Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:35 - 13/01/2014

Όποιος ειναι σίγουρος oτι γνωρίζει την αληθεια να σηκώσει το χεράκι του!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιος μίλησε για κρονιους; Ποιος είπε oτι ο Κρόνος δημιουργεί την πραγματικότητας μας ; Και ποιος δεν γέλασε νταν το άκουσε? …Κοιμισμενοι βάτραχοι μέσα στις βατραχοπυτζαμες μας !

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Συχρονικοτητα οτι εβλεπα αυτο σημερα…Ενδιαφερον…Αρχοντες κ δακτυλιδια του Κρονου…
    http://mythorrea.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4288.html?spref=fb

  2. Ανύπαρκτος 2Ε 01/13/2014 @ 8:58 ΜΜ

    Κρόνιοι ε…? Είχατε προσέξει το σποτάκι του Mega πέρσι που έβγαινε ένας μαύρος και έλεγε και καλά σε σπαστά ελληνικά όχι χρόνια αλλά ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ….. Το πήρατε το μήνυμα? Μπα δεν νομίζω… Τώρα σήκωστε τα χεράκια γιατί κάνεις σας δεν γνωρίζει την αλήθεια και πείτε μπούρδες. Ελάχιστοι γνωρίζουμε.

  3. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:08 ΜΜ

    Εξαγωνο και γνωστο εω και πολλα πολλα χρονια !

  4. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 10:01 ΜΜ

    Μήπως σήκωσες εσύ χέρι;?

  5. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 6:32 ΠΜ

    Εγω ειμι

  6. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 9:18 ΠΜ

    ΚΡΟΝΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ= ΟΜΠΑΜΑ/CIA/ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ/ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ/CLUB OF THE ISLES/NASA/KATΑΡ/BILDERBERG/ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ/ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ/ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ /ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ/WWF/ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ/ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
    Ο τελευταίος των ανθρωπων

  7. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 9:19 ΠΜ

    εγω σηκωνω χερι αλλα φοβάμαι κιολας

    ο τελευταίος των ανθρωπων

  8. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 9:24 ΠΜ

    εγω ανηκω στους ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ βλεπω πολλα αλλα δυστιχως δεν μπορω να κανω πολλα χωρις ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.

  9. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 12:06 ΜΜ

    11:24 σιγα μην εισαι κ ο πολεμαρχος!

  10. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 1:10 ΜΜ

    ποιους ολύμπιους αγαπητέ, τους 12? Διότι όλα είναι παραποιημένα και καταπατημένα. Η Αθηνά για παράδειγμα μας παρουσιάζετε ως δράκων και επιβάλει τίτλους και βασιλεία σε ρεπτιλιανο βδελυγμα.
    (αν και διαβάζω τα πάντα, αλλά έχω σταματήσει να διαβάζω απόψεις ΟΕΑ, ίσως όμως εκεί οφείλετε και ο αρνητισμός της ΟΕΑ προς την Αθηνά και την μανία των εβραίων να φέρουν μόνο τα μάρμαρα του Παρθενώνα, ενώ στην ουσία υπάρχουν κλεμμένα αγάλματα, πολύ πιο σπουδαία για να ασχολούταν ο Έλλην για την πατρίδα του). Διότι κακά τα ψέματα, οι εβραίοι δημιούργησαν τον αγώνα να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα.
    Διαβάζοντας τους αρχαίους φιλόσοφους, βλέπει κάποιος εκεί μέσα, στα κείμενα τους, τους συχνούς ταξιδιώτες της σελήνης. Στα Κρονια…
    Γιαυτο, καλύτερα μην περιμένεις τους " 12 ολύμπιους ", αλλά την επιστροφή τον αρχέγονων θεών Δια, ΑΡΗ, κτλ (να άλλο ενα θέμα που θα έπρεπε να αναλογιστή κάποιος Ελλην, την Μυθωδια του 2000, στους ποιους θεούς αναφέρθηκαν και για πιο λόγο απέφυγαν να αναφερθούν στους υπόλοιπους). Για ψάξε. Άρα τους υπόλοιπους, βάλτε ενα Χ.
    Γιαυτο ως Ουρανιδα, να ψάχνεις και να μην επιτρέπεις στα βδελύγματα να σε πλανεύουν. Γιατι εύκολα θα σε ρίξουν, εαν δεν το κάνεις.

