Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:52 - 08/07/2013

Όταν η ανωμαλία παρουσιάζεται ως πρότυπο για την κοινωνία από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν από 1 μήνα έγινε το πολυδιαφημισμένο Gay Pride, όπου ομοφυλόφιλοι κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν λέει για τα δικαιώματά τους. Να διαδηλώσουν τι; Τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις;

Είναι θέμα που αφορά την κοινωνία; ενδιαφέρει κανέναν από εμάς τι κάνει κάποιος στο κρεββάτι του ώστε να βγει στον δρόμο και να το διατυμπανίζει;

Πέρα από σχόλια που μπορεί να δέχονται κατά καιρούς (έτσι και αλλιώς, σχόλια μπορεί να δέχεται ο κάθε ένας, από οποιονδήποτε είτε είναι gay είτε όχι) τους εμπόδισε ποτέ κανείς να κάνουν ότι κάνουν και όπως το κάνουν; Νομίζω πως όχι. Τότε γιατί γίνετε όλο αυτό το πανηγύρι;

Γιατί άνθρωποι όπως ο Μπουτάρης η ο Καμίνης προωθούν με τόσο ζήλο τέτοιες εκδηλώσεις; Γιατί μέχρι και η Παπαρίζου βγήκε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Lifo να φιλιέται στο στόμα με την Courtney Parker παροτρύνοντας 25 Αθηναίους να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ιδίου φίλου;

Ξαφνικά όλοι αυτοί όπως και αρκετοί ξένοι καλλιτέχνες έγιναν υπέρμαχοι των δικαίωμά των των ομοφυλοφίλων; Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα ήθελαν να δουν τα παιδιά τους σε μία τέτοια κατάσταση. Λέτε να κάνω λάθος;

Η Αλήθεια είναι και πάντα κατά την άποψή μου (ο καθένας μπορεί να έχει ότι άποψη θέλει, και είναι απόλυτα σεβαστή) ότι τα αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων αφού πρώτα ηθικές αξίες όπως η οικογένεια ας πούμε που είναι πολύ βασική την οποία σταδιακά την έχουν απαξιώσει ( βλέπε διάφορα σήριαλ κατά καιρούς όπου η λέξη μαμά μπαμπάς γιαγιά έχει αντικατασταθεί από τα ονόματα των ηρώων) η η θρησκεία αυτήν και αν δεν την έχουν απαξιώσει προβάλλοντας μόνο το κακό της πρόσωπο, τώρα έρχονται και χρησιμοποιώντας την ομάδα αυτή, θέλουν να περάσουν σε μας (λίγο δύσκολα) αλλά στα παιδιά μας (εδώ χρειάζεται η προστασία της οικογένειας) ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και ότι δεν τρέχει τίποτα εάν αύριο κάνεις οικογένεια, με κάποιον του ιδίου φίλου, και όσο για παιδιά θα μπορείς να υιοθετήσεις άνετα.

Έτσι στο μέλλων το ανήθικο θα είναι ηθικό η διαστροφή θα είναι φυσιολογική και όποιος πηγαίνει κόντρα σε αυτά θα χαρακτηρίζετε ρατσιστής.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει, και πετυχαίνει τον ηθικό και πολιτισμικό ξεπεσμό τον ανθρώπων. (pisoapothnkourtina)

prisonplanet

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 8:19 ΠΜ

    Πολύ καλά τα λες και εσύ αλλά ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ανάλυση, με στοιχεία της καθημερινότητας και της πραγματικότητας που ζούμε όλοι και δε χωρούν αμφισβήτηση (εκτός αν είσαι τυφλός, κουφός ή ζεις σε άλλο πλανήτη) έχει γράψει για το θέμα αυτό ο Παναγιώτης Τραϊανού η οποία έχει δημοσιευτεί σ' αυτό το site και για όποιον δεν την έχει διαβάσει μπορεί να τη βρει και εδώ :
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html

  2. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 10:18 ΠΜ

    Ο ομοφοβικός εκτός απο σκατόψυχος είναι και βλάξ.

  3. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 12:33 ΜΜ

    na sou skisti i ifalokripida

  4. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:44 ΜΜ

    Σε λιγο οπως το πανε το φυσιολογικο θα ειναι το ανωμαλο ρε παιδια τι να λεμε τωρα. Και ολα αυτα διοτι οι gay δεν κανουν παιδια, δλδ μειωση πληθυσμου τσαμπα. Φαντασου κατι αδυνατο μεν αλλα ως προοπτικη, μια ολοκληρη γενεια να μην κανει παιδια διοτι ολοι θα ειναι gay σε 100 αντε 120 χρονια δεν θα υπαρχει ανθρωπος.

  5. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 7:28 ΠΜ

    όταν η ομοφυλοφιλία υπάρχει στη φύση, στα ζώα, δεν είναι κάποια ανωμαλία, εκτός εάν θεωρείτε και τη φύση ανώμαλη…ανώμαλη και αφύσικη είναι ομοφοβία.
    η νέα τάξη και κάθε εξουσία που θέλει να είναι και να φέρεται έξυπνα θέλει να ελέγξει ή να έχει με το μέρος της τους ομοφυλόφιλους, γιατί έχουν την αναπαραγωγική δύναμη και ενέργεια στην ευχέρεια τους να την χρησιμοποιήσουν. γι' αυτό κυνήγησαν ή προσπαθούσαν ελέγξουν ή να μειώσουν ανά τις χιλιετίες τις γυναίκες, τους μάγους και τους ομοφυλόφιλους, ο νοών νοείτο.. εσείς προφανώς εκτός από ομοφοβικοι. είστε και βλάκες.
    παρεμπίπτοντος, θα μπούμε αστρολογικά σε μερικές δεκαετίες στην εποχή του υδροχόου, του αστερισμού του ηνίοχου Γανυμήδη (δείτε την ετυμολογία του ονόματος του), την χρυσή εποχή, την εποχή της αλήθειας και της ελευθερίας..

