δεν ειδα πουθενα..πολλοι παιρνουν φαρμακα,ακριβα
    για φαϊ υπαρχουν οι πολιτικοι,κανα μηνα τη βγαζουμε

  27. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 10:16 ΠΜ

    Eιναι τυχαίο οποου οι Ελληνολάτρες(βλ.Stranger) καθώς και οι Παπάδες (Παπαδαριό) κάνουν συνεχώς προφήτιες για κακά πράγματα, πολέμους και καταστροφές ?

    Τι επιδιώκουν ?

    Απάντηση: TON ΦΟΒΟ ΜΑΣ..

  28. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 10:47 ΠΜ

    Από το 2010 και μετά έχω βαρεθεί να τρώω … ληγμένα μακαρόνια

  29. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 10:50 ΠΜ

    1.16 κι εσυ γιατι τους ακους ρε μεγαλε αφου σε φοβιζουν και δεν ανοιγεις τηλεοραση η ραδιοφωνο για να ακουσεις και να δεις την "αληθεια" ; Να γεμισει η ψυχη σου χαρα κι ελπιδα για το σημερα και το αυριο σου ; Γιατι χαλιεσαι και δεν κανεις αυτο που τελικα τοσο πολυ ποθεις : ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ; Σε πιεζει καποιος να εισαι εδω ; Τραβα βρες καμια συνταγη για αστακομακαροναδα και ασχολησου .

  30. stranger αμα με διαβαζεις σε ξαναρωταω. επιτυγχανεις αστρικη προβολη και βλεπεις πιθανα μελλουμενα αλλα τα βλεπεις ''θολα'';

  31. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 11:57 ΠΜ

    Αρχισε να γραφεις πιθανα σεναρια να μπλοκαρεις το ματριξ

  32. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:31 ΜΜ

    Ρε παιδιά αν δεν γουστάρετε μην παρακολουθείτε το site αυτό!
    Είναι ανώφελο και χάσιμο χρόνου να βρίζετε έναν άνθρωπο και το
    blog του.Ας έχουμε τα μάτια και το μυαλό μας ανοιχτό και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και μετά να κάνουμε την αυτοκριτική μας.Βαρέθηκα να βλέπω στα σχόλια να ειρωνεύεστε και να χλευάζετε έναν άνθρωπο που δίνει κάποιες πληροφορίες και δεν νομίζω ότι κερδίζει κάτι απο αυτό.Αν δεν γουστάρετε μην κάνετε κλίκ στο blog αυτό!!!

    Φιλικά για τον Stranger Ελένη

  33. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:46 ΜΜ

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΙΣΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Κ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.(που θα έχει στοχευθει έτσι ώστε να κάνει τον μορφογενετικό κόσμο του Έλληνα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ το μέλλον!)ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.( Πρέπει να γνωρίζεις ότι ο στόχος δεν είναι ούτε τα ζωγραφιστά χαρτάκια ,ούτε η γη ,ούτε το πετρέλαιο!)ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΕΜΑΣ.ΗΔΟΜΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ……

  34. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 12:53 ΜΜ

    Καποιες φορες η λογικη ειναι θεμα στατιστικης…..

