Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:43 - 07/09/2011

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ (CHEMTRAILS) -Αλήθειες και γεγονότα που δεν σου λέει κανείς..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ
(CHEMTRAILS)

Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

  • Φωτομηχανική(Geoengineering) είναι ο τομέας της μηχανικής που εξετάζει την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου με τεχνικές παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας.

  • Η Γεωμηχανική παρεμβαίνει συνολικά στον πλανήτη χωρίς να είναι γνωστές οι συνέπειες στο περιβάλλον, περιορίζοντας τις επιπτώσεις χωρίς όμως και να θεραπεύει την αιτία.



Οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:


  • αυτές που επιχειρούν να ελέγξουν την θερμοκρασία της γης μειώνοντας την ηλιακή ακτινοβολία και
  • αυτές που επιχειρούν να μειώσουν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.



Τον Νοέμβριο του 2006, η NASA σε συνεργασία με το Carnegie Institute του Πανεπιστημίου Stanford (California), πραγματοποίησαν συνέδριο ειδικών εμπειρογνωμόνων με σκοπό να εξετάσουν τις προτάσεις της Γεωμηχανικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Οι προτάσεις της Γεωμηχανικής είναι:


  1. Κάτοπτρα για το ηλιακό φως.
Η ιδέα του ελέγχου της θερμοκρασίας της Γης από την ηλιακή ακτινοβολία προτάθηκε για πρώτη φορά από τον καθηγητή Edward Teller (πατέρα της υδρογονο- βόμβας). O Teller πρότεινε τον διασκορπισμό στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικών θραυσμάτων από μέταλλο που θα αντανακλούσαν ηλιακό φώς. Αργότερα επανήλθε μαζί με τον καθ. Lowell Wood (Lawrence Livermore Laboratories, California), όπου πρότειναν ότι η σκίαση του πλανήτη θα μπορούσε να επιτευχθεί με την βοήθεια ενός εκατομμυρίου σφαιριδίων από αλουμίνιο, γεμισμένων με υδρογόνο, που θα σταλούν στην στρατόσφαιρα.
Κόστος 1.000.000.000 δολάρια.

Ο Καθηγητής Roger Angel (University of Arizona) πρότεινε τον διασκορπισμό τρισεκατομμυρίων διαφανών μικροσκοπικών δίσκων στο σημείο Lagrance ανάμεσα στη Γη και τον Ηλιο σε απόσταση 1,5 εκατ. χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας. Η μέθοδος αυτή βασίζεται στη διάθλαση και όχι στην ανάκλαση. Το κόστος παραπάνω από αστρονομικό: μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 25 χρόνια. Η έκθεση Stern εκτιμά το κόστος από την υπερθέρμανση του πλανήτη σε 5,5 τρισ. ευρώ.

Θείο στην στρατόσφαιρα

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, ένα εκατομμύριο τόνοι θείου μπορούν να σταλούν στην στρατόσφαιρα με μετεωρολογικά αερόστατα και να απελευθερωθούν εκεί, ώστε ν’ αντιδράσουν με το οξυγόνο και στη συνέχεια με το νερό δημιουργώντας θειούχα σταγονίδια τα οποία θα ανακλούν ή θα διαθλούν το ηλιακό φώς μειώνοντας την ηλιακή ακτινοβολία που εισέρχεται στη Γή. Το κόστος του εγχειρήματος αυτού ανέρχεται σε 25.000.000.000 δολάρια και οι τεχνικές δυσκολίες είναι αντιμετωπίσιμες. Οι εκρήξεις των ηφαιστείων El Tsitsum (1982) και του Pinatubo (1991) είχαν επηρεάσει την θερμοκρασία της γής εξαιτίας της εκβολής θείου στην ατμόσφαιρα. Ο καθ. Paul Krutzen (βραβείο Nobel 1986) πρότεινε την τεχνητή δημιουργία του φαινομένου αυτού.
  1. Τεχνητοί πάγοι για να σωθεί το ρεύμα του Κόλπου.
  2. Λευκότερα σύννεφα.
  3. Φίλτρα για τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα.
  4. Σιδηρούχο «λίπασμα» στους ωκεανούς που θα παγιδεύει το διοξείδιο του άνθρακα.
Σύμφωνα με μοντέλα προσομοίωσης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η μείωση της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας κατά 1% θα έχει σαν αποτέλεσμα την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας για τα επόμενα πενήντα χρόνια χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει τις λευκές ουρές των αεριωθούμενων αεροπλάνων που πετούν σε ύψος περίπου 10.000 μέτρων. Οι ουρές αυτές προέρχονται από τα αέρια που εκτοξεύονται από την εξάτμιση των αεριωθούμενων τα οποία ψύχονται ακαριαία σε πάγο στη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος (θερμοκρασίες χαμηλότερες των -60ºC) και στη συνέχεια εξατμίζονται δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές λευκές ουρές των αεριωθούμενων. Οι λευκές αυτές ουρές μετά γρήγορα διασκορπίζονται και εξαφανίζονται (contrails). 