  11. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 8:18 ΜΜ

    τελικά όλοι χτυπημένοι είμαστε έχουμε ξεφύγει και πια δεν μαζευόμαστε

  12. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 9:41 ΜΜ

    Ολοι βλεπεται ολοι ξερεται ολοι νιωθεται κτλπ κτλπ.
    Η ιστορια μας εχει αλλαξει πολλα κειμενα ιστορικα και θρησκευτικα εχουν αλλιωθει εξηπηρετωντας υψηλους σκοπους που μας διαφευγουν οπως πχ ο ιησους κι ο μεγαλεξανδρος πεθαναν στην ιδια ηλικια στην ηλικια των 33 και οι 2 γιατι οχι στα 32 η στα 34 το τι σημαινει ο αριθμος 33 λιγο πολυ ολοι ξερεται τι εννοω..

    Τωρα εαν θελεται να μαθεται την αληθεια για το ποιοι ειστε κι απο που προερχεσται μπορειται να εμπιστευτειται μονο μια αληθεια (και χωρις να βγαζω την θρησκεια εκτος πιστευω οτι υπαρχει αλλα με καποιες αλλαγες στα βιβλια..)
    Η Αληθεια βρισκεται μεσα μας στο DNA μας στην ψυχη μας στην ηρεμια μας προσπαθειστε να γινεται καλυτεροι ανθρωποι και βοηθηστε τον πλησιον σας οποτε χρειαστει να το κανεται οχι γιατι το ειπε ο θεος αλλα γιατι ετσι θα καθαρισει η ψυχη σας και θα δειται πιο καθαρα.

    Τωρα το πως μπορουμε να δουμε αυτη την αληθεια πριν φυγουμε απο αυτη την ζωη η μονη λυση ειναι οταν ονειρευομαστε και διαχωριζεται το αστρικο μας σωμα απο το κανονικο οσο πιο καθαροι νιωθουμε ψυχικα τοσο πιο μακρια μπορουμε να δουμε η μαλλον τοσο πιο μακρια μπορουμε να ταξιδεψουμε..

    Και ναι υπαρχουν ονειρα που ειναι ξεκαρφωτα η απλες επιθημιες αυτα ονειρευομαστε οταν το αστρικο μας σωμα δεν μπορει να βγει απο αυτη τη διασταση τοτε βλεπουμε αυτα που ειτε φοβομαστε η θα θελαμε να δουμε.

    Οταν ομως το αστρικο μας σωμα καταφερει να ξεφυγει απο αυτες τις δυναμεις που το παρεμποδιζουν τοτε μπορουμε να δουμε πολλα και διαφορα πραγματα οπως και για την ιστορια μας κι απο προερχομαστε.
    Εγω βλεπω το μελλον μου στον υπνο μου το κοντινο και το μακρινο βλεπω πραγματα που δεν πιστευω καν οτι θα γινουν κι ομως γινονται.

    Φυσικα το αστρικο μου σωμα δεν μου δειχνει μονο το μελλον μου αλλα και το παρελθον μου και δεν μιλαμε για οταν γεννιθηκα αλλα πιο πριν με ταξιδευει σε αλλους κοσμους σε αλλους πλανητες σε αλλα αστρα η μπορει απλα να ειναι αλλες διαστασεις
    Κι εχω αρχισει να βλεπω τα πραγματα λιγο διαφορετικα απ οτι πιστευα η μαλλον μου μαθαν στο σχολειο (πλυση εγκεφαλου)
    Δεν βλεπω ταινιες διαστημικου περιεχομενου αν ρωτατε και εδω και μερικα χρονια δεν βλεπω καν ουτε τηλεοραση..

    Κι αν νομιζεται οτι ειμαι τρελος που πιστευει στα ονειρα ποσους τρελους γνωριζεται που μπορουν να δουν το μελλον τους??