  35. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 1:43 ΜΜ

    παρασκευη 26 ιουλιου ειναι της αγιας παρασκευης.ρε παιδια σκεφτηκα κατι.αν ο stranger ειναι με τους ''αλλους'' και οχι με εμας και με αυτα που πρεσβευει τοτε μηπως ειμαστε υποχειρια του και προσπαθει να δημιουργησει το δικο του πεδιο με εμας ολους για να δημιουργησει το ΄΄ΓΕΓΟΝΟΣ'' Μεγαλο η μικρο δεν εχει σημασια απλα λεω οτι μεσω των αναγνωστων εδω και 3 χρονια ''προσπαθει''να επηρεασει το μελλον για ''δικο τους'' οφελος. Ισως λεω ισως αλλα αυτο ακουγεται χαζο διλαδη εμεις εγω εσυ ανωνυμε να εχουμε στα χερια μας το μυστικο και απλα να βοηθαμε με αυτο τον τροπο το ΄΄ΚΑΚΟ'' να κανει το δικο του.Απλα μπορει λεω να ειναι ενα πιονι(τιποτα το προσωπικο δεν εχω stranger απλα την γνωμη μου λεω) . ελευθερη γνωμη λεω καθως ειμαι ακομη ελευθερος ανθρωπος(ετσι αισθανομαι) παρολο που εδω και 3 χρονια δεν εχω δουλεια καταφερνω και επιβιωνω*. μην προσπαθησετε να κοψετε το σχολιο μου αν και θα ειναι πολυ χαζο εκ μερους σας να με φημωσετε.Καποιοι ανθρωποι πιστευουν οτι θα αλλαξουν τα πραγματα μεσω ιντερνετ και απο μια οθονη υπολογιστη.ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.ο μακαριτης ο παππους μου ελεγε την γνωστη σε ολους μας παροιμια αν δεν βρεξεις κολο δεν τρως ψαρι.Καλο θα εκανε ο stranger και ο καθε stranger να μαζευε τον κοσμο γυρω του με αλλον τροπο και οχι μεσα απο blogs γιατι και το ιντερνετ ''ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ'' ειναι και παρακολουθειται..ΣΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ μα καλα διανοια ειμαι.Μονο τι σκευτομαι αυτη την στιμγη δεν ξερει κανειςολα τα υπολοιπα που λεμε εδω μεσα κοσκινιζονται απο ''ΑΥΤΟΥΣ'' και δεν φοβαμαι γιατι ξερω οτι το ΑΝΩΝΥΜΟΣ που εχουμε ολοι εδω μεσα μονο ανωνυμος δεν ειναι αφου μπορουν να βρουν τα παντα για μας μεσω ip. λετε να εχω επισκεψεις σπιτι μου σε λιγη ωρα? ( συγχωρεστε με παντως για τα ορθογραφικα μου λαθη αν υπαρχουν)

  36. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 1:49 ΜΜ

    O συντακτης πιστευει πως με τη μεθοδο του ,ματαιωνονται πολεμοι ,επιδημιες ,σεισμοι , χρεωκοπιες ,πεινα κ οτι κακο σχεδιαζουν οι μασωνοι ηγετες της παγκοσμιοποιησης!!! Φιλιικα stranger αν τα ελεγες αυτα σε ψυχιατρο ,θα σε εκλειναν για 20 μερες μεσα αν ειχαν κρεβατι βεβαια….

  37. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 1:51 ΜΜ

    Α γεια σου!!!!!!!!!!!!!!

  38. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 1:56 ΜΜ

    16 Ιουλίου 2013 – 3:46 μ.μ.

    εσυ τι εισαι? ο μεταφραστης του stranger? δεν εχουμε IQ ραδικιου το καταλαβμε τι θελει να πει.Αλλιος αν ειχαμε απορια θα ρωτουσαμε τον ιδιο τι εννοει

  39. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 2:26 ΜΜ

    Ανώνυμοςείπε.. 16 Ιουλίου 2013 – 4:56 μ.μ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ IQ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΥΠΟΨΙΝ .Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΣΒΟΥ

  40. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 4:40 ΜΜ

    stranger καλά όλα αυτά και είμαι κατά κάποιο τρόπο μαζί σου. Τα στοιχεία, ο τρόπος που σκέφτεσαι που ερευνάς, λίγο η πολύ ο καθένας απο εμάς τα αντιλαμβάνεται… Με την δική μου λοιπόν ταπεινή έρευνα και δεν εννοώ μόνο την διαδυκτιακή έρευνα η γνώση, αλλά περισότερο αυτό που συναισθάνομαι ότι υπάρχει είναι η αποστασία μας και η ροπή που έχουμε πρός το χάος. Εμείς οι ίδιοι. Θα περιέγραφα μία κατάσταση απουσίας του δημιουργού… Θα ήθελα λοιπόν και εσύ και άλλοι να δείτε αυτό. τουλάχιστον όσων αφορά εμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα με συγκλόνισε. Ξετύλιξε-τε λοιπόν το κουβάρι. Στο κάτω-κάτω πρόκειται περί Ελληνίδας.Όχι βέβαια ότι εχει καμιά σημασία. Καλό ταξίδι. Το link http://www.defending-vassula.org/prophecy_comment

  41. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 4:55 ΜΜ

    Μονο αν μας παρει το ποταμι θα μαθουμε να κολυμπαμε και αυτοι που αξιζουν θα περασουν απεναντι . Μην προσπαθεις να σταματησεις τη ροη του…ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .

  42. ΣΤΟΝ 4.49. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ? ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥ. ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΣΤΟΝ 4.43. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ. ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ. ΕΙΠΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ!!! Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ Ο ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ. ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟΥ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ….. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΙΓΚΑΝΟΥΣ??? ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ? ΕΣΥ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ, ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΑΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, Ε Σ Υ, Ε Σ Υ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ? ΟΜΙΧΛΗ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ???? ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΤΟ ΘΕΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ – ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ………. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΚΙΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΕΝΩΣΟΥ, ΠΙΣΤΕΨΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΟΥ, ΠΑΙΞΕ, ΓΕΛΑΣΕ, ΚΛΑΨΕ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ, ΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΓΑΠΑ, ΓΙΝΕ Α Π Ρ Ο Β Λ Ε Π Τ Ο Σ!!!!!!!! ΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???? ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΡΘΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΑΥΤΑ. ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  43. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:17 ΜΜ

    Λόγια, λόγια , λόγια αόριστα και τελείως αστήρικτα σαν τους υποκειμενικά ερμηνεύσιμους χρησμούς της Πυθίας.

    Επίσης αγαπητή Μαρία εάν δεν πεινάσει πραγματικά ο Έλληνας δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο, αυτό και ένας ηγέτης με συγκεκριμένο όραμα γιά την Πατρίδα ειδάλλως είμαστε τελειωμένοι σαν Φλή και Έθνος.

  44. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:21 ΜΜ

    Γουσταρω αυτο το απροβλεπτο! Αυτην την απροσδιοριστια που μας καθοριζει αρκετους απο εμας, κι ας μας το περασαν για κουσουρι. Δεν ειναι λιγο να μην χωρας να μπεις στο στενο και μετρημενο πλαισιο μιας στατιστικης!
    Ειναι πολυ μεγαλο να μπορεις να μενεις εκτος στατιστικων! Και το λεω αυτο εχοντας υπαρξει και σκεπτικιστρια σχετικα με τις αναλυσεις του Στρεηντζερ. Μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιον λογο ειμαι αισιοδοξη αυτην την φορα;

    Ζαχαρη Αχνη~

  45. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:39 ΜΜ

    1.50 Αστακομακαροναδα ένας μακροχρόνια άνεργος που ζει στα 45 του με τη χαρτζιλίκι από τη σύνταξη της γριάς μάνας του. Να χώσω το κεφάλι μου στην άμμο ε! Τα δικά σας τα κεφάλια βρε μπούφοι να δούμε που θα τα χώσω

  46. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 7:40 ΜΜ

    εγω ειμαι ο 4.43 . Για την Μαρια 8.36 Ειπες κατι για τελος Ιουλιου.Τι εννοεις οτι μεχρι τοτε θα τελειωσουν ολα για να αρχησουν.Ξερεις πολυ καλα οτι ο Νικος εχει πεσει μεσα (περιπου) σε ολες της ημερομηνιες που εχει δωσει αλλα αυτο που με φοβηζει ειναι οτι παλι λεει κατι για τελος Ιουλιου αλλα αν παλι αυτο το ΄΄κατι΄΄ ειναι μετριο και οχι τοσο δυνατο οσο μαλλον το περημενει δεν νομηζεις οτι μας εχει αναστατωσει και ανησυχησει περισσοτερο αποτι πρεπει Μαρια?