Οι «χημικές ουρές» (chemtrails) εκτοξεύονται κύρια από τις εξατμίσεις στρατιωτικών αεροπλάνων τύπου KC-135s και KC-10s και λευκά χωρίς διακριτικά αεριωθούμενα όταν πετούν σε χαμηλό ύψος και σύμφωνα με ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων είναι διαφορετικές από τις κοινές λευκές ουρές των επιβατικών αεριωθούμενων. Παρ’ολο ότι στην αρχή μοιάζουν με τις συνηθισμένες λευκές ουρές των επιβατικών αεριωθούμενων, αμέσως γίνονται πιο πυκνές, πιο παχιές, απλώνονται στον ουρανό και σχηματίζουν διάφορα χιαστά σχήματα που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα λευκό πέπλο που διατηρείται επί ώρες. Πολλές φορές σε μέρες χωρίς σύννεφα μετά από μερικές ώρες πτήσεων πέρα-δώθε μπορούν να «αλλάξουν» την όψη ολόκληρου του ουρανού.

Ορισμένες στιγμές βγάζουν μεγαλύτερες ποσότητες εκπομπών και σχηματίζουν πολύ πυκνά άσπρα σύννεφα με «ουρές» από κάτω. Τα σύννεφα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τους φυσιολογικούς σωρείτες (πυκνά σύννεφα) που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. Εκατοντάδες ανθρώπων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Κροατία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Αϊτή έχουν κάνει παρόμοιες μαρτυρίες για τα «chemtrails».

Το ερώτημα είναι: τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις «χημικές ουρές» και γιατί γίνονται τα πειράματα αυτά; Ο Edward Teller, ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου όπως προαναφέρθηκε αλλά και της αντιπυραυλικής ασπίδας (πόλεμος των άστρων) εισηγήθηκε το 1997 στην κυβέρνηση των ΗΠΑ τη μείωση του «φαινομένου του θερμοκηπίου» με την διασπορά μικρών σωματιδίων αλουμινίου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα «σωματίδια αλουμινίου» ανακλούν και απομακρύνουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία αλλά συγχρόνως επιτρέπουν τη θερμότητα της γης να διαφεύγει. 

Ο Edward Teller στη γραπτή εισήγησή του με τίτλο «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου και Εποχή των Παγετώνων: Η Προοπτική Επιρροής της Πλανητικής Αλλαγής με βάση τη Φυσική» (Global Warming and the Ice Ages: Prospects for Physics-based Modulation of Global Change) τονίζει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις από τη Συνθήκη του Κιότο στην παραγωγή ενέργειας από κάρβουνο και πετρέλαιο μπορούν να αντιμετωπισθούν γεμίζοντας τους ουρανούς με φωτοδιασκορπιστικά σωματίδια όπως το οξείδιο του αργιλίου. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ φθηνότερη από τον περιορισμό των εκπομπών από τις καύσεις πετρελαίου και άνθρακα.
Είναι γνωστό ότι από τις καύσεις πετρελαίου και άνθρακα παράγονται αέρια όπως διοξείδιο του άνθρακα που αυξάνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη. Αυτό ονομάζεται «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και με το Πρωτόκολλο του Κιότο που εγκρίθηκε και στην Παγκόσμια Διάσκεψη του Γιοχάνεσμπουργκ τον Αύγουστο του 2002 συμφωνήθηκε να μειωθούν μέχρι το 2010 κατά 10% οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα. Οι ΗΠΑ δεν υπέγραψαν το Πρωτόκολλο αυτό διότι σύμφωνα με τον πρόεδρο Bush κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες πετρελαίων των ΗΠΑ είναι εκείνες που πίεσαν τις ΗΠΑ να μην υπογράψουν το Πρωτόκολλο του Κιότο και εκείνες παρότρυναν στην αποδοχή αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων όπως αυτή του Dr. E. Teller.