  6. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 9:36 ΠΜ

    8 Ιουλίου 2013 – 1:18 μ.μ.
    εσύ έχεις καλή σχέση με τα σκατά και είσαι σε θέση να γνωρίζεις καλύτερα αλλά να σε ενημερώσω ότι η λέξη "ομοφοβικός" που εφηύρατε οι ίδιοι για να χαιρόσαστε νομίζοντας ότι σας φοβόμαστε είναι ΛΑΘΟΣ. Το σωστό είναι "ομοσιχαματικός" γιατί κανείς δε σας φοβάται…… σας σιχαίνονται.

  7. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 9:42 ΠΜ

    9 Ιουλίου 2013 – 10:28 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχα καλά δεν υπάρχει!!!! Εσύ για να νιώσεις καλύτερα που τον παίρνεις έχεις πειστεί ότι υπάρχουν και ζώα γκέϊσσες????????

    Ποιά είναι τα ζώα αδελφές??? για πες μας…… ενδιαφέρον ακούγεται!!

    "αναπαραγωγική" δύναμη έχουν οι ομοφυλόφιλοι??? είναι αυτοί που γεννάνε αυτό που συχνά αποκαλούμε: "κωλόπαιδο" ?????

    Οι γυναίκες και οι μάγισσες τι σχέση έχουν με το χάλι σου; που κολάνε όλα αυτά μαζί για να δικαιολογήσεις εσύ την διαστροφή σου??

    χαχαχαχαχαχαχαχα χα στην "εποχή του Υδροχόου" θα μπούμε??? και? θα βρεις γκόμενο τότε; τι λέει ο αστρολόγος σου????

    άντε ρε νούμερα από δω

  8. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 6:08 ΠΜ

    Οι χειρότεροι ''ομοφοβικοί'' είναι οι κρυφόπουστρες, όσο πιο πολύ κατηγορείς και βρίζεις τους ομοφιλόφιλους τόσο πιο πολύ κρυφόπουστρας είσαι, είναι απολύτως καρατσεκαρισμένο, αντε κουκλίτσες μου απο δω το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία, αγάμητες.

  9. Ανώνυμος 07/11/2013 @ 7:56 ΠΜ

    10 Ιουλίου 2013 – 9:08 π.μ.

    Το ξέρουμε ότι έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι όσοι σας βρίζουν είναι γιατί ….. κατά βάθος σας… "ποθούν" κι είναι λογικό, δεν αντέχεται ψυχολογικά ….. άσε που πρέπει να πιστέψεις πραγματικά ότι υπάρχουν διαθέσιμοι γκόμενοι (ακόμα και αν είναι κρυμμένοι) για να μπορέσεις να ψάξεις μήπως και βρεις τον κτηνοβάτη σου …….

    εν ολίγοις, το μόνο "θαυμαστό" πάνω σας είναι οι άμυνες -ψυχολογικές κυρίως- που έχετε αναπτύξει για να επιβιώσετε και …αν είναι δυνατόν να επιβληθείτε.

  10. Ανώνυμος 07/14/2013 @ 5:53 ΜΜ

    δεν εχουμε κατι με τους ομοφυλοφιλους αλλα και τωρα να πεθανετε ολοι σας δεν δινω δεκαρα..χαχαχα

  11. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 7:26 ΜΜ

    οι ομοφιλόφιλοι του ίντερνετ είναι οι χειρότεροι όλων… το παίζουν ράμπο και κάποιοι, ενώ αν τους αντικρίσεις στη πραγματικότητα θα κλαιν για καμιά παρανυχίδα. αίντε παιδάκια, που πήρατε και πάνω σας πηγαίνετε να κάνετε τα "δικά σας" καισταματήστε να σπαμμάρετε όλα τα άρθρα και βίντεο που μιλούν και δείχνουν για τις ανωμαλίες σας… μου την είδατε και σουπερστάρ του ίντερνετ τώρα, άρχοντες της πουστιάς… δεν χρειάζεται καν να επειχηρηματολογήσεις σε συζήτηση με ένα πούστη… απλά πες του ότι είναι πούστης. Αμέσως αυτώς θα ενοχληθεί απίστευτα και θα αρχίσει να λέει τα δικά του…αντε γεια

  12. Ανώνυμος 07/22/2013 @ 9:56 ΠΜ

    Καλά, φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με συσκευές αναπαραγωγής που μεταφέρουν τις τρέχουσες (π)ηθικίστικες αντιλήψεις χωρίς καμία αξιολόγηση και χωρίς έστω την υποψία ύπαρξης κριτικού πνεύματος.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς ένα τόσο ηλίθιο άρθρο επιπέδου συνοικιακής καφετέριας, (που από τον τίτλο ακόμη υποπίπτει σε λογικά σφάλματα) δημοσιεύεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*