  47. ΣΤΟΝ 10.40 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΘΕΩΡΩ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΧΑΝΕΙ. ΧΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΩΓΟΣ ΜΑΣ. ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ, ΜΑΘΑΜΕ. ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ. ΟΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΕΝΑΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ. ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΜΕ. ΕΝΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ? ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ? Ο ΤΟΥΡΚΟΣ? Ο ΑΛΒΑΝΟΣ? Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ? Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ???? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  48. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 9:02 ΜΜ

    Κι αν ειναι κι ο κοκορας απροβλεπτος;.Εχουμε εναν που αμα σε δει την κοπαναει πρωτος,χαχα,οχι μλκας ειναι
    υ.γ.
    ελπιζω να πουλησουμε κανα αυγο μετα απ' ολα αυτα

  49. Ανώνυμος 07/16/2013 @ 11:44 ΜΜ

    Μωρε καλα τα λεει η Μαρια αλλα ακι ο 10.17 δεν εχει αδικο. Ναι πρεπει να πεινασουν οι Ελληνες για να αντιδρασουν και μαλιστα να πεινασουν μαζικα . Δυστυχως μονο μεσα απο πονο θα ανακαλυψουμε τι πρεπει να κανουμε. Αλλιως δεν…. Τωρα οσα ολα λεει ο Νικος. Μακαρι να μην γινουν αλλα τον θεωρω και ευφυη ανθρωπο κατι ξερει παραπανω. Οτι ειναι να γινει ας γινει

  50. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:12 ΠΜ

    …………….

  51. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:36 ΠΜ

    Προς Stranger: Ποιά κατά τη γνώμη σου η "κρίσιμη" μάζα επιροής μιας πιθανολογικής πραγματικότητας και η προβολή της απ' το πεδίο της μορφογένεσης, στην τρισδιάστατη φυσική πραγματικότητα. Μια ποσοστιαία ένδειξη, θα μου ήταν αρκετή. Αν μιλάμε για το ίδιο, παρακαλώ, απάντισε. Αν όχι, παρακαλώ αγνόησε…

  52. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:24 ΠΜ

    19/07/2013 END.

  53. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 12:33 ΜΜ

    Στην Ζαχαρη Αχνη που αναρωτιεται γιατι ειναι πιο αισιοδοξη αυτη την φορα δεν εχει να κανει με το συνολο της καταστασης αλλα με την προσωπικη της κατασταση. Ισως αυτο το διαστημα η Ζαχαρη Αχνη βιωνει κατι ευχαριστω στη ζωη της και σε ευχαριστουμε που τα βλεπεις αισιοδοξα τα πραγματα αλλα δεν ειναι διστυχως για τον πολυ κοσμο. Παρολα αυτα εχω μια συμβουλη να δωσω σε ολους και στον εαυτο μου. Να συνεχεισουμε προσπαθοντας να γινουμε μερα με την ημερα καλυτεροι ανθρωποι και καπου εκει στο βαθος του χρονου θα ερθει η αλλαγη που ολοι περημενουμε.Εχει σημασια πως βλεπεις την μερα οταν ξημερωνει καθε πρωι.Την βλεπεις μαυρη μαυρη θα ειναι αν την βλεπεις γκριζα γκριζα θα ειναι.Δωστε χρωμα στη ζωη σας και μην σας παιρνει απο κατω συνελληνες.Ολοι περναμε δυσκολα καιρο τωρα.Λιγο υπομονη ακομη και θα τον περασουμε τον καβο.
    Σ'ευχαριστουμε Stranger για οτι μας λες απο αυτο το βημα. Σαμ αφυπνιζεις καθημερινα. Καλο μεσημερι σε ολους και χρονια πολλα στους εορταζοντες

  54. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 12:43 ΜΜ

    16 Ιουλίου 2013 – 11:47 μ.μ.