Στα πλαίσια των λύσεων του φαινομένου του θερμοκηπίου που θα επέτρεπαν τη συνέχιση της χρήσης των πετρελαίων, εγκρίθηκε μια πατέντα στο όνομα της Εταιρείας Αεροναυπηγική Hughes για «ψεκασμούς με τεχνική Welsbach με σκοπό τη μείωση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης». Στην πατέντα αναφέρεται πως μικρά σωματίδια οξειδίου του αλουμινίου και άλλα ανακλαστικά σωματίδια, όπως οξείδια του βαρίου, θα μπορούσαν να προστεθούν στα καύσιμα των αεριωθούμενων αεροπλάνων και να εκπέμπονται από τις εξατμίσεις αυτών.

Ενισχυτικό των ανωτέρω είναι ότι μετά από έντονες μαρτυρίες ατόμων στην πόλη Espanola του Καναδά για «χημικές ουρές», ανάλυση του βρόχινου νερού έδειξε υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από το ανώτερο επιτρεπτό όριο. Σε μια περιοχή πενήντα τετραγωνικά χιλιόμετρα γύρω από την Espanola, Οντάριο, όπου το 1998 έλαβαν χώρα αεροψεκασμοί, επί μήνες οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις κλειδώσεις, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, παρόμοια συμπτώματα με εκείνα της γρίπης αλλά χωρίς πυρετό κ.λ.π.

Μια άλλη θεωρία είναι ότι οι «χημικές ουρές» περιέχουν μια σκόνη που βασίζεται στο στεαρικό βάριο. Κάθε κρύσταλλος σκόνης Dyn-O-Gel έχει ικανότητα να απορροφά 2000 φορές το βάρος της σε υδρατμούς και αέρα. Στις 16 Ιουλίου 2001, η εταιρεία Dyn-O-Mat χρησιμοποιώντας στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 έριξε τέσσερις τόνους Dyn-O-Gel στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Palm Beach της Φλόριδας και εξαφάνισε ένα σύννεφο θύελλας ανεμοστρόβιλου που ήταν στη διαδικασία σχηματισμού του. Το σύννεφο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ του αεροδρομίου. Η σκόνη Dyn-O-Gel της Dyn-O-Mat μπορεί να εξουδετερώσει τυφώνες και ανεμοστρόβιλους απορροφώντας υδρατμούς και ενέργεια. 

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τείνουν ν’αυξήσουν τη μέση θερμοκρασία του πλανήτη (φαινόμενο θερμοκηπίου). Υπάρχει όμως και ένα αντίρροπο φαινόμενο, η πλανητική σκίαση (planetary dimming) που τείνει να ελαττώσει τη μέση θερμοκρασία της γης. Εφόσον η μέση θερμοκρασία αυξάνεται, αυτό σημαίνει ότι η μέση θερμοκρασία θα ήταν πολύ υψηλότερη αν δεν υπήρχε η πλανητική σκίαση. Η πλανητική σκίαση προέρχεται από σωματίδια, ρύπους και chemtrails.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδειξε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αυτό παρά το γεγονός ότι στις 19 Ιουλίου αναφέρθηκε ότι γκρίζα ζελατινώδης ουσία κάλυψε τις ακτές του Palm Beach της Φλόριδας. Εκπρόσωπος της εταιρείας έσπευσε να δηλώσει ότι το υλικό είναι βιοαποικοδομήσιμο και δεν προκαλεί βλάβες στο περιβάλλον. Βέβαια είναι γνωστό ότι η ενέργεια δεν καταστρέφεται αλλά μετατρέπεται. Κατά πόσο θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα αυτές οι μετατροπές ενέργειας είναι ένα μεγάλο θέμα.


Έχει επίσης αναφερθεί ότι στις «χημικές ουρές» περιέχονται μίγματα αλάτων του βαρίου. Η μεταβλητή ραδιοπαραβολική εξίσωση (Variable Terrain Radio Parabolic Equation, VTRPE) δείχνει στους πιλότους τι γειτονικά ραντάρ μπορούν ή δεν μπορούν να δουν υπό διαφορετικές μετεωρολογικές συνθήκες. Αερόλυμα αλάτων βαρίου-τιτανίου βελτίωσαν το σύστημα παρατήρησης με ραντάρ σε επιχειρήσεις στη Λιβύη και τον πόλεμο του Κόλπου. 

