Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:49 - 13/01/2014

Ει εσυ γραφικε με τα ψεκάσματα …σε σένα μιλάω ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρος ότι εκεί έξω υπάρχει ένα κουνούπι που λέει στους άλλους ..ρε μας ψεκάζουν…και αυτοί τον λένε μ@λ@κα! ….ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ !

Stranger..Ερχομαι …με νεα οπλα…συντομα!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:09 ΜΜ

    Ε όχι και ένα! Κάθε μέρα τα κουνούπια αυξάνονται stranger! Αλλά οι αυνάνες είναι τόσοι πολλοί, που τα κουνούπια φαίνονται απελπιστικά λίγα.

  2. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:11 ΜΜ

    ΓΕΡΑ ΝΙΚΟ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

    Γιαννηςαπο Κεφαλονια

  3. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:21 ΜΜ

    εσεις που ψεκαζετε αν οντως ειναι δηλητηρια αυτα που ριχνετε οπως λενε μερικοι και ακουγετε ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ( αν κανετε ο θεος το ξερει δεν παιρνω θεση εγω) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΕΕ !! ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΕΕ !!!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΕ !!

    αν οτως δεν ψεκαζετε την ανθρωποτητα ΚΑΛΩΣ αν γινετε το αντιθετο ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

    αφυπνιστειτε

  4. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:30 ΜΜ

    ώπα ρε κουνούπι!

  5. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 9:41 ΜΜ

    και οχι μονο αυτοι που ψεκαζουν αλλα ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ συνανθρωπων μας ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.ας μην υποτιμαμε μερικοι την ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ αλλα ας συνελθουμε και αντι για ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ να κανουμε ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και πολλα αλλα καλοπρωαιρετα πραγματα
    γιατι ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ ΚΑΛΑ και οχι το αντιθετο

    μια μικρη χριστιανικη ηλιαχτιδα

  6. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 3:40 ΠΜ

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  7. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 10:41 ΠΜ

    Δυστιχωs τα ψεκασματα συνεχιζονται με αμειωτη ενταση……και συγκεκριμενα απο το Σαββατο 11/01/14 μεχρι και σημερα 14/01/14
    εγινε παρτυ !!!!!!!!!!!!
    Ιδιαιτερα το Σαββατο ξημερωσε μια καταπληκτικη μερα, αλλα λογω
    των ψεκασμων κατεληξε συννεφιασμενη !!!!!!!!
    Γιατι μαs στερουν τον ΗΛΙΟ ΜΑΣ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ???????/
    Και κατι τελευταιο και ασχετο, σημερα ειναι 14/01/14 = 14+1+14 =
    = 29 = 2+9 = 11 ο αγαπημενοs αριθμοs των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
    Καλη Συνεχεια

    4everpao13

  8. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 10:59 ΠΜ

    όπα τριαλαλούμπα
    φάε μια γαρδούμπα
    ψεκασμός ξεψεκασμός
    αν ο άλλος είναι χαζός
    σφαίρα στο λαιμό θα τρως
    αν δεν γίνεις ο Βοσκός

    ε;

  9. Ανώνυμος 01/14/2014 @ 8:54 ΜΜ

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ.

  10. Ανώνυμος 01/15/2014 @ 12:56 ΜΜ

    Δεν υπάρχει λόγος να ψεκάζουν ειδικά αεροπλάνα αν το μίγμα των καυσίμων που απελευθερώνονται απο τα υπάρχοντα αεροπλάνα είναι "πειραγμένο" απο κάποιους. Οσο και να μην πιστεύει κάποιους στους αεροψεκασμούς είναι σύμπτωση οτι τόσες φορές ο ηλιόλουστος-πεντακάθαρος ουρανός γίνεται συννεφιασμένος/βροχερός μετά τις "άσπρες γραμές"; Σκοτεινή ιστορία..

  11. Ανώνυμος 01/24/2014 @ 6:53 ΜΜ

    Λεγετε γεωμηχανικη και εφαρμοζεται εδω και πολλα χρονια σε παρα πολλες χωρες , Το nternet δεν ειναι μονο για facebook youtube στιχοιμα και τσοντες .
    roots

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*