    Προς την Μαρια Βαια
    Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου. Σιγουρα με βοηθησε το σκεπτικο σου.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μελετησει πολυ καλα τον Νικο οσο εσυ.Συμφωνο σε ολα απλα κοιτα να δεις. Εχει πολυ λογικη αυτο που μου εγραψες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να δωσουμε ημερομηνιες και χρονολογιες στον κοσμο ετσι αυθαιρετα επειδη εμεις καναμε μια ερευνα και κατα την δικια μας αποψη και γνωμη βαζουμε μια ημερομηνια για το ταδε γεγονος η συμβαν.Ενας μονο ξερει το αμεσος επομενο δευτερολεπτο τι θα συμβει και δεν ειναι ανθρωπος. Εχε πιστη Μαρια. Υπαρχει πολυ σκοταδι στις μερες μας και πολυ παραπλανηση.Ολα αυτα αλλοστε εδω και χιλιετιες ο ανθρωπος τα περημενε.Ηταν ολα γραμμενα.Ας ειμαστε εμεις οι τελευταια μαρτυρικη γενια που θα τα υποστει ολα αυτα. Καλο μεσημερι και να προσεχεις

  55. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 1:16 ΜΜ

    ΣΗΜΕΡΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ-ΝΙΩΘΩ-ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ , ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ . ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ . Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . Υ.Γ βλεπεις κι εσυ εδω και καιρο εκεινη την κιτρινη αμμουδια με τα βουναλακια και τα δεντρακια πισω τους χωρις θαλασσα ; Βλεπεις κι εκεινους με τα αντιθετα χρωματα που πανε να συναντηθουνε ; Τι ειναι αυτα που κρατανε ; Τι ειναι κατω απο εκει που πατανε ;

  56. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 12:27 ΜΜ

    4.16 επεσες εξω αυτη τη φορα…

  57. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 12:49 ΜΜ

    stranger μια μερα εμεινε για το σοκ-γεγονος που μιλας….. Δεν θα γινει τπτ κ θα μας λες παλι οτι το εμποδισες επειδη το εγραψες?????? Ελεος ρε φιλε πηγαινε σε κανα παπα να σε βοηθησει

  58. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 2:02 ΜΜ

    stranger μονο δύο πράγματα έχουν γίνει που με "συγκρίνησαν" και έχουν προεκτάσεις που μόνον τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε τα αποτελέσματα τους….
    1)Οι μεγάλες πλημμύρες στην Τουρκία, στο Νότιο μέρος.

    2)Το ΠΚΚ ξεκινάει επιχειρήσεις σε βάρος της Τουρκίας

  59. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 4:27 ΜΜ

    λιγες ωρες μεινανε τιποτα….γενικα εχω την αισθηση οτι θα εχουμε εξελιξεις αλλα μετα τον σεπτεμβρη εκτος αν κατω συρια πλευρα γινει κατι

  60. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 7:59 ΜΜ

    ηρθε η παρασκευη παπατζη….

  61. Ανώνυμος 07/20/2013 @ 11:54 ΠΜ

    Ηρθε και το σαββατο, και ειναι χαρα Θεου….και οσο περναει ο καιρος ,εμεις μπορει να πεθαινουμε ενας-ενας και να μην γινεται τιποτε.Κοιτάξτε ο καθένας σας να ειστε εντάξει απέναντι στον Θεο, γιατι μπορεί να φυγετε πριν τα γεγονοτα!!!

  62. Ανώνυμος 07/26/2013 @ 10:23 ΠΜ

    Τι ωραία μοιρολατρεία! Περμέντε, περιμέντε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*