    Θελεται την αληθεια?
    Καθαριστε την ψυχη σας και θα την βρειται.

  13. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 10:54 ΜΜ

    Πρόταση!Από δω και στο εξής όποιος γνωρίζει να τα λέει και στους άλλους για να μαθαίνουμε όλοι .Οχι τίποτε άλλο αλλά αισθάνομαι ο χαζός της παρέας.

  14. Ανώνυμος 01/15/2014 @ 12:34 ΠΜ

    Καλή η πρόταση του 12:54 και θα πρότεινα επίσης o stranger η κάποιος άλλος με
    τις ίδιες γνώσεις και με λογοτεχνική πένα να έγραφε ενα "μυθιστόρημα" σε συνέχειες εντός των κατοχικών όπου θα έκανε μια "σούμα"της πραγματικής
    ανθρώπινης ιστορίας και της αληθινής λειτουργίας του ενεργειακού πλέγματος και της χωροχρονικής υφής της Γαιας και του Κοσμου.

  15. Ανώνυμος 01/15/2014 @ 12:40 ΠΜ

    Η αλήθεια είναι ότι δεν άφησαν όρθιο ούτε ένα βιβλίο του Χριστού. Για να ξέρουμε την ηλικία που πέθανε αλλά και τα διδάγματα του. Ότι έγραψαν " οι ανώνυμοι συγγραφείς" τον 2ο και 3ο αιώνα Μ.Χ., ξέρουμε.

    Με λίγα λόγια οι ίδιοι που τον σκότωσαν, τα έγραψαν.
    Όμως εάν αληθεύει, κάλλιστα θα μπορούσε και οι 2, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο χριστός, να τους θυσίασαν, με βάση την νουμερολογια που παίζουν πολύ και σήμερα.

    Στα σημερινά βιβλία πάντως, παρουσιάζουν τον Χριστό ως γιοσιβουλα, γιο του γιαχβε. Του δρακονιανου αποβράσματος. Εαν δεν με πιστεύεται ρωτήστε εναν αλλοδαπό χριστιανό από δυτικές χώρες (Αμερική, κτλ). Όλοι αυτό λένε. Διότι αυτο το αποβράσματα προωθούν ως παγκόσμια θρησκεία.

    Εγώ προσωπικά δεν εξασκούμε σε ΟΒΕ, μόνο όταν μου συμβεί για Χ λόγους (λόγο μεγάλης ανάγκης). Πλέον το σκοτάδι έχει απλωθεί παντού, είναι επικίνδυνα τέτοια ως πειράματα, είμαστε σε πόλεμο.

  16. Ανώνυμος 01/15/2014 @ 12:26 ΜΜ

    15 Ιανουαρίου 2014 – 2:40 π.μ.

    άντε γειά…..!!!
    ΠΟΙΑ είναι τα γραπτά του Ιησού που τα καταστρέψανε κιόλας?

    Έχεις καταλάβει ότι ΙΣΤΟΡΙΚΑ (με την επιστημονικότητα που η Ιστορικοί εξετάζουν κείμενα και γραπτά και ΟΧΙ τα θρησκευτικά, αυτά δεν τα θεωρεί η επιστήμη έγκυρα κείμενα) δεν υπήρξε το άτομο αυτό;
    ΔΕΝ αποδεικνύεται με κανέναν τρόπο και από πουθενά, από καμία ιστορική πηγή ή άλλο γραπτό η ύπαρξή του;
    Εσύ θες να έχει γράψει κιόλας…?
    άντε καλά, μη σου χαλάμε το χατήρι…..

  17. Ανώνυμος 01/15/2014 @ 3:43 ΜΜ

    15 Ιανουαρίου 2014 – 2:40 π.μ.

    Εδω λεμε οτι η ιστορια εχει αλλαχτει και ξαναγραφτει οπως αρεσει καλυτερα για να ξεχασουμε ποιοι ειμαστε κι απο που προερχομαστε κι εσυ ψαχνεσαι για τα ιστορικα κειμενα.

    Ομως αν επιμενεις να κοιμασαι να μη σου χαλασουμε το χατηρι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*