Τι λένε οι κυβερνήσεις για τις «χημικές ουρές»; Καμία κυβέρνηση στον κόσμο μέχρι σήμερα δεν επιβεβαίωσε ότι περιοχές της ραντίστηκαν από «χημικές ουρές». Όποιοι έκαναν ερωτήσεις, απαντήσεις δεν έλαβαν, σε πολλούς έγιναν συστάσεις να μην μιλούν. Ο Dennis Kucinich, μέλος της βουλής των αντιπροσώπων και μέλος της Επιτροπής Διατήρησης του Διαστήματος (Space Preservation Act 2001) των ΗΠΑ, εισηγήθηκε την μόνιμη απαγόρευση οπλικών βάσεων στο διάστημα και ειδικά την απαγόρευση των χημικών ουρών τις οποίες χαρακτήριζε όπλα. Μερικούς μήνες αργότερα η εισήγηση ξαναγράφτηκε αλλά οι λέξεις «χημικές ουρές» είχαν σβηστεί…

Έχει επίσης αναφερθεί ότι με τις «χημικές ουρές» γίνονται βιολογικά πειράματα σε ολόκληρους πληθυσμούς για να μελετηθεί η αντίδρασή τους σε διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς καθώς επίσης και πειράματα για τη δυνατότητα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού σε περίπτωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης. Μέχρι σήμερα ενώ οι ενδείξεις καθημερινά αυξάνουν για την ύπαρξη των «χημικών ουρών», καμία κυβέρνηση δεν επι- βεβαιώνει αλλά ούτε και απορρίπτει την ύπαρξή τους ή και τους σκοπούς που επιδιώκουν. 

Το 2003 ο δήμαρχος Αίγινας κ. Μούρτζης και το Δ.Σ. προέβησαν σε κατάθεση μηνύσεως κατά παντός υπευθύνου για πραγματοποίηση επι- κίνδυνων αεροψεκασμών πάνω από την Αίγινα στο πλαίσιο πειραμάτων πιθανόν για αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Μούρτζης τελικά απέσυρε τη μήνυση. Οι βουλευτές Φ. Κουβέλης, Α. Ξηροτύρη του Συνασπισμού, Α. Γεωργιάδης και Α. Πλεύρης του ΛΑΟΣ, και Τ. Χωρέμης του ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν ερωτήσεις στην Ελληνική Βουλή.

Στις 11 Ιουλίου 2007, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τ. Χωρέμης κοινοποίησε έγγραφο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζητώντας εξηγήσεις για τους αεροψεκασμούς. Η απάντηση της ΥΠΑ: η ΥΠΑ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αν γίνονται άλλου είδους αεροψεκασμοί και γνωρίζει μόνο τους γεωργικούς αεροψεκασμούς όπου οι σχετικές κατά περίπτωση άδειες δίνονται από τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Υγείας και δεν γνωστοποιούνται στην υπηρεσία μας, το δε ύψος στο οποίο εκτελούνται οι εργασίες αυτές δεν ξεπερνά τα 300 πόδια.

Το 2003 η Monika Grunfachn, Γερμανίδα βουλευτής του SPD και Πρόεδρος της Επιτροπής για τον Πολιτισμό και τα ΜΜΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, κοινοποίησε στον Τύπο της χώρας δριμύ «κατηγορώ» κατά των chemtrails. Στη Γερμανία, το κόμμα των πρασίνων υπέβαλε μήνυση κατά της Κυβέρνησης. Στις 10 Μαΐου 2007, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Erik Meyer έθεσε ένα κατάλογο με έξι ερωτήματα στον Έλληνα Επίτροπο Περι- βάλλοντος Σ. Δήμα, για το φαινόμενο chemtrails. Η απάντηση δόθηκε στις 26 Ιουνίου και έδειξε άγνοια του Επιτρόπου για το θέμα αφού επικαλέσθηκε «κατάλληλες μετεωρολογικές συνθήκες, κυκλο- φοριακή εναέρια συμφόρηση, και επίδραση των καυσαερίων των αεροσκαφών».

Ο Dennis Kucinich, βουλευτής του Κογκρέσσου της Πολιτείας του Οχάιο, απαίτησε το 2001 και ξανά το 2002 από το Κογκρέσσο, γενικευμένη απαγόρευση των οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούν στο διάστημα ανάμεσα στα οποία ήταν και το chemtrail. Αργότερα, στην τελική του έκθεση δεν υπήρχε αναφορά για τα chemtrails.

στη δημιουργία ισχυρότατου ηλεκτρο-μαγνητικού παλμού τεράστιας ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει black out σε εκτεταμένες περιοχές του πλανήτη


  • στην αποθήκευση τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γής

  • στην ανύψωση τεράστιων ατμοσφαιρικών μαζών αφήνοντας κενά αέρος που θα καταστρέφουν οτιδήποτε πετάει (αεροπλάνα, πυραύλους κλπ.)

  • αλλαγές στην ποσοστιαία σύνθεση της ατμόσφαιρας (άζωτο, οξυγόνο κλπ.).

Το πρόγραμμα HAARP δημιουργεί με τις εγκατεστημένες αντέννες υψηλής συχνότητας βομβαρδισμό στην ιονόσφαιρα με αποτέλεσμα τη δημιουργία οπών και έκλυση τεραστίων ποσοτήτων φορτισμένων σωματιδίων (ιόντων) που προκαλούν black out πάνω από ορισμένη περιοχή του πλανήτη.


Δημιουργούν ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (Extremely Low Frequency, ELF) που επηρεάζουν και συνεπώς ελέγχουν τον ανθρώπινο νού.

Ο Zbigniew Brzezinski (σύμβουλος επί θεμάτων Ασφαλείας του Προέδρου Carter και καθηγητής στο Columbia University) και ο J.F. MacDonald (σύμβουλος επί επιστημονικών θεμάτων του Προέδρου Johnson και καθ. Γεωφυσικής στο UCLA) δημοσίευσαν κείμενα για τα νέα όπλα μαζικής καταστροφής μέσω ελέγχου του κλίματος. Από το 1970, ο Brzezinski μιλούσε για ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία (controlled society), την οποία αργότερα εξειδίκευσε μέσω των πειραμάτων HAARP.

Το πρόγραμμα HAARP εγκαταστάθηκε από την εταιρεία ARCO, Power Technologies Incorporated, θυγατρική της Atlantic Richfield Company, μιας από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες στον κόσμο. Τον Ιούνιο του 1994, η ARCO πούλησε το υπόλοιπο του συμβολαίου στην E-Systems. H E-Systems είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συλλογής πληροφοριών σε διαρκή συνεργασία με CIA και NSA με ετήσιες συναλλαγές πάνω από 1,8 δισ. δολάρια. Η E-Systems στη συνέχεια αγοράστηκε από τη Raytheon μια από τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες στον κόσμο.

Η Raytheon κατέχει την ευρεσιτεχνία του Bernard J. Eastland (U.S. Patent 4.686.605 “Method and Apparatus for Altering a Region in the Earth’s Atmosphere, Ionosphere and/or Magnetosphere”. Η εργασία του B. J. Eastland βασίστηκε στις θεωρίες που ανέπτυξε ο Nikolas Tesla (1910).


Για τη μεταφορά των τεραστίων ποσοτήτων ενέργειας (ηλεκτρισμού) από ένα σημείο της ατμόσφαιρας σε άλλο απομακρυσμένο σημείο απαιτείται η παρουσία φορτισμένων σωματιδίων (ιόντων) τα οποία εφοδιάζουν τα chemtrails. Εδώ είναι η σχέση μεταξύ του HAARP και των chemtrails.

Το 2003, ενενήντα βουλευτές της Ρωσικής Duma ζήτησαν από τον πρόεδρο Putin να ζητήσει ενημέρωση από τις ΗΠΑ για το πρόγραμμα HAARP. Το ίδιο συνέβη με ερώτηση της ευρωβουλευτού της Σουηδίας M. Britt στο Ευρωκοινοβούλιο . Οι απαντήσεις δεν υπήρξαν ικανοποιητικές.

  • Συνέδριο για την Βιοποικιλότητα Νοέμβριος 2010 Nagoya Ιαπωνίας
  • 173 χώρες ενέκριναν moratorium για πέντε χρόνια για πειράματα που γίνωνται ή σχεδιάζωνται να γίνουν με σκοπό την διαχείρηση της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Εκπρόσωπος της Ελλάδος υφυπουργός Σ.Κουβελης,Εκπρόσωπος Κύπρου Χ.Πανταζή,
  • Υπουργείο Γεωργίας και περιβάλλοντος
ΚΑΛΙΟΠΗ ΖΟΥΝΙΔΟΥ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*